Sziasztok!
Sajnos most
Kata nem tudja elolvasni a bíztató szavainkat, azért én leírok egy történetet,ami kis városunkban történt nem régiben.: Volt egy kismama,akinek elfolyt a magzatvize 25-26 hetesen. Felautózott Pestre,(150 km) mert ott volt a dokija. Nem tudom melyik kórházba, de a lényeg, hogy a kisbab nem volt 1 kg,amikor a világra segítették, 3-4 hónapig volt a kórházba,amíg el nem érte a 2,5 -3 kilót,akkor engedték csak haza. És képzeljétek, hál Istennek, semmi baja,egészséges, nincs gond az inkubátor használata miatt sem.
Ahogy olvasom,látom mindenkinek egyre nehezebb. Sok poci keményedés, meg rossz közérzet, meg pont most jön minden nyavaja, nem elég a terhesség utolsó heteiben fellépő kellemetlenség, még hozzá jön a megfázás, köhögés stb.... Remélem mindenki meggyógyul!!!!!
Egyébként én egész jól vagyok.Leszámítva, hogy néha nyűgösebb vagyok - Nem fáj semmim,( csak a hátam,derekam néha,de nem vészes) nem keményedek,aludni is tudok, savam sincs. Még nem fáztam meg és nem kaptam el senkitől sem a náthát,pedig a család már végig ment rajta.Remélem így is marad.
Réka nagyon sokat csuklik mostanában. Minden nap legalább 2x ,de ilyen 10 percig is, csak azután hagyja abba, hogy ha iszok valamit.Nekem a jobb oldalamat nyomkodja a bordáim alatt és a 33 hetes uh-n már be volt fordulva- egyébként én nem vettem észre,amikor megfordult. Holnap megyek dokihoz. Most fogja levenni a hüvelykenetet és a jövő héttől mehetek NST-re.
Megy a drukk mindenkinek, hogy minden a legnagyobb rendben és időben menjen!!!!!
Orsi! Irigyellek apa ügyben! Virág meg vacsi???? De jó is volna....
Menion! Jujj!!! Cicával ilyenkor vigyázni kell!!!!! Bár így a végén már nem hiszem, hogy nagy bajt tud okozni, de nem tudom......
Pisi becsöpp? Nekem is.....

Múltkor pl: nézem az ezek megőrültek című műsort és amikor Fekete Pákó a békatalpban futott,annyira röhögtem,:D hogy bepisiltem.

Nem csak becsöpp........ Sajnos most ez van. Nyomja a húgyhólyagot és ha nem szaladok rögtön,amikor érzem, hogy kell pisilni,akkor becsöpög, befolyik. van , hogy alig érek el a WC-ig. Ez mostanában van így,de a terhesség elején a tüsszentéstől csöpögött be. Remélem szülés után nem lesz ez maradandó. de erre van az intim torna.
Én már összepakoltam a kórházi csomagot is és kimostam , kivasaltam mindent. Tipp-topp kész vagyok a bab várásra.
A baba kocsi huzatát nem mostam ki. Megmondom őszintén, nem is gondoltam ilyenre, hogy azt ki kellene mosni.?
Uhhh. Jó sokat írtam..........