Brigi
2004.10.13 11:55

Nagyon jól néz ki az ülés, meg a cipö is
"Pancsoló Ádi-bádi csúcs
Mintha Ilangot látnám
(remélem jól írtam
)-Ann

2004.10.13 12:46
nagyon helyes
mosogatás is megy mellette, ha nem sok, csak az aktuális pár edény, ha több, akkor alvás közben. vasalás kizárólag este-éjjel, vagy a nagymama csinálja
(szereti), sajnos, nem tud gyakran jönni, mert sok a 220 km neki.
azt hiszem megyünk még.
láttam overállokat, és jópofa nadrágokat, nekünk ebből van kevés, kinőtte. egyelőre nem vásároltam, mert akkor apa őszül meg. hamarosan jön az anyukám, és vele elmegyünk, hármasban, mi csajok. 2004.10.13 15:36
Kicsit nehezebb napjaink voltak most, tegnap alig aludt Zsoltika napközben, pedig akkor szoktam netezni
Aztán este is nagyon későn aludt el, utána meg Apa ragadta magához a számítógépet munka jelszóval. </font>
De azért jó tudni ezeket az infókat! Ez a Tücsökzene nagyon jól hangzik, biztos nagyon élvezte Lizi!
Én is keresek ilyen lehetőségeket itt a környéken, nálunk a József Attila Műv ház van közel, ott szokott lenni havonta 1x hancúrház (ezt épp ma hallottam a játszótéren), csak hát az kevés, én úgy hetente 1x mennék valahová Zsoltikával
Vagy mintha állva csúszott volna le
Én is gondoltam ám apukádra és a tesódra is, még ha nem is írtam
Örülök, hogy apukád jól viselte a műtétet, további gyógyulást neki, a tesódnak pedig remélem semmi baja!
De ettől függetlenül is kell mosogatni. Amúgy én is utálom, ha elborít a rendetlenség, valahogy jobban bírom a megpróbáltatásokat tiszta és rendes lakásban
Amióta Zsoltika megszületett, nem nagyon volt olyan, hogy készen lettem volna. Mindig csak abbahagytam a munkát, meg másnap kezdtem előröl...
És a kertetek is nagyon tetszik, erre én is irigy vagyok!
Amúgy milyen gyakran szoktatok találkozni? Gratula Haminak az önálló hamizáshoz 

És minden más tudományhoz is, főleg az orrfújás nagyon hasznos dolog! De az sem semmi, hogy kiszívja az orrát!
Tényleg, sokan nagyon régen jelentkeztek: DBarbi, Cory, Batkamanó, Meme... Vera, Ti hazaértetek már? Írj, ha itthon vagytok!!!
Akkor bizony kell anyu, hogy megvédje őt!
De ha egyszer ez tetszik most!
Úgy csinálom, hogy Zsoltika az etetőszékben ül, biztos távolságra a nagy zúgó izétől 

, és én szépen körbeporszívózom, meg tologatom odébb, hogy mindig lásson engem. Aztán a munka után, ha már ki van kapcsolva a porszívó (és ki is húztam a konnektorból) jót eljátszik vele! Amúgy viszont muszáj minden nap (!) feltakarítanom, mert valamiért iszonyúan sokminden kerül a földre: Zsoltika lesepri a felesleges morzsákat az etetőszékről, minden nap a homokozás után behordunk egy csomó homokot... A mosogatás is megy úgy-ahogy, vagy ha napközben nem sikerül, akkor este megcsinálom. Vasalni már abszolút nincs időm, sokszor még teregetni sem, a tűzhelytisztítás is nehezen megy, pedig azt kéne mindig, mert kerámialapos... 2004.10.13 20:29
2004.10.13 21:37
mint egy kiscica
és Bömbi 

Hanmi is vízimádó - ld fent: felmosott padlón is úszna
Fotó hegyeket továbbra is várjuk!!!
Szóval nem kihagyhatatlan! Cipő volt sok + jó is + olcsó is 

ÁÁÁ, nem, közben azért gyümölcsöt falatozok. De azért várjuk ám, hogy írj magatokról, még ha nem is tudsz reagálni mindenkire, jó????
Az a gáz, h Hami alig alszik, s sokmindent nem lehet vele együtt csinálni, ill. szinte mindnet együtt cvinálunk, ill úgy hogy ébren van, de felmosni pl nem lehet, mert utána úszik a vízben - szó szerint- és ezt én nem élvezem - ő igen

Ma már birtokba vette, nem volt gáz - vagyis nagyobb gáz, mint egyébként, mert aludni azt nem szeret.
illetve már nemcsak 2 bútor között lép 2-3at, hanem úgy a vakvilágba is elindul - el mer indulni , mert tudni eddig is tudott volna
Na persze nem rohan úgy, mint pl. Zsizsa Gabija vagy Bömbi, de idővel beáll a fogócskába 

2004.10.13 22:06

. Az enyém se a szívem csücske, de azért elég rendesek vagyunk egymással, és most, hogy járok vezetni, rá is vagyok szorulva, hogy jöjjön vigyázni Barnira. Csak az a fura, hogy mintha szerinte egy ekkora gyereknek csak fizikai szükségletei lennének. Ha valami miatt Barni elkezd sírni, akkor rögtön keres valami racionális indokot (pl. álmos, éhes, tisztába kéne tenni, fáj a hasa, jön a foga...stb.) Mintha olyasmi nem is létezne, hogy unatkozik, szorong, nem sikerült valamit megcsinálnia stb. Fura.
!
Én nem vagyok valami nagy fotós, de sokszor a bénázásaimból lesznek a legjobb képek.
Hát én nem vagyok ennyire jó a házimunkában. Vagy csak mert a földszinten lakunk? Ha két napig nem porszívózok, akkor itt már rendesen por van. Olyan undorító nagyvárosi por.
.
!
2004.10.14 05:13

2004.10.14 11:57
Tegnap ilyen felsírós volt Zsoltika, semmi látható ok nélkül. Mára elmúlt
Amúgy nálunk még elég sok gyerek játszik a homokban, persze jól felöltöztetve. Érdekes, a homokozóban nem mindig ül le Zsoltika, sokszor csak gyalogol, meg mászókázik, csúszdázik... De ettől még a cipője kívül-belül csupa homok.
Tetszik ez a bölcsis kinti fektető, én is szoktam látni a bölcsiseket kint aludni, nagggyon klassz
Zsoltika nem szokott az erkélyen aludni.
Remek volt a hangulat, egyszer elszakadt a Gryllus gitárjának a húrja, de amíg felrakott egy új húrt meg felhangolta, addig is mesélt, énekelt, teljesen lekötötte a figyelmet, szóval nagyon ügyesen átvészelte a dolgot! Rakok fel egy képet, így kicsit több látszik a koncertből
Annyira helyes Laca, és látom ízlett neki a joghurt!
Amióta megkezdődött a suli, sokkal jobban lehet buszozni, kisebb a tömeg. Így pillanatok alatt odaérünk, nyugodtan tudunk nézelődni, mászkálni, vásárolni

No mindegy, ezt is nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen és segít-e. Egyenlőre vasat szedek, és az úgy látszik nagyon sokat segített!
2004.10.14 13:24
Köszi mindenkinek aki hiányolt
Bencét is csak 10kor sikerült lefektetni addig játszottak az apukájával. Sok volt ez a 9 nap egymás nélkül
Mászik, térdel, feláll és néha-néha elengedi a kezével a kapaszkodó alkalmatosságot, persze ilyenkor megijed, elkezd sírni és lehuppan a popsijára. Szerencsére nagyot még nem esett, de figyelek is rendesen...
Ez nekünk még a tavalyi zsák, pont jó rá, de szeretnék venni egy kétrészeset is, csak még nem láttam sehol jót. Hétvégén ez lesz a program... 
, a fotókat is megnéztem, nem dícsérem külön a képeket, mert valakit bizti kihagynék. Minden baba nagyot nőtt és nagyon szép
De valahogy majd azért megoldom
2004.10.14 19:11
.
- akkor majd tényleg Ikeázunk együtt és meglátod, hogy nem csak Laca "rosszcsont" kölyök.
, de igazából mindegy kinek címzed a választ, látom akkor is, ha látszólag másnak szól.
. Tök izgi. 2004.10.14 19:31
Bence egy kis tündér a sapijában!

2004.10.14 21:24
Megelőzött galád módon.
2004.10.15 07:50

2004.10.15 07:57
, talán csak közelebb akar kerülni az eddig elérhetetlen dolgokhoz
az itatás pedig csúcs, nagyon édes
a marczibányin kívül a pesthidegkúti műv.házban is láttam ilyen programot, máshol nem, de nagyon nem kerestem. 2004.10.15 09:24
Ádám is tetszik a pocsolyában
, ez vízhatlan cipő? Brigi, a kiscipő nagyon tetszik, ha fiam lenne, azonnal rástartolnék, és Bömbi is nagyon édes, a csúszdán egyszerűen csúcs!
Bencéről az itatós kép tetszik a legjobban!
A forrázástól én is nagyon féltem Gabit, nem is szoktam elengedni a konyhában, amikor főzök, hanem be van kötve az etetőszékbe.
2004.10.15 10:12
. Pedig mindig Ákosnak vagy Ákos babának hívtuk.
. 2004.10.15 12:19
Pedig csak 2 napra megyünk, de annyi mindent be kell csomagolni, hogy hihetetlen...</font>
Nagyon édes Bence minden fotón, és hogy látszanak már a fogacskái! Hát igen, most már ő sem üldögél kényelmesen, de hát ez a dolgok rendje. Megszokod hamarosan, hogy sokat kell a sarkában lenni. Én sem figyelek már állandóan Zsoltikára, mert hiszen napról napra erősödik ő is, és míg eleinte folyton mellette voltam, hgoy meg ne üsse magát a kőben, ha elesik, stb..., most hagyom, hadd mászkáljon a lakásban szabadon
Persze azért fülelek-figyelek, de nem vagyok mindig mellette.
Persze a "nem szabad"-ot még sokszor elereszti a füle mellett
Még nekem is hideg volt, nemhogy neki! Főleg akkor, amikor babakocsival indultunk útnak, mert hát abban csak üldögél, jobban átfázhat. De ha a játszóra megyünk, akkor elég a harisnya-vastag nadrág-több pulcsi és pufi mellény változat 

2004.10.15 13:16
Rosszcsont Bence
, azért büszke lehetsz rá, hogy ilyen gyorsan megtanulta azt, amivel más hónapokig elvan!
)
.2004.10.15 14:30
Ikeába mi is beszálnánk.
Olyan jó lenne egy kiscsaj a 2fiú utánn. Neveken még nem igazán gondolkodtunk.
Csak azért is azt csinálja amit nem szabad. Ha meg nem engedem neki hisztizni kezd
Tegnap előtt a Pólusban vágta magát földhöz amikor nem engedtem meg neki, hogy a próbababáról lecibálja a ruhát. Hogy mi lessz itt még? Van valakinek valami öttlete, hogy lehet ezt higgattan kezelni?
2004.10.15 16:11
Ti merre jártok mostanában? Találkozhatnánk.

2004.10.15 16:29
2004.10.15 16:44
Akkor jövő hétre beszéljük meg! Nektek mikor lenne jó? Más csatlakozik?
előbb vagy utóbb
remélem ma este már el is tudom küldeni, de nem megy csak részletekben az írás. 2004.10.15 16:51
Bár nálunk a mai napig az a rendszer hogy este altatás van a nagyágyon, mondjuk mióta Bence mászik azóta elég horror mert százszor körbemegy az ágyon, feláll, elindul fejjel lefelé, ha meg lefektetem újra, megy a harc... De gondolom így napközben is el lehet altatni a gyerkőcöt.
2004.10.15 17:09
Bár még nem bukott le egyszer sem, mint szökevény, de mi csak a pelus felhúzásához, fürcsi utáni öltöztetéshez használjuk a kiságyat.
Úgyhogy vigyázzatok.... 
2004.10.15 21:08
2004.10.15 22:01
Illetve hát elindultunk, de a Vidámpark melletti felüljáróra egyszerűen képtelenség volt feljutni, nemhogy lépésben nem haladt a sor, de sehogy sem: csak álltunk. Az autók össze-vissza próbáltak furakodni... Mondta is a férjem, hogy ha lenne nálunk babakocsi, javasolná, hogy induljak el Zsoltikával (haza, nem Szentesre
), mert gyorsabb lenne 

Igaza volt, mert egy csomó időbe telt, mire hazabumliztunk. Hú de utálom a dugókat! Így aztán holnap reggel megyünk, végülis minden be van pakolva, és remélem nem lesz ekkora nagy forgalom.</font>
Korán kezdi Bömbike
Nagyon kíváncsi vagyok a pocaklakódra, mindenképp írj holnap (bár nem leszünk itt remélhetőleg, hogy elolvassuk
) 

Már úgyis régóta szeretnék eljutni oda Zsoltikával
Nekünk bármelyik nap teljesen megfelel. 2004.10.16 08:05
Időpontot én inkább nem mondok majd inkább megpróbálunk alkalmazkodni hozzátok. Újabban Bence teljesen kiszámíthatatlanul alszik el napközben, 11 körül, de inkább később. Úgyhogy nekünk jó a délelőtt is és a délután 3 körüli időpont is.

2004.10.16 08:28

Vera, Bence nagyon édi, belőle nem tudtam elrettentő példát meríteni - nem mintha a többiek nem lenének pont olyan aranyosak a kis csínytevéseikkel 

2004.10.16 08:52
(Az egyik 3 gyerekes anyuka barátnőm szerinte sajnos csak ez jön be
)
Én másfél éves koráig tűrök, aztán valahogy csak végett kellene vetni ennek a bohóckodásnak.
2004.10.17 08:23
De megyünk amint tudunk utánatok!
2004.10.17 08:29
Megvolt az UH, és nekünk nem tud lányunk lenni. Ez is kisfiú
De azért nagyon örülök. Mindene megvan csak nagyon szégyenlős és nem igazán akarta megmutatni az arcát.
Mit szóltok hozzá nagyon gáz?
2004.10.17 14:13
aki talán Samu
Aranyos nagyon!
2004.10.17 15:34
Laca tiszta takony lett, egyik napról a másikra. Megy a porszívózás
Rondán köhög, amúgy a hangulatán nem érződik semmi sem. Ezt nem tudom, hogy csinálja
De legalább nem nyüglődik
Ja és nem is lázas, szerintem nem is lesz.
Remélem, hogy csütörtök körül már nem folyik az orra, mert jó lenne legalább pénteken kimozdulni...2004.10.17 16:34
2004.10.17 18:02
Pedig olyan jó lett volna végre látni titeket. Na de majd legközelebb! Gyors gyógyulást a kis betegnek
Nem tudom mi lett az oka ennek a hirtelen változásnak, de még kutakodunk. Talán a foga... legalábbis ebben bízom
2004.10.17 19:21
ez biztosan nem tetszik neki. ha nem így van, akkor bocs. és nincs is más ötletem, de talán másnak van. és segít. 2004.10.17 19:24
Amúgy - már a babszobán írtam - h azt álmodtam, h lányod léesz, méghozzá csodaszép
Mondjuk még ez is meglehet, de valószínűbb h mégsem lesz igazam
mármint a nem tekintetében. Nagyon édi a képen - olyan nosztalgikus hangulatba kerültem - no meg közeledik a szülinap"unk" is 

Már kezdi megtanulni, hnem érdekel, így 2 másodperc múlva abbahagyja
(na jó, nem mindig) Persze lesz ez még rosszabb is 

Azért nem semmi lehet, ha a kocsikázásig eljuttok 

Hami az alvásellenes liga élharcosa, úgyhogy majd ne engedd kommunikálni Bencét Hamival, ha talizunk. Utál aludni, minden helyen és formában. Az a szerencsénk, h nekünk még van cici és úgy jól elvan és bealszik. Amúgy, ha nagyon fáradt és előtte nem volt felpörögve, akkor el lehet altatni simivel, mesével, de akkor is van sírás... csak épp nem mindig és nem oylan olyan sok. A 2vel felettünk lakó anyuka a múltkor magyarázta is a kislányának (kb 2 éves): látod, ez az a baba, akit szoktál hallani az erkályen sírni
kösziiiiii.... szal hallja az egész ház, h Hami üvölt - mármint nappali altatáskor. Mi egyébként rászokunk arra, h fürdés előtt már nincs nagy hancúr, nyugis játékok vannak, meseolvasás, könyvnézegetés, vagy vmi ücsörgős - de Hami bírja az ilyeneket is )... ha a szopiba nem alszik be, akkor utána már nem mehet le játszani, hanem összíbújás, mese.. mert ha egyszer felpörög, akkor.... nincs menekvés.
remélem, hazafelé nem volt és rendben megérkeztetek!!!
2004.10.17 19:48
. 2004.10.17 20:15
. 2004.10.17 20:19
2004.10.17 21:50
Bár így, hogy csak szombat reggel mentünk, nagyon gyorsan eltelt a hétvége.</font>
Ez tetszik!
Ha egyszer nekünk mégegy kisfiunk lesz, én Daninak szeretném keresztelni
Kár, hogy nem tudtok jönni, mert mi még nem találkoztunk, és szerettelek volna megismerni benneteket. De majd legközelebb!
Leírom, hogy nálunk hogy zajlik az altatás: esti fürdés, játék, szopi után - amikor már látszik, hogy álmos Zsoltika - én felveszem, egy cd-t berakunk (mindig ugyanazt), és arra énekelgetek. Ált. a 4. szám után beteszem Zsoltikát a kiságyba
Még ébren teszem be, olyankor még helyezkedik, forgolódik, aztán elalszik. Előfordul, hogy ilyenkor még felül, feláll, nyöszörög, no akkor kiveszem újra, ismét egy kis ének, és vissza a kiságyba. Ez az esti lefektetés rendje. Sírni sosem hagyom.
Eleinte teljesen elaludt a karomban, aztán napról napra hamarabb tettem le, hogy inkább csak elálmosodjon, de a kiságyában aludjon el véglegesen.
Én már nagyon-nagyon várom! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint