Visszafelé olvasok.
Angie!
http://www.chinookdesign.hu
Tőlük van a falvédő szett, tiszaberceli a cég (Tokajtól 25 km-re K-re), amúgy a neten ajánlották nekem is. Az már utóbb derült ki, hogy t.berceliek, ennek pedig annyi a lényege, hogy az eskető papunk TB ref. lelkésze.
Árak? Nem titok, baromi drága ...
Egyedi falvédő látványterv után, 200 x 60+5 cm-es méretben, 20000.- +Áfa.
3db díszpárnahuzat, 36 x 48 cm-es méretben, a megadott motívumokkal: 3500.-+Áfa /db.
Posta ktg: 1980.-
1500+áfa volt még a párnahuzatba a párna
Tényleg sok, de így látva azt mondom, hogy megéri. Ha belegondolsz, egy sima snassz ágynemű huzat, ha csak kispárnát veszel magában (mi pl. 6 kispárnával alszunk, így arra sosincs elég huzat) 1000 Ft körül van ... Ez meg pl. a párnánál egy több rétegű, bélelt felsőrész, tűzéssel, rajta a minta, hátul csak egy réteg, zipzáras. Szóval így nézve már nem is olyan vészes.
Meg én próbáltam olyan mintát választani, ami reményeim szerint akár még 15 év múlva sem lesznek bébisek, szóval, ha már drága, legalább időtálló legyen ...
Meg figyi, Timi rácsos kiságya 30 ezer volt + 10-15 ezer a kókusz matrac és meddig feküdt benne? 2-3 évig ...
Babakocsi 80 ezer, használtunk 15 hónapig ...
Szóval, ha viszonyítasz, már teljesen más ...
Ágytakarón én is gondolkoztam, de az szeritem nekik még korai, mert bármennyire is profi alapanyagok és varrás, az azért szerintem megviseli a tűzéseket, hogy egy kisgyerek csúszik-mászik hentereg rajtuk. Azért más, ha egy tini felfekszik olvasni + ha egy 3-4 éves szandiban mászkál fel rá + autót tologat rajta.
Egyébként én már ki is mostam, mert nagyon anyag-festék-szagú volt. Ugye a párnák bordó szél - vaj belső, féltem, nehgoy megfogják egymást, de semmi baj nem lett. 30 fok, kézi mosással mostam. Teljesen szín és mérettartóak a textilek. És szinte még vasalni sem kell, mert abszolút nem gyűrődött.
Na, befogom, mert még azt hiszitek, jutalékot kapok.