Sziasztok!
Julcsi: neked már van előtejed? De jó!

Remélem ez annak a jele, hogy sok-sok tejcsid lesz.
Nekem Balázzsal egy pár csepp erejéig megjelent a 8. hónap környékén, aztán eltűnt, és sajnos nem is volt sok tejem.
Megnyugtattál, hogy neked sem örökmozgó a babócád. Mintha csak magamat látnám, én is így szoktam noszogatni a kisasszonyt.
Szoptatós melltartó nem volt ebben a kínaiban ahol voltam, pedig elég nagy üzlet. Majd megnézem még máshol is, de igazatok van, hogy ezzel még várni kell, mert ki tudja mekkora kell belőle.
A tecsós hálózsákok olyan édesek, tavaly, pedig még akkor ugye nem is volt pocaklakó nézegettem őket, olyan édesek voltak, csak 6900 Ft vagy mennyi volt a vastag téli. Már szétnéztem a teszen, és vettem is egy édi elefántos tecsósat rózsaszínben 990 Ft-ért.
Sannah: nekünk is kell venni matracot, 8500 tényleg jó ár érte, ha latexált, bio, lehet akkor mi is elnézünk oda, de már csak a jövő hónapban, szeptemberre kifogyott az apanázs sajnos. És most apa is előjött azzal, hogy neki télre cipő, kabát, melegítő kellene. Jó tényleg kellene, de ez megint egy vagyon lesz. Szerintem hétvégén szétnézünk a Decathlonban, ott jó áron jó minőségű cuccok szoktak lenni.
Köszi az évfordulóra szóló gratulációkat, nem lesz nagy ünneplés, csak egy közös családi vacsora.
Annus: sajnálom, hogy te is elkaptad. Sajnos ez most tényleg benne van a levegőben, remélem azért a hétvégi ünneplés jól fog sikerülni.
Suttogó c. könyv első része nekem is megvan, de nem igazán alkalmaztam. Nem tudtam az altatós résszel kapcsolatos tanács nyomán elviselni, hogy hagyom ordítani a gyereket. Átgondoltam hogy ha én egy sötét szobában sírok, egyedül vagyok, és senki rám sem nyitja az ajtót, akkor az nekem milyen lenne, így csak egyszer próbálkoztam vele.
Erre a szoptatós könyvre azért várnám a véleményt még, ha valakinek megvan esetleg.
Bei: gratula a méretekhez, remélem hétfőn este én is szép nagy méretekkel tudok jönni majd. Az hogy 28. hét miért írtad oda a méretek mellé? Azok alapján akkora Réka?