kislibus
Már nem hivtam vissza Melcsikét, lehet majd holnap, mert délután rendelt a házidokim és le kellett szaladnom hozzá, felirta a beutalókat a terheléses vércukorra meg a teljes laborra(kell nézetnem májfunkciót meg összfehérjét is -a vizesedés miatt), megnézte a lábfejemet, de azt mondta, hogy nincs miért aggódnom, ez elő szokott fordulni , főleg ikerterhesség esetén. Egyébként én sem aggódom semmin, igaz sokszor hallok, olcasok ilyen-olyan történeteket, kora szülésről meg ilyesmiről, de engem abszolút nem befolyásol ez, tudom ,hogy nekem milyen szervezetem van és megbizom benne
Na jó irhattam volna úgy is, hogy szeretem magam.
Mikor mész a RMC-be, már el is felejtettem, mit irtál?
melánia
Hát hogy te milyen kis vicces vagy
Húú a pocidba kapod a szurit? Szegénykém!
Olvastam már erről, hogy van aki végig kapja trombozis ellen, ez vérhigitó, ugye?
Dejó, milyen gyorsan megy az idő, nálad is, mi?
Mindig szoktam rajta gondolkozni, hogy milyen jó a terhesség, de az ember valahogy azért már ott tartana , hogy szül. Vagy ti nem igy vagytok vele?
Bementem a textil boltba, akartam venni anyagot a karácsonyi abrosznak(van 1 amit már évek óta használok, de gondoltam veszek újat)olyat szerettem volna, hogy valami szép diszkrét mintás hófehér vagy esetleg törtfehér abrosz és arra ilyen "fútó csikot" más anyagból, mondjuk arany ekrűből vagy ilyesmi.(A mostani is hasonló, csak nem arany hanem tojáshéj szinű), de kb 2 perc után bejött egy család egy 5-6 éves kislánnyal, aki folyamatosan köhögött-krákogott, háát mondom ezt nem hiszem el! Igy mondtam a férjemnek, hogy menjünk, majd lejövök délelőtt!
De bunkó vagyok , mi? Hangosan mondtam!
Nem az, hogy túlságosan félteni akarom amag, de mindig kifogom az ilyet, múltkor a cukrászdába(!!!) ült le mellém az öregasszony a bagó kilógott a szájából és még a szél is rámfújta a füstöt. A többiek fagyi kelyhet ettek , én meg elmentem sétálni egy kört addig.