[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

CSibb, jaj istenem... :cry: de majd mész a legközelebbi családi napra. Fanni nagyon kis felnőttesen viselkedett! Puszi neki!
Örülök, h Máté is, és apud is jobban van!

Döme baba haláli a habok között! Kis sellő fiú!

Lili nagyon helyes a teliszájú vigyorral!

Lívi mint mindig, most is nagyon csini nőcis....

Eszti, meg milyen ügyin ül, mászik a székre?!

Egytől egyig nagyon aranyos babák!!!!

Gyöngyi, írd ki magadból!!!!!

Nekem megint kezd hőemelkedésem lenni....már azon gondolkodok, ha jól leszek, beadatom azt a hülye oltást. Sztem le van pukkanva az immunrendszerem, mert pár hónapja is volt vmi gebulám. Nem szoktam ennyit betegeskedni. És nem akarok egész télen ezen parázni, h elkapom- e az influt..... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és egy akció:

Kép
na, add csak ide!

Kép
nem rázol le!

Kép
na meg is van!

Kép
hammmm!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Csibb, én sem ellenkeznék, h Szonja bemutatná Mátét, mint pasiját!!!! :wink: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 

 
 

Szia!

Apám Csibb ezek a Máté képek!!!!!!!
Múltkor elfelejtetem irní és már nem is tudom kire (milyen anya vagyok) de vagy a Máté vagy a Nico volt a monitoron ahogy olvastam a babanetet, Hanna az ölemben és elkezdett cuppogni. Behaltam.

Bocsánat Kukli az üdvözlésedet letarolták a Máté fotók.
Üdv ismét köztünk.

Nemlajos: régebben borokkal akartam kezdeni egy üzletet volt egy szerintem tök jó ötletem és amikor kimentünk a borfesztiválra beszélgette mott az emberekkel borászokkal és kérdezgettem őket és teljesen csodálkoztak nem haraptak rá. Az emberek főleg most nézik a pénztárcájukat nagyon és nem a magyar árut támogatják.
Maradt az utolsó munkahelyemen kitanult szakma és a bor. Egy borkereskedés keresett logisztikus-ügyfeles embert. Jövés menés, intézkedés... a leírásban nagyon el akarták adni magukat.

Bababi:durva lehetet az esés, de szerencse jól van Kristóf

Esküvő?????? Én is mennék :D már nagyon rég voltam jahh bocsánat nem 2007 április talán budapest I. kerületi sznob lagzi

Én még ma leszek aztán utazunk hétvégi vidéki rokonlátogató körútra. Értesítsetek, hogy akor mikor legyen a tali ha a helyszín (lakásunk) jó. Nekem mondom szerdától bármikor...
Moncsi: esetleg valamelyik ezen napokon hozod Livit Pestre ???

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


Csibb, nem ér ilyeneket írni, először apukádon könnyeztem, aztán Fannin :cry: Szuper kislányod van, hogy ilyet mondott :) Máté meg továbbra is nagyon jóképű! Szerintem is jó lenne, ha Moncsiékkal is taliznánk jövő héten, én is gondoltam már rá.

Gabka, Lili kimászott az ágyból?? :shock: :o Ezt hogyan csinálta? Nem ütötte meg magát? Hihetetlen lányod van!

Nemlajos, jók a dömés fotók! És azért remélem nem haragszol rám :wink: Szerintem semmi baj nincs azzal, ha együtt alszotok Dömével, ha titeket nem zavar. Mi nagyon rosszul aludtunk Julcsival (ő is, mi is), és akkor volt egy kemény menetünk (egyetlen este, de erről már írtam), azóta viszont tényleg mindig az ágyában alszik.

Gyöngyi, Eszti nagyon belehúzott ebbe a mozgásba! :o És nem ér kitörölni a már megírt hszt!!!!

Minden fotó nagyon jó volt, jöhetnek még! :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Jah, szombaton mi is esküvőre megyünk! Csak nem ugyanoda, lányok? :lol: Kíváncsi vagyok, Julcsi hogy bírja majd :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Húúú csajok! Mennyi minden. Így utoljára Csibb-éken ragadtam le. Borzasztóan sajnálom, a tegnapi napodat, remélem bejutsz apudhoz, és kicsit jót tesz majd a lelkednek, hogy látod milyen jól viseli a dolgot. Úgy döntöttem, hogy ebben az évben mától csak jó napjaid lehetnek! Csiribúúú-csiribáááá!
A gyermekeink gyönyörűűűűek egytől egyig. Mindig Eszteren és Dömén látom valahogy, hogy mekkorák már. Náluk mindig elámulok. Persze egytől egyig csodaszépek, és édesek. Mátés sorozat a végére egészen ellágyított. Remélem akik még adósok képekkel, jönnek. Katus igazán kíváncsi, hogyan is reagált az ő hangjára Petike.
Annyi minden történt veletek, hogy ne haragudjatok, ha egyenként nem reagálok mindenre. Remélem hamarosan talál mindenki megfelelő állást, mindenki meggyógyul, és akkor mehetünk wisky-zni Zitával, aki nyílván jól házasodott, ha mégiscsak birtokos lett. Kép
Jövő heti taliban benne lennénk mi is, ha jó előre fixálunk. Nekem eddig csütörtök du. nem jó. Viszont ha Boti bölis lesz, nekem is könnyebb majd útnak indulni. Amúgy Csibb egy Normafás séta bármikor jöhet. Na meg a futás Katka!!!!
Sajna ma elszúrtam az időt (kivételesen nem Boti hanem ÉN) kizártam magam. Nem kicsit! Kata aki már közlekedik ezerrel egyedül maradt bent, míg én Botival sepertem a folyosót a motorja után. Bakker Zsolti jött haza villám gyorsan (kb. 15-20 perc volt a szitu), mert bezáródott mögöttem az ajtó. Szomszédtól telóztam neki. Csaj szerencsére az ajtóhoz jött, nem sírt, egy üres flakonnal játszott. Jó lecke volt egy életre. Ez a hülye ajtó holnaptól kintről is kilincses, az tuti!
Bababi nagy pusszancs nektek az ijedtségre. Sajnos előfordulnak balesetek, örülök, hogy nem lett semmi baja Kristóf uraságnak! Költözéshez kitartás!
Nicofiút Kata majdnem lekaparta a monitorról.
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Bálint baba cukor pofa, jobbulást neki. Inhaláltok? Hű, nagyon ügyes, h mondja is, h pápá.
Na igen Zita, hogy lehet, az, h önállóan alszik? Berakod, azt megfordul és szunyál???
Masut: banolka mért banolka? És hogy lehet téged iwiwen megtalálni? Vagy már megvagy?
Adryn: Nico videjó nagyon szupi, édes kiskrapek, és mennyit eszik, bakker, nem semmi. És nem hízik, igazi pasi alkat.
Szegény Bababi, jól megijedhettél, hamar meg tudtad nyugtatni?
Nem semmi beszédesek ezek a babócák!!!

Basszus, fönt alszik a gyerek, hangokat hallok rohanok fel, és megy a tévé, a gyerek meg békésen alszik, ezen a héten másodszorra kapcsol be magától. Nagyon ijesztő…. Remegek és majd kiugrik a szívem a helyéről.

Nemlajos: én is mindig megpróbálom hajnalban visszarakni az ágyába, de majdnem mindig felébred, na akkor gyorsan mellém, az alvás fontosabb.
QB: érdekes ez az oltóanyag, nem is hallottam még
Jajj Csibb, ezek a legszomorúbb storyk….
Jajj, ez a Máté, lelki szemeimmel látom őt, az én álompasimat.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Annyira megigéztek a Máté képek, hogy azt el is felejtette mírni, hogy a Fannival meg eléggé rosz lehetett. Gondolom elég KO érzés volt.
Hát ige nez még nekem a jövö zenéje hogy fogom lereagálni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


Na szép, megint míg írok termeltek.
Először is nem lenyúlni Mátét. Direkt drága pénzen lakást veszünk, hogy közelebb legyünk hozzá, ti meg leudvaroljátok! Na jó. Nem beszélek osztozkodás van itt. Amúgy el sem hiszitek, hogy 2 db 2,5 éves fiú hogy rákattant itt Katára. Egyszer már összeverekedtek rajta (közben kiabálták, hogy az „Én játékom!” „Nem az enyém!”, amúgy meg otthon Soma haver egész este arról beszél milyen szép Kata, és szerinte elférne az utazóágyba, vagyis költözhet, főleg hogy már áll is. (ezek nyílván egy kétésféléves összefüggései. De édesek!
Eszembe jutott nekünk nem jó a hétfő, mert az kukidokis nap,kedden Kata kap szurit, szerdán bölcsibe megyünk, szval sajnálom. Megint táblázódtam. De remélem jól érzitek majd magatokat.
Utazáshoz, esküvőhöz nagyon jó időt, és szórakozást kívánok!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Kukli: ÜDV ÚJRA KÖZTÜNK!!!!!
és nemsoká mesélek, írom az összefogot. Hát nem semmi, h ti mindig kizárjátok magatokat, hűűű, totál kétségbe estem volna....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


jaj, köszönjük, nem is számítottunk ilyen ovációra! :lol: :oops:
az együttérzéseket is köszi!

Kukli
én már csak azt várom, hogy vége legyen ennek az évnek, és ne történjen semmi addig már!
2010 jó lesz, érzem! :wink:
normafás séta felőlem is mehet bármikor! mondjuk az ilyen 2-körüli randi lenne nekem a legjobb, de persze délelőtt is összehozhatjuk! és csatlakozhat bárki! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Jah még H1N1-re. Nekünk van egy spray-nk (receptköteles, 6000 Ft körül van, mi kaptuk), relenza a neve. HA nem vagy beoltva, de jönnek a tünetek, leoltja a betegséget állítólag. Mi dokinénink ezt ajánlotta. Nem reklámozák (nyílván nem éri meg), de sok oltást, talágatást lehetne vele megelőzni. Na de nem akarok se influ-, se zárt-nyitott témába belemenni. Bár a kukkolókkal még nem taliztam. Jut eszembe Betty köszi a bemutatkozást! Ha eddig olvastál minket, akkor asszem nekem nem kell írnom. Örülök tényleg, hogy itt vagy!
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


mit jelent, hogy leoltja a betegséget???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Nem akartam előbb vastagítani, csak az üdvözlést. Híreink:
- legfrissebb: mától hivatalosan is újra termékeny vok :? ennek én annyira nem örülök
- Lizi nov. 2-tól áll és mászkál kapaszkodva, és tök ügyesen ül le állásból, óvatos szerencsére
- kijött 3 fog 10-10 nap különbségekkel
- volt kruppos rohamunk
- kiderült, h Lizi nem csak tej, de főként tojásallergiás, így kénytelen voltam újra húst enni 15 év után :x , mert a drágámnak napi 2-3 falat kaja elég, szopizni akar. A menstru miatt meg alig van tejem :roll: :? :?
- fogytam 9 kilót
több nem jut eszembe, konstans betegségeket leszámítva

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Papillon én is megijedtem, de szerencsémre a problémamegoldó készségem tökéletes. Sosem pánikolok, mindent megoldok mindig rögtön, általában jó megoldást találva, és utána lezártnak tekintem az ügyet. Semmin nem agyalok, max. igyekszem tanulni belőle. Ez asszem a legjobb tulajdonságom. Sokszor egy óra múlva ha megkérdezik "Jézusom mi történt?" már nem tudok rá válaszolni, mert nem tudom mire gondolhatnak. :wink:
Csibb nekünk de. jobban fekszik, majd egyszer összehozzuk akkor. :)
S persze mi is bezsebeltük Katus bókjait tegnap. 8)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


kukli: 6 rongy? azért akkor az is üzlet vkinek, nem is kicsi, nem? :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Csibb : Azt, hogy legyengíti a tüneteket. Nem elsz maags láz, és szövődmény. Állítólag.
Papillon sajnálom a sok rosszat, de Lizi nagyon ügyes, biztos helyre áll a kaja és allergia ügy, kinüvitek. 9 kilóhoz gratula! Nekem 5 kéne lefelé, de majd jövőre. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


jó a délelőtt is! legfeljebb nem itthon töltöm el az időt, míg alszik, hanem kinn alszik a levegőn, én meg sétálok és dumálok veled! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Egy 4 tagú család oltása csak többe kerül, ez pedig csak akkor kell, ha elkapod. :wink:Csibb mi midnen de. kint vagyunk, Kata kint alszik, Boti addig mocizik. Ált. itt a kis barátaival, de a Normafa csak Normfa. Mellesleg pár megálló tőlünk. :roll: Mindig nekikezdenék a pü-nek járóka ügyben, de addigra írtok vmit, nekem pedig elvonási tüneteim éleződnek így utólag. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.11.26 14:08-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


igwn, igwn én is köszönöm a köszöntéseket. én először dühöngök, pár másodperc, aztán higgadtan problémát kezelek :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


nekünk ingyé volt az oltás :lol: :lol: :lol: tb-t meg már eleget fizettem, hm azért ez tényleg érdekes, h erről nem beszélnek

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


nem baj, ki tudom várni! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Kivártad. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


kemse mi csütörtökön meggyünk pestre.. húúúde jó lenne találkozni már :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


moncsi, mi van a bnőddel???????????????? baba van??????????

Gabi
Kép

Kép
tehuti
 
 


Csibb lett kép. de felkeltek lurkók, este átdobom.
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


tehuti dehogy iiis... a napokba volt abortusza nem tartotta meg

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


nincs baba :cry: de úgy olvastam, h miomát is találtak, és el kellett volna vetetni mindenképp, tényleg így van?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


csibb szomorú, de jó, hogy sikerült kiengesztelni Fannit, a pasik már csak ilyenek, nem figyelik a kiírásokat..Kristóf sem tud(ott) semmit fejben tartani ami ovis/sulis dolog, fogadóórára sem akar elmenni...
Máté fotók édesek!!

Kukli én egészen addig, hogy csatlakoztam nem olvastalak (nem kukkoltam :) :) ) titeket, mert nem vettem észre, hogy van ez a topic, (magzatok kor szerinti részben néztem, és csináltam ott 1et) de nagyon örülök, hogy itt vagyok :) :) :)

papillon én 940 ft fizettem az oltóanyagért!

Tehuti jobbulást!

Zita jó szórakozást szombaton az esküvőn!! :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


jó lenne talizni, Moncsi meddig vagytok Pesten csak csütörtökön? a csütörtök v. péntek jó lenne :)
Tényleg miómája van a barátnődnek?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


sziasztok

Csibb: Mátéúrfi is olyan nagyfiús már!!! és már alig látszik a sebije!!! :D Fannit sajnálom, de lényeg hogy kiengesztelted, és tuti büszkén fogja mutogatni a művet délután ha beviszed!! Apud nagyon jófej hogy humorral fogja fel a dolgot :) (elképzelem ahogy a nővérkék körbetáncolják, ő meg hessegeti el őket :lol: :lol: )

Bababi: sztem akkor már kúszik a te kisfiad is.. nem csak az előre kúszás a kúszás. nagyon sok baba hátrafelé kezdi el, és csak utána jönnek rá hogy kell előre. lényeg hogy tegyél elé sok sok érdekes dolgot amiért úgy érzi érdemes lenne előre is haladni :lol:

Zita: éjjeli kajaleszoktatás úgy ment, hogy ha felsírt akkor odamentem hozzá megölelgettem, megnyugtattam mondtam neki jó éjszakát, ilyenkor nagyfiúk már nem esznek aztán vissza kiságy. Megint felsírt ugyanezt eljátszottam. ez így ment párszor aztán visszaaludt. legközelebb 1 óra múlva kelt ugyanez a játék.. másnap éjszaka már jobb volt, a következő mégjobb. most már csak kétszer kel aztán víz és alszik, de a cél persze az lenne ha nem is kelne. na de nem vagyok türelmetlen.. még csak 1 hete trenírozom :P a lényeg hogy ne add fel ha tényleg le szeretnéd szoktatni az éjszakai kajáról akkor télleg ne adj neki, mert egyébként megszokja hogy ha elég makacs akkor úgyis az lesz amit ő akar ;)

Kukli: nem semmi az az ajtó... jól is teszed ha kicserélteted kívüliskilincsesre.. max mindig bezárod belülről.. képeket majd dobok újakat amiket a többiek sem láttak még (de azok még nem készültek el :lol: )

KépKép
KépKép
adryn
 
 


és akkor a képek, ha van ismétlés, akkor az csak kuklinak szól :oops:
Kép anyuu, mért mindig engem:-)?
Kép szórólap marcangolás közben :-D
Kép új hobbink
Kép mámor
Kép apával harmóniában
Kép és egy mai

fin

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


igen sajnos nem tarthatta volna meg semmiképpen.

Betti asszem te kérdezted hát valószínűleg csak csütörtökön leszünk ott..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


adryn: ezzel az éjszakaival csak az a baj, hogy én pont attól készültem ki, hogy állandóan felriadt, pont akkor, mikor párnát ért volna a fejem. Szóval ezt most kicsit hanyagolom, VISZONT! most megint a saját ágyában alszik, ott is aludt el! :)
Ha a délutánit is sikerül, akkor enyém a nap! És most nem is sírt, csak picit nyűglődött, de azt mellettem is szokott a nagy ágyban :D HUrrá!!!

csibb, jesszus, én is megkönnyeztem. És velem az a baj, hogy ha ilyen az én életemben történik, soha nem is tudom feldolgozni (mai napig elpirulok, görcsbe rándul a gyomrom, ha akár óvodai bakikra, megszégyenülésre, hibákra gondolok... :oops: ). Remélem, hogy Te nem ilyen vagy!
És a lányod... Nem találok rá szavakat, egy istennő!

lagzi: hát, ha már a fiataloknak volt kézfogójuk Nálatok, gondoltam, komolyak a szándékaik (Eszti és Döme :wink: )

Lányok, én biztos, hogy nem megyek talizni, nem ültem bkv-n, mióta hátidömézek, bérletem sincs, energiám sem.
És most megyek varrni :)
(pedig valamit tuti, hogy elfelejtettem..)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


hja, Máté baba gyönyörű, és természetesen Lizike is :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Csibb Szegény Fanni (meg te is) Elképzeltem, ahogy potyognak a kis könnyei.

Betti Egy középiskolás szülő panaszt tett az ombudsmannál, és ez a következménye.

Kép

Kép
rszg
 
 


Sziasztok!

Mennyit írtok :shock:

Csibb, hajaj, elhiszem, h szíven ütött a benézett-elfelejtett ovis program. Legutóbb, mikor Samuéknél volt ilyen, Samu is teljesen rápörgött. Nálunk egyik délelőtt volt közös lámpáskészítés, majd másnap délután lámpás felvonulás (azt hiszem, h írtuk Gabkával). És aznap Samu nem ment oviba, mert le kellett ugranunk a Balatonra. És egész áldott nap azon izgult, hogy odaérünk-e a délutáni lámpás felvonulásra... :D Szerencsére befutottunk.
Mátésorozat nagyon jó! És jó, h bejött az inhalálógép. Mi nemsokára indulunk a tüdőgyógyász dokihoz, nála fogok rákérdezni.

Papillon, Lizisorozat is szuper, annyira szép arca van a lányodnak :)

Kukli, úgy tünik nálatok az ajtó a neuralgikus pont. Jó ötlet a kilincscsere. Nálunk anyu csinált ilyet, mikor egyszer Samura vigyázott, akkor kizárta magát a házból. Szerencsére Samu aludt az ágyában, és egy szomszéddal valahogy bejutottak.

Bababi, elhiszem, h megállt benned az ütő a baleset miatt. De hidd el, nagyon strapabírók ezek a babák! Holnapra gyors költözést kívánok! Ugye azt írtad, holnap már ott alszotok?

Jövő heti tali: nekünk a kedd és a péntek nem jó, szóval a szerda és a csüt jöhet szóba. és ha Moncsiék csütörtökön jönnek, akkor legyen az.
Még biztos volt egy csomó minden, de most ennyire futotta.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


csibb: ezen én is bőgtem. Majd legközelebb tényleg elmész

papillon: nem lehet, hogy volt egy minimális áram kimaradásotok, vagy feszültségingadozás? Nálunk ilyenkor szokott bekapcsolni a tévé

lányok nem kell ám semmi komolyra gondolni, csak úgy néz ki, hogy kapuzárási pánikom van :D (ráálltam a mérlegre, és hűha), szóval le kéne fogynom, de írtó hamar, mert ha ez így megy tovább lassan ütöm a mázsát és olyan leszek mint a Misi mókusban az örökkétermőfánál élő mókuskák :twisted: Viszont szoptatok, így eléggé esélytelen, bár érdekelne, hogy Papillon miként is csinálta (biztos le van írva valahova, csak annyira felületesen olvasom)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


papillon Lizi képek cukik :) apa hasán alvós a kedvenc :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Bababi esés rémisztő lehetett, de szerencsére valóban gumiból vannak. Remélem nem lett semmi azóta sem.

Gyöngyi én is szeretnék végre lefogyni és most hogy nem én adom Lili fő táplálékát, már ment is le 3 kiló. Egyszerüen annyival, hogy kevesebbet eszem.

Erpé: Hívtalak és sms-t is küldtem.

Minden gyerkőc cukor falat és hihetetlen hogy Döme is már minnyá 9 hónapos lesz és eszeméletlen jó pasi lett :)

Ezt az osztálypénz dolgot én sem értem. Miért fájt az egy szülőnek, hogy ebből a gyereke kap ezt-azt?

Csibb: sajnálom a Fannis dolgot, de nagyon ügyesen kárpótoltad!
Apudnak meg további jobbulást.
és szuper, hogy ilyen humorra tudjátok fogadni a dolgot!

Kukli, jó hogy itt vagy. Sajnálom az ismételt kizárást. Egyszer én is jártam így még a "leánylakásomban" (ha van legénylakás ... :) ). Utána csináltattam új ajtót, miután egy barátom csak picit megnyomta az ajtót a vállával és lám kitárult az ajtó. Akkor azért kicsit beparáztam, hogy bárki bármikor egy laza vállmozdulattal beljebb tudja juttatni magát.

Levinek tagnap főztem tejberizst. Erre most ébredés után közölte, hogy ő kér tejbetúrót :)

Na megyek, mert kisasszony is kajcsit követel :)

Kép

Kép
gabka77
 
 


gyöngyi: én sztem a szoptatástól fogyok :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Csak röviden jövök....

Gyöngyi: Én 10 kilót fogytam ősszel szoptatás mellett.... ;) Csak ügyesen!

Csibb: Szerintem minden szülővel előfordul ez. Én egyszer a karácsonyi ünnepséget késtem le mindkét gyerekemnél az oviba egy hülye ügyfél miatt.... Nagyon rossz érzés volt.
Hogy ne felejtsem el az ilyen dolgokat, nekem MINDEN iskolai és óvodai program, különóra stb. bent van az Outlookomban. Ez szinkornizálva van a telefonommal, szóval látom őket és kapok is figyelmeztetést. Különben mindent elfelejtenék.... Ja és ezeket a programokat még szikronizálom az exemmel is, hogy ő is tudjon mindenről, ha mondjuk délután ő megy a lányokért, akkor tudja, hogy ki hol van és mikor végez..... és Petiapuval is, hogy ő is képben legyen az őt is érintő dolgokról.
Szóval komoly logisztika az egész.... és majd megtudjátok milyen, amikor mindez mellett dolgoztok is és egy nagyon fontos megbeszéléssel egy időpontba beteszik az Anyák napját.... Hajjaj!

Kukli: 2 napja tettem fel egy csomó Peti képet... Most egyet ismételek csak Kata kisasszony kedvéért! :P
Valamiért nem működik a melléklet... Akkor majd este.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Drága Kata Baba! :)

Jössz velem lépcsőzni? :P
Kép

Vagy csúszdázni? :P

Kép

Vagy szívesen megszerelem a babakocsidat, ha bármi gond van vele... :roll:
Kép

Rám számíthatsz! ;)

Peti 8)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka!
:lol: Olyan jó kommenteket írsz! :lol:
Küldtem neked privit!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Peti újra és újra falnivaló :D

Kép
Kép
zazzy
 
 


Na, megvan a pszichológiai szakvélemény. Még nem láttuk, 20 oldal, az ügyvédnél van. A következő derül ki röviden és tömören:
Az édesanya tökéletes. Az apával van egy-két gázos dolog. A gyerek mindkettő szülőhöz kötődik, de az anyához sokkal jobban (az óvodai pszichológus szerint egyformán kötődik mindkettőhöz és ketten együtt jelentik a biztonságot). És végül én teljesen alkalmatlan vagyok gyereket nevelni. :shock: :twisted: :o :oops: Ez alapján egyértelműen el fogják venni a Danit Petiaputól. Miattam... :cry: :cry: :cry: Mi a francot csináljak???

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


hű, ez gáz...
de valami indoklás azért van, hogy miért vagy alkalmatlan a gyereknevelésre? :shock: bocs, de ez számomra egy kissé nevetséges... :roll: olyan messziről bűzlő, egyoldalú, szemétség...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Jézusom Katka!Nézzék már meg a gyerekeidet,mennyire vagy alkalmatlan!Ilyen nincs! :evil: Vagyis tudom,hogy van,a férjeméknél is voltak érdekes vélemények.
Ennek semmi értelme,akkor inkább ne is kérjenek ilyet.
A férjem lányát is elvették ugye,de aztán mégis sikerült kiharcolnia az igazságot!Ne adjátok fel!Az ilyen szemetek ilyenkor röhögnek a markukba,mert nem hiszem,hogy nem látják a valós szitut! :x

Kép
Kép
zazzy
 
 


Katka!

Ez felháboritó!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Hogy lehet ilyen hülye egy pszichológus? Azt nem látja, hogy van 3 boldog, kiegyensúlyozott gyereked? Elég csak rájuk nézni! Vagy nézze meg azokat a képeket, ahol együtt vannak lefényképezve!
Még hogy te alkalmatlan vagy! Most ezen nagyon kiakadtam!
Meg Danianyu miért ilyen önző? Egy gyereknek apa is kell!
Amúgy mit szólt hozzá Petiapu?

Minden kis Katának, meg nagy Katának boldog névnapot utólag!

Kukli, üdv újra itt!

Zazzy, én is kérek meglepit! :)

Csibb! Én is elbőgtem magam! Nagyon ügyes, okos nagylányod van! :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: