2004.07.27 14:22
2004.07.27 20:47
Nagyon ari a képeken, nekem a lavoros tetszik legjobban! Szappanbuborék jó ötlet! Már 5 év? Pedig mintha most lett volna.
2004.07.27 22:08
Esetleg azt is, hogy mennyire kötött program, és mennyibe kerül.
2004.07.28 13:16
Szóval most egy frászban vagyok, remélem nem kaptuk el! Az előbb is még a bárányhimlőről gyűjtöttem az infot.
Ötlet viszont nincs, nálunk "csak" hatalmas Eszerházy torta volt.
2004.07.28 15:51
2004.07.28 20:28
De nagyon tetszett még a mosolygós kis Alexa, Liliána pocakhoz bújva, Zsófi, Kittike,meg a sok-sok madár
!
Amúgy mi ma reggelre hittük,hogybarihimlő van, egész nap telefonálgatás, neten lógás,de szerencsére semmi. amúgy szerintem nem gond,ha letudják, ilyenkor álítólag azért még kellemesebb a lefolyása, nem is annyira vakaróznak.
A Rubinba járunk, az alkalmi "jegy" 3000 Ft,a bérlet olyan 10000 kb. nagyon rugalmasak az órák,semmit nem KELL csinálni. nagyon tiszta a hely és mindenki nagyon babacentrikus.
Kitartást nekik!
! Egye fene, megbocsájtjuk a kicsapongásait, ha hazajöttünk nyaralásból lehetne újabb tali! Ez persze mindenkire vonatkozik! Tesó hogy van Mármint Judité/???????
2004.07.28 22:41
)

Menni fog, kitartás 

2004.07.29 09:22
nagyon édik tudnak lenni, mikor valami nem ízlik. 2004.07.29 11:10
No a kiszolgálás meg passz, mivel összevissza 2 emberrel váltottunk szót. Az egyik a pénztáros volt, aki természetesen mosolygott,hisz fizettünk!
Növérednek sok-sok drukk!!! Esetleg maradhatna pihenni a kórházban még, bár az nem a legjobb közeg.
Bár aludna du.egyhuzamban 1, 1,5 órát!!! És mi a helyzet a te alvásoddal? 2004.07.29 11:27
Most vettem, most tudtam megnézni. Tökre ugyanaz a minőség, mint a Libero új stretch-es változata.
) 2004.07.29 13:01
Jöttem hozzátok panaszkodni, meg lelkendezni, mert kispapi, amint hazaértem, némi morgás után letiplizett..
:I
2004.07.29 20:21
Gratula nektek is az 5 évhez!
Bár lekopogom, az utóbbi két nap okés volt. Most felváltva használjuk a Pampers-t és a Babylove-t.
Te jó ég, mennyi mindenre kell majd még megtanítani ezeket a Picurokat. 2004.07.30 10:31
, de szeptembertől újra csak velem kell lennie és akkor majd "hozzámszokik" újra. 2004.07.30 13:10
Ezért is nem jelentkeztem eddig, mert javították, de még hétfőn is fogják. Most megpróbálok írni, remélem sikerül.
Még nem vettük meg.
Mit értesz az alatt, hogy nem jelent túl jót? Légyszi írd le, mert a frász tör ki azóta, hogy miért.
) Nem zöldes picit a termés? Mert akkor még nem bírja a kis pocija. No meg ha fogzik, az is lehet a ludas. Meg az, hogy mindent szájba vesz. A bacikat is. Én azt javasolnám, olyanokat próbálj ki, amelyik derékban is gumírozott. Ha meg combiknál folyik ki, akkor a mérettel van gáz, talán nagyobb kell. De ezt Te látod. Remélem sikerül végre jót is találni!
vagy
válassz.
Hiába, a lányok másabbak na, mint a fiúk.
Mint a verebek a dróton!
Gyönyörű szép kék a szemük!
Napi 5x-i kajához szintén. Nálunk is nagyjából annyi, kévéve mikor több.
Ne búslakodj, inkább örülj! Lásd én s még néhány anyatárs meg épp azon aggódik, hogy túl anyás a lurkó!
2004.07.30 14:48
Asszem lemaradtam. Miért akarsz lányruhát a fiadra adni??? De ti legalább utaztok!
én Bencével edzem magamat. Felvesz-letesz, táncol, dobál, birkóz, lecsücsül, visszatesz, megint visszatesz. Ne kapkodd el a sárkányfej növesztést! Az én párom eddig a 8 hónap alatt össze-vissza sacperkábé max.3 esetleg 4 órát vigyázott Bencére.
no persze hozzáteszem, hogy egyébként alig látjuk.
2004.07.30 21:16
, kicsit hülyének szoktak nézni, de legalább csendben van.
. Teljesen rendszertelenül alszik? Próbálj valami rendszert kifigyelni nála, lehet, hogy akkor sikerül többet aludnia. Dorkánál az sem jó, ha túl fáradt, mikor lerakom, meg az sem, ha még nem fáradt. De mostanra kialakult nagyjából (hú, de nagyon lekopogom) hogy mikor fárad el, és akkor spuri az ágy. 2004.07.30 23:21
; de látom más is felületesen olvas(bocsik, aki magára ismert) 

) 

De már dolgozom az ügyön, (ma pl. kipróbáltunk a banásnos-almás-őszibarackos nestlé cuccot (fél üvegnyi siker, termést reggelre várom!))

(jujj, ez csak vicc, nehogy vki komolyan vegye!!!!! töröl,töröl)
Next time!
) 

Csináljatok magatokról (együtt) automatában fényképet, mindenévben kb ugyanakkor. Nagyon vicces lesz majd nézni, ahogy öregedtek...(hú, vagy mégsem)Több ötletem nincs, eláztott az áru 

!!!), míg a nővérem szittelte Lénát, aki ma felfedezve a tudomány világát, hosszan kivonta magát a társalgásból. Na ezt a képet hoztam el ma nektek, pusza

2004.07.31 08:15
Jó nyaralást, elvileg jobb idők jönnek, azt ígérték.
2004.07.31 22:03
(utólag ... )
2004.08.01 08:05
2004.08.01 09:17
2004.08.01 21:29
2004.08.02 11:27
Mi is ált.ban Mildit veszünk, de most bazira megtört a hitem ... Lehet, hogy átpártolok a kecskemétire, az nagyon finom.
Én ott szoktam elgondolkozni kajcsi ügyben, amikor u.azzal az összetevövel esetleg másik márka, de a legjobb amikor u.az, más néven másik kortól ajánlja termékét. huh, érthetö? Vagy, ami nálam nagy dilemma volt a 4hótól adható bébigyüm.desszert túróval. A túrót pedig, ne adjuk kb.8hóig ...
Nátha 
Fogacska 

Nálunk is jön a második!
2004.08.02 12:17
2004.08.02 12:46
2004.08.02 13:29
2004.08.02 13:50
2004.08.02 14:10
2004.08.02 15:03
2004.08.02 19:44
), bár sok extra nem történt, mégis szupi volt. Visszamentünk inni
oda, ahol a vacsink volt Fehérváron este. És most nem volt ott esküvő Hál'Istennek.
Anyukám vigyázott a bébire. (Bár igazából már aludt amikor eljöttünk otthonról.) Ivászat után séta a belvárosban. Apa rakoncátlankodott, mintha friss pár lennénk az egyik kivilágítatlan kirakat előtt nyúlkálni akart, én meg nagyokat rötyögtem és húzódtam el. Na ebben a nagyon romantikus momentumban lepottyantott minket egy madár. Uram fülét borította be, rám onnan pattant a vállamra, kezemre. Brrrrrrrr. Így a táskámat Férjem vitte a 3. sarokig, ahol egy kútnál megmosakodtunk. 

199 helyett 119! Megéri szerintem nagyon. Bevásároltam 12 darabot.
2004.08.02 20:37
Jó nyaralást!
2004.08.02 22:48

Niiiincs kedvem gyötörni a kislányt.(ennyi nyaffnyalaff még elfér??) 

Ami a DMet illeti állítólag a DM-füzet (postaládákba dobálnak ilyet) segítségével 20%kal olcsóbban lehet 1x vásárolni. SZóval leértékelés+20%, tiszta haszon!!!
Azért lelassítok néha,mert spórolok így, meg kevesebbe kerül úgy, de mégis csak KÖLTÖK!!! Értik ezek a marketingesek a szakmát (bocs minden effélétől, és én tényleg szeretem a profizmust)!!!!
. Próbáltatok már erdőben, magas fák alatt tollasozni. Mátrix-ba való reflexek kellenek hozzá.... 
2004.08.03 06:43
2004.08.03 08:59
Na mindegy, lényeg, hogy 1 héttel később megyünk, vagyis szombaton indulunk, ami nem is olyan nagy baj. Így legalább a villanyszerelő felrakja a héten a búrákat (8-9 db).
Egész éjfélig duhajkodtunk, de felelősségteljes szülők lévén, elfelejtetttük kibontani az üveg pezsgőt, így garantáltatn akoholfree tejcit nyalakodott ma reggel Kincsem.
Ennyi.
).
Én ezt úgy oldom meg, hogy előtte 2-3 nappal elkezdem mondogatni.
Levél 7 oldalas lett 12-es bötűvel. De még így is csomó minden kimaradt belőle.
(buta szóvicc)
Tetszik, hogy ügyködnek a babákért.
Csak az nem, hogy aki már azt használja, az le van ...
Mintha magam látnám érettségi előtt. Én is apránként nyesegettem le a hajam.
De azért csak észrevették.
, van kúpod otthon? Nekünk 2 napig kellett utána! Gyors felejtést, mert 1 ideig úgyse szuriznak!
Fogacskához gratula!
Francia o.? Párom kedvenc városa meg Párizs (de csak idén jutott el végre 3 napra, de jövőre szeretnénk családilag is). Ti beszéltek francul?
Nekem 3x törte be a hinta a fejem kiskoromban.
Hozzáfűzném azért, hogy a mi szüleink is frászban voltak, de nem tudtak mit tenni, mert a nagyik is dolgoztak. Ezért lógott a kulcs a nyakunkban, amit én spec. hetente elrepítettem (aztán volt, mikor megleltem, volt, mikor nem).
(Csendben megjegyzem, hogy virágot és csókot lopni is lehet!
)
Mi ilyenkor kotorjuk össze a ládafiát és ürítjük ki a zsebeket, namegazén táskámat.
Kirakat előtti nyúlkálósdit én már nem merem bevállalni. Kényelmesebb itthon.
2004.08.03 10:29
.. természetesen fél kézzel... a kisebbik már nincs biztonságban a kiságyban... a nagy mindig segíteni akar neki
... nade csak megtudod egyszer, milyen is ez..
(aminekmégnincsneve...
)
) BOLDOG NÉVNAPOT! 

2004.08.03 19:57
Egyébként utánanéztem a babanaplóban, nekem 8 hónaposan jött ki az első fogam, szóval Kitti tuti nem tőlem örökölte.
) Küldjek valakinek?
Tényleg szép évforduló lehetett!
Eddig úgy néz ki, hogy megyünk is. Ha tényleg eljutunk odáig, én szívesen hozok neked pelust. Küldök neked mailt.
2004.08.04 09:26
Ha nem időkorlátos, akkor ráérsz a talira is elhozni. Még kitart az az 5-6 meglevő üvegcse hamika addig.
Nekünk valami fotós kupon volt benne, amit be kellene már váltani. Csak 3 hete készülök leemelni érte a polcról a dobozkát.
Tegnap elindultunk a fogaskerekűvel a Széchényi hegyre. kiderült, hogy csak a Svábhegyig közlekedik 31-ig. Régen volt ott fenn 1 jó kis játszótér, nem tudom megvan-e. Viszont sétálni, kocsit toszogatni a jó levegőn azt lehet.
). Viszont imád állni, s tegnap ahogy eltartottam magamtól (mert folyton a hajam húzgálja), elindult felém, megtett 3-4 rendes lépést és megölelt!
Nem tudom szavakkal kifejezni azt a boldogságot, amit éreztem. Én most olyan boldog vagyok!
2004.08.04 09:30
2004.08.04 12:25

.. aztán jön a de-nyugi-volt-míg-nem-beszélt-egész-nap 

.. nade ez még majd csak jön Nálatok... De Te sem úszod meg...

múlt időben

) ... nekik van kicsijük... 1-2 hetes asszem...
... Csoda, hogy nem hallottátok... kicsi lányom pedig világgá kürtölte vasárnap... Aki nem akarta megtudni, hogy van kis bölény az is megtudta... még akkor is, ha befogta a fülét

2004.08.04 14:31
Kaptam ! tőle egy lámpát, amit a Lilinek vett igazából, olyan, hogy egy tárcsa forog a közepén (csillagászati témájú
), és kivetíti egy műanyag búrára a képet. Tők jó.
) 2004.08.04 16:45
2004.08.04 22:10
2004.08.04 22:36
2004.08.05 06:58
Ilyen nagy hírt nem is szabad magadban tartani. Sör
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint