Sziasztok! Megint gyors leszek.
NAGY NAGY GRATULA MINDENKINEK AKI SZÜLT!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
Megy a drukk a várakozóknak!
Rólunk:
Rékának is kell kis pótlást adni. BEBA 1-et kap és nagyon jókat alszik tőle. ezen a héten 80 mili a jövő héttől mehet a 90mili. Anya tej minden második etetésre összejön a 80 ,mostmár, de eddig csak 40-ek voltak tejciből. Úgy csináljuk a mérést, hogy béreltünk mérleget 1 hónapra 2100 ft. Etetés elött lemérjük- cict kap,aztán megint lemérjük ebbő látjuk hány grammot nőtta súja. ha 40 milit szívott,akkor 40 mili táppal kiegészítem. VAgy azt csinálom, hogy fejek le tejcsit éjjel,akkor csak tápot kap és reggel szopizik és megkapja kiegészítésnek a lefejt tejcsit is.
Ha tejet eszik,az hamarabb felszívódik a szervezetében,ezért hamarabb fel ébred. kb 2- 3 óra múlva,de a táptól elalszik 4-5 órát is. Azt mondta védőnő nem baj, ha alszik, nem kell felébreszteni,majd felkel, ha éhes lesz. Szóval nem csoda hogy a tápszertől így bealszik . Még a pelust is úgy csráltem, hogy végig aludta.
Aranyerem nekem is kijött, ma hoz Peti krémet rá. Tegnap a falat tudtam volna kaparni,mert egyszerre fájt minden. A derék,a hasam szúrt,a melleim fájtak és még az arany ér is. Vetetm be panadolt és elmúlott. Azt mondják csak azt lehet szedni szoptatás alatt.
Így vissza gondolva a szülés akkor ott elég kemény volt, de végül is szép élmény marad.
Húúú hirtelen ennyi. JA megnéztem én is a képeket . Hát tényleg gyönyörű az összes baba. Mindenki nagyon ügyes volt. Nem hiába mondják, hogy ahogy múlnak az év tizedek a gyerekek egyre szebbek lesznek és felnöttként is szebbek lesznek,mint mi vagyunk. Tökéletesednek.
Lovász Kata! Egy naposak a gyermekeink!!!