Helló Lányok!
Megvagyunk mi is, köszi Cicus, hogy hiányoltál
Kicsit sűrű volt a hétvégénk, szombaton jöttek a sogórnőmék, most vannak itthon Németországból, mert apósnak tegnap tartottuk a 60. szülinapját. Szóval szombaton Klimt kiállítást szerveztem a páromnak és a tesójának névnapi ajiba (igaz majd csak novemberben lesznek, de hát most tudtunk 4-esben elmenni) utána meg vacsizni vittük őket az első randihelyünkre

Vasánap buli a nagyapának, este 10-re értünk haza. Szuper volt, nagy hangos olaszos módra, pedig csak a szűk család volt, ami 7 felnőtt+2 gyerek
Eper: gyógyulgass! tea, öblögetés jó, a lényeg, hogy ne legyen lázad.
Annus: tök jók a fotók!!!! én is nagyon gondolkodom valami hasonlóban, de majd 2 hét múlva, ha túlleszek a melón. Kitartást Iza fogacskájához - homeopátiás bogyó??? Tegnap a keresztfiamnak azt adtunk és tök jól lett tőle.
Lovászkata: Boldog szülinapot Norbinak! A kilók miatt meg ne aggódj, a lényeg, hogy Öcsi jól van. ÉN egyébként 12-nél tartok, a két utolsó a múlt hét alatt jött fel. 10-et céloztam meg, hát azt már buktam, de le van sz...va..
Titokbaba: na most már spuri haza a Markó utcából, hétvégén is jártunk arra, eszembe is jutottál, meséltem is a férjemnek a sztorikat.

Nézett nagyokat. A szoba nagyon tuti, mondanám, hogy gyere hozzánk is festeni, de tudom... hát nálunk ettől azért visszafogottabb lesz, de ez csak az én bénaságom miatt.
Cedis: no para Kamilla méretei miatt. Most majd megnézi a dokibácsi, és tuti nem lesz gond. Nem minden bébi fejlődik a végén heti egyenletességgel. Barni is hirtelen nő nagyokat, van úgy hogy épp csak átlagon belül van, aztán a következő alkalommal meg mint egy mini bálna akkorát nő!
Béeen: szépek a képek, kis husi ez a Zsófi
Cicus: ha jó a háziorvosod szerintem vele is meg tudnád beszélni, hogy a írja ki a szükséges vizsgálatokat. Nekem az első vérképet + az EKG-t ő kérte.
Ehhez az egyszer használatos bugyi témához nem nagyon tudok hozzászólni, vettem én is 4 db-ot, de kaptam is a sogórnőmtől és a barátnőmtől is, szóval van vagy 10, ilyen-olyan márka. Anyukám hoz majd Tenát, de én is gondolkodtam a maxi alwaysen, eddig sosem volt túl nagy vérzésem, de hát a szülés az más.
Egyébként én jól vagyok, tegnap kissé feszült a pocim, de inkább a gázok miatt, egy-egy puki után sokat javult és estére el is múlt, szóval nem hiszem, hogy keményedés volt.
Nekem a legnagyobb bajom, mióta hasmenésem volt az antibiótól, hogy állandóan vérzik a végbelem kaksi után (bocs

) fájdogál is egy fél napig, aztán jobb. De mivel szerencsére minden nap tudok menni (max 1 nap marad ki) a következő alkalommal újra kezdődik. Tükörből próbáltam nézegetni az aranyeret, hát nem diagnosztizáltam semmit

lehet, hogy belső van, a fájdalom is inkább onnan jön.
Ma délután megyek a dokihoz, majd mondom neki.
Beöntésem még nem volt, de a fentiek után lehet, hogy inkább nem kínlódnék magamtól. Borotva: a régi nődokim tiltotta, mert szerinte azért van az ott, hogy védjen és egy csomó káros hatása is van szerinte, szemölcsök...stb. Én leszoktam vágni hajvágóval

rövidre, remélem az is megteszi majd. Bár a hasamtól most már nem látom, szóval apa ígérte, hogy segít.