Azt a kutyamindenit mennyit írtatok!
Binyek!
Megkaptam a püt és nem soká válaszolok is!
Kúva jó az állatkertetek otthon!Sajnálom a barinédat!Keményen kamaszodik a lányod nem mondom!
Banika!
Rotavírust nyomtátok?Örülök,hogy jobban vagytok és grat a sétához Bercusnak!Ügyes!
Párizs!
Édes a Moncsicsid és tök jó,hogy nagyjából minden ok apával!
Pasi!
Exedre no comment,hogy nem engedi Balut elhozni Lauráért,pedig az csak egy gyerek!Más lenne,ha Vanda menne Lauráért,de így!
Vanda!
Grat a majdnem átaludt éjszakákhoz a törpöknek!Balud kedvet kapott babásodni?Cuki!Személyesen beszéltél az ovónőkkel vagy a szittyóval üzentek?
Anny!
De jó,hogy visszaveszik a babakocsit!Szuper,hogy minden ok volt az ortopédián!Kakis sztori
Lanyané!
Grat a foghoz és fúj de irigy vagyok az 1kg-értondjuk mitől fogynék,mikor két hete ropin és csokin élek!
Ja és szokj rá nyugodtan a Forma1-re nagyon jó!Nálunk az szent!Vendégségbe sem megyünk olyankor vagy ha jönnek,akkor nekik is kell nézni
Tonti!
Gyógypuszik nektek!
Riddencs!
Cukik a gyerekeid!Grat a felálláshoz és a kétfogacskához.
Szandra!
Fiókzár!Én a gyerekek játékaiban,amivel odaerősítik a játékot a dobozához lévő műanyag drótokkal kötögettem össze az ajtókat!
És helyes a piros rucis fiad!Én simán nyomatom Balut pirosban,narancsban is!Grat a jó alváshoz!
Babusok!
Örülök,hogy negatív lett a pisi!
Dóri!
Asszem már sosem jutok el hozzátok,bocsi,majd írok mélt!
Myra!
lassan csak kiverekeditek magatokat ebből a betegségből!
Ancsi!
Éjjel játék?

Nálunk sosem volt ilyen,de mondjuk én átviszem hozzánk őket és azonnal alszanak tovább!
Mellkasára kenegettem nekik a köhögésre azzal a Mami a mellemre is tipúsúval ,de nem jut eszembe a neve!Patika,dm-be lehet kapni.Narancssárga doboza van!
Davandi!
Jobbulást nektek!
Szamy!
Hú de irigyellek az alvásért!Grat a forduláshoz!
Demoniq!
De cukik a gyerekek és a dagihusi comb meg fenék,hát beszarás!