Hajni: köszi a cd-t! Az első szám lett a kedvencem!
Ha apa bevállalja Lilit, akkor mehetünk!!!! Majd a megfelelő pillanatban hozom fel neki!
Benkő: először engem is idegesített, h apa miért nézi ezt a vacakot.
Olvasni én is szeretek, erről jut eszembe a suttogó 2t be kéne szereznem! Én is csak este tudok olvasni, csak akkor az a baj, hogy nagyon hamar elfárad a szemem. Amíg világos volt délután jobb volt a helyzet, mert amíg Lili aludt én olvastam mellette. Ugyanis a délutáni alvásánál nem tudok kiosonni, mert ahogy felkelek mellőle pattan is ki a szeme, hasra fordul és nézi hova megyek. Ilyen radart még nem láttam.
Holnap jön apukám Lilire vigyázni! Olyan jó lesz. Reggel jön, ami nálam 9-10 órát jelent. Lemennek sétálni én megyek addig tescoba, aztán amíg fent játszanak, addig én kitakarítom a konyhát lemosom a hűtő tetejétől kezdve a beljsején át mindent amit csak tudok! Polcokat kipakolom….stb. de jó lesz! Aztán jöhet a wc, fürdő, háló. Nagyon bele kell húznom, hogy 3ig minden beleférjen. Akkor jön az alvás. De jóóóó lesz! Csak minden férje bele. A nagyszobát, már tegnap kitakarítottam. Aztán jöhet a sütkérezés, mármint a süti sütés….. és íme itt apa szülinapja és a karácsony!

[
[