Hahó!
Gyorsan, mert hamarosan kel a kis partizán
Már sokat visszaolvastam, de még van egy pár oldal, ami kimaradt, egy biztos nagyon szép méretekkel születtek a babáink!
Az én szülésemet az uram elég jól leírta, igazából csak annyival egészítem ki, hogy délben folyt el a a vizem és fél négykor már a kórteremben feküdtem és a szülésznőm hozta is Barnit. Szóval nagyon gyors és fájdalommentes volt. Hát a csaszi nem leányálom másnaptól, de totál túl lehet élni. Hajnal négykor már kiültem az ágy szélére és egy óra múlva már kimentem WCre. A szobatársamat ugyanaz nap délelőtt műtötték, már a 2. baba, de annyit jajgatott, hogy azt hittem orrba vágom...bocs

Mindegy másnap át tudtam költözni egy másik szobába, és ott már jó volt. Igazából már vasárnap hazajöhettünk volna, de akkor kedden kellett volna varrat szedésre visszamenni, ezért úgy döntöttünk a dokimmal és a férjemmel, hogy maradunk még vasárnap és hétfőn jövünk.
És rólunk:
Barni nagyon aranyos kisfiú, eszik és alszik, éjjel akár 5-6 órát is, amire a dokinéni azt mondta, hogy hagyjuk, éjjel ez természetes. Sajnos a tejcsi egyelőre nálam sem elég, de még bízok, a cicim bizsereg rendesen, Barni pedig ügyesen szopizik, csak hát nem elég. Azt gondolom kicsit erősödnie kell és akkor erősebben tud majd rajta ő is dolgozni és hátha beindul a kereslet-kínálat elv alapján, és akkor talán elhagyhatjuk a tápit.
Cedis: én is sokat sírtam már emiatt, sőt én aki totál elfogadtam, hogy a faros helyzet miatt császár lesz, most emiatt is lelkiismeretfurdalásom van, meg amiatt is, hogy hogyan mérhették nagyobbnak, ha még 3 kiló sem lett. Eleget ettem-e a terhesség alatt...stb? Rengeteget sírok egyébként is a hormonjaim miatt, meg éjjel izzadok mint a hosszútáv futó
Ma délutánra eljutottam oda, hogy akkor most erőnek erejével is megnyugszom, és csak magunkra koncentrálok.
Menion: nagyon egyetértek azzal amit a témában pár oldallal ezelőtt írtál, de hát hiába tudja ezeket az ember előre és hideg fejjel, hogy akkor is lehet még jó anya és nem dől össze a világ, amikor benne vagy totál más.
Lányok! végig olvastam a reakcókat, és köszönöm még egyszer, hogy aggódtatok értünk, jókat röhögtem szó szerint a hasamat fogtam (a seb miatt könnyebb így nevetni, vagy köhögni...egyebek)
Na mennem kell mert zaba van. Ígérem bepótolom a még hiányzó oldalakat, követem az eseményeket, megnézem a fotókat és én is teszek fel újakat.
Puszi
C
Ja, a sírások ellenére végtelenül boldog vagyok, ez az élet legszebb érzése, és totálisan szerelmes vagyok a fiamba, az apjába, a mi kis családunkba