nem tudom mi van, ha nem várod meg a 6 hetes kontrollt, nekünk szó szerint a nyakunkra járt a védőnő, hol személyesen, hol telefonon,egyszerűen nem lehetett lemondani, vagy átrakni a találkozót a következő hétre, de hogy jogi következménye van-e azt nem tudom, de az a véleményem, hogy nincs, mivel ez nem kötelező, csak a babának és Neked is (a megnyugtatás végett) nagyon ajánlott.
Sajnos az oltásokat nagyon utáltam, mi nemrégen kaptuk meg az utolsót (egy ideig). Az oltásokról annyit kell most tudnod, hogy minden hónapban kap egyet, a 4. és 5. hónapban egy-egy lábába egyet-egyet. Nekünk bébikénk szerencsére egyszer sem lázasodott be, a 2. és 3. oltásnál este nagyon sírt, és a sok sírásba egyszercsak elaludt, másnapra minden nyűg eltűnt. Engem és a férjemet nagyon megviselt!!! még most is kissebb lelki sérüléseket fedezek fel magamon.... de tudom, hogy muszály.... bár nem tudom ezt miért nem tudják tapasz vagy egyéb formában beadni? Aki tud erről valamit szívesen veszem a véleményét
)) Mi Panadol infant&baby szirupot (finom eperízű) tartottunk itthon, és amikor ilyen sírógörcs volt rajta, adtunk és utána tényleg sokkal de sokkal jobban lett. Ugyhogy ajánlom, hogy tartsál magadnál ilyet!
Mi úgy csináltuk, hogy amint megkapta az oltást (hozzánk ide kijár a doktor bácsi) utána rögtön felvittem a kis ágyához és magamhoz szorítva énekelgettem neki, játszottam vele és egykettőre elfelejtette. Lényeg az, hogy rögtön elvittem máshová és eltereltem a figyelmét (a kertbe kimenetel is nagyon jó). Ha este nagyon sír és nem tudsz majd mit kitalálni vigyétek el autózni, az mindig segít
)) ha más még érdekel vagy nem sikerült értelmesen leírnom kérdezz nyugodtan!

Azóta teljesen tejmentesen él, évente járunk gasztroenterológushoz, csak megkenik az arcát tejjel, és már attól csalánkiütéses lesz. A kálciumszükségletét beszerzi a zöldségekből, olajos magvakból, illetve pezsgőtablettákból.