Na végre itt vagyok, van ám igazolásom, vendégeink voltak az elmúlt 2 este! Jó látni, hogy pezseg azért az élet, és fejlődnek a manócskák.
Kisbuksi, hogy 10 napja semmi sírás! Hát ez igen szuper lehet! De úgysem hiszem el!
A nyaralást ügyesen megoldottátok, nekünk kicsit hiányzott az a bizonyis nagyi, aki vigyáz Dorkára, amíg romantikázunk... Nagyon sajnálom a koccanást, remélem, nem vág titeket haza anyagilag. Ilyenkor tényleg az a legfontosabb, hogy senkinek sem lett baja. Rebi, hozzátápi ügyben neked kell a legkevésbé aggódnod, akinél egyszer már bevált a "jobbkésőbbmintsoha" elv. Ebben a nagy melegben mi sem kívánunk enni, miért kellene az ő kis gyomrukat nehéz kajákkal telerakni?
Tünde, buksi, gratula a fogacskákhoz, Bogi, hihetetlen, hogy már 6 hónaposak vagytok! Emlékszem, a 2004 első babáiban az utolsók között voltatok (persze időben), akkor úgy tűnt, milyen messze van még az az idő!
Emő, rém irigy vagyok Édua hajára!
Noémi, miért is kell dokihoz menni ha nincs mensi? Még nálam sem volt semmi, (7 hó) de inkább örülök neki, mint aggódnék. Üléshez gratula!
Ines, én már raktam el őszibarackot, meg sárgát is, sőt meggyet is kimagozva jégkockatartóban, aztán meg kiszedegetem egy zacsiba vagy dobozba. Már ki is próbáltam, tegnap kicsit túlmelegítettem a kajcsiját, így beledobtam egy barackkockát, és pont jó hője lett, sőt fincsi is lett!
Vic, jó hallani felőletek! Úgy veszem észre, Dorka hozza a formáját, kis örökmozgó.
Szóval a mi nyaralásunk is jó volt, elsősorban, mert apának nem volt semmi építkeznivaló. Az anyukám lakásába mentünk le megint, amíg ő (megint) nyaralt, voltunk egyszer kirándulni Eger-Szilvásvárad, isteni füstölt pisztrángot ettünk ott a patakparton, Dorkát nagyon érdekelte a víz, meg a kutyus, aki a halacskánk maradványaiért udvarolt nekünk. A többi napon strandoltunk, ebből kettő is van T.újvárosban-ban. Egyben egységesek ; mindkettőnél ránk szóltak, hogy a gyerekmedencébe nem mehetünk be a Dorkával együtt. Kérdeztem, hogy akkor hogy a ...be pancsoljon a gyerek, aki még ülni sem tud, viszont 4 hónapja úszni jár, és imádja a vizet? A kisebb strandon elküldtem egy kedves helyre a nőt, aki ránk szólt, de a másiknál ki kellett menni a vízből. Mindegy, úgyis azt szereti, ha nem ér le a lába, csak a másik medencében kevesebb időt tudtunk eltölteni, mivel hidegebb volt. Vettünk neki egy úszógumit, amiben ki van alakítva egy ülőrész, és abbanúgy ücsörgött hátradőlve, mint egy pasa. El is engedtük, úgy néztük, hogy evickél erre-arra. Szopinál bevált egy nagy esernyő, azt felhúztuk, leheveredtünk mögé a pléden, és úgy, összebújva aludtunk is minden nap egy picit. Szóval jól éreztük magunkat. Szerintem egy ilyen nyaralás is tökéletesen megteszi pici babával, Bogi meg a többiek, akik nem tehetik meg, egy ilyen ötlet szinte semmibe nem kerül, egy kis benzinköltséggel a strandbelépők árával meg pár olcsóbb éttermi kajával megúsztuk.
Dorka egyébként mostanában rengeteget dumál, utánozza az autó hangját, berreg a szájával, és automatikusan mosolyog, ha fényképezőgépet lát. És hétfőn ettünk először husit (kecskeméti sárgarépa csirkehússal), már egy fél bébikaját megeszik egyszerre, sőt néha még gyümit is adok utána.De azért egy órával kajcsi után kéri a cicit is.
Na eldugulok, különben is kezdenek hullani a csillagok, megyek nézni. Egy kis romantika. Bár a párom már elaludt
Pusszancs
Szilvi és Dorka