Heni, sajnálom, hogy téged is elkapott ez a nátha, mielőbbi gyógyulást!
„Kedves” a sógornőd, nem bírom én sem, ha nem vigyáznak a kölcsönadott dolgokra az emberek. Én sem szívesen adok kölcsön bármit, de talán én a sógornőmnek igen
Az édességet én sem bírom, továbbra sem.
Gondolom a védőnő az AFP-s beutalódat adja majd, ugye?
Niki, Bibar
Nagyon drukkolok nektek, hogy rózsaszínre színeződjetek majd a táblában
Csak lécci drukkoljatok ti is nekem, hogy én meg kék lehessek
Edi, szuper, hogy ilyen jól vagy ma! Ez az ital tényleg csodákra képes
Pocak, de jó, akkor mégis jól döntöttél, hogy vettél szopipárnát
Nem jöttök már haza a baba születéséig? Mert akkor itthon tuti olcsóbban bevásárolhatnátok!
Niki, én is Arielt vagy Persilt (mosóport) használok, szerintem mindkettő ugyanolyan jó, és amúgy alapban 40 fokon mosok mindent, kivéve a törölközőket és ágyneműt, azokat 60 fokon.
Dodó, sajnálom, hogy párod is beleesett a leépítésbe! Sajnos az autóipar most nagyon megszívta a válságot. Amúgy tök érdekes lehetett a munkája! Drukkolok, hogy hamarosan legyen munkája újra!
Bibar, a 4D-s UH jó lehet még a huszonakárhányadik héten is?
Igen, valószínűleg táppénzen leszek végig (veszélyeztetett vagyok), de már nem is bánom.
Iszonyú stresszes lenne a munkám amúgy is most, úgyhogy így a legjobb most minden szempontból. Illetve anyagilag nem mindegy, de fő a nyugalmunk most.
Húúú, a jó kis rakottkrupli
H1N1 ellen én sem nagyon akarnám magam beoltatni…amúgy a védőnőm azt mondta, ha szeretném, akkor is csak a 20.hét után javasolná. Nagyon remélem, végleg eltűnik ez a nyamvadt vírus már addig
Én azon gondolkodom, hogy hordozót vadi újat vennénk, de a babakocsit (mózes+sport) megpróbálnám használtan beszerezni. Szerintetek az nagyon rizikós?

19 hós Atika
Mind megettem!

]