Sziasztok!
Joli!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mizu???????????????
Csilla!
Bár ezt már biztos nem olvasod,de jelen állás szerint itthon vagyok 2 gyerekkel. Mira alszik 1 órája,Márk meg most mondta el tv-zés közben ötödszörre,hogy nem akar aludni,de már nincs nyitva a szeme!

Kártyát sem vettem még,így telóm sincs!

A férjem a nagyobbik fiának a kézimeccsén van,a babakocsi a kocsiban!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ezen kívül meg van beszélve az anyóssal,hogy ma náluk EBÉDELÜNK!

De azért ha úgy alakul,hogy 5-ig beérnénk a városba kereslek!
Adri!
Krisztinek teljesen igaza van!! A gyereknek mindig is TE leszel az első!!!Az,hogy szeret a nagyszülőkkel lenni,szerintem csak jó,mert legalább nyugodt szívvel rájuk tudod hagyni,ha kell!! Nálunk rintkán látják sajnos a nagyszülőket,így ha itthon vagyunk is,inkább rajtam lóg Mira,de 1-2 nap alatt is már sokat változott,egyre jobban elvan anyuékkal is.
Sly!
Szegény kutyus,remélem rendbejön!!Ilyet én még nem is hallottam!!!
Akkor Rolinak megint jobbulást!!!
Réka!
Nagyon kitartó vagy az anti-antibogyósággal!!! Remélhetőleg enélkül is jobban lesz Mtáé! bár ez csak egy vélemény,de én beadtam volna...
Kriszti!
Ne félj,nem hal éhen a gyerek!Meg fog éhezni előbb-utóbb,és abszolút nem vagyok híve a tömésnek! Bár Mira sokat eszik,ő mindig reggelizik is,már szinte hamma-hammázva ébred!

1 körbeszelet májkrémeskenyér,3 Füstli,1 péksütemény,1-2 szelet kalács kakóval,ezek simán becsúsznak neki reggelente! Persze felváltva!
Ja,már korábban kérdezni akartam,hogy ti részt vesztek-e a cipősdoboz akcióban!Ötelteket szeretnék,hogy mit lehetne bele tenni. Szeretnék egy fiúnak és egy lánynak valót!!