Jó reggelt mindenkinek!
jaj, annyira felizgattam magam tegnap este, amikor olvastam Menionról, hogy alig tudtam elaludni, most meg már egy jó ideje fenn vagyok. A lényeg , hogy jól vannak ők is!
Bei: megnéztem a fotót, hát... nem vagy kisimult rajta az tény

Kíváncsi vagyok mikor jön el az idő

Egyébként arcpuffadást nekem is mondták jelnek. Vizesedni nem vizesedsz?
Titokbaba: a kisfiad igazi Nagy Ő típus, nagyon odalesznek majd érte a lányok, ez már most is látszik

és a szövege

meséltem a férjemnek is, jót röhögtünk.
Cicus: húha, ha már te is puffadsz

akkor lassan te jössz
EDit: jobbulást a kis Dominak, vigyázz magadra nehogy elkapd te is! Sok gyógypuszi nektek. Apával meg ne törődj, úgy is elintézz majd mindent, ha közbe jön a szülés! A pasik már csak ilyenek.
A mosógép és bojler miatt nagyon sajnállak, most hogy végre kész a fűtés megvan az új elfoglaltságod

Fogd fel úgy, hogy legalább van valami, ami eltereli a figyelmed.
Bogi, Eper: én is megyek decemberre! mikulás előtt nem szeretnék szülni, addig már a többiek babáznak mi meg majd nézzük az édi fotókat
Ja beírtam én is a telefonszámom, és mentettem is el párat, Annusé és Eperé már megvolt a múltkori taliról. Megbeszéltem a férjemmel is, ha történés van, jön ide és értesít benneteket. Úgy is "ismer" már mindenkit, mindig kérdez, hogy mi van veletek.
Nálunk egyébként minden ok, pénteken délelőtt védőnéninél voltam+beszéltem a gyerekorvossal is. Szülésfelkészítő volt a tanácsadóban és csecsemőgondozás, nagyon jó volt, 2 védőnő és velem együtt 3 kismami, akik januáriak.
Aztán este meg mentünk vacsizni, ugyanoda, ahol 2 éve voltunk először, 1 éve a lánykérés volt. csak most nem tudtam ugyanazt a szerkóm felvenni
Tegnap meg megvettük a fényképezőgépet, na azóta apa egyfolytában azzal játszik

legalább 100 kép készült róla, meg videó

Csinált panorámafotót Barni szobájáról, majd ma felrakom. Vettünk betűket a szobaajtóra fából, meg kis fafigurákat a szekrényfrontokra, ja és a kiságy fölé forgót szintén fából.
jaj, már megint sok lettem, mint mindig, boccccccccccs