A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Egy kedves kis történetet mesélek el most Nektek képekben. :)
Címe lehetne akár: Kincső baba és az új fűrdőruci. :)

Látjátok az új fürdőrucim? Na csini vagyok? Ááá nem jó, valami hiányzik. :)
Kép

Ezt ide berakom, lesz ami lesz. :)

Kép

Na kéne még egy. :) Melyiket szeressem?

Kép

Kicsit megigazítom, így ni. Na ugye, hogy mindjárt csinosabb vagyok!? :) Kép

Kép
Kép
anya1118

katica
Oké! Szívesen bemegyek, csak ne legyen már ilyen meleg, mert ezt Én nagyon, de nagyon nehezen viselem. :( Ha számomra jobb idő lesz 20 fok körül nekem az ideális. :) akkor megyünk! oké? majd egyeztetünk! :)

Kép
Kép
anya1118

ANYA!!! Még mindig nevetek!!! Hihetetlen kis okos a nőcid! Nagyon-nagyon édes!!! :D :D :D

Csuri, Katus is kész, megfürdeti, megszoptatja a babáját! Kis okos ő is! Nem mennek a lányok nyaralni mamához, papához?

Katica mi az a Spamalot? Bár biztos jó lehetett!

Kép
Kép
dalminha

Hello!

Szuper lehetett a tali gratulálok! Képek imádnivalók mindenki annyira aranyos rajta!

Anya haláli a csajod már most kész nő!

Csuri nagyon szép ez a sok nyak és karlánc csoda, hogy elbírta!

Dalma írígy-írígy én spec Billy Idol miatt akartam volna menni, de 3 pasi és friss vállalkozás mellett ez kivitelezhetetlen lett volna.

Mátyásnál kialakult az ÉN fogalma, ha megkérdezitek tőle, hogy ki rossz, vagy hogy ki a bohóc magára mutatva mondja, hogy én! Egyre többet nevetünk a beszédjén kedvencem még amikor megállapítja, hogy apa nincs (dolgozik) és rászokott arra, hogy mindenkit becéz én jelenleg anyucika apa: apucika és így tovább :)

Pár kép, hogy el ne felejtsetek

:wink:

Nagyfiam 12 lett!

Kép

Rosszaság

Kép

Még mindig ilyen mosolygós!
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Anya!
Kincső nagyon cuki!!!! :lol:
A kérdés már csak az, hogy ezt hol láthatta :wink: :lol: ? Nagyon vicces!!!!

Dalma!
A nagyszülők nem túl aktívak :roll: . Az én apukám nem nagyon mozdul már ki a lakásból :roll: ... anyu segít, ha tud, de a szülés körüli egy hét ittlét is láthatóan lefárasztotta :?
A férjem szüleinek pedig "csak a hétvége van". Örülünk, ha néha 1-2 órára bevállalják a csajokat. :roll:

Klarissza!
Nagyon helyes Mátyás!
És nem felejtettünk el titeket :wink: !
Gyere gyakrabban!!!!

Én pedig már tudok Katus aranyköpéssel is szolgálni, bár nem túl mélyen szántó, de azért nagyon tuti :wink:
Julcsi tegnap óta szenved a kakitól (a grillezett, fűszeres hús nem jött be neki), Katus ma mellé állt és azt mondta: (a mondat-fűzésre külön felhívnám a figyelmet :) )
"-Úcsika (így mondja Julcsikát), fing jó, ugye?" :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, csak Csuri hsz-re volt most időm, majd jövék még.

Addig is Berci aranyköpésféle:
Éppen délutáni cicizés, abbahagyja, elkezdi fújogatni. Kérdem, mit csinálsz?
(fúj mégegyet) "Mama cici forró!" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

:D :D :D :D :D :D :D
Most már tényleg "eresszük őket össze"! Mi meg leülünk és jegyzetelünk! :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csajok!
Az utcánk végében lezuhant egy repülő! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Igen olvastam :shock: ! Hárman meghaltak......nagyon durva!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri
Katus :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, először az apja tömte ki. ;) De utána már Ő saját magától. :) És persze a jó példa. ;)

Klarissza

Jó, hogy jöttél! Én már hiányoltalak. A fiúk nagyon helyesek!! :)

ilba
Jesszus! Az pont oda zuhant? Atya ég! Még szerencse , hogy nem egy házra!!!

kata
Hol vagy??

[/b]

Kép
Kép
anya1118

Csajok boocsi hogy csak most jövök de nagy voltam gépközelbe.
Ezek a szövegek nagyon édesek :lol: :lol: :lol:
Kevin nem nagyon akar mondani semmi van 4 szó és ennyi ( nem, nini (ö a kutyusunk Nina ) anya , cicija meg az itt ott.Mást nem mond csak az ö nyelvén magyaráz,énekelget.
Sokat vagyunk kint,csütörtökön megyünk Kenesére vasárnapig rokonokkal remélem jó lesz.

Ilba:ez nagyon durvaaaaaa :shock: :shock:

Klarissza:jó hogy jöttél édesek a fiúk.

Dobok egy képet :lol:

Kép

000kata

Sziasztok!

Csuri, Ilba gyerekek aranyköpései édesek :lol: :lol: :lol:

Anya, még most is nevetek, édes a kis csaj :lol: :lol: :lol:

Klarissza, jó hogy bejelentkeztél. :D :D :D

Ilba, nem semmi hogy egy repülő lezuhant nálatok.

Kata, Kevin milyen nagyfiú már. Ne aggódj hamarosan be sem áll a szája. Nálunk most az apa, vagy anya deje ide a sláger. No meg mindenkit irányítunk. Szomszéd néninek mondta kincsem néni lecsücsül, meg Zozo bácsi bemegy :lol: :lol: :lol: Nyírták a füvet Zsombi odaszól még még ott is. Kis dirigáló manóm, lehet majd nagyfőnök lesz valahol :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Rakok pár képet én is:

Kép

Kép

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Dalma,
húúúúú, de jó volt nektek! :D Én főleg Ákosért irigykedek. :)
Főnökasszony hogy van? :lol:

Katica,
Te meg Spamalot? Hűűű! Lillás előadás volt?
Sajna őszig már nem megyek színházba, de már most hiányzik. Múlt héten még búcsú Rebecáztam, harmadszorra. :oops: De még most sem láttam elégszer. :lol:

Anya,
képeket megkaptad?
Köszi a segítséget, este ide is feltöltöm akkor.
Kincső kész! :lol: :lol: :lol: Ezek a csajok!

Klarissza,
nagyfiad csudahelyes kispasi lett! Isten éltesse! :)

Kata,
Kenesén járj majd nyitott szemekkel! :wink:
És a pékséget ki ne hagyjátok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Zsombi is milyen nagyfiús már! :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kri:de édes Zsombi ö is milyen nagyfiús :lol: kis szöszi jól áll neki. :lol: Édes ahogy igy magyaráz

Ilba: hogy érted hogy járjak nyitott szemekkel???akkor majd bemegyek a pékségbe :wink:

000kata

Kata,
mi is ott leszünk. :) És a nyár további nagyrészében is.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:dejó :lol: ti is nyaralni mentek?van lent nyaralotok?

000kata

Sziasztok!

Mindenki nyaral???? De jó!!!!! :D

Én közben azt hiszem eljutottam a legmélyebb mélypontra :roll: .
Ma volt fenékre csapás :oops: , kiabálás, anya-sírás, gyerek-sírás...... :? !
Egyre fáradtabb vagyok, a férjem egész nap dolgozik, a postást úgy várom, mint a csudát (nem ér rosszra gondolni :wink: ), ma is hozott két új szoptatós melltartót :) !
A szomszéd Bandi bácsival beszélgettem 5 percet, ami rendesen felüdülés volt :roll: .

Közben meg Katus annyi vicceset mond, kezdi összekapcsolni a szavakat, és becézi is őket (krumplika, tányérka :) ). Anna pedig mindenki nevét simán leírja, ja és le is rajzolja a családot felismerhetően........én meg csak a rosszaságukat veszem már észre, és ettől úgy szégyellem magam.

Na jó leállok!
Holnap talán jobb kedvem lesz......
Jóccakát mindenkinek!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Helloka!

Hú ez a repcsi nagyon dúrva!!!!!!!!

Csuri ez a becézgetés valami haláli nálunk is én még soha nem hallottam pici gyerekektől ilyet, de nagyon szeretem.

Éjszakáink sajna nem valami jók Mátyás kb. elalváskor 1 órán át beszél mindent amit csak tud most leginkább a meninen (menj innen) a sláger főleg ha a nagyok hergelik azzal, hogy anyucihoz simulnak vagy puszit adnak :lol: Még mindig kb. 5-ször kel fel éjszaka, de magától leszokott a cumiról és a ciciről is.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:sajnálom az éjszakákat :cry: hogy szokott le a ciciröl?

Csuri :kitartás........... :lol:

Mi megjöttünk keneséröl nagyon jó volt csak kár hogx nem maradhattunk tovább.Képeket majd hozok.

Ilba:tényleg nagyon jó a pékség :lol: :lol:

000kata

Kép

Kép a nagy ásás :D

Kép

Kép

Kép

000kata

kata
De jók a képek! :) Kevin nagyon kis huncut az ingben az a kedvencem. :) Tényleg hamar eltelik a pár nap, de legalább jó volt az a lényeg!! :) Mentek még majd máshová is? Ilbával akkor nem taliztatok?? :)

ilba
Nincs mit, köszi Én megkaptam szerintem jók lettek. ;) A közösbe is feltetted??

kri
Zsombikád nagyon édes, és tényleg milyen nagyfiú!! :shock:

csuri

Jobban vagytok? Jobb már a kedved remélem!!

klarissza

Sajnálom az éjszakákat!!

Hogy bírjátok a meleget? Mi nagyon nehezen Kincső is alig alszik, nyűgös. A medencéből nem lehet kihozni, visít, ordít, toporzékol. :shock: :?

Ez a nyár ilyen képes, dobok Én is egyet. :)
Kép

Kép
Kép
anya1118

DALMA!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma: Nagyon sok Boldog Névnapot

Anya:nagyon édes Kincsö :lol: hát nem nagyon lesz több szabija sajon :cry:

000kata

Hello mindekni!

Köszi csajok a köszöntést!

Csuri, együttérzek veled, sokszor én meg tudnám szorongatni a csepp karjukat, olyan kivagyok mostanában. Én szívesen elmennék hozzád kicsit felvidítani, csakhát olyan messze vagy!!!
Ha nem is sok időre, de sózd rá a nagyokat a nagyszülőkre egy-két éjszakára. Nemá nem bírnak ki annyit az öregek! Ne sajnáld őket, mert te fogsz befordulni, és az a gyerekeknek sem jó! Inkább kínlódjanak ők kicsit, ne érdekeljen, hogy nekik csak az a hétvége van. Neked meg 3 gyereked, amiből egy még csak emberpalánta. Szóval hajrá gyereknyaraltatás!

Ilba, most olvastam a blogodat! Nagyon szuper, és te igazán szorgalmas és jófej vagy!
A tescos sztoridhoz fűznék annyit, hogy kisértetiesen hasonlít az én egyik spáros esetemhez, mikoris Panna a csokikáért üvöltött, amit a szalagra tettem... Szánakozó tekintetek jobbról balról, itt még kezeltem a helyzetet, aztán jött a fizetés. Kártyám sehol (ekkor ugrott be, hogy Peti ezzel tankolt tegnap), áh sebaj, itt a másik (Petijének a társkártyája), adom oda, de hopp, nem tudom a pinkódot. Próbáltam telefonos segítséget kérni, nem vette fel... Talán 1111? nem, 2222? nem... nah, harmadik, utolsó próba (Panna üvölt, de ekkor már a mögöttünk lévő szólt, hogy adjunk már csokit ennek a gyereknek! Adtam, hogy elhallgasson elveimmel ellentétben, miszerint hisztikor nem engedek) Persze ez a PIN sem jó, készpénz? Csupán 1500 ft-om van... mondtam halkan szememben könnyekkel... Akkor nézzük mi fontos... váltott kedvesre az eladónéni látva, hogy mindjárt sírok... Kiválogattam, majd zokogva távoztam.
Én meg ilyen hülye érzékeny vagyok, mindenen bőgök, de csak mióta gyerekeim vannak.

Ilyen melegben még a gyógyszertárba sem bírok elmenni, beülni a 100 fokos kocsiba a nyafogókkal. Pedig kellene a pelus már. Így Pannára nem adok ha kinnt vagyunk. kaki előtt mindig szól, pisi meg nem érdekes kinnt. kis bugyis. Majd teszek képeket!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Most csak gyorsan a pelenkás-pisis dologhoz.....
Reggel Katus mielőtt jöttünk le az emeltről, megállt a lépcső tetején.
Nézem mit csinál.
Terpeszbe állt, majd mondta, hogy "psss-psss" (ez a pisilés hangja :) ), majd úgy csinál, mintha megtörölné a punciját, és közölte : "Katu kész!" és indult felém.

Ja persze pelenka volt rajta :lol: !

Alváskor jövök hosszabban!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Én is csak gyorsan ehhez a témához ... :D
Berci ha kakil, akkor odajön hozzám és mutatja a pelust, hogy kaka. A fű azonban más neki, nem tudom miért, ha kint vagyunk és a füvön végzi dolgát (pelusban persze), akkor ott helyben megdermed és ordít míg oda nem megyek, hogy "mama, kaka itt!" és a fűre mutat. Egy tapottat nem mozdul, kézbe kell behoznom és még akkor is mutogat vissza a fűre, hogy "kaka ott". :lol: :lol: :lol:

Ja és Dalma, naná, hogy jófej vagyok! :lol: :lol: :wink:

Folyt.köv.

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma,
hogyan tudtál belépni a blogba? Vagy küldtem régebben meghívót? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Küldtél meghívót, csak nem néztem eddig.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Alszik a Csapat! :D

Kata!
Nagyon édes Kevin!! Nekem az ásós kép a kedvencem :lol: ! Tuti nem lesznek így régészek a fiúk, ha ennyi lelkesedéssel nyomják csak :wink: ! Jó lehetett a nyaralás! Irigy-irigy!!!

Kincsőanya!
Milyen vagány Kincső!! :D Milyen viccesen kandikál ki a kis pisze orra a szemüveg, meg a cumi közül!!!
A hangulatom ingadozó, de a "padlóról" felkeltem :D !

Kri!
Zsombi tényleg milyen nagyfiú lett!!! Látom a trambulin neki is bejön :wink: . A csajok nálunk is nagy fan-ok!

Ilba!
Már Kenesén vagytok?

Dalma!
Most vasárnap a két nagy (ez milyen hülyén hangzik, főleg mert Katus is még milyen pici :roll: ) a nagyszülőknél volt, mi pedig elmentünk a férjem meccsére.
A meleg nem volt túl élményszerű, de kimozdulni nagyon jó volt! Szurkoltam, mint egy őrült, amíg Julcsi aludt. Aztán szoptattam, meg ringattam......néhányan furán néztek ránk.
Ja, és a férjem végre játszott, de olyan rövid ideig lehetett csak fent, hogy mire előszedtem a fényképezőt (pedig be volt készítve), már le is cserélték :evil: !
Szóval úgy döntöttünk, hogy a lányok mennek minden hétvégén legalább fél napra a nagymamához, mert az mindenkinek jót tesz!

Csak közben, pontosabban tegnap a férjem nagymamáját kórházba vitték tüdőgyulladással, meg súlyos kiszáradással, és (a férjem szerint) nem sok esély van rá, hogy meggyógyul :( .
Szegény annyi betegséget legyőzött már, de úgy tűnik ez most őt győzi le!
Annának még nem mondtam el......

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Mutatok képet Julcsiról:

Talp:
Kép

Lábak popóval:
Kép

Alszik:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Halihó!

Remélem nem kapott mindenki hőgutát :roll: !!!!

Mi már közel állunk hozzá.....amennyit izzadnak a lányok (még a picúr is), az valami döbbenet :shock: , pedig gyakorlatilag pucéron nyomjuk :? .

Dédimama jobban van, már készül hazamenni :D . Kérte, hogy ne látogassuk meg, mert nem szeretné, hogy Anna és Katus ilyen elesettnek lássa :roll: .
A kedvenc diós sütijét azért megsütjük neki :) !

Ilba, minggyá küldök kedvcsinálót :wink: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Milyen jól eldumálgatok itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Íme:
Mindenki másként értelmezi a: "Mosolyogniiiiiiii!" felszólítást :D
Kép

Kép

Katus és a felhőtlen öröm:
Kép

"Jaj, anya! Hagyjál már!":
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri :nagyon jok a képek,édesek a lányok.Mi is megsülünk,kevin nyügis.
Többiek merre vagytok?

000kata

Kata, nagyon cuki Kevin!

Csuri, édesek a csajook hát igen, csak így lehet kibírni ezt a meleget! A mosolyogni-ra nálunk is csak vicsorgás a válasz. Jó ötlet a csajok a mamánál akció! A picurka pedig valami tünemény! Lassan utoléri a nővéreit!

Én is teszek párat:

Kép
Bungiban:
Kép
Nőcis pózban
Kép

Kép
Nálunk minden nap buli van! Ennyi gyerek lakik itt. És a picik nincsenek a képen! Így már érthető Panna viselkedése, nem? :)
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dalma,
utólag is nagyon boldog névnapot!

Csuri,
Julcsi mekkora most? Kilóra gondoltam. :) Szeret szopikázni? Bejött az emeletes ágy? Én most nagyon agyalok, hogy mégsem veszünk emeletest, hanem kap egy ugyanolyat Berci, mint Beninek van. :roll:
A blogra amit írtál azt köszi, észben tartom. :wink: Csak tényleg messze vagytok, főleg ebben a nagy melegben hosszú az az út 1-2 óráért. Sajnos. :( De hátha összejön még a nyáron. :)
Ti Balaton?

Lányok! Olyan szuperek a képek, gyönyörűek a csajok, Dalma, szerintem Panna nagyon hasonlít rád, a mimikája tiszta Te! Kornél meg milyen vagány a gyerekekkel. :) Csuri, Te meg tudod, szebbnél szebbek a lányok, Julcsi egy tünemény.

Én is sokat fényképezek, vannak egész jók is, de ide nem annyira szívesen pakolom őket :oops: , de a blogra napi szinten teszek párat ...

Évi merre vagy?

Na ezt azért megmutatom, karúszóval úszik :shock: :D A gének ... :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi Ilba!

Berci nagyon ügyes, nem dől előre? Panna képes lenne így belefulladni... :oops:

Még az étvágyuk is jobb a sok pancsitól.
Kép

Kép
Kép
dalminha

Ma levágtam Panna haját este a kádban. Nem tudott megszáradni, annyira vizes maradt lefekvéskor is, majd holnap látom az eredményt. A melegben állandóan csutakos neki, és tépi. Tincseket kitép belőle, nézni is rossz. Sajnálta, úgyhogy csak 3 cm-vágtam kb.

Kép
Kép
dalminha

Látom a tészta máshol is menő. :D

De előrehajol, csak ő épp inni akar mindig belőle. :evil: De ha nincs bepörögve, akkor szépen halad előre. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Dalma!
Irigykedek a sok gyerek miatt!!!! Nagyon jó lehet a gyerekeknek, de gondolom te is örülsz, hogy "értelmesen" is tudsz valakivel beszélgetni napközben :) .
Katus haján én is gondolkodtam, mert nagyon vakarózik a melegtől :roll: (szegénynek az egész mellkasa, válla is tiszta kiütés :? ), de sajnálom. Végre össze lehet már copfozni hátul is.....

Ilba!
Julcsit hétfőn mértük 5100g, de "csak" 55cm. 58-cal született és kezdi kinőni az 56-os cuccokat :wink: !
A szoptatás jól megy, kivéve amikor nyűgös, fáradt, mert akkor kell kicsit variálni (de ezt biztosan olvastad :wink: ).
Ma reggel óta (értsd 7 óra) kb 5. alkalommal szopik :D , ami jó, csak éppen nem haladok semmivel :? .
Emeletes ágy egyenlőre talonban, most Katus egy kis "fészekben" alszik (szivacs, 5-6 párna, 2 takaró). Ha nagyobbak lesznek, talán veszünk, addig ez így biztonságosabb.
Ja, és most nagyobb autóra gyűjtünk :wink: !

A tegnapi nap nagy eseménye:
Julcsi mosolygott egy nagyot, amikor közel 20 perce már cuppogtam, brümmögtem, klattyogtam neki :) ! Olyan jó volt!
Ésssss este 10-től reggel 5-ig aludt. :wink:

Most megyek teregetek....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
én is irigykedem mindig azokra, ahol sok a gyerek, ott van társaság anyának/babának egyaránt. :)
Kicsit sajnálom, hogy az ikrünk még nagyon fiatalok, a hátsó szomszédék meg jövőre tervezik a babát. Oké, oké, fiatal mindenki, de mire gyerekek lesznek, az enyimek nagyobbak lesznek. :roll:

Milyen autót szeretnétek?
Balcsi?

Kép
Kép
Kép
ilba

Tényleg, négyeskét terveztek?
Baromszomszéd hogy van? :x

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma
Utólag, de annál boldogabb névnapot Neked!! :) Nagyon édesek a gyerekek, tényleg mennyire jó, hogy ilyen sokan vannak!! Én is irigykedek, itt se közel, se távol egy gyerek. :( Elhiszem, hogy sajnáltad Pannikád haját, Kincsőé is tiszta víz mindig, de Én nem merem levágni. Te bátrabb vagy. ;)

csuri
A tieid is nagyon édesek!! :) És persze gyönyörűek!! Megkaptad az első mosolyt, de jó!! :) Olyan jó, hogy megint babázhatsz!! és hogy így végigalussza az éjszakát...

kata
Kevin beszél már többet?? Vannak új szavak Nálatok is??

ilba

Nagyon édes karúszós kisbé. :) Ez a balcsin készült vagy otthon van ilyen szupi medencétek?

Kincső mai szövege: (kint vagyunk, kicsi lavorban víz, Apa leveti a papucsát) Apa papucs piszkos Cinci kimos. :) És belerakja a lavórba és mossa. :) Most mondott először ilyen összetett mondatot. :)
Egy másik édes. Oda megy a kocsihoz próbálja kinyitni húzza a kilincset (Én lesem) nem nyílik, erre Ő : zárva. és eljön :)
Jaj még a bilishez. Enyém gyerek ráül mondom neki, hogy kaka erőlködik mintha, mintha majd feláll és mondja kész. Persze a biliben nincs semmi. :lol: :lol: :D

Augusztusi talit szervezi valaki??? Mert már ideje lenne. ;)

Többiek????
Évi, Móni, Katica

Kép
Kép
anya1118

Hali!

Ilba!
Négyeskét???? Hát, Csaba hallani sem akar róla, szerinte (és Anna szerint is :wink: ) már túl sokan vagyunk :D .
Nekem egyébként nem lenne ellenvetésem (talán várnék még vagy 2 évet) :) !
Kocsit is azért vennénk nagyobbat, hogy elférjünk normálisan benne.
Először egy Passat kombin gondolkodtunk, de most valami olyasmit szeretnénk mint az Opel Zafira vagy a Ford Galaxy.
Most még Anna bicaja és egy sport babakocsi befér a csomagtartóba, de mi lesz, ha már Katus bicaját is vinnünk kell, esetleg betennénk még egy hátizsákot is :roll: .

A baromszomszéd éppen garázst épít....
Tegnap pont hallottam, miközben teregettem, hogy a nő kiszedi a gyerekeket a medencéből, hogy "apa következzen" (tök nagy, merev falú medencéjük van :roll: ), majd 20 perc múlva, miután apuka "végzett", újra bele mehettek a gyerekek :? :? . Vicces, amikor valaki ennyire nem bír együtt lenni a saját gyerekeivel!!!!

Balaton??? Most úgy tűnik, hogy augusztusban sokat lesz itthon Cs. Akkor megyünk sok felé, és ha még lent lesztek, egy nap meglátogatunk benneteket!

Kincsőanya!
Kincső dumája nagyon jó!!!!
Hihetetlen, hogy ilyen viszonylag kis szókinccsel milyen vicceseket tudnak mondani! És még csak ezután jön a java :D :D

Mi ma meglátogattuk a nagyszülőket délelőtt.
A nagymami ki sem jött a konyhából, a nagypapi a nappaliban aludt, mi meg a gyerekekkel a kertben játszottunk :evil: . Ezért olyan kár elmennünk, főleg, hogy mire hazaérünk valaki tuti elalszik a kocsiban és jön a nyűglődés :evil: !

Viszont Julcsika holnap 6 hetes, azért a jövőhét igen mozgalamasnak ígérkezik.
Kedden ultrahang Julcsinak (koponya, csípő, has)
Csütörtök nőgyógyász és valamikor randiznék egyet a szülésznőmmel is!
Ja, és a dédimama hétfőn kijöhet a kórházból :D !!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Nagyon nyaral mindenki ...

Anya,
nagyszülőknél készült a kép.
Kincsőduma: :lol:

Mi most elelváshoz búcsúzkodtunk, A. még mesélni odaült Benihez, én felvettem Bercit, hogy hozom aludni. Mondom neki, dobj a Papának egy puszit! Erre ő a kezével, mintha egy labdát dobna és hozzáfűzte, hogy "bumm". :lol: :lol: :lol:

Csuri,
A-nak ezelőtt Passat kombija volt. Eladtuk, mert kicsi volt. :lol: :lol: :lol:
Anyósomnak Corolla Verso-ja van, szuper, már megbánta A. hogy nem ilyet vett végül (hanem Honda Accord kombit)
Te tudsz vezetni?
Augusztusban szerintem sokat leszünk mi is lent, 7-17ig majdnem 100%, mert akkor van A. szabin.
Ez anyóséknál volt?
Jujj, szülésznő! Írok privit, megkérdeznél nekem valamit?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Na ide is írok :D :D !

Nekem nincs jogsim :oops: ! Az eredeti terv az volt, hogy idén nyáron megyek tanfolyamra (már itthon egy csomó tesztet kitöltöttem, és elég jól ment), de helyette Julcsizunk!!! :)
Így talán szeptembertől megyek, ha meg tudjuk oldani!!!
Csaba nagyon sokat agyal ezen a kocsi dolgon......már mindenkivel értekezett erről :roll: .
Neki fontos a nagy csomagtartó, meg a kedvező fogyasztás. A mostani matuzsálem is nagyon takarékos (mondjuk nem is hajtjuk szegényt) :) .
Erről az augusztusról akkor még beszélünk :wink: !

Ja igen, ez anyóséknál volt :evil: !

A mi vicces sztorink tegnapi:
A kertszomszédhoz (a jófejék) jött egy baráti pár iszogatni, dumálni tegnap délután. A pasi halál vicces, a nő olyan "merev-típus".
Csajok pucéron (ez lényeges lesz később :) ) rohangálnak.
A szomszéd csaj odahívta a kerítéshez a vendéget, hogy nézze meg Julcsikát.
A következő beszélgetés hangzott el:
Nő: "-De pici!"
Én: "-Igen"
Nő: " Mennyi idős?"
Én: " 6 hetes"
Nő: "Fiú?"
Én: "Nem, lány!"
Nő: "De hát kékben van:"
Én: "Igen vannak ilyen ruháink is."
Itt vége is lett a mélyenszántó beszélgetésünknek.....
Nő elindul vissza hátra, mire a szomszéd csaj még hozzáteszi: "Három szép lány!"
Erre a nő vissza néz: "Mindhárom lány????"
Én (magamban): Nem, b...meg! A meztelen kettő fiú, csak jól álcázzák! Úgynevezett micropenis betegségük van!!!!:twisted: :shock: ! Hát ilyet!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

:lol: :lol: :lol:

Ez kb. olyan, mint a mi tavalyi játszósunk:
- Hogy hívják?
- Berci.
- Lány?
- :shock: :shock: :shock:

Vagy a szintén tavalyi:
- Jajj de édes kislány!
- Kisfiú.
- Nem baj, az is jó!
- (Anyád!)

És a mai napig sokan lánynak nézik, pedig már sárgát sem adok rá nagyon és a haja is teljesen rövidre van vágva.

De nekem is volt ilyen sztorim. Játszó Benivel. Csúszdán ül a tetején, nem mozdul. Anyuka gyerekével, kb. Benivel egyidős (tehát már értelmes, "nagy" gyerek), unisex ruhában, hosszú hajjal, feje tetején "pálmafa". Mondom Beninek "csússzál, mert a kislány rád vár!" erre az anyja rámförmed és iszonyú hangsúllyal, "nem kislány, hanem kisfiú!" :shock:
(Azért kíváncsi leszek, milyen zavarai lesznek ennek a gyereknek később ...)

Kép
Kép
Kép
ilba

Anya
nagyon vicces Kincső! :lol: Viszont vártam nagyon a képeket de sehol semmi. :( Küldted amúgy?

Dalma
nagyon aranyosak ahogy együtt játszanak a gyerekek.Nálunk is sok van, csak nem olyan barátkozósak.Ez is ilyen hülye pesti dolog. Képzeld apának mondtam az audit és tökre be van indulva. :) keresünk nyelvtanárt neki, remélem kitartó lesz.Azt mondta mindíg is egy ilyen hely volt az álma, ezért tanult műszakit,ezért gyüjti 25 éve az autósújságokat.Olyan mint egy kalendárium ha kocsikról van szó.

Csuri
jókat mosolygok mindíg a lányokon, annyira jó fejek.Na a szémszéd vendégéről nem is szólva.
Furcsák ezek a nygszülők... én inkább meg sem mukkanok. :? Bár most h. jobb az idő valamelyest javult a helyzet nálunk.

Ilba
Bercinek is jó a dumája! :lol: és hogy úszik!!! :shock: Szereti a balcsit is? Mi is voltunk lent de L. nagyon óvatosan nyomja csak.Bár gondolom ebben a korban még ez is ok.
Ja és Őt még mindíg nézik fiúnak, rózsaszínben... :?: :lol:

Én is írok aranyköpést:
-Léna van kaka?
kis töprengés után Ő:
-"szerintem Erik(a babája) bekakilt!" :lol:
Használja még az "azt hiszemet" is.Sokat kérdezget is :hol, hová,mit?

Tesóméknál, mutatom az ágyukat h. itt alszik Aliz és A. Erre ő:
-Itt ciciz Léna!
:shock: tavaly nyáron 1 hétig aludtunk ott ,és emlékezik rá???!!! döbbenet, mindíg nyugtatgatom magam h. az inkus borzalmakra nem emlékezhetnek, de már ebben sem vagyok biztos...sokkal okosabbak mint azt feltételezzük sztem. :D

Kép
katica_75

Katica!

De jó, hogy jelentkeztél!!! :)
Léna dumái is nagyon jók!

Ehhez az "inkus borzalmakra nem emlékezhetnek"-ről eszembe jutott egy tök régen látott műsor.
Lehet, hogy valaki emlékszik még rá, egy nagyon vicces külsejű (barna göndör hajú, bajuszos, szemüveges) fickó vezeti, és sok-sok okos dolgot mond a gyerekek fejlődéséről. Azt hiszem pszichológus :roll: .
Egyszer ebben a műsorban mutattak olyan gyerekeket (1-2-3 éveseket), akik között voltak korababák és voltak, akik nem. A "vizsgálat" lényege az volt, hogy míg azok a gyerekek, aki ilyet sosem tapasztaltak, megijedtek, amikor bevitték őket az inkubátorok közé. Azok a gyerekek, akik pedig eltöltöttek legalább 1 hetet ezek között a zúgó, csipogó, sípoló gépek között, simán leültek játszani, vagy vizsgálgatták a vezetékeket, nézték a babákat.
Tehát döbbenetes, de valamelyest emlékeznek a helyre, hisz szinte otthonosan mozogtak ott :roll: .
Remélem nem keserítettelek el!!!!! :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: