timcike: anyuék élete eddig is a feje tetejére lett állítva azért hogy én napi 2 órát bent legyek Petinél...Nem tudom meddig viselik ezt szó nélkül.Hisz tudod mit gondolnak Petiről...Írtam eleget.Tudom hogy nincs messze tőlünk Nagykőrös.Buszjegy mennyibe kerül?Kecskemét Nagykőrös között?Van valami friss infód róla?Egyébként lehet olyat hogy bérletet váltani erre az útvonalra?Te erről tudsz valamit?Vagy ne téged faggassalak?

Meg aztán Blanka bölcsis beszoktatása,és egyben ezzel a bölcsije is megkezdődik augusztus 17-től...És nekem is elkezdődik a meló szintén 17-től,de szeptemberig védőnő mellett...Szóval napi szinten le vagyunk már kötve 17-étől.Ezért is mondtam.Úgy sejtem lehet ebből csak hétvégi látogatások lesznek.Szombat és Vasárnap is...Szerintem.Mert hát valószínű elég lesz nekem a meló+Blankát bölcsibe vinni elhozni onnan...És akkor esténként kell mosni,vasalni,főzni...Blankával is foglalkozni.Szerintem csak a hétvégékbe fog beleférni a látogatás.Vagy nem jól gondolom hogy úgy a logikus?10000felé nem bírok szakadni...ha tudnék,megtenném.De azt is kell néznem,hogy nekem is jusson annyi idő a pihenésre ami elég,mert nem dőlhetek ki.Azt apa már megtette,nekem állni kell a sarat.

A biztosítási pénzről még semmit se tudunk.Se azt hogy mikor kapjuk meg,se azt hogy mennyit.Igazából a Peti főnöke mikor ezt bevallotta nekünk,hogy lesz egy ilyen pénz,akkor még ő sem tudta,hogy mikor kapjuk meg,mikor lehet felvenni,vagy ez az egész hogyan is működik,és azóta még nem szólt róla.
annus: nem kellett apát újraéleszteni,végig tökéletesen magánál,tudatánál volt amikor a baleset történt(keringése folyamatosan stabil volt a helyszínen is,és az életmentő 10órás műtét alatt is egyszer sem volt vele gond,ez is az egyik ÓRIÁSI szerencséje hogy ezt az egészet túlélhette),és a kocsiból szedték kifelé,végül azért kellett elaltatni,mert olyan szörnyű fájdalommal járt a karjai,és lábai nyílt törése hogy ez volt rá a legjobb megoldás.Mitől álmodhat ilyeneket?Hát attól a pszichés,lelki sokktól,és halálfélelemtől amit a baleset során átélt.Attól a félelemtől,hogy nem akart még meghalni,nem akart minket magunkra hagyni,és ez lelkileg megviselte.Ezt neki is fel kell dolgozni,ami igen nehéz,és úgy fest álmok formájában jön ki rajta.Én nem vagyok rajta meglepődve,úgy gondolom ez így normális.Az volna furcsa ha nem álmodna egy ilyen eset után ilyeneket.
krisz: emelgetés az oké,hogy emelgeti a fejét 1 hósan már kell olyat tudni,de itt az a kérdés,hogy kapkodja és feszíti-e felfelé a fejét vagy csak erölködve szép komótosan emeli,és 2x max 3x egyszerre és nem többször!!Az utóbbi a normál eset,ha kapkodva emelgeti,és sokat,és közben úgy látod mintha feszítené,és emellett csinálja azt hogy oldalára is fordulgat azzal van a "baj".Ami nem baj,de akkor opisztotónusos tartás gyanús...Beo Balázsánál is észrevettem a bajságot.Ez a dolog nagyon gyakori a pici babáknál,és sokan észre sem veszik,nem foglalkoznak,nem törődnek vele.Pedig kell,mert ha annyiban hagyják akkor a későbbi mozgásfejlődést meggátolhatja,lelassíthatja. Opisztotónusos tartás: az izomzat a normális egészséges működésén kívül plussz működést is végez,amit nem kellene.Ez akaratlan mozgása az izomzatnak,a baba nem akarja de mégis mozog.Ennél jobban nem tudom leegyszerűsíteni,Beo Balázsának,és az én Blankusomnak is volt ilyen baja.Beoék Dévényeshez járnak,Blanka is járt.Blankának semmi baja az ég világon már,Beoék is prímán alakulnak!

Ha Milánnak is ilyene van ne aggódj jó kis Dévényes kell neki és minden oké lesz!! De!!!Ez csak figyelemfelhívás volt a részemről,nem kijelentés.Mesélj majd Milán napjairól,mozgásáról továbbra is,és majd szólok hogy ha egyértelmű számomra hogy ilyen gondja van.Most azt mondom valószínű hogy lehet valami...De nem szeretném hogy azonnal Dévényeshez rohanj!Adj kis időt Milánnak hogy méginkább lássuk kibontakozni,hogy megmutassa önmagát.Bár az hogy oldalára már átfordul még ha csak a kiságyában is ez nagyon nagyon gyanús...Tipikus ennél a gondnál az ilyen megjelenés.
Na ezt elküldöm,mert sok...