A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok!

Micsoda babaeső!!!! Leo, Sannah gratulálok Nektek, nagyon boldogságot kívánok!
Annus! Örülök, hogy nem vaklárma volt, szívből gratulálok Niki babához és minden elképzelhető földi jót kívánok Nektek! Remélem hamar rendbejössz, és tudsz jönni fórumozni, hisz ennek a topiknak te vagy a motorja! Sok puszi!

Menion: a kutyus témával én is így vagyok, alig vártam, hogy végre legyen alkalmam megszeretgetni kicsit. Ma a délutáni alvást kihasználva Bogit apára testáltam, mi meg leléptünk kicsit a kutyával. Annyira jól esett!
Bei: ez aranyos volt! Remélem teljesíti a télapó a kívánságodat! Szorítok!
Edit: olyan jó volt olvasni amit írtál a 2 gyerkőcről és a szeretetről. Örülök, hogy így érzel és minden rendben nálatok!
Nálunk a tegnap délután kicsit zűrősre sikeredett, Bogi hasfájós volt, egy-egy szopi eltartott 1.5-2 órát. Szegénkémnek úgy tekerte a pociját, feszengett ösze-vissza, próbáltam masszírozni, tornáztatni, kevés sikerrel. Még éjjel is volt egy ilyen szopink, de azóta lekopogom rendben vagyunk.
Tapasztalt anyukák: kinek milyen étel okozott galibát szoptatáskor? Kíváncxsi lennék, hogy az általánosságban leírt dolgokon kívűl mivel érdemes vigyázni.
Ma kicsit elcsúszott a napunk, 6kor volt szopi, azóta alszik Bogi, úgyhogy kicsit később fürdünk. Olyan édesen alszik, nem akarom felébreszteni.
A héten itthon van apa, remélem kicsit többet tudok majd jönni. Nagy-nagy dukk megy tőlem azoknak, akik még várnak a nagy pillanatra! Kitartás csajok, már tényleg nem sok van vissza!
Puszi

Kép
orsolymors

Oké Bei már alig várom a hírt! :D
És mi ma Csanival kinn voltunka Mikulásnál, nagyon kedves volt, szerintem figyel rád is!
:wink:

Hadedit nagyon jó olvasni a gyerkőceid iránt érzetteket!
Remélem a seb és az ér is hamar rendeződik, de sajnos tudom min mész keresztül. Karira rendben lesztek!

t katinka meglátjuk ezt a laptetőt! :)

Annus Niki gyönyörűűűűű!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Lányok,

most olvasom Annus blogjában, hogy császárral szült. Tudja valaki,hogy miért???

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

mKriszta neki Iza is császáros volt mint nekem Csani ilyenkor az esetek 90%-ban a második baba is császáros.
Ha jól emlékszem neki is úgy is volt tervezve!
Nálam is így van, ha beindul szépen akkor is császár lesz mert Iza és Csani is egy idősek még 20 hónaposak sincsenek. Még ilyenkor nagyon vékony a heg.
Kevés doki vállalja a kockázatot....

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Nálunk nagyon gyorsan történt minden, de sajnos most nincs időm leírni a történetet, csak nagyon röviden, Zétény baba 2010. december 02-án 11:38-kor 4499 g-mal és 64 cm-rel megérkezett. teszek majd fel képeket is.

Mindenkinek gratulálok akinek megérkezett a babája akinek még nem annak nagy drukk!!!!!!

Pussszzz
Vendég

Sannah hatalmas Lett Zétény. Meg tudtad szülni? Vagy császárral szedték ki a nagyfiút!?
Puszi nektek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi: köszi, közben rájöttem,hogy Iza is császárral született, sejtettem,hogy erről van szó...valahogy ez nekem kimaradt, azért lepődtem meg.

Bei:
????????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok! :)

BOLDOG MIKULÁS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KISMAMÁNAK, ANYUKÁNAK ÉS BABATÁRSAIMNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdvözlettel: Zsófi Mikulás :lol:

Kép

Télapó kicsi angyalkája :)

Kép

Én is kaptam Télapótól kisajándékokat! :D

Puszi mindenkinek:

Cicus Zsófija :)

Kép
cicus78

Jaj, de édes ez a kis Zsófi Mikulás! :)

Bei: mizu veletek?
cedis

Cicóka: ti otthon vagytok már Barnikával?
Mesélj majd róla, várunk nagyon.

Niki nagyon cuki baba!! :)

Kép
cedis

Sziasztok!

Húúúú Sannah, nem semmi méretek! Én is kiváncsi lennék, hogy simán szültél-e? Ha igen, minden elismerésem! :)
Edit: én Arnica 15 CH homeós bogyót szedek/szedtem a terhesség alatt, érfalerősítő és vérzéscsillapító gyanánt, és legnagyobb meglepetésemre nem jött ki az aranyerem a szülésnél, pedig régóta rendelkezem vele. Most a visszerem szórakozik a bal lábamon, megint szedem, úgy tűnik használ. SSzerintem érdemes megpróbálni. (Ja és a szülés után is alig véreztem, ma 1 héttel utána pedig szinte semmi. :) )
Cicus: édes a kis Mikulás! :) Estére mi is beöltözünk, igaz csak piros Miki egeres ruciba. :)
Bei:????????????????????????????
Puszi

Kép
orsolymors

Na mi van csajok, mindenki szülni ment, hogy így lelassult a topic??? :D :D :D

Hajrá, hajrá!

Kép
orsolymors

Én nem mentem sehova! :wink: :wink:
És várom a híreket, de nem kapok sehonnan!

Édes a kis mikulásunk! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Annus:
Szívből gratulálok Niki babához! Gyönyörű kicsilány!!!

Cicus:
A Mikulásod tüneményes!!!!! De úgy gondoltam mit ér a Mikulás Rénszarvas nélkül??!! :lol: :lol: Íme itt van egy Mikulás segítő

Kép

Kép

Mindenkinek jó Mikulásozást!

titokbaba

Csajok, ezek a babák tüneményesek!!!!!!!!!!!

Orsi: Sajnos nem ment mindenki szülni, én itt vagyok, pedig tegnap este bementünk a kórházba.... orrfújásnál azt hittük,hogy folyik a magzatvíz, de úgy látszik, hogy bepisiltem :oops: :oops: :oops: ....úgy kb, 1,5-2 decit!!!!!! :shock: :shock: úgyhogy hazaküldtek.

Bei??????????????????

Pancsi????????????

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Nagyon cuki Zsófi mikulás és Bátony szarvas :D
Ér egy kicsit irigykedni????? :oops:

Én ma voltam ctg-n, minden rendben volt, Réka egyfolytában rugdosott. Legközelebb pénteken kell mennem.

Beszéltem Annussal, éppen szopiztatta Nikit, majd jön és részletesen beszámol mindenről. Jól vannak, ha minden rendben lesz már szerdán mehetnek haza!

Bei: Mi van veled????? Meghallgatta a mikulás a kérésedet? Szólj Cicusnak is azért, biztos ami biztos :D

Kép
eper74

Sziasztok lányok! Bocs, hogy csak most jövök, de ezer dolgom volt ma. Még egyben.
Mikulás még eddig nem hallotta,mit kértem, vagy még nem kerültem sorra. :roll:

Hajnal 1/2 1 óta fennt vagyok , mert voltak rendszertelen fájásaim. Aztán NST-n is volt kettő fájás,ami csak 40-ig ment föl gondolom ez még gyenge, mert nem fogtak bent a kórházban. Egész nap 10-7-2-5-7------- perces fájások vannak, de az erősségük egyforma, ugyan olyan.:( Nem tudom mikor kell bemenni a kórházba, de lehet éjjel. Vagy lehet elmúlik. Nem tudom. :cry: Jelentkezem, ha lesz valami.

Annus! Niki baba tényleg gyönyörű.:)

Kép
bei

Sziasztok!

Titokbaba :lol: : édes a kis Rénszarvas Bátony! Zsófinak is tetszik! :wink: És hol van Miki egeres rucis Bogi??? :) Orsi,kérünk fotót!!!
Köszönjük a fotó dícséreteket!!! :-)

Igen,Bei,Cicus boszi segít! :wink: Bár már lehet,hogy szülsz?! Jelentkezz!!! Pancsi??? Béenn??? Izgulunk értetek!!! Julcsiról tudtok valamit?

Kriszta: jobban vagytok már?

Cicus

Kép
cicus78

Jajj,közben jelentkezett Bei! Legalább Te előkerültél! :) Na,mennek a drukkok Neked a mai szüléshez!!!!!!+++++++++++++

Cicus

Kép
cicus78

Bei: megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++
tegnap este a kórházban nekem is 40-45 között volt a méhtevékenység, de azóta semmi. Reméljük nálad nem így lesz!!!

Most hallgattam az időjárás jelentést, holnap 10 fokkal lesz melegebb, talán ha a hidegre nem bújtak elő a babáink, talán a melegre történik valami!!!!!

Pancsiról tudunk valamit????

cicus78: sajnos ma Lukácsot kellett orvoshoz vinni, köhög és lázas. A héten itthon kell maradnia, most ő szed antibiotikumot. Nálam hullámzó, van hogy jobban érzem magam, de néha még elkap a gyengeség.

Légyszi nekem is küldj egy kis boszi varázslatot, én is szeretnék már szülni és a gyerekek is nagyon várják már a tesót!!!!! Légyszi-légyszi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta: bárcsak segíthetnék!!!!!!!!!!!!!!!!! :( De megígérem,h. ezerrel küldöm a drukkokat,h. végre előbújjon a Te babád is 1-2 napon belül!!! :wink: Lukácsnak pedig sok-sok gyógypuszi!!!

Cicus

Kép
cicus78

orsi
nálunk ugyan eddig nincs hasbaj de bent a kh-ban azt mondták a "rutinosok"h napi fél liter tejnél többet tilos inni anyunak mert attól is lesz illetve (de ezt már írtam) a tejcsináló tea is csinál elég nagy gebaszt a pociban
fura de csak tudják mit beszélnek ha már raklapszám látnak hasfájós babákat :shock:
cicus-titokbaba
nagyon édesek!!!!!!én is tettem fel a gmailre egy mikulást :lol:
mkriszta
tudod hány terhesnek adják ezt be hogy bepisilt?de azért azt tudod hogy van különbség színben és szagban is!olvastam olyat akinek 2 hete szivárgott a vize és neki is ezt mondták de az ember lánya azért érzi ha az pisi :roll: ...szóval ha nem lettél incontinens akkor legyetek készenlétben!drukkolok!
bei
remélem mikulás nem analfabéta és elolvassa amit írtál :lol: drukkolok éjszakára!

nagyon semmi hír pancsiról...mondta hogy megy másnap és azóta semmi! remélem jól vannak és csak nincs lehetősége üzenni...
minden jót nektek pancsi!

Kép
menion
Budapest

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ eddig nme volt netem! Idióta időjárás!!!!

Hajnalban írt bei benn van a kórházba mert azt hitte 5-8 perces fájásai vannak, de kiderült hogy "csak" jósló. Tágulás nincs, de csináltak neki nst-t de a baba szívhangla leesett mivel a hátán feküdt. Kapott oxigént, de csak nehezen állt helyre a szívritmus. Majd ma még figyelik párszor aztán kiderül mi lesz!

Drukkoljunk neki hogy ma már a karjában lehessen a babája!+++++++++++++++++++
Hozom a híreket amint ír!
Én írtam neki hajnalban! Hogy tudja szorítunk érte és gondolunk rá!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

cicus78: nekem pont elég a drukk, talán az is segít!!!! Lukácsnak is köszi a gyógypuszikat!!!!
Zsófinak pedig boldog 4 hetes szülinapot!!!!!!!!!!!! Hihetetlen,hogy milyen gyorsan telik az idő!!!!!!!! Már igazi nagylány :D :D :D

menion: nekem is furcsa volt, azóta sem értem... ráadásul van némi tapasztalatom is, mégis csak a 3. gyerek!!! Egyébként a férjem is végig szaglászta a bugyimat és a nadrágomat is :oops: :oops: :oops: és tuti,hogy nem vizelet volt!!!!! Nagyon gáz volt, tök hülyének éreztem magam a kórházban!!!!!!!!!!!!!!! Ráadásul nem te vagy az első aki ezt mondja, és sok kismamától hallottam,hogy szakaszosan folyt el a vize. Nem is lenne ezzel gond, csak a felszálló fertőzések miatt állítólag veszélyes is lehet.... egy biztos, az én Petrám felől jöhet hidegfront, melegfront....mindegy, őt ez nem nagyon érdekli :-)

Remélem Ti jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beinek megy a drukk++++++++++++++++++++++++, reméljük ma már babázik, végül is már nagyon-nagyon itt az ideje!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

kriszta figyelj aztán inkább mnjeek be megint meg megint meg megint!
Reméljük semmi gond. És Petra is hamarosan előkerül.
Nagyon a véggén vagyunk na!!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sannah, Leo, Annus GRATULÁLOK A KISBABÁTOK ÉRKEZÉSÉHEZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!!! :)

Cicus!
Köszi, hogy kerestél. Itt vagyok, mindig olvaslak benneteket, de most egy pár napja nem volt időm írni, mindig volt valami.
Nagyon édes Zsófi a mikulás cuccban!!!!!! :D
És persze Bátony-rénszarvas is imádnivaló! :D

Beinek sok drukkot küldök, talán már babázik is azóta.

Én nagyon érzem a végét...folyton hányingerem van, rengeteg jóslóm van, a derekam leszakad, nyűgös is vagyok már, stb.
Hétfői NST jól sikerült, legközelebb köv. hétfőn kell mennünk, ha még egyben leszünk...

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

bei: Gondolok rád!+++++++++++++++++++++++

mkriszta: A tesóm mondta, hogy a középső kisfiánál napokig folyt a vize szakaszosan, szerencsére nem lett fertőzése a babának, de ezek szerint tényleg van ilyen!

Béen: Hogyan lehet, hogy már érzed a végét? Utánam jössz a táblázatban :D meg Zsanimanó is!!!!! Ha megelőztök én leszek az utolsó!
Na jó csak viccelek! Jöjjön csak aki akar!

Nekem semmi ilyen tünetem nincs, viszont szerintem a pénteki ctg után megvizsgál az orvosom és ha az úgy végződik mint két hete, akkor szerintem megszülök!

Kép
eper74

Nagyon pang ma a fórum...
be még nem írt, majd lehet dobok neki sms-t remélem semmi baj cak max babázik! :)

én csütörtökön megyek CTG-re és jövő keddig szívesen egyben maradok. :D Még anyum névnapját is megünnepelném péntekem még nagycsaládosban. Aztán majd meglátjuk!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bei írt egyenlőre nincs baba!

remélem nem váratják sokáig!
"Éjjel nem aludtam, mert voltak fájások, aztán reggel tusolás után ritkább lett és gyengült, aludni is tudtam nem indítanak, mert nincvs tágulás de itt kell maradnom"

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Milyen gyönyörüséges a kis mikuláslány meg a szarvas segitője.kis drágák :lol: :lol:

Bei drukkolok+++++++++++++++++++
Kitartás!!!!!!!!!

t katinka

Sziasztok!

T Katinka: de jó,hogy Te is jöttél,már hiányoltalak!!! Jól vagytok? Köszönöm a kép dícséretet Zsófi nevében is! :)

Bei: én is gondolok Rád és nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++
Boginak köszönjük a híreket!!! :-)

Kriszta: Neked is milliónyi drukk továbbra is!!!++++++++++++++++++++++++++

Béenn: nagyon helyes,tessék csak jelentkezni,izgulunk ám értetek!!!
:-) És kitartás,már nincs sok hátra!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

hírek bei-ről:

"Bő egy újnyira vagyok tágulva, előkészítettek, úgyhogy ma szülök. epidurált kértem, 2 ujnyinál kapok is.puszi"

Na most mehetnek a drukkok ezerrel bei-nek csajok!
Végre meglesz a nagy találkozás! Még ha mikulás el is késett!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

VÉGRE BEI!!!!!!!!!!!!! DRUKK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Köszi Cicus a hiányolást. :lol:
Most nagyon fáj a vádlim meg a véna is kijött nagyon :cry: nem volt jó a hétfőn az NST aztán lépcsőzni kellett 6 emeletet

:cry: de utánna beindult a kis drága :wink: én is kezdem érezni a végét már nagyon keveset mozog :wink:

Bei drukkk++++++++++++++++++++++
Reméljük éjszaka meglesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

t katinka

Sziasztok

Itthon vagyunk mi is vegre, szombat este 6-kor telozhattam Noel apunak , hogy mehetunk haza. A vereredmeny meg mindig hadilabon all,kedden megyunk gyerekorvoshoz, meglatom mit mondd, senki nem tud kiigazodni, hogy ami rossz az az en verem ami meg Noelben van, vagy mar az o sajat vere....szoval bonyolult de remeljuk a legjobbakat. A kis dragank vegre eszik rendesen, 80-90 gramm minden alkalommal, 40 grammot szopizik tolem,majd elfarad adok neki cumisuvegbol meg 40, 50 grammot , amit meg boldogn habzsol, aztan elalszik es legkozelebb a kovetkezo kajazasnal ad egy kis hangot, de nem is sir , csak ha sokat benazok a cicivel es belefarad, hogy nem tud szopizni.

BEI DRUKKOLUNK MI IS ERTETEK :!: :!: :!:

Elmaradt gratulaciok : CICOKA, MONCSI; SANNAH, LEO, ANNUS nagyon sok boldogsagot es meg tobb tejcsit kivanunk :!: :!:

Tunderiek a kis mikulas es renszarvas babak :P :lol: :lol: :wink:

Sok puszi mindenkinek :!:

PS: megyek kepeket lesni

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Bei: drukkjaim folyamatosak!!! ++++++++++++++++++++ :lol:

T Katinka: már Neked sincs sok hátra,kitartás!!! Örülök,hogy jelentkeztél! :wink:

Nenu: szupi,hogy Te is jöttél!!! Drukk,hogy kicsi Nolellel minden rendben legyen!!! ++++++++++++++++

Jóéjt Lányok, amíg fent vagyok,be-be nézek még,megvan-e már Réka baba! :)

Cicus

Kép
cicus78

Bei: hajrá, hajrá, hajrá! Mennek a drukkok tőlem is!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Berni: szóval ezért nem válaszoltál az sms-re :) Legközelebb ide jövök a válaszért! ;)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
orsolymors

hír egyenlőre nincs megyek ledőlök, ha felébredek az sms-re írok azonnal, ha nem akkor csak a hajnali pisiléskor! :lol: :lol: :lol:

De drukkolok álmomban is BEI-nek++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggelt!

Réka baba??? Semmi hír???

Na,én most jól kialudtam magam,mert Zsófika csak 3/4 4-kor kelt éjjel és most reggel 7-kor! :D Azaz éjjel csak 1x !!! :lol:

Na,majd még jövök,nagyok már suliban,most Regit kell készítenem az oviba.

Puszi!

Cicus

Kép
cicus78

Semmi hír pedig ahányszor keltem annyiszor néztem a telcsit!
De gondolom/remélem már találkoztak!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bei-ről várjuk a híreket!!!!!!!!!!!!!

Az én Petrám nagyon jól érzi magát odabenn, esze ágában sincs kibújni....semmi jele,hogy szülni fogok :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :(
tudom-tudom, bent nem marad :)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Megszületett Réka baba!!!!!!

Az iwiw üzenőn már kint van!!!!

12.08.-án 01:55-kor

3400gr és 52 cm.Természetes szüléssel!

Ennyi van kint!!!!!

Nagyon gratulálok Nektek!!!!

hadedit82

Bei: SZÍVBŐL GRATULÁLOK RÉKA BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Bei: Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Szerintem Cicus is közbenjárt!

Annus üzent: Niki baba szépen szopizik, nem sárgult be, délben mehetnek haza! :D

Nagyon ügyesek a mi babáink!

Kép
eper74

Na a lényeg hogy megvannak!

Sok boldogságot és tejcsit nekik!

Hurrá annuséknak, de jó hoyg mehetnek haza!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

BOGI: Ha így folytatom, lehet,hogy fogjuk egymás kezét a szülőszobán????????????

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Beinek sok-sok boldogságot és gratulálok Réka babához!!! :)

Tettem fel pocakfotót és közben megnéztem a babákat, minden bébike annyira gyönyörű!!!!!!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

BEI NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ RÉKA BABÁHOZ :lol: :lol: :lol: ISTENKE HOZTA :lol: :lol: :lol:
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIKÉT KIVÁNOK :lol: :lol: :lol:

Majd gyere és mesélj :!: :!:

mennyi jó hir :!:

Annus de jó hogy veletek is minden rendben majd gyere és mesélj várunk a részletekkel :!:

Kriszta kitartás :!: Igaz könnyű ezt mondani :roll: már én is kezdek türelmetlen lenni :shock:

Cicus tudtam én hogy egy kis angyalka a te Zsófi babád :lol: hagyja az anyukáját pihenni :lol:

Titokbaba ti jól vagytok :?:

Vajon mi lehet Julcsival,Pancsival meg a többi eltünt mamival vajon már babáznak :?:

Cicóka ti otthon vagytok már :?:

t katinka

mkiszta Hát én kedden mindenképp babázok szóval ha még húzod pár napig akkor tuti találkozunk!
Gondolom mondjuk te szívesebben jönnél már kifelé a kórházból kedden, de annak is megvan a varázsa ha a babáink találkoznak a szülőszobán! vag yutána a kórteremben!

Te mikor mész CTG-re következőleg, én holnap reggel ott kezdek!

Na nézek pár képet ha Csnai hagyja!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Bei: Gratulálok Réka babához! Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!

Titokbaba: ti hogy álltok a szopival? Van elég?

Nekem sajnos nincs elég most sem, mint Balázsnál, pedig újfent mindent elkövetek, hogy legyen, de 60-80 grammnál nincs több, és Kamillának ez sajnos nem elég.

Nincs közülünk valaki, akinek annyira sok van, hogy nem tud vele már mit csinálni? Mert én megvenném. Legalább 3 hós koráig olyan jó lenne, ha tejcsit kaphatna.

Annus: végre otthon. Iza mit szólt Nikihez?

Kép
cedis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: