A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Laci: sikerült feltölteni a videót?

cicóka

Jó reggelt mindenkinek!

jaj, annyira felizgattam magam tegnap este, amikor olvastam Menionról, hogy alig tudtam elaludni, most meg már egy jó ideje fenn vagyok. A lényeg , hogy jól vannak ők is!

Bei: megnéztem a fotót, hát... nem vagy kisimult rajta az tény :wink: Kíváncsi vagyok mikor jön el az idő :?: Egyébként arcpuffadást nekem is mondták jelnek. Vizesedni nem vizesedsz?

Titokbaba: a kisfiad igazi Nagy Ő típus, nagyon odalesznek majd érte a lányok, ez már most is látszik :wink: és a szövege :lol: meséltem a férjemnek is, jót röhögtünk.

Cicus: húha, ha már te is puffadsz :!: akkor lassan te jössz :D

EDit: jobbulást a kis Dominak, vigyázz magadra nehogy elkapd te is! Sok gyógypuszi nektek. Apával meg ne törődj, úgy is elintézz majd mindent, ha közbe jön a szülés! A pasik már csak ilyenek.
A mosógép és bojler miatt nagyon sajnállak, most hogy végre kész a fűtés megvan az új elfoglaltságod :( Fogd fel úgy, hogy legalább van valami, ami eltereli a figyelmed.

Bogi, Eper: én is megyek decemberre! mikulás előtt nem szeretnék szülni, addig már a többiek babáznak mi meg majd nézzük az édi fotókat :wink:
Ja beírtam én is a telefonszámom, és mentettem is el párat, Annusé és Eperé már megvolt a múltkori taliról. Megbeszéltem a férjemmel is, ha történés van, jön ide és értesít benneteket. Úgy is "ismer" már mindenkit, mindig kérdez, hogy mi van veletek.

Nálunk egyébként minden ok, pénteken délelőtt védőnéninél voltam+beszéltem a gyerekorvossal is. Szülésfelkészítő volt a tanácsadóban és csecsemőgondozás, nagyon jó volt, 2 védőnő és velem együtt 3 kismami, akik januáriak.
Aztán este meg mentünk vacsizni, ugyanoda, ahol 2 éve voltunk először, 1 éve a lánykérés volt. csak most nem tudtam ugyanazt a szerkóm felvenni :lol:

Tegnap meg megvettük a fényképezőgépet, na azóta apa egyfolytában azzal játszik :wink: legalább 100 kép készült róla, meg videó :oops: Csinált panorámafotót Barni szobájáról, majd ma felrakom. Vettünk betűket a szobaajtóra fából, meg kis fafigurákat a szekrényfrontokra, ja és a kiságy fölé forgót szintén fából.

jaj, már megint sok lettem, mint mindig, boccccccccccs :oops:

cicóka

Sziasztok!

Katinka: De örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben van. Erős kis pasi Balázs, meglásd hamar eléritek a 2200 grammot, és mehettek haza. Nagyon sokat gondoltunk rátok is.

Laci: én még férfi szájából ilyen szépen, meghatóan beszélni a születésről, soha életemben nem hallottam, én is itt pityeregtem rajta.
Minden elképzelhető jót, és szépet kívánok nektek!

Tegnap végül sikerült felállítani a kiságyat, de apa rávett ne tegyük még be a hálószobába, mert akkor ugye a tv-nek mennie kell onnan, így csak akkor tesszük be a helyére, ha hazajött Horvátországból.
Mindegy! Fél siker, legalább már áll, és én már mindent bele is pakolásztam. Balázs egyből bele is mászott, meg alatta bújkál, nagyon tetszik neki.

Ez a puffadás vizesedés nálam is egyre erőteljesebb, már a gyűrűimet is le kellett szednem, de alig jöttek le, viszont a hasam még nem ment le, én még nem készülök szülni, Mikulás bácsit meg akarom várni. :D

Kép
cedis

Jó reggelt!

Katinkababa,de jó hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!! Erősödjetek csak,most az a legfontosabb :!: Nagyon sok egészséget kívánok és továbbra is mennek a drukkok és persze a pozitív energia!!!!!!!!!! :) :wink:

Menion-Laci: így már túl az izgalmakon... :wink: Igen,nincs is ennél szebb érzés,nagyon szépen megfogalmaztad!!! :) Meniont és a babócát nagyon pusziljuk,hamarosan ők is megerősödnek és együtt lehettek otthon! :lol: Addig is írjatok,ha tudtok!!!

Annus-Cedis: na akkor vigyázni ezzel a hidegfronttal,de nem lesz baj!!! :wink: Amúgy ma este lesz? :roll:

Cicóka: látom,Ti is nagyon alakultok,már a dekoráció is megvan,szupi!!! :D De jó,romantikus vacsora... :P Irigy-irigy!!! :wink:

Én is fent voltam éjjel 1/2 3-tól 1/2 5-ig. Nem fájt semmim,de olyan furcsa nyugtalanság vett rajtam erőt,még nem is tapasztaltam ilyet! :shock: Kicsit beparáztam,de szerencsére aztán sikerült visszaaludni,igaz csak 1/4 7-ig. :?

Na,most megyek,vigyázzatok magatokra!!!

Cicus

Kép
cicus78

Először is Kata!
Jaj de jó hogy visszatértél!Még szép h maradsz itt velünk!
Pont akartam írnia többieknek h lesz neted,de látom lekéstem róla! :wink: Gyors növekedést akkor!!!És mesélj,hozz képet ha tudsz,mindent tudni akarunk!

Laci!
ÁÁÁÁÁÁÁ,itt terhes kismamik vannak!Nem szabad ilyeneket írni,mert a százas papírzsepi se lesz elég! :lol: :lol: Nagyon szerető családba érkezett ez a pici lány!!!!Szilvi meg igazán szerencsés :wink:

Cicóka!
jaj akkor vároma fotókat!!De izgi!!

Én meg fogytam,már csak 2,5 kiló a hízásom.Aggódom is miatta.És az én hasam is egyre lentebb van.Már az én uram is megjegyezte...de még kell minimum 1,5 hét,előbb nem szülök!

annus11

Cedis: én már nem is tudom levenni a gyűrűimet... A szappanos víz sem használ,1/2 órát próbáltuk valamelyik nap! :( Max. fűrész... :lol:
Férjed mikor utazik?

Cicus

Kép
cicus78

majd elfelejtettem lányok, feltettem a gmailre az albumomba a málnalevél tea receptjét - segíti a tágulást. Egyébként nem kell ennyi mindet összekeverni, csak a sima málnalevél él is jó

Front: hétfőn még nem lesz ha jól olvastam, csak esni kezd, de marad a meleg, csütörtökön-pénteken viszont erőteljes lehűlés!!!

jaj, jön ma anyukám, igaz csak egy napra, majd két hét múlva jön hosszabb időre, de már nagyon várom szeptember vége óta nem láttam/látott, most indul az uram érte a Népstadihoz

cicóka

Sziasztok!

Engem is kidobott ma az ágy már fél 7kor, még jó, hogy vasárnap van...
Laci! Hát a te hozzászólásod miatt érdemes volt már felkelnem. Nagyon megindító, ahogy leírtad az érzéseidet, persze én is jót bőgtem rajtatok! Továbbra is sok-sok erőt és egészséget kívánok, kitartást mindhármotoknak, és hidd el, hamarosan hazamehet a kis család! :)
Katinka: de jó, hogy jelentkeztél! :) Örülök, hogy Veletek is minden rendben van, most már tényleg csak a gyrapodásra kell koncentrálni. Jó sok tejcsit kívánok és Nektek is sok erőt és kitartást a továbbiakhoz!
Mindenkinek szép napot! (Na de ilyen reggeli hírek után nem is lehet más... ;) )
Puszi

Kép
orsolymors

Cicus: hétfőn megy és pénteken jön. Anyósom feljön vigyázni ránk, de ő csak keddtől csütörtökig tud maradni. Így meg kell beszélnem kamillával, hogy nem bújhat ki hétfőn és csütörtökön. :)

Én is meg akarom majd szerdán kérdezni a dokit, hogy a homeós bogyó mellett lehet-e, illetve ajánlja-e a málnalevélteát. Balázzsal nem ittam.

Annus: fogytál? :shock:

Cicóka: Barni mozgolódik rendesen? Én is irigy a vacsi miatt! MI már nem tudunk kettesben elmenni, nyáron azért sokat voltunk, így nincs akkora hiányérzetem ez ügyben.

Cicus: Hát én is megrémültem, hogy nem fognak a gyűrűk lejönni, alig tudtam lecibálni. Pedig reménykedtem, hogy most nem fogok vizesedni, erre tessék. Ráadásul róla hónapok múlva ment csak le igazából ez a hülye víz. gy irigylem azokat, akik szülés után szép laposak lesznek. Sajna én nem ez a típus vagyok.

Kép
cedis

Cedis: nekem azt mondták a gyógyszertárban, hogy mehet együtt a homeos bogyó és a málnalevél tea. Ti mennyit isztok a teából naponta? Nekem 2x2,5 dl ajánlottak.
Nálunk az az ukász, hogy bármikor szülök is, próbáljam meg szerda utánra (leginkább pénteki napra) időzíteni, hogy apa tudjon többnapos tejfakasztót csinálni a barátaival. Szóval én ehhez igazítom... ;)
Gyűrűt én már egy hónapja letettem elővigyázatosságból. :roll:

Kép
orsolymors

Orsi: és neked mit mondtak hanyadik héttől kell elkezdeni inni?

Kép
cedis

Cedis: én a málnalevél teát úgy tudom,a 36.héttől ajánlják.

Cicus

Kép
cicus78

Cicus: te próbáltad már ezt a málnalevél teát?

Kép
cedis

Cedis: a 36. héttől el lehet kezdeni, közben a magnézium szedést fokozatosan abba kell hagyni (Max a 37. hétre)
A sógornőm egyébként itta a málnalevél teát és szedte a homeós bogyót, és ő nehezen szült, bár az is igaz, hogy 4300 g-os fiúcskának adott életet, szóval nem csodálom. De természetes úton sikerült, meg ki tudja milyen lett volna tea+bogyók nélkül... A gyógyszertáros csaj idén szült szintén uezzel a párosítással, első babát, simán, gátmetszés nélkül, ő meg esküszik rá, hogy ezért sikerült. Szóval nehéz okosnak lenni, mindenesetre és teázok és bogyózok, hátha... :roll:

Kép
orsolymors

Sziasztok! Újra én! :oops:

Menion írt:
"Még az őrzőben vok, nincs hely az osztályon, 2ig nem láthatom a kicsit. Sírok, mert le akarják állítani a tejem a szteroid miatt. Próbálom holnapig ezt húzni, hátha az immun dr tudna megoldást, de az itteniek nagyon elzárkóznak. Kapok méhösszehúzót, meg alvadásgátlót, ne legyen trombózis. Igyekszem mozogni. Az itteniek még házon belül se hajlandók megkérdezni,hogy jól van-e a baba. Ha osztályon leszek, lesz net és akkor írok nektek! Puszi" :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Na jövök mint telefon ügyeletes :lol: :lol:

Látom Menion smsét már közvetítették!Köszi Evita!Alig várom Szilvi beszámolóját!

És írt Hadedit is!
Domival kórházba kerültek az éjjel,kapott 2 infúziót,már jól van.Holnap mehetnek haza ha minden oké!Amúgy ő jól van,hála az égnek!

Remélem h minden oké lesz!Érdeklődött a babák iránt,mondtam h mindenkivel minden oké! :wink:

annus11

Én is szedtem homeóst meg ittam málnalevél teát,de nekem nem segített.vagyis ki tudja h mi lett volna nélküle,bár az össz vissz 2 ujnyi tágulás nem nevezhető soknak :lol: Így én most nem szedek,nem iszok semmit!De mivel ártani nem árt,próbálja ki mindenki aki hisz benne!Én is hittem,csak ugye hiába,ha pici vagyok,a baba meg nagy :wink:

Gyűrű problémám egyelőre nincs.

Igen,fogytam...Izánál is az utolsó hetekben 1 kiló lement....De szülés után sajna én se leszek az a lapos has...max egy csüngő hasú kismalac :roll:
Ja és ami rajtam van 2,5 kiló az is ugye a 12.hét előtt jött rám,lényegében nem híztam utána :?

annus11

Menion kitartást!!! Remélem nem kell a tejedet leállítani!! drukk+++++++++

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Laci nagyon megható amit irtál
:!: Nagyon-nagyon sok boldogságot kivánok nektek.
Remélem nem kell elapasztani a tejcsit!
Továbbra is drukkolok nektek ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++.

Katinka de jó ugy örülök hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok.
Reméljük hamarosan eléri a suját és akkor mehettek haza.
Továbbra is drukkolunk Nektek ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Én sem ismerem ezeket a dolgokat de most lehet hogy kipróbálom a málna teát hátha :roll:

Annus az baj vajon hogy fogytál :?:

Szegény Edit nagyon is megértem nem lehet most könnyű nekik :roll: de jobb ott Dominak nahogy kiszáradjon tul sok az a hányás meg hasmenés egyszerre :roll: Igy biztos megy neki az infuzió.
Sok-sok gyógypuszi nektek. :!:

t katinka

Sziasztok!

Cedis: nem próbáltam még a málnalevél teát,csak hallottam róla... :roll: De sztem nem fogom,anélkül is kibújtak a gyerekeim! :lol:

Szegény Menion! Kitartás!!! Veled vagyunk,megy a sok drukk++++++++++++++!!!

És szegény Hadedit... :( Neki is nehéz lehet,remélem a kisfiú hamarosan jobban lesz,a kiszáradással tényleg vigyázni kell :!: Nekik is mennek a drukkok!!!

Cicus

Kép
cicus78

Edit: szegénykém, én aztán igazán átérzem a múltkori kórházasdi után, hogy milyen lehet nektek, de ha muszáj menni, akkor muszáj. Remélem hamar meggyógyul Domi, és most már te is tudsz Dorotira készülni.

Szteroiddal tényleg nem engednek szoptatni, de ne izgulj Menion az én fiam is a 3. hónaptól teljes mértékben tápszeres volt, és gyönyörű, egészséges baba volt, ezek a tápik ma már nagyon jók, és te ettől nem leszel kevésbé jó anya.
Azért ez nem valami kedves tőlük, hogy nem mondanak semmit Annáról. Nem érzik át, hogy az ember ilyenkor mennyire tud aggódni?

Aki kapott már méhösszehúzót, az mondja már meg, hogy fájdalmas nagyon? Állítólag 2. gyerek után természetes úton szülők esetében is adnak.

Orsi: olvastam már korábban is, hogy a magnéziumot nem szabad inni a 36. hét után, de miért? Én tegnap is megittam kettőt, mert fájt a hasam, derekam, és most is fájdogál.

Apropó ti fogtok hasszorító bugyit használni?

Én szeretnék, de nem merem megvenni előre, mert nem tudom hanyas méret kell majd belőle, viszont, ha meg hazajöttünk nem tudom hogy megyek el próbálni. Vagy mérjem le magam és küldjem el a férjem? Amúgy is vérezve nem is mennék próbálni, meg lehet ezt nem is engedik a boltban. Szóval érdekelne, ti hogy csináljátok?

Kép
cedis

Én már annyira izgatott vagyok, hogy vajon legközelebb ki jön azzal, hogy beindult a szülés. Olyan fura, hogy most már tényleg a finisben vagyunk mindannyian.

Kép
cedis

Sziasztok!!

Ohhhh, de sok olvasni való van.

Menion: Szilvi-Laci: tiszta szívből gratulálok a babához, kívánok hosszú, boldog életet neki és sok-sok örömöt az életben!!!!!
Laci: annyira megható az írásod, hogy elsírtam magam én is, igaza van Annusnak zsebkenőből sosem elég.

Legközelebb már teszek zsebit a gép mellé, mert sosem lehet tudni, kiről olvasom, hogy megérkezett. :lol:

Titokbaba: akartam már kérdezni csak elfelejtettem, büntetős vagy polgáris vagy?
Na, ne már, utálom a frontokat, főleg a hideget akkor nagyon carul vagyok a magnézium ellenére is!!!!

Edit: jobbulást Dominak és minél hamarabbi otthonlétet!!!! A pasik meg már csak ilyenek!

Bei: ne siess, van még időd!

Orsi: nálunk is jó idő volt tegnap, ma is jó csak nem akar annyira sütni a napocska.

Ablakpucolás és függönymosás van porondon, apa csinálja, de annyira édes, mindig kérdezi, hogy így jó? Mondom igen, erre ő: "jó, de szóljál, ha nem jól csinálom".

Én is felírom a telefonszámom, hátha, lehet írni nekem is, szeretnék december elejéig egyben lenni.

Nálunk ma megy az utolsó előtti babaruha mosási program aztán vasalás, apa állandóan azzal zaklat, hogy mikor pakolok már a sporttáskába, mert ha rohanni kell akkor mi lesz, mondtam neki, hogy majd jövő héten, még el kell menjek fodrászhoz és kozmetikushoz _ gyantáztatni - aztán pakolok, addig nem lehet szülni még ezeket el nem intéztem. :lol:

Kata? de jó, hogy írtál, nagyon jó, hogy ennyire erős, stramm a kis babád, minden rendben van ez a lényeg!!!!!!!!!!

Moncsi: Dózsakertben laktunk, aztán pedig 2000-től négy évet Dunaalmáson, imádtam ott lakni, de családi okok miatt el kellett költözni, a mostani házunkat áruljuk és vissza akarok menni Almásra.
Vendég

sziasztok kismamák :) még mindíg Laci vagyok,de ha minden sikerül,délután már Szilvi jelentkezik élőben,helyszíni tudósítással a kórházból,jutalmul,mert ilyen jó kislány volt,beviszem neki a gépet :D a vidit nem tudom feltölteni,mert 36mb és csak 25ig engedi a gmail :( próbáltam mammutmaillel,de 99%nál megáll és nem fejezi be :( délután csinálunk képeket és azokat feltölti a (remélhetően) boldog anyuka ;) mindőtöknek további kellemes,gondoktól mentes terhességet és szép napokat kívánok :) ölelek mindenkit ,mindent bele lányooook!!! :wink:

Kép
menion
Budapest

Cedis nekem a védőnő mondta h nem kell 36héttől mert nem gond ha már keményedünk és nehezebbet tágulunk elvileg :roll: Szerintem nem engedik a boltokban hogy bugyit felpróbáljuk legalábbis itt nem engedik.Amugy én is szeretnék ilyen bugyit.Majd a boltos tud tanácsot adni.

Laci köszi :!: akkor várjuk hogy Szilvi jelentkezzen és a képeket is.

t katinka

újra Laci vagyok,mivel másként nem ment,hát feltettem a közös emailre a videót 2 részletben,így megtekinthető a beérkezett levelek menüben iksz ipszilon név alatt :) kellemes mozizást :)

Kép
menion
Budapest

Nálunk is ablakpucolás,függönymosás van porondon apának :lol: :lol: Igaz épp a szőnyeget keféli :wink: :lol: Aztán porszívózik is! :lol:

A magnéziumot azért se kell szedni a 36.héttől,mert a méh ilyenkor már készül a szülésre.Tehát pont a méhösszehúzódások,amika szülésre készítk elő a méhet így vissza lennének fogva.Na jól leírtam,de remélem érthető :oops:

annus11

Sziasztok!

Laci: Csodálatosan megfogalmaztad az érzéseidet, majdnem elsírtam magam!
Szilvi-Anna: Ügyes csajok vagytok, hamar hazamentek és együtt lesz a család!
Várom a képeket!

Katinkababa: Örülök, hogy jelentkeztél és rendben vagytok! Hamarosan ti is otthon lesztek és majd te izgulhatsz értünk ha megyünk szülni!

Edit: Sajnálom Domit meg persze téged is, remélem hamar rendbe jöttök!

Annus: Azért nem hízol hanem fogysz, mert akkora a pocakod hozzád képest, hogy nem fér beléd az ennivaló :D

Egy tündérke a gmail-en a táblázatot sorrendezte a szülés várható ideje szerint. Szerintem nagyon jó ötlet így rögtön látni, hogy ki a soros.
Bár a babák úgy tűnik fittyet hánynak erre :D

Kép
eper74

Fúú, nagyon izgi most a fórum, látom mindenki pörög (még az átlagosnál is jobban) :) Annyi írtok, lehetetlen mindenkire reagálni...:)

Laci, köszi a tudósítást és még 1x gratula a kis hősnő születéséhez! :)
Tényleg nagyon szépen írtál!!!! Nagyon várjuk, hogy bevidd neki a gépet! :)

Annus!
Az nem semmi, hogy ennyit híztál csak. De gondolom ilyen az alkatod, van ez így.
Mindenesetre irigylésre méltó! :)

Katinkababa!
Drukkolunk, hogy minél előbb elérje Balázs a 2200g-ot! :)
Jó, hogy rendben vagytok!

Zsani!
Láttam a fotóidat, a te pocid is szép nagy már...és Zagyva parti fotózás :)
Meg van a császár időpontja?

Bei!
Sztem nem vészes az arcod, mindenki nagyon csini kismami itt!

Titokbaba!
Olyan édes a kisfiad az új fotókon, látom korán kezdi a csajozást! :)

Editéknek jobbulást!!!!

Cedis!
Van ilyen hasleszorító öv is, én sztem azt fogok venni. Azt lehet állítani. Bár nem tudom melyik a jobb, én elég tapasztalatlan vagyok ezekben a dolgokban. :)

Nálunk minden rendben, Zsófi néha úgy helyezkedik, hogy teljesen ellaposodik az amúgy totál kiálló köldököm. :) Vicces!!!
Voltunk dokinál a pulzusom miatt, azt mondta ez még belefér(reggelente 115-120 körül), úgyhogy senki ne aggódjon akinek 100 körül van, az végképp normális. Azt tudtam,hogy terhesség alatt megemelkedik, de állítólag azért is felmegy, mert a baba nyomja a tüdőt, szívet és így kompenzál a szervezet...na mindegy, azért örülök, hogy ez még "belefér", akármilyen kellemetlen is. Meg persze ha lejjebb megy a poci, akkor biztos könnyebb lesz a levegővétel is és akkor hátha a pulzusom is igazodik ehhez.

Mindenkinek további jó hétvégét, a babuciknak üzenem, hogy időben tessék mostmár érkezni!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Laci!
Köszi, hogy felraktad, mi megnéztük. Nagyon-nagyon édes és ügyes a kiscsaj!!!!!! Gratulálunk hozzá!
:) :) :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Szilvi és Laci!!!

Megnéztem ezt a kis tüneményt,csodálatos kislány!!! :) Úgy meghatódtam,muszáj volt bőgnöm egy sort!!! :oops: :lol: Laci,köszönjük a videót és a tudósításokat!!! Továbbra is veletek vagyunk,vigyázzatok egymásra!!!

Cicus

Kép
cicus78

Laci: már megint megríkattál! Olyan aranyos, édes a kis Anna baba! :D
Ja és gyönyörű!!!! Köszi a videót!

Várjuk Szilvi bejelentkezését nagyon.

Hát akkor már én sem iszok több magnéziumot mától.

Béenn: Hasszorítós övem volt Balázzsal, de az folyton elcsúszkált, az nekem nem jött be.

Eper: tényleg sorban van a táblázat! Csak ne te voltál az a tündérke? :)

Remélem tényleg tartjuk a sorrendet most már.

Mindenki ablakot pucol?
Nálunk múlt héten meg volt, de már olyan, mint előtte. Nálunk nagy a forgalom, így szinte semmit sem ér, de azért engem megnyugtat, hogy meg van pucolva.

Megyek kicsit pihenni, meg elolvasom melyik homeóval kell este kezdenem a felkészülést a nagy napra.

Kép
cedis

Húú csajok van termés rendesen!

Én most csak gyors leszek!

Katinka úgy örülök hogy jelentkeztél! Remélem hamar eléritek az álomhatárt és hamar hazamehettek!
Addig is gondolok rátok sokat!

Menion tejet fejéssel fenn lehet tartani, amíg kiürülnek a steroidok és utána tudjátok folytatni a szopit! Meddig kellene szüneteltetni???

Méhösszehúzó... háááát nem kellemes valljuk, de túl lesz rajta mindenki akinek kell. Görcsöl tőle az ember (legalábbis én görcsöltem) ott volt velem egy második babás anyuka (mndkettő császár volt, neki sokkal jobban görcsölt int nekem, de sokkal előbb jól érezte utána magát mint én) nem tudom ez tendencia-e, de az első babásoknak ott mind hosszabban fájt, második babás csak ez az egy lány volt akkor akivel ilyesmiről beszéltem.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok lányok,

jajjjjj, mikor vacakoljon az internetem,ha nem most!!!!!!! még a videot sem tudtam letölteni, mindjárt fölrobbanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még jó, hogy jön a sógorom, talán tud vele valamit kezdeni!!!!!!!!!!!

Szilvi és Laci: szívből gratulálok!!!!! Sok boldogságot Annácskához!!! Kívánom, hogy mielőbb otthon lehessetek!!!!

Laci: jó volt olvasni egy apa őszinte érzéseit! azt gondoltam,hogy én erős vagyok és nem sírok, de tévedtem!!! Gyönyörűek a szavaid, az érzéseid!!!!!

Katinkababa: jaj, de jó hogy írtál, már aggódtam értetek!! Örülök, hogy jól vagytok!!!! Kívánom,hogy mielőbb hazamehessetek!!!!

Edit: Jobbulást!!!!

tényleg lehetetlen visszaolvasni, úgy érzem, hogy mindenki felfokozott izgalmi állapotban van!!!!!!!!!!!!!!!!! és ez nem csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vajon ki a következő?????? nagyon fogy az időnk és ez nagyszerű érzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Cedis: nekem az övet ajánlották, a bugyi állítólag nem jó, én övet veszek.

Nekem is azt mondták, hogy csak a 36. hétig szabad szedni a magnéziumot, mivel visszatartó ereje van és ilyenkor már nem kell gátolni a keményedéseket és az összehúzódásokat.

Oha, most olvasom, megyek gyorsan videot nézni: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Szilvi, Laci: nagyon köszi a videót, azonnal megnéztük a férjemmel, és természetesen megint elbőgtem magam. NAGYON SZÉP KISLÁNY!!! És nagyon erősnek tűnik. Még egyszer gartula nektek. Várjuk nagyon Szilvi jelentkezését, nem lehet könnyű neki, hogy nincsenek együtt.

Edit: már elküldtem futárral a gyógymanókat :D remélem Domi most már jobban lesz, nem lehet könnyű neked most, de gondolj arra, hogy így biztonságosabb!

Annus: irigy vagyok a fogyás miatt, de igaza van Epernek pici vagy a pocid pedig akkora, hogy kaja már nem nagyon fér beléd.

Cedis: Barni ficereg, kisebbeket mozdul mint eddig, de azok sokszor most már fájdalommal járnak, de még mindig fenn érzem a buksiját :cry: Ma nagyon aktív volt, be sem állt a szánk anyuval, gondolom ő is jelezte, hogy hé csajok én is itt vagyok.
Has leszorítós bugyiban nem vagyok otthon, ezért majd meglátom, hogy kell-e. Ha igen rábízom az uram és anyára, vagy anyósra.

Hát én nem tudom ezt a tea és homeo dolgot, ha Barni ne fordul be, akkor végül is felesleges. Na mindegy holnap megyek a dokihoz majd megkérdem.

Anya egész nap vasalt, már csak egy kevéske maradt, de azok úgy is nagyobb méretek, megvárják 1,5 múlva. Tettünk fel képeket a szobáról, amit panorámaképként az új géppel csináltunk. Nincs még kiságy, meg a képek nincsenek a helyén, de majd azokról is tudósítok.

Puszi mindenkinek, megyek vacsit csinálni, jönnek a barátaink egy kis esti csevejre, apával összeütünk valamit.

cicóka

Menion..Szívből gratulálok a kislányotok születéséhez!!! :lol: :lol:
Nagyon aggódtam, hogy korán jön.
De mint olvasom Laci sorait megkönnyebbültem, és nagyon örülök hogy jó erős tüdeje van a babócának!!!
Szilvike, tudom fáj a seb és biztos a tejcire is kicsit várni kell, de remélem megindul, kitartást és gyors gyógyulást neked!!!!

Kép
Kép
lovaszkata

Cicóka: a babaszoba cééééééééééépséges!!! :D :wink:

Cicus

Kép
cicus78

cicóka: tényleg nagyon szépséges a Barni lak! Kérjük a képeket majd a kis ágyacskáról is.

Kép
cedis

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk. Elolvastam mindenkit, de név szerinti reagálást most ne váratok, mert az egész nap épp elég volt. 1 óra alatt megfőztem a borsókrémlevest füstölt, sült mozzarellával, brassóit és rakott túrós palacsintát. Majd még délután egy kis ténykedés, és kész vagyok.

Menion:
Hihetetlen férjed van!!! Az enyém egy ökörségnek tartja, hogy egyáltalán az internetet használom terhesség témakörben, főleg a fórumozást nem bírja megérteni. Nemhogy írjon ide majd... És a saját érzéseit....!! Laci viszont nagyon szívbemarkolóan fogta meg apa szemmel a születést! Tartsd meg :D! Anna baba gyönyörű. Én meg nem mondanám, hogy 33 hétre született. Olyan nagy és hangos, és még csak nem is siettek, hogy inkubátorba kerüljön. A tej legyen most a legkevesebb, ami miatt aggódj. Az én fiam sem tudott szopizni sok ok miatt, és 3 hónaposan teljesen tápszeres lett! Semmi gond nincs ezzel. Tudom, nehéz feldolgozni, de ha majd szeretnél erről beszélni, akkor szívesen megosztom veled az én tapasztalataimat!

Kata:
Örülök, hogy itt is hallok rólatok :wink: ! 2-3 hét pedig tényleg mindjárt itt van. Egy jó adag füstölt csülök túrós sztrapacskával annak a gyereknek, aztán meg is van a 2200 gramm :lol: :lol:

Azt hiszem Sannah kérdezte, hogy polgáris vagy büntetős vagyok-e. Büntetős vagyok, és azon belül is inkább erőszakos cselekmények, kábítószer stb., és nem a gazdasági bűncselekményes rész :oops: . Az valahogy nehezebben megy az agyamba...

Cicóka:
Micsoda babaszobát rittyentettetek :)! Érdemes volt eddig várni rá! Gyönyörű!!!

Edit:
Jobbulást Nektek! És tényleg szívesen megadom a gyerekorvos elérhetőségét!

Jajj, nem jut már eszembe, hogy ki mit írt. Aki front érzékeny, az vigyázzon. Valóban holnap még csak eső jön, de éjszakától már mondja a hideg frontot, és keddtől erős fronthatást a hét további részére is. Ezt az időkép.hu-n olvastam. A met.hu teljesen mást mond!

Cicus:
Hát a fájások nálam is kezdenek durvulni... Azért én szeretném még a jövő hetet kibírni minél tovább. Úgyhogy vagy előtte vagy utána, mert közvetíteni kell valakinek :wink:

Puszi

titokbaba

Sziasztok!

Megnéztem a videót, még mindig folynak a könnyeim. Olyan hihetlen, hogy ilyen kézzelfogható közelségbe került már a szülés.
Titokbaba: a táblázat szerint mi következünk..... :shock: Persze ehhez a többieknek nyugton kéne maradni szinte egész novemberben, ami ahogy elnézem nem megy nekik.... :lol:
Edit: sajnálom, hogy így összejött Nektek minden! Kitartás, sokat gondolok rátok, remélem mihamarabb rendbejöttök. Rád férne már, hogy tényleg csak a terhességre tudj koncentrálni.
Cicóka: tényleg tök szép lett a babalak, ügyesek vagytok!
Én abbahagytam a magnéziumot, érzem is, hogy többet keményedek és erősebben is érzem a hasam, de eddig nem vészes. Fura, hogy holnap betöltöm a 37. hetet és innentől tényleg bármikor szülhetek. A frontos időre való tekintettel a cuccomat holnap végleg összerakom, bár abszolút nem érzem, hogy itt lenne az idő. Szerintem én elviszem a végéig.
Boglárka is tud már olyat moccani, hogy az már több mint kellemetlen. Most is éppen a bal bordáim alatt keres valamit, de nagyon... :)
Tök fel vagyok pörögve a mai nap eseményei után, nem tudom, hogy fogok aludni. (Ilyenkor már rég ásítozni szoktam)
Jó éjt mindenkinek!
Pusz

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Laci és Szilvi: Nekem a videót nem játszotta le a winamp, nem tom miért, de hallani hallottam amit kell :D Anna baba tényleg Megasztáros, X-Faktor lesz! Nagy Gratula. Reméljük nem apad el a tej, fejjétek és ha már kitisztul, akkor már remélhetőleg lehet cicizni.

Katinkababa: Végre rólatok is hír! Csupa szuper hír! Irígyek vagyunk picit, mert nemsokára eléritek az álomsúlyt és mehettek végre haza! Nagyon drukkoltunk és továbbra is megy a sok + energiabomba
:)
Edit: Nagyfiúnak jobbulást, szegénykém, rátok jár a rúd :(

Béen: Még nincs meg a pontos időpont. Majd a nov. 22-i héten megyek a doki magánrendelőjébe NST-re és remélhetőleg ott majd megbeszéljük. Eddig nem mondott konkrét időpontot, csak annyit, hogy a 15-20-a dec. szerinte jó lenne. De elszámolta magát mert akkor már nem lesz otthon Karácsonyozás, pedig előtte meg azt mondta, hogy addigra már otthon leszünk. Én kiegyeznék már egy Mikulás utáni, de 15-e előtti időponttal. Például 10-12-14-e. Páros napok! Szakmai ártalom, a matektanítás miatt, bocsika!

Vizesedés: Nekem már a 20.hét óta dagad a kezem, torzul a fejem.
Teljesen el van zsibbadva a víztől minden ujjam, mindent elejtek. A jobb kezem, középső ujja nem is hajlik se be se ki csak nehezen kattog, mintha el lenne törve. Gyűrűk emiatt már régóta nincsenek rajtam.

Striák: a hasamon rengeteg van, pedig, kentem és kenem a mai napig is. Ahol nagyon csíkos-köldök tájékán- ott már ha viszket is a poci nem érzem, hogy megvakarom, teljesen érzéketlen. Nektek?

Mindenkinek izgalmas várakozást és boldog babavárást!

Kép
Kép
zsanimanó

Menion és MenionApu - gratulálok a kislányotok érkezéséhez és örülök, hogy rendben vagytok!!!!

Katinkababa- örülök, hogy már csak nőni kell hamar otthon lesztek, drukkolok nektek nagyon!!!!!

Mindenkinek puszi és drukk, sajna nem tudok sűrűn jönni, de néha olvasok azért!

Kép

Kép
leo50

sziasztok
gyors pár sor mert kint vagyok a 4 ágyasba és mindenki alszik már

most este 8 kor láttam utoljára a kicsi kincsem és nagyon jól van nincs semmire szüksége se lélegeztetés se keringés támogatás semmi....gyakorlatilag az antibiotikumot adják neki meg a meleg helyet és figyelik
volt pisi és kaki is szóval ott is rendben lehet a bélés...csak hát persze cukros vizen nem fogja gondolom tartani a súlyát amiamúgy hihetetlen számomra hogy hogy tudott 1950gr-ra felgyarapodni 33 hét alatt....sírtam a szülőszobában mert azt gondoltam hogy majd lesz 1500 kb erre majdnem 2 kiló
most azért sirdogáltam délelött mert azt mondták nem szoptathatom és leállítják a tejem...mert hogy szteroidok szedek és azért...erre mondtam hogy akkor nem szedem csak hagyják nekem a szoptatást de nagyon húzzák a szájukat ha nem bólogat mindenki mint egy birka...majd a stílusról meg a hozzáállásrón írok ha több időm lesz
lényeg most az hogy kérlek titeket holnapra küldjetek nekem szerencsét hogy el tudjam érni az immunológus dokimat és az pedig mondja azt nekem hogy azért szoptathatok még legfeljebb valami kompromisszummal...jaj nagyon nagyon szeretném!!! itt hamar eldöntötték ezt a kérdést én viszont azért minden követmeg akarok mozgatni ezért....immunglobulint nem adhat neki senki csak én...
holnap majd remélem nem leszek ennyire fáradt és időm is talán lesz akkor olvaslak titeket és irok is...utoljára épp kiírtam kinek mit válaszolok de aztán az a vízzel együtt eltünt....
ott az ügyeleten egyszál egyedül voltam és azt hittem mert félrenyeltem a vizet és köhögtem hogy becsurrantottam...de mikor szorítottam és akkor is folyt akkor megnéztem és a bugyim rózsaszín vizes volt...na akkor írtam nektek azt a két sort és aztán már csak orvost telefonon hogy jöjjön valaki értem mert most úgy néz ki én vagyok a beteg....hát ezek úgy bezsogtak hogy rámküldték a mentősöket a mozgó mentő ügyeletet és még ők is átrohantak a máski kerületből...ott állt 7 ember körülöttem és mind csak nézett mint a sülthal...a mentős bejött és kérdezte hogy hol a beteg....mondtam hogy úgy néz ki én leszek az...
aztán behoztak és itt még nem tudták eldönteni mert olyan lassan szivárgott a vizem...na de nem mesélem tovább mert holnapig írhatnám....
legyetek jók és vigyázzatok magatokra mostmár bizos hogy enyém az elsöbbség a sorban úgy néz ki Anna Flóra rövidre zárta a vetélkedést puszi nektek

Kép
menion
Budapest

Szilvi!
Sokat gondolok rátok, annyira gyönyörű a kislányod és tök jó, hogy nincs szüksége lélegeztetésre!!!! Szuper!
Drukkolok neked a szoptatás miatt és várjuk a további beszámolókat! :)
Puszi a kis családnak!

Zsani!
Remélem úgy alakul az időpont, ahogy szeretnéd. :)
Én is december elejei időpontra gondoltam, remélem Zsófi meghallgatja a kívánságom. :D Én már nagyon kivagyok, akkora a poci! A jóga oktatóm mindig elmondja, hogy ez a gyerek tuti idősebb, el van számolva és biztos, hogy hamarabb meglesz. Tényleg, nem akarsz járni kismama jógára? Nagyon jót tesz, kicsit megmozgat.

Megyek ma védőnőhöz, kíváncsi vagyok jó lett-e a vizelet eredményem+hány kilót mutat a mérlegük...tegnap gyümölcs napot tartottam és tök jól bírtam. Szerintem be is fogom tartani, hogy 1 héten egyszer megcsinálom.

Mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Jó reggelt,

Menion: de jó, hogy jöttél, drukkolok, hogy teljesüljön a vágyad és tudjál szoptatni, de ha nem akkor se aggódj, ahogy írták már előttem ma már nagyon jó tápszerek vannak. nekem több ismerősöm is van, akik tápszeren nevelték a babájukat és semmi bajuk sincs, gyönyörű, egészséges babák. Super, hogy semmire sincs "szüksége" Annának, ez a legjobb hír.

Gondolom a pasik a 'helyzetmegoldóképességük" csúcsán voltak, amikor mentek hozzád a rendelőbe.

Titokbaba: igen, én kérdeztem, ezek szerint nem "egy húron pendülünk" én az erőszakos bcs-ket utálom, de az alap gv-t imádom.

Orsi: elérkezett a vége felé járunk idő, innentől már nem koraszülöttként kezelik majd a babát, nekem is a vágyam az áhított 37. hét, aztán jöhet amikor akar.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a követező babás.

Zsani: tömény babaolaj sem vált be? Nekem nincsen semmi panaszom szerencsére, nem lettem csíkos és még annyira nem is feszül, viszont iszonyú száraz lett a bőröm mindenhol.

Nekem pocsék éjszakám volt többször is felkeltem, hogy fáj itt-ott és apró mesis görcseim vannak, de aztán pillanatok alatt elmúlt, ez a hidegfront tényleg nem tesz jót. Lassan indulunk doktorbácsihoz, vásárolni stb. stb. legyetek jók!
Vendég

Menion: kérned sem kell, továbbra is nagyon drukkolunk nektek :!:
Úgy tűnik az írásodból, hogy nagyon nem vagy elégedett a kórházzal :?: Egyébként mit mondanak, mitől indulhatott el a szülés?
Nagyon jó a video, és laikusként már azon látszik, hogy jó erős a kiscsajszi, és igazából ez a lényeg!!!! Meglásd majd gyorsan összekapja magát és hipp-hopp otthon lesztek :lol:

cicóka

Sziasztok!

Most csak gyorsan Menionra reagálok,m mert rohanunk az oviba.

Drága Szilvi, de jó, hogy írtál, nagyon szorítottunk itt neked mindannyian. Szopi miatt küldöm az energiát, de majd elmesélem én hogyan éltem meg a nincs tejem érzést, és hová jutottam vele. A lényeg, hogy Anna egészséges, és ügyes baba.

Kép
cedis

Jó reggelt!

Menion: jajj de szupi hogy jelentkeztél,már alig vártuk!!! Büszkék vagyunk ám Rátok!!! :lol: Természetesen a kismami team továbbra is küldi a tengernyi drukkot és pozitív energy-t!!! :lol:

Sannah: én is nagyon xarul aludtam! :? 3-kor fel is ébredtem,mert rémálmom volt (szörnyekkel :lol: ,na megyek vissza a gyerekkorba! :roll: ),aztán alig tudtam visszaaludni,kb. 5 után, 7-ig. Már volt ilyen v.melyik nap,de akkor csúnya álom nélkül.

Na,elmentek gyerkőceim oviba,suliba,vége az őszi szünetnek. Bevallom,már kicsit hiányzott a nyugalom! :oops: :roll: Tegnap is mindent megcsináltam,amit szerettem volna,úgyhogy ma semmi dolgom... Csak tátom itt a számat,mit kéne csinálni,de ragyog a lakás! :) Na majd kitalálok azért valamit,utálom a semmittevészetet!!! :evil:

Puszi mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Na megjöttem. Szóval Menion az az én szoptatós szorim, hogy amikor Balázst vártam álmomban meg sem fordult a fejemben, hogy nem lesz esetleg tejem. Be volt vásárolva melltartóbetét, szopis melltartó, mellszívó, minden. Még anyósra meg is haragudtam, mert egyszer rákérdezett, hogy és akkor hogyan reagálok, ha nem elsz tejem, én meg mondtam, hogy miért ne lenne. De sajnos a kórházban nem akart megindulni, és később itthon is csak kínlódtunk, de annyira akartam, hogy szó szerint belebetegedtem lelkileg a dologba. Mindent elkövettem: ittam macikávét, alkohol mentes sört (abban is van maláta), szedtem homeós bogyók tömkelegét, életemben annyi rántott leves mint akkor nem ettem, és azóta nem is eszem meg, de semmi nem használt. Éjjel nappal igény szerint akartam szoptatni, fejtem, de semmi. Végül már olyan depressziós voltam e miatt, hogy a gyerekorvos szólt rám, hogy szedjek nyugtatót, mert tiszta idegbajos vagyok. Ajánlott egy gyógynövényes gyógyszert, amit ugyan kiváltottam, és 2-3 szemet be is vettem belőle, de többet nem szedtem be, mert ettől, hogy felhívta a figyelmemet, hogy baj van észhez tértem kissé, és elkezdtem tudatosan figyelni magamra. Sokáig tartott, amíg valamennyire fel tudtam dolgozni, hogy Balázs tápszeres baba, de sikerült. Nem akarom, hogy te is ebbe a butaságba ess.

Tápszerrel is fel fog nőni Anna.

Ráadásul nekem az is nehezítette a dolgom, hogy anyukám folyton piszkált, hogy olyan nincs, hogy valaki nem tud szoptatni, már most is megkaptam tőle, hogy reméli most fogok majd szoptatni. Na ezek a megjegyzések nagyon rosszul estek, esnek azóta is, de max. megkérem, ha nem tudja ezt befejezni, akkor menjen haza, mert az hiányzik ilyenkor az embernek legkevésbé, hogy idegesítsék még mások is.

Éjszaka én is pocsékul aludtam, és nekem is voltak enyhe görcseim. Félek a mai fronttól, főleg, hogy kettesben vagyunk Balázzsal itthon.

Kép
cedis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: