A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szerintem ez akkor sem normális, de mindegy is.

Anya, igen nagy baba volt, de azért ennyire nem. Ő ilyenkor kb. 6700 gramm körül volt, Bende 9 kilójával szemben. Viszont, ami meglepő, (mindketten júliusiak)hogy míg Marci januárban fordult hátról hasra, addig Bendő tegnap. Pedig én meg voltam győződve, hogy az én Hurkagyurkám csak agyra fog gyúrni még pár hónapig.

kispiskóta

Basszus, nem semmi Bende :shock:! Tényleg igazi vasgyúró!!!!
Bocsi a bénázásomért, valamiért nem vette az adást a Picasa :?....
Írtam is vissza :).

anyapoc

Zsu, Anya evvan, nekem jól jött :lol: a többi meg nem számít .
:lol: :lol: :lol: mindenesetre nem vót rajta hogy Tesco gazdaságos! ...

Zsu ügyi Bende... Zsiga elkezdett halandzsázni Marci módra! :lol: megzabálom...
Vendég

Boni

Még jó :). Azé' akkor megkérdeztem volna,hogy a kéket vagy a lilát vetted-e meg :lol:!
Tudod,ez nem is neked vagy az oltásnak szól!!!
Nagyon hallgatsz :roll:....
Halandzsát felvenni, itt lejátszani :).

anyapoc

ja nem hallgatok... :oops: a ciklusom beállt kopkopkop 29 naposak .még szedem barátcserjét :wink:

megpróbálom, de zsivány módon ha elkezdeném felvenni máris abbahagyja... :twisted:

oltást nem vettem magamra :wink: hozzáteszem annyira profi volt a drnő aki beadta,hogy nem is éreztük..azóta se.kopkopkop no majd lehet elkezdek csak hátrafelé járni, meg mostantól egész életemben figyelnek majd a beültetett chipnmek köszönhetően :lol:
Vendég

Boni, na szépen elhallgattad, hogy ilyen gyönyörű a ciklusod!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halandzsa ismerős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Nálunk most a ez nyem jóóóóóóóóóóóóó a menő. 8)

Azért remélem Bende is Marcira fog hasonlítani szobatisztaság szempontjából. Bár, ha így halad, lehet egy évesen nem is lesz pelusa????? :wink: :lol: 8)

kispiskóta

Zsu :oops: :lol:

hát így egyszerűbb belőni az tuti... kíváncsi leszek..jó lenne nem visszakullogni segítségért...

Hátt majd gyorsan leszoktatod róla.. hihi.

képzeljtejk én meg nem tudom bilire szoktatni Zsigát.. nem is erőltetem mert ráér, de ha ráültetem bilire egy mp után ugrik fel. :roll: tesómtól kaptunk Wc fellépőt, kipróbáltuk azt is, hasonló eredmény!

kérek ötleteket!
Vendég

Boni, nem kell ötlet, te írtad meg a tutit, nem szabad semmit erőltetni, előbb-utóbb rá fog ülni. Marci másfél éves volt, amikor rájött, hogy van bilije. Ráült belepisilt. Addig rohamsisaknak használta. :lol: Szerintem a szobatisztasághoz mi kevesek vagyunk, ahhoz a gyereknek kell érettnek lennie.

Figyi azt a rénszarvasos rugi meg van még nektek????

kispiskóta

igen, de zalában. képet csinálnál? mert akkor felhozatom hétvégén.B. megy haza. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Jól el voltatok a hétvégén!!

Boni, szobatisztasághoz agyi érettség kell, tehát nyugi ha eljut arra a szintre le fog szokni! Halandzsát vedd fel és ide nekünk! :D Zsigi mit kap karira?

Anya, örülök h lánykád javul! 3. babát terveztek? Mit kapnak a lurkók karira?

Nézzétek mit alkottam (csak azért teszek babafotókat, mert már csak mi vagyunk így senkit nem bántok meg vele :( )

Kép

Kép
kata05

Kata jaj de drága :lol:

Zsiga tőlünk egy hintalovat kap , mert imád pacigolni, jelenleg a hengerpárnánk a paci.

ja mást kapott volna, de aztán beleszerettünk . még nincs összeszerelve... van hintarésze is hihi

Kép

hol lehet ilyen szép képet szerkeszteni? :oops:

nővérem fiai már nagyon korán biliztek.. Zsiga nem ja és ráadásul amint ráteszem utána pelust egyből kaki! 8) :lol:

Zsu rohamsisaknak? hihi Zsiga is húzta már fejébe... most új módszert találtam ki.. előhagytam bilit hátha kedvet kap.
Vendég

Boni, itt http://www.loonapix.com/framer (ott a kategóriánál nézelődj nem csak karis van)

A lényeget majdnem lefelejtettem, nagyon jó a paci!!! Bizti tetszeni fog neki!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.11.23 07:34-kor.

Kép
kata05

Minden elfogultságtól mentesen ő az én szépséges leendő keresztfiam!!!!!!!!

Ja és januárban ráült, de csak augusztusra lett teljesen szoba-és ágytiszta.

kispiskóta

ZSu itt meg az én gyönyörűségem

Kép
Vendég

Kata köfi

Kép
Vendég

De jó lett!!!!!!

Szép a keresztlánykád!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Zsu

Még egyszer bocs :oops:... És most sem veszi le a képet,pedig vagy 3szor töröltem :evil: .
Marci nagyon ügyes a szobatisztasággal :).Akkor balesetek sincsenek? Az tök jó :).Rohamsisak :lol:... nekünk meg csak porfogó volt :?... Szt ha kétszer ültek rajta,sokat mondok...

Boni

Ciklus szuper, de mégis segítség kell, na bumm :). Azért bízzunk,mert ügyes csaj vagy te :wink:!
Szobatisztaság: ahogy mondod, majd eljön az ideje :). Én sokat olvastam róla, amikor pszichológiát tanultam, nem szabad erőlködni, mert baj is lehet a vége. Én 1,5 évesen mindkét gyerekemet fiatalnak tartottam hozzá, így mindkettő egyik napról a másikra( szó szt értsd!) lett szobatiszta 3. életévük előtt pár hónappal,, azonnal wc-be :). Azóta sem volt baleset.
Nagyon jó lett a kép Zsigáról :).
Paci szuper, Zoé meg gyönyörű!!!Tesóddal hogy vagytok? :roll:
Tényleg, miért nem igazi ló? :wink: Ha már imádja :D ?

Kata

Naggyon édes Lőrinc, és hogy figyel! :)
3. tervben csak :wink: Most még költöznénk,hogy hely is legyen hozzá,meg szeretném a mostani osztályomat végre végigvinni legalább 4.-ig,ha a képesítő évre nem is :roll:... De aztán majd meglátjuk :).
Karácsony nehéz kérdés, ami tuti,hogy Bulcsú a Lego távirányítós vonatját szeretné, Villő pónit. Én társasjátékot szeretnék még nekik,amivel közösen tudunk játszani. Apa most néz körül kint,hátha ott jobb árakon vannak ajándékok :).

anyapoc

Boni
szupi, hogy beállt a ciklusod végre :D

Kata
húúú, klassz ez a karácsonyi képes dolog, én is én is :D

Zsú
hát Bende nagy baba, azért csinálja hamarabb a dolgokat lehet, Máté is nagy, no nem annyira mint Bende, mert most egyformák hehe, és ő is gyorsan fordult, 3 és fél hónaposan

teszveszen lőttem egy thomasos hálózsákot :D mostanában kitakarózik
http://www.teszvesz.hu/item827115142_thomasos_vastag_halozsak.html

karácsonyra én naptárat csináltattam Máté képeivel, bioztos tetszeni fog nagyiknak és kereszt szülőknek, na persze magunknak is csináltattunk :lol:

Kép
gaby25

csajok ha a bilire rászoktatás nem is megy de a nap nagy eseménye végre először elaludt a kiságyában nappal!!!! :lol: jippijé! eddig se kellett rázni seggét, belefeküdt majdhogynem maga és alvás.. kiságyban üvöltés.. ma meg elaludt!

erre szomszéd nekiállt kopácsolni! remélem nem kel fel

GAby cupi

áén most éppen két cipősdobozt töltök meg ajándékkal rászoruló gyerekeknek.biztos ismeritek ... ha mán úgyis megyek a VÖrösmarty térre viszem magammal. ne csak vegyek, adjak is...
Vendég

Sziasztok!

Nálunk fut tovább a hisztéria, megint bezárták az ovinkat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . 1 hónap alatt már másodjára!!!!

Szerintetek????

Ja,persze, H1N1-et nem mutattak ki,csak mert sokan betegek. Ugyan melyik november-decemberben nem betegek sokan egy oviban?

Komolyan, észbontó :?...

anyapoc

Boldog Lőrincanya napot kívánok!!!!!!!!!!

kispiskóta

Anyapoc, :x :x :x, de ha bárányhimlő van akkor nem zárnak be.... :roll:

kispiskóta

Nagyon boldog Kata napot! :lol:

Anya :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Kata: boldog névnapot, és megkésve ugyan, de boldog hófordulót Lőrincnek!! :-)

Látom, az oltás (is) volt a téma :wink: mi oltáspártiak voltunk :-D

Gaby: jó a hálózsák :-) Bendi is abban alszik, ő is lerúgja a takarót.

Boni: hintaló szuper!

Cukik a téli képeslapok! :-D na, majd én is szerkesztek!

Csajok, megírnátok, hogy mik azok a játékok, amik nagy kedvencei lettek a fiaitoknak?

Mi megvagyunk, éjszakák alakulnak, tegnap este negyed 8-tól fél 4-ig aludt Bendi, akkor jól bekajált, és újra elaludt fél 7-ig.

Súlygyarapodás kérdés: 2 hós koráig Bendi 1,2 kg-ot hízott havonta átlagban, 2 hósan 6000 gramm volt, 3 hósan (jövő kedd) szerintem 6700 gramm körül lesz. Normális, hogy ennyire lecsökkent a tempó?

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Boni

Elfelejtettem, de most gratulálok Zsiga teljesítményéhez :). Az élet apró örömei :wink:! És az ébredés milyen volt? :)
Sikerült a dobozokat leadni? Megkaptad a privimet? :roll:

Zsu

Na most mondd meg! De még a nagy rota járványnál sem zárták be :twisted: !

Szezso

Teljesen normális,hogy csökken a növekedés üteme :). Nekem mindig azt mondta, a doki,gondoljak bele, ha így folytatódna, mekkora lenne a gyerek 1 éves korára ? :roll: :)
A lényeg, hogy legyen gyarapodás, illetve később stagnálás, ne fogyjon. És ha látod, hogy kicsattan az egészségtől, akkor semmi gáz :). Nekem Villő nem volt hajlandó a minimális 600gr-nál többet sosem hízni :). Most is ropi :D.
Éjszakához gratulálok :).
És bocs,hogy így ismeretlenül belekotty... :)

Katáknak boldog névnapot kívánok! :)

anyapoc

Anyapoc, nem vagy ismeretlen :wink: köszi, hogy megírtad. Akkor teljesen rendben vagyunk a 70 dekával :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Anya nem jött privi! 8) ébredés tegnapelőtt rossz volt, teganp már 2 órát aludt. a lefekvés nehéz, de nem adom fel!

:wink:

Szezsó textil kockák tescoból kislabda, chicco tulipános csörgő, zörgő börgő textilkönyv , és a kisbékája Fehn márkájú ami zenél.az mind a mai napig...
Vendég

Szezso: FP zenélő könyv, ami napig hallgatja!!!!

kispiskóta

Sziasztok!

Boni

Bakker, nekem is eltűnt, de a kimenőből is :shock:!Aztaleborultszivarvégit :twisted: :twisted: ! Akkor kezdem majd elölről :?...
Naná,hogy nem adod fel :wink:. És Zsiga ügyes nagy fiú lesz :).

Szezso

Óóóó, örülök :wink:!
Persze, 70 dekával simán jók vagytok :). Aztán lehet,hogy következő hónapban megint megugrik :).
Karácsonyi ajándék: ajánlom apa vagy anya mobilját, kulcscsomóját, a távirányítót :lol:... Hiába veszel bmit, úgyis ezek lesznek előbb-utóbb a slágerek :D!
Na jó, viccet félretéve, nekünk is iylen plüss zörgő izémizék voltak a befutók. Meg minden, ami rágható :). És persze nem gyereknek való :?....

Jaj, lányok, képzeljétek, ma 27 évesnek nézett egy srác, aki leszólított minket a cukiban, amikor kávéztunk :shock: :shock: .
Megnyugodtam, hogy tuti a szemránckrémem :lol:!

anyapoc

Köszönöm a köszöntést Nektek Lányok!!

Anyapoc, szemránckrém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Ovi nem semmi, télleg zizik!!

Szezso, mi első hónapban 670 grammot híztunk, most 1460-at. :lol: Úgyhogy no para!
Köszi a két hós köszöntést! Úgy nőnek mint a gomba!
Tegyél Bendiről képet!

Kép
kata05

Szezsó igen igen az FP dalló könyvecske nagy kedvenc nálunk is (hálám az ajándékozóknak! )később és a kis bödönke!
csak én a mostanira gondoltam...

Anya azt a leborult..no akkor várom ..ja küggyéaszemránckrémedbőlmert60nakérzemmagamat!
Vendég

Kata

Húúú, Lőrinc akkor jól belejött a hízásba :D!

Boni

Meginmentprivi :roll:...
Küdök én, vazze 8) ...De nem azt kérdezte,hogy mennyinek érzem magam :roll: :?.... Szerencsére...

anyapoc

húú, csak gyorsban kérdés:

valaki adott meningococcus elenni oltást? Máté ma kapta, és délután sugárban hányt szegénykém. Doki szerint nem szokott az oltástól hányás lenni, de amit én találtam leírást, abban írják mellékhatásnak. Másoknak tapasztalat?
Már jobban van, kicsit cicizett este, előtte teát kanalaztunk b6 vitaminnal, és egy picit bukott csak.
Voltunk dokinál, amikor harmadszorra hányt, akkor elmentünk párom régi gyerekorvosához, tök kedves volt, nem is rendelt, csak miattunk jött be. Ő írta fel a b6 vitamint, és végső esetben a dedalon kúpot. 3-kor hányt szegénykém a pelenkázón, tök hirtelen sugárban kijött minden, pedig csak 6 percett cicizett, nem mondhatnám, hogy tele ette magát, és előtte sem evett többet mint szokott, és semmi új kaját nem kapott. Védőnőt hívtam először, ő mondta a teát, és kérdeztem almalé is jó e, azt mondta jó, de most cicit egyelőre ne adjak. Aztán pár korty almalé is kijött, utána mégegyszer kitaccsolt. 6 órási cici kimaradt, lefejtem, kiskanállal kapott teát, aztán 8 előtt cicizett kicsit, nem alukált el, fél óra múlva megint 3 perc cici, kicsit aludt, de felébredt, aztán 10 előtt aludt el újra.
Többi oltásnál nem volt semmi baja, prevenartól álmos volt, annyi.

Kép
gaby25

Katám Lóci nagyon szépen fejlődik!

Gaby basztikullár..nálunk ilyen nem volt :cry: pedig megkapta ... remélem most már jobban van!

Anya igen igen és ne felejtsük ki az ásványvizes palackot sem! :wink:
Vendég

Gabi, nálunk ilyen nem volt.

Szezso, Marci az első karácsonyára kapta az FP könyvet. Hallgatni is nagyon szerette , amíg még nem tudta lapozni.

kispiskóta

Anya, igen belehúzott a drágám! :lol: Az első hónapban a mellgyuszik miatt nem hízott szerintem olyan ütemben.

Gaby, elmúlt a hányás? Most van egy ilyen vírus sajnos. :(

Stephie????? Ugye nincs baj?

Klarissza?????

Princzike????

Surmi????

Kép
kata05

tényleg Kata asszem Csigusz is 2 -3 hósan kapta..nem?az biztos hogy karácsony előtt. szóval tényleg nagyon aranyos! és azt minden gyerek szereti! :lol:
Vendég

jövő hélten viszem Csiguszt fényképezkedni. ha valakit érdekel

http://www.jatsszvelem.eu/hirek/altalan ... tozas.html
Vendég

Kata
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT
Kép

Nagyon szépek a gyerkőcök! Teljesen el vagyok olvadva :)

boni
Szerintem nagyon szuper a hintaló. Zsiga biztos nagyon fog örülni neki. Tuti nem fogjátok tudni leszedni róla, ha már felpattant rá :lol:

Én itten vagyok, nem tűntem el nagyon, de most otthonról nem igazán tudtam netezni. VAgy nem volt idő,, vagy ki voltam túrva a gép elől.... hát ez van.....
Velünk semmi különös nincsen. Róka koma sincs, meg semmi egyéb "kellemetlen" tünet, aminek persze örülök, de néha aggódással tölt el.... (na de ez az én dilim) :lol:

Lányok... várandósság alatt volt, aki hasonalvós volt? Nekem most be tették a bogarat a fülembe, hogy ne aludjak hason. Én világ életemben hason aludtam. Most lefekvésnél mindig ügyelek rá, hogy vagy oldalt vagy háton aludjak. Azonban az esetek 70-80%-ban hason ébredek. Ez nagyon gáz???
(mondjuk direkt megfigyeltem, hogy ha háton fekszek a pocim is teljesen lelapul annyira, hogy meg sem lehetne mondani, hogy van valaki odabent)

Kép

Kép
princzike

Halihó

Gaby: ez durva :shock: szegény Máté...remélem ma már jobb...

Kata: mennyit hízott?! Közel 1,5 kilót? :shock: akkor most mennyi is?
Olyan 6,5 kg körül jártok Ti is? :-D megnéztem a képet a másikban, rengeteget változott Lőrinc, nagyon édes!!! :-)

Princzike: szerintem úgy aludj, ahogy jól esik. :-) Inkább a későbbiekre vonatkoznak ezek a tanácsok, hogy ezen vagy azon az oldalon aludj. De akkor már van akkora a baba, hogy jelzi, ha valahogy nem jó neki, illetve Te is érezni fogod, ha így vagy úgy nem kényelmes.

Boni: majd várunk képekkel! :-) én is úgy mennék ilyenre...na, majd körülnézek itt a környéken...

Anyapoc: akkor majdnem bepasiztál?? :lol: az embernek az ilyenektől tök jó napja lesz, nem? :-)

Csajok, köszi a játék tippeket! :-D Szóval ez a FP daloló mesekönyv nagy favorit :-) lehet Brendonból megszerzem karácsonyra, úgyis van pontom jócskán, majd levásárolom :-)
(Még jó, hogy megkérdeztem, mert pont ez volt az egyik, ami így ránézésre nekem abszolút nem jött be a FP játékok közül :-)

Bendi:
Kép

Ma reggel alkotott különben :lol: háta közepéig összekakilta magát, és ezzel kiharcolt egy reggeli extra fürdést :lol: szerencse, hogy Apa még itthon volt, így gyorsan lecsutakoltuk :-D

Szerintetek hajnyíróval le lehet nyírni már a haját? Olyan hosszú és sok, hogy mindig egy csurom víz a feje szopi után pl...Persze nem kopaszra akarjuk, a legnagyobb hosszt hagynánk, amit lehet. :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hello!

Katalin névnap alkalmából sok boldogságot kívánok!

Szezso azta mennyi hajatok van!

Én is akarok ilyen szupi karácsonyi fotót elmondhatnátok hogyan kell mert síma átmásolással nekem nem sikerül :cry:

Princzike szerintem is addig aludj hason amíg bírsz később úgysem hagy majd a baba utána meg a cicid :lol: Végre lassan én is újra tudok hason aludni :lol:

Steph kitartást! Lényeg, hogy kapod a szurikat! már csak négy hetet kell legalább egyben töltenetek gyorsan elszáll és lehet még ráhúzni 6 hetet! Pihenj!!!!!!!

Boni Mi hétfőn vettük fel az oltást az Sztk-ban :lol:

Mátyásom múlt héten elkapta a herpesz vírust 3 napig 40 fok körüli láza volt és két napig kiütése szerencsére már jól van!

Azta mekkora Bende ényim gyerek csak 800 gr-mal nagyobb :shock:

puszi nektek!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szezso, Klarissza
Köszi... most egy kicsit megnyugodtam. :lol:

Szezso
azta.... mekkora már Bendegúz és mennyi hajatok van....
Szerintem lelehet nyírni, de nem jobb ollóval? Nem zavarja a hangja.
Barátnőm is megnyírta a babáját, mondjuk ollóval. Igaz nem egy fodrász-frizura lett belőle, de nem látszik :)

Steph
Innen is kitartás nektek :lol: Már nincs sok hátra....

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Boni

Húúú,bakker nem értem az ásványvizes palackot :oops.....Kész vagyok :?...
Jó ez a fényképezés :).
Privi majd megy..... :)

Gabi

Nekem is kapott anno mindkét gyerek, de semmi mellékhatás nem volt. Viszont nekem is gyanús, hogy ez inkább valami kedves vírus :?... Nem volt mellé büdös kaka? :roll: Remélem,már jól vagytok :!:

Szezso

Áááá, feljelentettek volna liliomtiprásért :lol:! De a napom tényleg jó volt :). Pláne,hogy kondi után voltam, 3 napos szétesett frizurával :D....És még így is hódítottam :lol:!
Ezt a sérót!!!És a döbrögi arckifejezés :):). Próbáld meg a gépet,ha halk, de lehet,hogy meg fog ijedni. :roll:

anyapoc

Szezsó imádnivaló cukorfalat a fiad! én ollóval vágtam..

Klara szegény ?MAtyi :cry: Tescóban már nem kaptatok?
:mrgreen:

Anya hát soroltad a játékokat én meg kiegészítettem az ásványvizessel, mert tudod Zsiga azzal játszott éjjel nappal! :wink:

Princzi Én hason alvós voltam, de átszoktattam magamat oldaltfekvésre és most még mindig úgy alszom...
Vendég

Princzike, Klarissza nektek is köszönöm a köszöntést!!

Szezso, 5760 gramm volt szombaton. 3690-nel hoztuk haza, egy hósan 4300, most 5760 volt, és kb 63 cm. De holnap megyünk 2 hós oltásra és akkor mondok nektek pontos adatot. Csuda szép Bendi!!! Ti hány grammok voltatok 2 hósan? Nekem nem kell hajvágáson gondolkodnom....

Princzi, én is hason aludtam, aztán megtudtam ugyanezt az infót és leszoktam róla, azóta oldalt alszom (jelzem most a cickóim miatt).

Klarissza küldjél képet és csinálok neked! Matyinak simi!

Kép
kata05

Köszönöm a dicséreteket Bendi nevében :-D Lehet, hogy ollós hajvágás lesz, szerintem gépeshez le kellene fogni... :roll:

Kata: 6000 gramm volt 2 hónaposan :-) Szép a súlya Lőrincnek is :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Kata, boldog névnapot kívánunk! :lol: Lőrinc nagyon szép kisfiú!!! És milyen erős! :shock: Lali ezt 4 hósan csinálta...

Boni, a barátcserjétől lett ilyen szép a ciklusod? Gratu! És drukk! Hintapaci tök jó, Zsigi gyönyörű, keresztlányod is szépséges! :D
Én is oltattam magam, én 3 napig nem voltam valami jól, hőemelkedés, karfájdalom, orrfolyás... de kibírható volt.
Lalin most gondolkodunk, a bölcsi miatt, nekünk javasolja a doktornénink... még átgondoljuk, most 2 hétig egyelőre nem kaphat semmit, kedden kapott bárányhimlő ellenit.

Méreteink: 12 kiló és 89 cm. :lol:

Zsu, aztaaaa mekkora a fiad! :lol: Nagyon jók a névnapos képek, mindkettő édes! Marci olyan komoly nagyfiús már, biztos tudja, hogy ő a nagy és okos bátyja a "kicsi" Bendének. :lol:

Szezso, mi vettünk hajvágó gépet, Lali nem fél tőle, ő a fodrásztól félt, ott ordított, itthoni vágásnál nem. :D

Ajándékok: mikulásra szappankrétát kap Lali, mostanában kezdte el érdekelni a rajzolás, a konyhabútor és a wcajtó bánja már. :lol: Karácsonyra kukásautót kap, olyan óriási kukást, meg tescos favonat-szettet, szülinapjára meg még nem tudom, jövő pénteken megyünk beszerző körútra.

Szobatisztaság: hát Lalit egyáltalán nem érdekli a dolog, a bilire ugyan ráül, nyom is bele, pár csepp pisinél tovább azonban sosem jutottunk. :roll: Gondozónénije szerint még korai, szerintem is. Majd nyáron akarok komolyan foglalkozni a dologgal, ha kiengedhetem a kertbe szabadon, pelus nélkül kisgatyában.

Gaby, én is inkább vírusra tippelnék, nem oltási mellékhatásra. Próbáljatok meg valami adni Máténak, ami bélflóra helyreállító, pl Normaflore vagy Protexin (nem tudom, ennyi idős babának melyik adható). Sok-sok folyadék, inkább tedd többször cicire, csak kevesebb ideig, tehát sokszor keveset egyen, hogy ne terhelje a gyomrát. Jobban van már???

Jól van egyébként, imádja a bölcsit, nagyon jó hatással van rá a közösség, már folyamatosan beszél :shock: , egész nap be nem áll a szája, már mondatokat mond, 2-3 szavasakat, mondókázik, :lol: énekel... Én élvezem a munkát, jó volt visszamenni, abszolót jó döntésnek bizonyult részünkről most a bölcsizés Lalinak és nekem is.

Kép
Kép
Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi, köszi! :D De nagyfiú lett Lali! Naon szép!! És most nézem mindjárt 2 éves! :shock:

Gaby, ugye nincs gond Mátéval? Tegnap nem jelentkeztél? Kezdek aggódni!

Kép
kata05

Jó reggelT!

számból vetted ki a szót KAtám! remeélm Máté tényleg jól van! :cry:

Szilcsi örülök,hogy jól sikerült a döntésetek! barihimlőt sajnálom, a h1n1et adjátok Lalink ó nagyfiúnak? basszus még csak most tetted fel a hőgörbédet a angy bejelentéssel! :shock:

a Lildlbn vasárnaptól tök jó játékok lesznek! ha van a közelben! 2990 Fért egy olyan pénztárgép ami mindent tud! érdemes megnézni honlapot!
ZSu ezt nektek is ajánlom, Marci is biztos imádná!
Vendég

Boni, nem himlős lett Lali, csak az oltást kapta meg! :D
Hogy vagytok?

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: