Pár kérdés:
Tena Lady-ből milyet vettetek és hol és mennyiért? Nem tudom, van-e összefüggés, de én még sose használtam éjszakai betétet: az első két napban kellett normál betét, a második kettőben meg sima tisztasági is elég volt, azaz alig véreztem pl menses idején is... Kicsit rémisztő most ez az extra hiper super ráadásul tena lady-ből... Ne már.
Ha gáz van, kit kell hívni? Ha teszem azt, vérzést tapasztaltok vagy mit tudom én, elfolyik a magzatvíz, itt kit kell hívni? A mentőket? A kórházat? A doki mobilját? Hogy van ez?
Nektek milyen vizsgálatok voltak a 25. héttől kb? Milyen gyakran jártatok orvosnál / uh-n / vérvételen / bármin?
Én a 25 hetesen voltam a dokinál, ő csinált egy uh-t, megnézte a méhszájat, de vér- és vizeletvizsgálaton pl nem voltam...
Most 32 + 6-nál voltam kinn uh-n, megnéztük, mekkora a baba, milyen a lepény, ilyesmik (kézi vizsgálat ugye nem volt).
És most jövő csütörtökre kaptam csak időpontot, ami már 35 + 1 lesz...
Azaz a doki látott 25 hetesen és majd lát 35 hetesen... Nem késő ez szerintetek? Miről maradunk le? Milyen vizsgálatok vannak még? Ez a ctg mikor kezdődik?
Bocs a hülye kérdések miatt, vissza kell rázódnom...