Sziasztok Lányok!
Először is Kriszta és Béeen részére óriási gratula a lányok születéséhez. Kívánok nektek minden szépet és jót, boldog babázást!
Zsolti. neked külön köszönet a hírekért, tetszett az írásod, és mivel én a baby blues szakaszban vagyok jót bőgtem...maj dújra elolvastam az uram bejegyzését is
Cedis: bocs, hogy csak most válaszolok, de esélytelen vagyok behozni a hiányzó három oldalt is. Szóval én a More Milket hétfő óta szedem, szerencsére úgy látom Barninak nem okoz gondot, sajnálom Kamillát ezért, biztos nem lehet könnyű, de ha ezt elhagytad és attól nem fáj a pocija, akkor nincs más.
Eper: poci szép és csak tessék töltögetni a képeket, nálunk már itt vannak a babák, de pl nekem még a pocim is nagyon hiányzik - hülye vagyok?
Ligetek: ne aggódj a méretek miatt, nekem pl nagyobbnak mondták és nem jött be. Biztosan minden rendben lesz vele.
Annus: szép kis zabagép a kiscsaj, jaj bár én tudnék neki ennyit adni egy mellből.
Cicus: irigy vagyok a sok tejcsi miatt

és sajnálom a védőnéni sztorit - hát a mienk sem valami világszám, ráadásul ez még mindig a helyettesítő, nem tudom mikor jön vissza a mienk
Titokbaba: a 80 ml egy alkalommal fejed vagy egész nap? Barni is akkora súllyal született mint Bátony és mi is 2700 g-mal jöttünk haza hétfőn, aztán szerdán 2560-at mértünk itthon egy másik mérlegen, ettől persze bepánikoltunk és elkezdtük tápszerezni, szépen növelve az adagokat, így tegnap este már 2680g volt. 130-at még nem eszik egy evésre de a 80-an már becsúszik. Ahhoz képest, hogy a koriban azt mondták 50 az ő adagja
Tegnap óta én is tudok fejni mérhető mennyiséget, tegnap már 3szor fejtem 20-25 ml-t, remélem ez jó jel. Szóval előszőr szopi a ciciből, hogy ez mennyi nem tudom, aztán lefejt tej 20 ml, majd még 50-60 ml tápszer.
Szóval a hasonló méreteink miatt izgatnak ezek a kérdések. Szépen növekszik a napi mennyiség, apa pontos naplót vezet róla.
Julcsi: mennek a drukkok, na látod látod pont te vitted el a végéig:wink:
Zsani: háááááááááát ezek már jó jelek, szorítunk!
Keddi csaszis kismamiknak már előre szorítok!
Ja, még egy kérdés: mikrós sterilizáló ügyben. tudom volt már róla szó, de érdekelne, hogy kinek milyen és milyen méretű van. Megmértük a mikrónkat a tányér 24 cm átmérőjű és 16-17 cm magas edény fér bele. Van olyan,a mi ebbe belefér?
Na megyek még képeket kuksizni mert iszonyatosan kíváncsi vagyok, aztán meg jön a szolgálat