Sziasztok!
Kata, boldog névnapot kívánunk!

Lőrinc nagyon szép kisfiú!!! És milyen erős!

Lali ezt 4 hósan csinálta...
Boni, a barátcserjétől lett ilyen szép a ciklusod? Gratu! És drukk! Hintapaci tök jó, Zsigi gyönyörű, keresztlányod is szépséges!
Én is oltattam magam, én 3 napig nem voltam valami jól, hőemelkedés, karfájdalom, orrfolyás... de kibírható volt.
Lalin most gondolkodunk, a bölcsi miatt, nekünk javasolja a doktornénink... még átgondoljuk, most 2 hétig egyelőre nem kaphat semmit, kedden kapott bárányhimlő ellenit.
Méreteink: 12 kiló és 89 cm.
Zsu, aztaaaa mekkora a fiad!

Nagyon jók a névnapos képek, mindkettő édes! Marci olyan komoly nagyfiús már, biztos tudja, hogy ő a nagy és okos bátyja a "kicsi" Bendének.
Szezso, mi vettünk hajvágó gépet, Lali nem fél tőle, ő a fodrásztól félt, ott ordított, itthoni vágásnál nem.
Ajándékok: mikulásra szappankrétát kap Lali, mostanában kezdte el érdekelni a rajzolás, a konyhabútor és a wcajtó bánja már.

Karácsonyra kukásautót kap, olyan óriási kukást, meg tescos favonat-szettet, szülinapjára meg még nem tudom, jövő pénteken megyünk beszerző körútra.
Szobatisztaság: hát Lalit egyáltalán nem érdekli a dolog, a bilire ugyan ráül, nyom is bele, pár csepp pisinél tovább azonban sosem jutottunk.

Gondozónénije szerint még korai, szerintem is. Majd nyáron akarok komolyan foglalkozni a dologgal, ha kiengedhetem a kertbe szabadon, pelus nélkül kisgatyában.
Gaby, én is inkább vírusra tippelnék, nem oltási mellékhatásra. Próbáljatok meg valami adni Máténak, ami bélflóra helyreállító, pl Normaflore vagy Protexin (nem tudom, ennyi idős babának melyik adható). Sok-sok folyadék, inkább tedd többször cicire, csak kevesebb ideig, tehát sokszor keveset egyen, hogy ne terhelje a gyomrát. Jobban van már???
Jól van egyébként, imádja a bölcsit, nagyon jó hatással van rá a közösség, már folyamatosan beszél

, egész nap be nem áll a szája, már mondatokat mond, 2-3 szavasakat, mondókázik,

énekel... Én élvezem a munkát, jó volt visszamenni, abszolót jó döntésnek bizonyult részünkről most a bölcsizés Lalinak és nekem is.