Hát valami akkora hülyeséget álmodtam, hogy az csak na. Valahonnan menekülnöm kellett egész álmomban, és a végén szültem egy fekete spánielt... Teljesen fel voltam háborodva, és a dokival közöltem is, hogy végig embert látott bennem, akkor hogy-hogy spánielt szülök. Mikor felébredtem reggel, elmeséltem a férjemnek, akinek a nagysikerű hozzászólása csak annyi volt, hogy nem is sejtette, hogy szeretem a kutyákat is...
A terhességi csíkokhoz szerencsére nem tudok hozzászólni, de épp azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy a terhesség alatt kijöhetnek a visszerek, csíkok, pöttyök, szuvasodhat könnyebben a fog, szétmegy az anyuka stb. Ezek 90%-a meg is marad terhesség után is. Ami pedig jó dolog - mell megnő, szép, dús hajkorona - az pedig ahogy jött úgy múlik, sőt a hajnak a fele még ki is hullik. Azért ez olyan igazságtalanság a természettől. Kiegyeznék egy csíkosabb hassal, de dupla méretű mellekkel
Menion:
Szorítok, hogy el tudd érni a szoptatást! De tényleg ne rágódj ezen, mert a tej olyan könnyen el tud menni, és a végén még, ha lehet is, akkor sem fogsz tudni szoptatni. Úgyhogy nyugi! Tényleg nem dől össze a világ, ha tápszeres lesz Anna. A lényeg, hogy Anna és Te minél hamarabb otthon legyetek épen és egészségesen!!
Sannah:
Akkor tényleg nem egy húron pendül az ízlésünk
Valakinek ment úgy el a nyákdugó, hogy fehéres kocsonyás váladék volt, és nem pirosas, barnás?? Csak azért, mert a fiammal barnás volt. Ma reggel viszont fehéres-átlátszó kocsonyás cucc jött belőlem 4-5-szöri törlésre is a WC-n... Lehet, hogy csak hüvelyváladék. Na, majd kiderül. Bár a férjem a héten nem igazán ér rá, úgyhogy biztos most időzít a fiatal úr. A nagyfiamnál is pontosan ugyanígy volt
Orsi:
És eljött a 37. hét!!! Holnaptól már nem koraszülött a baba!!!
Valóban mi következünk, de ez a topic hozza ám az izgalmakat
Na mától nagy pihenést rendezek! Kíváncsi vagyok meddig fog sikerülni.
Puszi

[/url]

[/