A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Sziasztok!

Jajj máris baba!??? Még csak október van! Holnap a tesóm szülinapja van, szóval jó nap egy babának, :) de még jobb lesz volna ha benn marad még egy kicsit!
Korai ez még! Mindenki pihizzen meg relaxáljon meg tudom is én..., de ezeknek a babáknak november második fele előtt jobb odabenn!!!

Katának rengeteg ++++++++++++++++++++ Remélem minden rendben lesz!

Köszönöm fogam megvan.... azaz kinn van, kicsit érzékeny de túl vagyok rajta! Pihizni fejet nem lógatni, nem emelni! Most érdekes érzés úgyhogy megyek pihizni! Holnap iygekszem jönni, de nem tudom milyen állapotban lesz a "fejem".

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

hát a cica után én is mentem de nem vészes csak 4-5x voltam wc-n :?
holnap 9-re kell dokihoz menni majd kiderül kell-e gyógyszer...de egyre nyomorultabban érzem magam...
lehajoltam és kifolyt az orrom...aztán meg egy tüsszentés miatt be is csurrantottam :oops: ...hát nem teljesen csak annyira hogy kiakadjak magamon hogy ennyire szar a záróizmom...ezt is megkérdezném az orvostól ha nem lenne ciki hogy ez normális vagy akkor számíthatok a szülés után arra hogy gondom lesz a visszatartással :roll: ...hallottam már hogy sokaknak utána ez van...de hogy nekem már most :(

Kép
menion
Budapest

Menion!
Szerintem utána nem lesz gond ezzel!Én pont azt hallottam h ilyenkor előfordul,de utána helyreáll a dolog!!!

Bogi!
Szupi h túl vagy rajta!

Katáról nincs hír,tegnap azért nem volt vmi jó állapotban lelkileg!Amint tudok vmi írok!!

Titokbaba!
Lehet megadom priviben kata számát,talán úgy egyszerűbb a dolog!

annus11

Jó reggelt Mindenkinek!

Menion: szép ez a cica story, remélem nem vagy toxoplazma negatív, hogy te pucoltad el utána?! Egyébként az Apádra ütök című filmben a Malőr macskát megtanították a WC-t használni, biztos nem lehetetlen... ;) És egy aranyos videó, érdemes előbb tényleg a szöveget végigolvasni:
http://www.youtube.com/watch?v=mW3jkjVf9UI
Bogi: örülök, hogy túl vagy rajta, gondotunk rád tegnap. Pihenj sokat!
Lányok nem is meséltem, hogy múlt csütörtökön, amikor hazajöttem a kórházból a férjem egy csokor rózsát rejtett el az autóban, elvitt egy közeli étterembe vacsorázni és ott átadta. :oops: Olyan édes volt, megmentette a napomat! :D
Egész hétvégén takarítottunk, kifertőtlenítettem Boglárka szekrényeit, azóta is folyamatosan mosom a kis cuccait, lassan eljutok a vasalásig is, szerintem november elejére összeállnak a dolgok. Olyan jó már ezzel foglalkozni! :)
Ez a hetem sűrű lesz, tegnap voltam NST-n, tökéletes lett, ma megyek nődokihoz, holnap védőnő, csütörtökön jön ki a védőnő és megyek fodrászhoz, pénteken pedig újra NST. Most sűrűbben akarnak látni a dokik, így a heti 2 NST alap, de nem baj, inkább, mint hogy vmi gáz legyen.
Nálunk egyébként a 34. héttől hetente kell menni védőnőhöz, vizelet, vérnyomás és súly ellenőrzésre. Itt elég szigorú a védőnői protokoll, és be is tartják. Mondjuk engem nem zavar, a második gyerkőcnél biztos macerásabb lesz mindig megjelenni.
Lányok! Akinek új a babakocsija kimossa a levehető huzatokat?
Egy hete én is elég sokat keményedek és emiatt is elég szarul alszom. Néha órákig érzem, hogy húz alul a hasam, ha mozgok kicsit elmúlik, aztán újra visszatér. Direkt nem mondom a családnak, hogy fáj a hasam, mert párszor megkaptam, hogy nemsokára megtudom mi az hogy fáj, ez még biztosan nem az. :) És milyen igazuk van.... :oops:
Undorító idő van, zuhog, tök hideg... fúúúúj.... tényleg csak takarításra lesz jó ez az idő, pedig kimentem volna egy nagy sétára a kutyával...
Ha megunom a takarítást, jövök! :9
Puszi

Kép
orsolymors

Orsi!

Talán kimosnám a huzatot,főleg azt amit elejétől fogtok használni!

Én pont tegnap most a babakocsi huzatát,ugye a sportrészt használja Iza.Bedobtam mellé a hordozó huzatát is,kupolákat is,lábzsákokat is!Már csak a mózes belső huzatát kell mosnom,de az fehér,külön fogom mosni!

Nekem is ilyen nagy szabású terveim vannak mostmár mint babaruha mosása,talán hétvégén ha szép idő lesz,aztán a kórházi pakk összecsomagolása,ezt nagyon halogatom még mindig...De jövőhéten már CTG,muszáj összepakolni!Sose lehet tudni mikor akarnak benntartani :wink:

annus11

Látom Katáról még nincs hír. Remélem jól van vagy talán már vannak.
Elhiszem hogy lelkileg nem volt jó állapotban, én négy héttel később szültem Líviát mint én , egyrészt az orvosok sem bíztattak jó szavakkal, másrészt azért ilyenkor az ember jobban izgul mint ha rendes időben születik a baba.
De nem lesz semmi gond, majd megnő idekinnt a kicsike..

Ma megyek én is dokihoz, valahogy két napja nagyon nem jól érzem magam. keményedik a hasam nagyon, a derekam marha nehezen bírja, levegőt is alig kapok néha , úgyhogy ma elmegyek .

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Képzeljétek úgy érzem mintha Réka feljebb rugdosna mint eddig! Lehet, hogy megfordult? :D
Nagyon kiváncsi vagyok rá!

Eddig 3x voltam a védőnőnél, legközelebb most csütörtökön megyek.
Vérvétel november 2. hetében lesz, következő héttől pedig kezdődik a ctg.
November 15-től már nem dolgozom!

Még nem mostam ki a kis ruhákat, nem vettem meg a kórházi cuccokat, így még össze se csomagoltam semmit.

Kép
eper74

Sziasztok!

Látom katáról semmi hír! Izgulok értük tovább!+++++++++++++

Orsi kedves a párod, ez nagyon megható gesztus volt tőle! :)

Annus Iza fogai hoyg állnak??? Csaninak 15. áttört végre... remélem pár nap és meglesz a 16. is már fehérlik!

Eper már nincs sok! Én is pont tegnap mondtam hoyg Csanival ez volt az utolsó hét amit dolgoztam.... mert a 33. héttől nem dolgoztam! Szóval lezs idő mindenre még nyugi! Bár ahogy nézem te a 35. ig mész! Azért ne vidd túlzásba! :)

Fogam helye tök jól van... meg is lepődtem alig lüktet kicsit és be sem dagadt! :) Szerencsés vagyok!

Babaruhák... nálunk lassan előkerülnek és mosom őket.De vasalót vennünk kell, mert 2 hete tönkre ment és még nem pótoltuk! De itt lesz az ideje, ha megjön a novemberi pénzünk! :)
Kórházi csomaggal még nme készültem... de én 36. hétig nyugiban vagyok az én babóm nem fog előbb jönni, megbeszéltük! :wink: Majd december eleje közepén! :)

Mindenki viugyázzon magára meg a pocakjára! Menion moncsi Pihenni, ne m keményedni!!!

Puszi nektek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok

Menion utolsò UH-n nekem is szòlt a doktorno, hogy ne simogassam a hasam....hàt gondoltam pròbàlja meg o nem simogatni ha mèg nincs tùl rajta :) ....na de azòta ha mègis arra jàrnak a kezeim mindig eszembe jut ìgy hagyom bèkèn a babòt :)

Ma eszembe jutott mikor a vonalzòt csinàltak, rogton a kèket vàlasztottam ki, aztàn gondoltam ìgy szùrok el mindent tuti nem kisfiù lesz ...ès mègis :P

Orsi ne vidd tùlzàsba otthon sem a takarìtàst csak lassan ! Krisz nagyon jòl viselkedik veled , voros ròzsàk :wink:
...alig vàrom,hogy làssam majd Boglàràval a kezèben :lol: de furi lesz :lol:

Katinka ...folyamatosan gondolunk ràtok :!: :!: Az elso fòrum baby
:D

Szèp Napot mindenkinek!!

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Sziasztok!

Sajnos most Kata nem tudja elolvasni a bíztató szavainkat, azért én leírok egy történetet,ami kis városunkban történt nem régiben.: Volt egy kismama,akinek elfolyt a magzatvize 25-26 hetesen. Felautózott Pestre,(150 km) mert ott volt a dokija. Nem tudom melyik kórházba, de a lényeg, hogy a kisbab nem volt 1 kg,amikor a világra segítették, 3-4 hónapig volt a kórházba,amíg el nem érte a 2,5 -3 kilót,akkor engedték csak haza. És képzeljétek, hál Istennek, semmi baja,egészséges, nincs gond az inkubátor használata miatt sem.

Ahogy olvasom,látom mindenkinek egyre nehezebb. Sok poci keményedés, meg rossz közérzet, meg pont most jön minden nyavaja, nem elég a terhesség utolsó heteiben fellépő kellemetlenség, még hozzá jön a megfázás, köhögés stb.... Remélem mindenki meggyógyul!!!!! :roll:

Egyébként én egész jól vagyok.Leszámítva, hogy néha nyűgösebb vagyok - Nem fáj semmim,( csak a hátam,derekam néha,de nem vészes) nem keményedek,aludni is tudok, savam sincs. Még nem fáztam meg és nem kaptam el senkitől sem a náthát,pedig a család már végig ment rajta.Remélem így is marad.
Réka nagyon sokat csuklik mostanában. Minden nap legalább 2x ,de ilyen 10 percig is, csak azután hagyja abba, hogy ha iszok valamit.Nekem a jobb oldalamat nyomkodja a bordáim alatt és a 33 hetes uh-n már be volt fordulva- egyébként én nem vettem észre,amikor megfordult. Holnap megyek dokihoz. Most fogja levenni a hüvelykenetet és a jövő héttől mehetek NST-re.

Megy a drukk mindenkinek, hogy minden a legnagyobb rendben és időben menjen!!!!! :wink:

Orsi! Irigyellek apa ügyben! Virág meg vacsi???? De jó is volna.... :roll:

Menion! Jujj!!! Cicával ilyenkor vigyázni kell!!!!! Bár így a végén már nem hiszem, hogy nagy bajt tud okozni, de nem tudom...... :(
Pisi becsöpp? Nekem is..... :( Múltkor pl: nézem az ezek megőrültek című műsort és amikor Fekete Pákó a békatalpban futott,annyira röhögtem,:D hogy bepisiltem. :shock: Nem csak becsöpp........ Sajnos most ez van. Nyomja a húgyhólyagot és ha nem szaladok rögtön,amikor érzem, hogy kell pisilni,akkor becsöpög, befolyik. van , hogy alig érek el a WC-ig. Ez mostanában van így,de a terhesség elején a tüsszentéstől csöpögött be. Remélem szülés után nem lesz ez maradandó. de erre van az intim torna.

Én már összepakoltam a kórházi csomagot is és kimostam , kivasaltam mindent. Tipp-topp kész vagyok a bab várásra. :)
A baba kocsi huzatát nem mostam ki. Megmondom őszintén, nem is gondoltam ilyenre, hogy azt ki kellene mosni.? :shock:

Uhhh. Jó sokat írtam.......... :shock:

Kép
bei

annus hát jó volna mert azért 33 évesen incontinenciával élni nem lenne egy álom :( ...mondjuk gondolom nyomva is van a hólyagom meg tele is volt aztán a hirtelen nagy összerándulás miatt volt
de azért így elég vicces hogy a földig folyik az orrom mint egy csap aztán befosok(na jó azt a wc-be sikerült) majd behugyozok :shock: :shock: :shock: mint egy kabaré jelenet...csak álltam és nem is tudtam sírjak vagy nevessek...
na de ma már kicsit jobb a helyzet van orrcseppem és ha jön a tüsszentés akkor összekapom magam a hasmars meg szerintem csak tegnapi téma volt...
orsi hát nem semmi a cica :lol: én rájöttem volna már nagy rutinom van :lol: amúgy bizti meg tudná tanulni a wc-t használni de van neki saját szagelszívós macska wc-je csak most szerintem nem volt ideje lemenni és ezért ment be a fenti wc-be hirtelenjében...mert a cicák szeretik a tisztaságot alapból és gondolom a szobába azért se csinálna be...szóval megtalálta a leghamarabb elérhető helyet a célra :P
amióta terhes vagyok nem volt dolgom ezzel...Laci hősiesen takarítja az almot pedig tudom hogy nem nagyon bírja ezeket...de míg jó volt az idő azért kint wc-ztek a cicák pláne hogy rég itthon vagyok és így ki tudom engedni ha kéri...az alom akkor kellett ha nem voltunk itthon...

Kép
menion
Budapest

Helló Lányok!

Én már úgy izgulok Katáért, alig aludtam valamit! :shock: :shock: Tegnap estére jól ki is készültem, na persze sokat is tettem-vettem, munka után boltba mentem, utána meg folytattam a nagytakarítási előkészületeket: szekrény átpakolás nyáriból télibe, elő kellene szedni a sapkákat, kesztyűket, csizmákat.
És még a konyhaszekrényeket is ki akarom puceválni.

Bogi: tök jó, hogynem szenvedsz nagyon a fogaddal. :D

Orsi: édes embered van! Ennél jobb ötlete nem is lehetett volna.
Én a múlt héten 18-án ugyanúgy az iwiwen keresztül írtam neki, mint 2 évvel ezelőtt. Ő még hozott egy nagy csokor rózsát! :lol:

Eper: drukkolok, hogy jól érezd és Réka tényleg jó helyen legyen. Hát én nem tudnék még 2 hetet dolgozni, már totál kész vagyok. Minden elismerésem a tied. Én már nem tudok az itteni dolgokra koncentrálni.

cicóka

Menion: nyugi, nekem is volt ilyen becsöpögös sztorim, sőt olyan is mint Beinek, be is folyt. Mostanában nincs, de szerintem csak azért mert Barni fordítva van :( Még mielőtt elutaztunk a nászútra fejjel volt lefelé, és akkor gyakoribb volt az ilyen, mióta hazajöttünk pedig a fenekén csücsül.

Én inkább akkor röhögök magamon kényszeredetten, mikor fáradtan már csak pingvin járással tudok közlekedni és folyamatosan bőgök, persze azt nem tudom min. Na tegnap is ilyen voltam.

cicóka

moncsi senki nincs jól már 2 napja ez a front kicsinál mindenkit
eper reméljük h befordult...nekem ma a doki ugyanott nézte a szívhangot mint szokta bal oldalon lent ebből gondolom hogy akkor még mindig úgy van ahogy volt a kis poronty
bogi igenis értettem :lol: én még novemberben megyek ügyelni de majd úgy kérem a beosztást hogy az első 3 hétben osszanak be hogy a végén már ne kelljen menni...
bei hát sajnálom hogy veled is volt ilyen de így kicsit jobban veszem az akadályt hogy tudom más is van így...szaladnom eddig sose kellett a pisi miatt ezért lepett meg a dolog....
de ügyes vagy hogy minden megvan már!én még a csomagot nem csináltam meg a szoba tetőtől talpig kész rucik is minden ágynemű készen és letakarva minden...Laci már reklamálta hogy a csomagot mikor csinálom már meg?gondolom attól fél hogy ha most kéne menni akkor neki kellene csomagolni és abban ő nagyon béna...mikor a 10.héten bentfogtak a kórházban akkor is nagyon sok gond volt mert sose azt hozta amit szerettem volna és gondolom nem akarja ezt megint...

Kép
menion
Budapest

Még nincs hírem!Drukkoljatok csak tovább!

Eper!
Szupi!!!Az mindjárt itt van!

Bogi!
Egyenlőre nem láttam h áttört volna vmelyik...még lesekedek,csak nehéz benézni/tapogatni is.

Bei!
Mondjuk én alapból egy textil pelust teszek a baba alá akár hova leteszem.Mondjuk nekünk használt volt a kocsi,vagyis tesóméké volt.De szerintem ha új,akkor is kimosom.Ki tudja hol tárolták,meg talán nem lesz olyan "új" szaga stb.

annus11

Sziasztok!

Látom Katáról semmi hir :roll: nagyon sokat gondolok rájuk remélem jól van mind a ketten :wink:

Cicóka ez a siró érzet biztos az időtől van,vigyázgass a takaritással pakolással.

Bogi szuper hogy nem fáj a fogad helye egy hős vagy hogy kibirtad.

Moncsi drukkolok h ne legyen semmi gond :wink:

Olyan rossz idő van kint.Megcsináltam a Kincső ágyat most már a rucik mosása van hátra,A kórházi csomag is készülődik csak a patikából kell egy pár dolog.
Ti patikából veszitek a fürdetőt?
Nekem is sajna elég sokat keményedik a poci már a mb6 sem használ :cry: meg a lábaim fájnak kijött egy viszér hát nagyon rossz. :cry:
Kingával sose volt semmi bajom :wink:

Orsi milyen aranyos az urad igazi lovag :) Náunk 36 héttől van NST és akkor a védőnőhöz is hetente kell menni.

t katinka

cicóka hát nem tudom nekem csak 1x volt ilyen depis napom igaz adtak okot a sírásra is de a fő az volt hogy ok nélkül is sírásra görbült a szám...most csak olyan haldokós vagyok de a taknyosságot mindig nehezen viseltem...ez a nemkapok levegőt nem érzem a szagokat ízeket és büdösnek és baciluskupacnak érzem magam syndróma :cry:
ha lázas lennék vagy fájna valamim azt 1000x jobban bírnám mint ezt az orrfújós vacakolást...de ez van reméljük nem tart sokáig...

a doki most azt mondta vehetek be amit csak akarok már ezt a babát nem fogja bántani...de nem írt AB-ot majd azt a házidokitól kérjek...addig meg megy az orrkenőcs-csepp és a fekvés meg az ilyenek..
ma kérek AB receptet mert muszáj lesz sajnos sárgát fújok már szóval baci is van....
ezen kívül már 33 hetesnek számolt szóval 3 hét múlva hívott vissza és ami a legjobb hír hogy mehetek oda ctg-re :!: :lol: :lol: vagyis nem kell 2-2órát bumliznom a klinikára és vissza :lol: 36.héttől oda járok és ha eljutunk a végére akkor már majd a klinikára küld
hát ez nagyon szuper mert a ház mellett van a buszmegálló ami oda visz így 20perc és nem nagy tortúra...szóval erről is le van a gond!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Ma megjártuk az sztk-t töviről hegyire.
Leadtuk a pisit, szerencsére minden ok, nincs benne fehérje.
Gyerekdoki sem tudott mit hozzáfűzni, hogy mitől lehetett a dolog. Aztán amíg a vizelet eredményre vártunk, addig beálltam a sorba szemészeten, mert mondta a doki, hogy nézessek szemfenék állapotot. Az is rendbenlévőnek tűnik, úgyhogy nekem bizti nem indokolt a császár ezen az alapon, de ezt cseppet sem bánom.

A babakocsi huzatait meg a bébihordozóét is ki fogom mosni én is.

Katának mennek részemről is a drukkok ezerrel! Küldöm a sok pozitív energiát, és sokat gondolok rá.

Bogi: szerencsés vagy, hogy nem fáj a húzás helye.

Orsi: tényleg nagyon édes a férjed!

Pisibecsöpögés: nekem is előfordult már, de csak akkor ha tüsszentettem, és tele volt a hólyagom, de ez szülés után el fog múlni.

Kép
cedis

Sziasztok!

Én is Kata miatt(is) néztem be. még semmi???
Mondjuk ha csak szivárog az jó mert akkor még napokat nyerhetnek és kaphat még tüdőérlelőt.De ha az összes magzatvíz elfolyott, akkor a babócát meg kell szülni 12 órán belül...úgy tudom. :roll:
NAGYON DRUKKOLOK NEKI!!!!
Bei..örülök hogy jobban vagy! :)
t katnika...nekem se volt elég a magne B6.Próbálj sima magnézium pezsgőtablettát inni 3x1-et vagy szedj panangint 3x2!(vény nélkül kapható, nem lehet túl adagolni)Mikor Norbival a Sotén voltam 33 hetesen(görcsök miatt) ott magnézium pezsitabit itattak velem.

Babaruha....én már minden 50-56 és kisebb fajta 62-es rugit, badyt kimostam, egy zsákba tettem, majd elkezdem kivasalgatni őket! :D Plédeket most mosom! :lol:
Vettem mosódiót, az tutira bio és bőrbarát, enyhe ecetessel öblítek. Norbi is érzékeny bőrű..így nem kockáztatok.
Sok ruha van Norbiról, de 2-3 darabot börzéztem is, nagyon szépek! :D
Pelus 24 db van, Norbinál kellett annyi mert sokat bukott, böfizett :? Azokat már kimostam és ki is vasaltam! :D
Majd a hordozó és a babakocsihuzatot fogom még kimosni.

Igen nekem is nehezebb már, ma jobban vagyok.Pihengettem már amennyire Norbika hagyott. :roll:
Ma voltam a vérvételen és a védőnőnél is. 10kg-ot híztam,a védőnő nem szólt egy rossz szót se(majd a dokim úgyis leszid) a körméretem 114cm :shock: :D A vérnyomásom nagyon alacsonyka 90/60 de amúgy jól vagyok.Vizelet oké, baba pont aludt, 126-ot vert a kis szíve. :D
November közepén már mehetek NST-re, hihetetlen!

Ismeritek a More milk nevű tejelválasztást serkentő kapszulát???
Elég drága, Norbinál nem is vettem,pedig alig volt tejem, de most egyre több helyről hallom hogy neki ez segített.Olyanoktól is aki az első babáját nem tudta elegendő tejjel ellátni a másodiknál ezt szedte és nagyon sok teje lett tőle :D
Erről van szó: http://babaproject.hu/spd/bababolt21549 ... a_120_dbos
szerintetek???

Kép
Kép
lovaszkata

én is kimosom az összes hordozó textiljét...mi a tesóméktól kaptuk..
a babakocsi külön lévő darabjait már kimostam a kocsit még nem....
de nekem bár én is mint annus mindent majd pelussal letakarok muszáj kimosni mert vannak kutyáink és sétáltatás is volt babakocsival meg hát ki-be menet találkozott a kutyeszokkal a kocsi...meg hát azóta poros is lett ...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsan az új hírekkel!
Ma voltunk ultrahangon és a doki végig vigyorogta az egészet mert az öcsém is bejött velem és szerintem azt hitte hogy ő az apuka.8 évvel fiatalabb tőlem a tesőm.Szerintem a doki tök zavarba jött.

Méretek!
kb 2200gr. Azt mondta hogy nem lesz több 3100-3200-gr-nál.

Fejvégű!!
BPD:89mm
HC:299mm
AC:303mm
FL:69mm
HL:59mm
34+5 naposnak számolták

Félig kész a takarítás és ki van festve.Szombaton ünnepélyes próbafűtésünk lesz!De addig még jövök.

Próbálok majd vissza is olvasni pihi alatt.

Mindenkinek szép napot és remélem mindenkivel minden rendben van!!!!!
Ja és 9.-én kell mennem az első CTG-re!

hadedit82

Hello Csajok!

Még semmi hír Katáról? :(
Nagyon szorítok Nekik!!!!!

Írjátok, hogy kimossátok a kocsi huzatát. Én is tervezem, de mivel csak kézzel lehet és centrifugázni sem lehet ezért állandóan halogatom, de szerintem nem vagyok még elkésve vele. :)
Menion!
Jobbulást!!! Nagyon rossz lehet így az egyéb bajaink mellett még megfázva lenni.

Lovaszkata!
A 10 kg az nagyon szuper, ennyiért leszúr a dokid?
A kapszuláról nem hallottam, nekem a Laktoherb teát javasolják sokan. Szerintem azt fogom iszogatni, ha nem lenne elég.

Cicóka!
Nálam az érzékenység szintén jelen van, de nekem inkább a filmeken, képeken, zenéken bőgés formájában. :) :)

Moncsi!
Mi volt a dokinál? Pihenj sokat+magnézium!!! Biztos csak a front...

Minket legalábbis nagyon megvisel ez a sz@r idő! Tiszta kóma vagyok, Zsófi sem túl aktív. Csak néha-néha mocorog, helyezkedik.
Csináltunk pocakos fotókat Zsoltival, rakok fel párat a gmail-re. :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Megszületett Kata picikéje!!!
1800g és 45cm!Baba-mama jól vannak,baba inkubátorban,Kata meg az örzőben.Császáros lett.

Írtam neki smst mindenki nevében ha nem baj,h gratuálunk!Ha lesz még pontos infó akkor hozom!

A híreket meg köszönjük Titokbabának! :wink:

annus11

Katának amúgy felső burokrepedése volt,ennél tovább szerintem nem lehet várni a fertőzésveszély miatt.

Nekem is burokrepedés volt,és ugye akkor meg van h x időn belül meg kel születnie.Meg antibigyót is kaptam ugye közben.

annus11

Itt is gratulálok Katának!

Egyébként valami tényleg van a levegőben. Tegnap éjjel én is jósolgattam. Talán, ha 3 órát tudtam aludni... Mehetne már ez a front egy kicsit tovább. Még két hete ki szeretnék bírni egyben. Utána jöjjön, aminek jönnie kell :)

Menion:
Az Apádra ütök című filmből kellene ellesned, hogyan szoktatta WC-re a macskát Robert de Niro :D. Az inkontinenciától pedig ne félj. Több helyen is olvastam, hogy ilyenkor előfordulhat becsöppenés, de szülés után ez elmúlik! Nyugi!

Béen:
Hát én beraktam a mosógépbe finom mosásra 600-as centrifugára, és kimostam a kocsihuzatot... Rá nem bírtam volna venni magam, hogy kézzel álljak neki. Semmi baja nem lett, sőt, szerintem tisztább, mintha én szerencsétlenkedtem volna vele.

Edit:
Örülök, hogy jó eredményeitek vannak! Én mindig azt mondom, hogy ne bent nőjön óriásira, hanem idekint van ideje és helye is, hogy hízzon, növekedjen! Én nem is nagyon szeretném, ha 3 kg fölé mennénk sokkal. A 2,85kg gyereket pont jó volt megszülni :).

Cedis:
De jó, hogy Balázs rendbe jött. Bár az ijesztő, hogy nem tudni mitől alakulhat ki. Remélem többet nem lesz már ekkora izgalom, csak a tesó születése :)!

Majd még jövök! Puszi, Kata

titokbaba

Jajj, de jó! Örülök, hogy minden rendben van Katáékkal! Ez nagyon jó hír!!!
Köszi Annus, hogy írtál neki üzit!

Titokbaba!
De a ti kocsitokon is rajta van, hogy nem szabad gépben mosni? Meg nekem a Brandonban a nőci külön nyomatékosította is ezt. Hát, nem tudom...

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Gratulálok Katának KIS PICURHOZ :)
Köszönjük Titokbaba a hireket és Annus köszi hogy irtál neki üzit

Cedis örülök hogy Balázsal minden rendben jók lettek az eredményei :lol:

Edit gratulálok az erdményekhez.

Titokbaba én is egyet értek veled Kinga is 3200gr volt de elég is volt megszülni idekint ugyis megnőnek.

t katinka

Iza 3270 volt,hát nekem pont elég volt,így se fért ki:)))

Igen,frontmentes időt kérek!!!Este is szarul voltam,de ma se a legjobb...én is még 2 hetet szeretnék mindenképp egyben tölteni!Főleg h Iza fogzik és én kellek neki :?

ja és ma séta közben annyira nyilalt a hasam,nem is a hüvelyemnél,hanem a hasam aljánál,ilyet se éreztem még.Alig tudtam menni,mázli h a babakocsiba lehet kapaszkodni :roll: :wink:

annus11

De jó! Már izgultam mi van Katáékkal. Annus szerintem jól tetted, hogy írtál neki, így tudja gondolunk rájuk!

titokbaba: remélem nem lesz többet ilyen, már nagyon szépen lelapult neki a zacsi.

hadedit: szép méretei vannak Dorotinak!

BN: szerintem akkor inkább ne kockáztasd a mosógépben mosást

Kép
cedis

Akkor megvan az első topik baba!

Gratulálok!
Szegény biztosan nagyon ideges volt.Remélem minden rendben van.
Még nem tudtam mindent visszaolvasni.Mikor repedt a burok?Hány hétre?
Valaki összefoglalná nekem priviben?

Ma megvettem a fejő gépemet.Medelát vettem kézit.kíváncsi vagyok rá hogy beválik e.

hadedit82

Jajj de örülök, hogy minden rendben Katáékkal és jól vannak! Remélem gyorsan gyarapodik majd a pici és mielöbb haza mehetnek! Már nagyon várom, hogy újra írjon nekünk! :)

Kép
bei

Gratulálok Kata!
Remélem minden rendben lesz!

Tudja valaki, hogy Emma lett vagy Domonkos?

Kép
eper74

Edit! Gratula a méretekhez!! :) Nem is kell nagyobbnak lennie. :) Nekem sajnos eddig nem tudtak saccolni, hogy mennyi lehet. Remélem Réka baba sem lesz nagyobb 3,5 kg-nál.

Kép
bei

Eper:
Balázs lett :)!

Azért megnyugodtam, hogy ebben a topicban nem az a "divat", hogy csak a nagy baba a "jó" baba. Manapság, ha 3 kg környékén van egy gyerek, akkor azt szinte leírják. "Jaj, de picike súllyal született. Fogyóztál közben?!" Ez olyan lett már, mint a hüvelyi kontra császár vagy a szoptatás kontra tápszer. Nem mindegy??? Az a lényeg, hogy megvan, egészséges és egy anya született meg a babával együtt! Huhh, most látom rám is rám tört az észosztós időszak :D. Fogjuk a frontra :D:D

Béen:
Őszintén?! Fogalmam sincs, hogy lehetett-e gépben mosni vagy sem. Chicco S3 Trio babakocsi, de én szivacsostól mindenestől tettem bele. Egyébként, ha belegondolsz, hogy miért nem lehet mosni, akkor rájön az ember, hogy egy 30 fokos finom mosás alig centrifugázva ugyanaz, mintha kézzel mosta volna. Hiszen a kézmeleg víz kell, és ne legyen agyon centrifugázva. Így szerintem a színét sem fogja engedni, és össze sem megy. De nem merem azt mondani Neked, hogy mosd ki nyugodt szívvel - bár én kimosnám - mert a végén jössz majd hozzám, hogy csak a Barbie baba kocsijára tudtad felhúzni.... :D

Edit:
Nekem még az fiamról hátra maradt Avonos kézi fejőm van. Igazából nem is tudom mennyire vált be. Voltak olyan fejések, amikor már izomlázam volt. Igaz elektromosat nem is próbáltam. De újat biztos nem fogok venni!

Puszi, Kata

titokbaba

Kata! Gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit és mielőbbi hazajövetelt kívánok!!!! Szorítottam,hogy legyen 2 kg, de nem sok kell már hozzá!!!! Várjuk a híreket!!!!

Annus:
Köszönjük az sms-t, szerintem mindenki napjában többször gondol rájuk! Küldjünk sok-sok pozitív energiát!!!!!
Az alhasi görcsökkel csak óvatosan, szerintem rövidíteni kellene a sétákat, legalább 2 hétig még, nehogy gond legyen!!

Orsi:
szerintem neked sem kellene megerőltetned magad, csak óvatosan!!!!

BN: én kimostam a babkocsi huzatot, ami befért a gépbe azt ott, a fekvő részét pedig kézzel!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Titokbaba!
Természetesen nem a te lelkeden fog száradni, ha összemegy! :)
De lehet, hogy bedobom a gépbe és ha gond lesz vele megkereslek! :D :D :D

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok :!: :!:

Kata GRATULA nektek :lol: :lol: Gyors novekedèst ès mèg gyorsabb hazamenetelt kìvànok :!:

Pènteken 17h-kor ùj lakàskulcs àtvètel,Vègre Koltozunk :!: :!: :!: :D
Pènteken 18h-kor UH ! De jò lesz 1 hònaputàn ùjra làtni :D Ja, ès megfogadtam hogy lesz neve pèntekre, hogy mikor meglàtom koszonok neki nevèn :shock: :P

Menion az inkontenenciàrol eszembe jutott, mikor akòrhàzban voltam, a ortopèdiàn a novèrek lehivattak hozzàm egy neurològus doktornot mert nem hittèk el, hogy èrzem mikor k_ki_nom kell :oops: :oops: Mivel mèg pelenkàban voltam , ès mikor jottek rendbe tenni megkèrdeztèk, hogy tiszta vagyok-e vagy sem ès èn mindig azt vàlaszoltam hogy nem, de ez volt az igazsàg :? Nem csengettem nekik rogton, hogy jojjenek tisztàba tenni mert 3-an vannak 25 betegre ès 1 hònap utàn megtanultam, hogy hiàba csengetek akkor sem èrnek oda 7:30 elott, tok mindegy volt, hogy 7:00-kor vagy 7:15-kor csengettem :cry: Na de ennyit a szèp emlèkekrol, màr elmùlt :!: :!: :D

Szèp estèt nektek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Igen,én is Balázsnak tudom :wink:

Az én babakocsi huzatomat is kézzel lehetne mosni.Hát én beteszem a mosógépbe.30fok,és kisebb centri.Ennyi.Mindent bele tudok tenni,a sportrész kupoláját leszámítva.Na ezt kézzel mostam most ki.

Kriszta!
konkrétan a sarokig se jutottam el és akkor már fájt :? Pedig nem mentem gyorsan,meg kivételesen messzire sem.Arra is gondoltam h nagyon bedőlök ha a babakocsit tolom...ugye előttem a hasam,rövid a kezem :lol:
Mondjuk máskor is szokott fájni,de talán akkor kevésbé tűnik fel,meg jobban le tudok ülni is :roll:

annus11

Gratulálok Katáéknek én is!!! :D
Örülök hogy jól van a pici! Hát akkora baba mint egy korai ikres bébi, nem??? :wink:
Remélhetőleg nem lesz gond! Nagyon drukkolok nekik.

Kép
Kép
lovaszkata

Katáéknak itt is gratula! Ahhoz képes nem olyan pici az a picurka :)

NA sziasztok . Doki be akart fektetni holnaptól , ha minden jó akkor csak egy hétre. A sok keményedés miatt és mert a méhszáj 2110 es értékű. Saját felelősségre csak jövőhéten fekszek be, mert én egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy hazaengednek , és a héten nem tudom hova rakni Líviát, na meg lenne még pár papír amit marhára el kéne intéznem. Remélem nem lesz gond. valahogy kikéne húzni még három hetet :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Huu Moncsi!
Akkor drukk nektek is h még benn maradjon Balázs!!!Ezek a Balázsok ilyen hamar akarnak jönni,ejnye bejnye!

Na gmailen pontosítottam a táblit ahol tudtam!

annus11

Kolléganőm ikres kisfia 1600 grammal született a 35. héten, és két hét múlva 2 kilósan mentek haza, úgyhogy nem lesz Katáéknál sem semmi gond.

Szép neve van a picúrnak!

Moncsi: nagyon vigyázz magadra, ne vidd túlzásba az intézkedést, tényleg ki kellene még 3 hetet húzni. Ez a 2110 amúgy mit jelent?

Annus: hasam alja nekem is szokott fájni, és nekem sincs összefüggésben azzal, hogy mennyit megyek, egyszerűen csak elkezd fájni.

Lovaszkata: én szerintem ki fogom majd próbálni ezt a more milk dolgot

titokbaba: tökre igazad van, az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba, a szülés, táplálás módja, és a méretek ebből a szempontból lényegtelenek.

Kép
cedis

Moncsi drukkolok neked hogy ne legyen gond.ezek nem jó hirek :cry:

szegény Kingám megint beteg belázasodott,holnap viszem a dokihoz :cry:
Én is gépbe mosom ki a babakocsihuzatokat.

Annus vigyázgass te is magadra :wink:

t katinka

Na, majd alszom még rá egyet és kitalálom mi legyen azzal a babkocsi huzattal. :)

Ancsi!
Nem túl jó hírek, vigyázz magatokra! Drukkolok, hogy tovább húzza bent a Balázs, mint a nővérkéje anno. :)

Most kicsit több időm volt fotókat nézegetni a gmail-en,

Annus nagyon aranyosak a fotóitok Izával. :) Ami pedig csak rólad és pocakról készült, azok közül a csíkos pulcsis tetszik a legjobban.

Titokbaba, a szobák nagyon szépek. A benzinkutas szekrény meg fúúú, nagyon szupi! Én dekoratőr vagyok és sokszor csinálunk hungarocell-ből cuccokat. Te csináltad a díszeket? Ha igen, nagyon ügyi vagy. :) És szép a pocid!

Pancsi, a ti fotóitok is nagyon édesek! Szép kislányod van!!! :) :)

Nézegetem tovább a többieket. :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Jaj, hála az égnek, hogy rendben vannak Katáék! Isten hozott a világon Kismanó! A hideg futkoz a hátamon, úgy örülök, hogy minden rendben. Remélem hamar gyarapodnak és mehetnek haza, addigra Kata is kipiheni a szülést és a lelki megterhelést.
Cedis: örülök, hogy nincs gond egyikőtökkel sem.
Lovaszkata: én örülnék ha csak 10 kg-nál tartanék, de sajnos már 15-nél járunk… :roll: Szerintem örülj neki!
Mosás ügyben köszi a tanácsokat, így már tuti, hogy én is kimosom. Egyébként nálunk ez csak a férjemnek volt egyértelmű, amikor kérdeztem, h szerinte ki kell-e mosni, ezt válaszolta: „Miért, az új ruhákat is kimossuk mielőtt felvesszük, nem?” Van benne igazság…. 8)
Szerencsére engem eddig az inkontinencia gond elkerült, mondjuk én régóta csinálom a Kriston intim tornát. Remélem szülés után sem lesz gond.
Hadedit: gratula a méretekhez és hogy minden ok! Na meg öcséghez is, hogy „apukaként” is helyt állt…. :oops:
Úúúú Moncsi, nagyon vigyázz magatokra, azért ez a méhszáj érték már nem játék. Pihenj, amennyit csak tudsz. Szorítok, hogy ne legyen gond.
Katinka: Kingának is mennek a gyógypuszik! Vigyázzatok magatokra!
Én ma voltam nődokinál, igazából csak a zárójelentésemért mentem, mert aznap este szerintem lusták voltak megírni… A vérképem teljesen jó, jövő héten kell majd mennem UH-ra meg méhszáj ellenőrzésre.
Ma egész nap takarítottam, még holnap belehúzok kicsit és ragyog a lakás, innentől tényleg szigorúan csak pihiiiiii….
Jó éjt Mindenkinek! Pihenjetek!

Kép
orsolymors

Gratula Katáéknak!!! Remélem minél előbb hazajöhetnek, addig meg gondolunk rájuk! :)

Moncsi vigyázz magadra! Ez már nem játék!!

Orsi neked is tessék pihenni nem lakást takarítani!!!

Jajj lányok de sok baj van veletek!
MONDOM PIHENNI MINDENKINEK!!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

halihó!

kicsit elmaradtam az olvasással... :?

Katáéknak nagy-nagy gratuláció!
Remélem, most már minden rendben lesz velük.

nekünk megvolt tegnap az uh.
szépen növögetünk... 1910 grammra becsült a gép... és hatalmasak vagyunk már :)

holnap megyek még a dokimhoz...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Remélem Katáék jól vannak!Vajon ekkora babát mikor lehet szoptatni?Vagy lehet még nincs is szopó reflexe?? :(
Csak nehogy csövezni kelljen, at szörnyű lehet. :roll:

Annus....ne is mondj ilyet(mármint hogy a Balázsok hamarabb jönnek) mert az enyém gyerek is Balázs lessz!
Én szeretném ha legalább a 38.hét végéig bennt maradna. :wink:

Kézi mellszívó: nekem is Medelám lesz, egy ismerősömtől veszem át.Kézi az is!Remélem jó lesz.Plussz mellé veszem ezt a more milk-et...mindenre felkészülök! :D
A lacktoherb nekünk azért nem volt jó mert norbi pocakfájós volt nagyon és abban intenzív gyógynövények voltak, nem ihattam sokat belőle mert az is bántotta a kicsit, az orvos javasolta hogy ahgyjam abba a teát! :( A homeossal az volt a gond hogy ahhoz elötte utánna nem szabad inni-enni fél órával, így mindíg figyelni kellett, és el is felejtettem elegendő folyadékot inni. :(
Most nem szeretném ha kevés lenne a tej, Norbinál is olyan szenvedés volt az egész. :(

Kép
Kép
lovaszkata

Julcsi.....nagyon gratulálok!!! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Reggelt!

Julcsi!
Szép nagyok vagytok ti is :wink:

Kingának jobbulást!!!

Itt 4 fok volt reggel 8kor,nagyon durva!!!

Na még plusz hír Balázsról!Nem kell lélegeztetni,szóval egyedül lélegzik :wink:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: