Sziasztok,
Voltunk a Maciparkban, jól megáztunk. A takarítás még csak most jön, épp rákészülök, csak megebédeltetem Blanit. Kata, Dorka, ügyik vagytok, hogy már készen vagytok:)
Méhnyak: Van egy érték általában a leleten, a múltkor Enikő kérdezte is, ami alapban 3000. (legalábbis nálam ennyi volt) Az első szám a méhnyak hossza, a nullák azt jelentik, hogy teljesen zárt a méhszáj. A méhnyak rövidülése és aztán a méhszáj nyílása a szervezet természetes felkészülése a szülésre, de az általános protokoll szerint az utolsó pár hétben kellene elkezdődnie. Nálam most 2000 az érték. Lehet, hogy nálam ez a normál folyamat, (hogy ennyivel előbb kezdődik) de egy terhességből nehéz messzemenő következtetéseket levonni. (szerintem hüvelyi uh-val nézik)
Kata, a leves jó ötlet, de valami kellene még hozzá. Mondjuk egy zöldséges muffinon a párom tuti kiakadna, szóval erre is figyelek azért. Egy gyümölcstál mindenesetre már tuti. Nálunk Apa és Blani nagy húsevők, így erre vagyunk ráállva.
Egyelőre egy gyerkszoba lesz, háló, és nappali egyben a konyhával. Sajnálom ezt az allergia dolgot.
Zsuzsi, a te vonalzód azért 2 héttel előbbre van, de várj meg nyugodtan

Na, nálam a túlhordás se jöhet szóba, mert akkor be kell feküdnöm az ellenanyag miatt. Ez a kálvária a dokikkal! Majdnem mindenki átesik rajta
A temetést kötvetően jól fog esni a kényeztetés. Jó pihenést!
Kriszti, gratula a házassági évfordulóhoz és az együtt töltött évekhez

Persze, Anna baba még biztosan sokáig a pocidban marad

Írtad, hogy magas vagy, így egyáltalán nem sok 10 kg.
Dorka, én mindenkit csak bíztatni tudok a kreatívkodásra, hidd el, sokmindenhez nem is kell nagy kézügyesség. Nekem most a mozaikozás a kedvencem. A konyhát én csináltam egyedül több ezer összetört kis csempedarabból. Jó, ez elég időigényes volt, és addig romokban állt a konyha, szóval apróbb dolgokkal érdemesebb kezdeni.
Nekem is sokszor eszembe jut Edina. Remélem, hogy nincs baj.
Elővettem Blani kiskori naplóját és a képeket. Nem tudom,hogy mennyi idős koráig lehetett pólyázni, de 2 hónaposan már biztosan nem. Addigra már nem szerette, szóval, ha van más alternatív megoldás a bugyolálásra, nem érdemes venni. Én pl. a szopipárnát alakítom pólyává.
Pussz,
R