Cedis: most ilyet mondott a doki valamikor korábban, mármint a kedd du 5 órát. Mindegy ma úgy sem mennék még, majd a héten felhívom a terhes ambulanciát vagy a dokit aztán megtudakolom.
A jövő héttől mehetek dolgozóba, de a főnökömmel megbeszéltem, hogy csak félnapra járok be, 1-kor minden nap hazajövök, lábakat fel, és itthonról ügyelek. Hála vagy sem a technikának innen is simán elérek mindent, fel tudok jeletkezni a benti hálózatra. Most is dolgozgatom, kapcsolatban vagyok a kollégákkal. Szóval lightos üzemmódban nyomok még 5 hetet, aztán novembertől már maradok a popókámon
Bei: örülök, hogy jobban vagy Te is. Tegnap óta nekem is kicsit jobban dugul az orrom, de hát jó idő van a pollenek meg szállnak. Remélem nem kapod el a bacit. Ja, vettél Normafloret? Nekem nagyon bejött! Totál rendet rakott odabenn, nem mintha baj lett volna az antibiotikum előtt, de azért valahogy mégis jobb.
Mami talival kapcsolatban én helyszín ügyileg nem vagyok kötve, alkalmazkodom és szíves szállítok bárkit. Én a III. és XIII. kerület vonalán mozgom sokat, de az autó úgy is odamegy ahová kormányzom

[/url]