A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Edit :P
Rájöttem. Az nekem sem tetszik. A kalózos viszont igen :lol:
Enyém Apa csak szombaton dolgozik, vasárnap délre már itthon lesz 8)

Pasi :P
Elvileg igazad van, de nekem csak 3 hetes lesz a szépen megvarrt pocim és kicsit aggódom emiatt... Nem lepasszolni akarom őket :wink:

Riddencs :P
Édesek a srácok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

hun van az a nagyon ráérő dolgozó szexció????
jaaaa, hogy én lennék?
kérem, én nem érek rá....fontos, határidős munkám van.....
és különben is, annyira nem érek rá, hogy nem is olvasgatom a babanetet és nem is írogatok oda....pedig ott annyira jó a társaság, hogy ha ráérnék, biztos ott lógnék....
1szálpasi

lapaljaaaa! :P
vovanda

na tessék, elhappolták előlem a lapalját....nem baj, családban marad:-)
és mi vagyunk a család, akiket könnyen boldoggá lehet tenni :lol:
1szálpasi

határidős...persze...

Pasi határidős munkája: valami netes játékon zeppelinekre lövöldöz... :P
vovanda

cica: azt már régen végigtoltam, most már más van:-)
most éppen nagy fekete szörnyeket irtok különböző fegyverekkel:-)
1szálpasi

Sziasztok!
Megvagyunk, csak ez a hü..e gép...most már újból megy, csak a kedvencek tűntek el :cry: tele volt vírussal meg mindenféle érdekes dolgot csinált :evil: még jó, h a képeket 2pld-ban mentettük el :lol: meg is vannak :lol:
nagy újság: tegnapi pisink negatív!!! na ezt én nem értem...ugyanaz a menet popómosás, zacsi és most semmi :shock: na persze örülök, még lesz tenyésztés is jövő hétre lesz eredmény, ha az is negatív megnyugszom :wink: gondolom azért gyakrabban nézünk pisit és ha nincs gond akkor nephrológiára sem kell menni vagy szerintetek azért menjünk?
Reagálni most sem sikerült...mindjárt kajcsi...de képeket néztem, cukibébi mind!!! további jobbulást betegeknek!!! és talán akkor végre itt a tavasz? :lol: kajcsi után megnézzük :)
Ruci: mi emígyen nyomjuk: rövidujjú body, lábashosszúujjú rugi, farmer, kardigán, tavaszi kabi, sapi és még egy kicsit vastagabb zokni cipő híján :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

ÁÁÁ...eltűnt az összes ismerősöm emilje az outlookból :evil: :evil: :evil:
másik ÁÁÁ...Apa kicsit gyorsan hajtott, most fizethetünk :cry: :evil: mentségére legyen mondva hazafelé jött hozzánk :lol:
szóval csatlakozom dühöngők táborához :lol: :evil:

babusok
Budapest

ÁÁÁÁÁ!!!!
A bázi nagy ruhaszárítóm rogyásig pakolva mosott cuccal és még mindig TELE A SZENNYESTARTÓ!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Lehet, hogy a szennyestartó a hibás? Termeli a mosnivalót? Ha nem mosok, kiürül??? :P
vovanda

asszem szennyestartót kell cserélnünk:-)))))
mondjuk egy nagy teherautó platójára?:-)
1szálpasi

Vanda: dettó :lol:

babusok
Budapest

és a ruhaszárító a szoba közepén körülötte pelusosdobozokkal :lol: :lol:

babusok
Budapest

Na ez a legnaygobb bajom. Kevés hely van ruhát teregetni. :evil:
vovanda

Vanda!
Én minden nap egy géppel biztos mosok,de egy héten kétszer két gép is megvan egy nap!
Iszonyú mennyiség, :shock: :shock: ,pedig a nagylányom alig "fogyaszt" ruhát,pedig állandóan veszekszem vele rajta,de lesz..ja!Képes egy hétig egy farosban meg kardigánban lenni. :roll: A fürdés meg a másik mumus!Mintha fájna neki a vízzel érintkezni! :evil: Gyogyós!Pár év múlva meg majd úgy kell kikönyörögni a fürdőszobából! :lol:

Melcsi!
De jó,hogy rendben volt a pisiteszt! :wink:

Szandra!
Én viszek bébiszittyót magammal,mert a Miki középső fia nem jön velünk,így van hely.Nekem meg könnyebb.... :wink:

Póló:azért lassan kezdjétek beszerezni,mert kicsúszunk az időből! :x

Hévizi kaja:
1. halászlé(nem tudom milyen lehet,én nem ajánlom)
2. paprikás csirke nokedlivel
3. Sertésragu Jóasszony módra petr.buri ( s.comb csíkok, hagymás, kevés kolozsv szalonna, burgonyával összeforg. )
4. Rántott csirkecomb rizi bizi vagy petr.buri
5. Töltött paprika
6. Székelykáposzta

Szóval el kéne dönteni,hogy melyik legyen pénteken és melyik szombaton!
Valamint ne hagyjátok ki azt a lehetőséget sem,hogy a sarki pizzériából rendelhettek,ha nem tetszik a megszavazott kaja!
Szóval legyetek szivesek priviben elküldeni,hogy melyik kettő felelne meg,én meg összesítem.

binyek

Binyek :P
Mármint péntekre vacsi és szombatra ebéd, vagy hogy? Ez a rendelős? Vagy főzünk most végül? Pénteken nem csak du. megyünk?
Nekünk már megvannak a pólók, jövő héten küldöm!

xandra_73

Binyek
Privi ment.

Egy kérdés:pénteken estére és szombaton délre lenne ez a kaja?Csak mert szerintem vacsira ezek tök nehéz kaják,és én nem gondoltam a csajoknak külön készíteni,úgy terveztem,azt eszik,amit mi.
A másik:szombaton miért nem csinálunk egy jó kis marhapörit.Ahhoz csak hagymát kell pucolni,húst+fűszereket beledobálni és néha megkavarni.Ehhez lehet kenyeret is enni és slussz.Amíg fő a hús,lehet együtt játszani.Az étteremben sem lenne jobb a helyzet,nem hiszem,hogy az összes gyerek türelmesen végig ülne és várna mindent,ha meg utánuk kell rohangálni,megint nem eszik senki semmit.
Ez csak az én meglátásom.
Vendég

Sziasztok!

Mi is kezdünk gyógyulni. :D Tegnap volt a doki az utolsó szurival, most még három napig kell gyógyszert kapniuk. De ma már kivihettem Őket 20 percre. Jaj, de jól esett. Apró örömök. :D

Vanda : ovit sajnálom. :shock: Én örülök ha leírod a fejleményeket, mert engem érdekel. Szépek vagytok a plázás képen. Néztem, hogy milyen szép nagy család vagytok, sok kicsi gyerekkel. aztán rájöttem , hogy mi is ilyen sokan vagyunk. :D

Szárítóval mi is küzdünk. Bár tegnap óta már kint szárítok, így legalább bent nem foglalja a helyet. Nekünk kettő nagy van, de most pl. nem elég, és még az ágynemű ot pihen a szennyesben. :shock:

Binyek: nekünk még nincs meg a pólónk, csak egy hét múlva tudom beszerezni. De küldöm majd azonnal. Nagylányoddal elhiyzem, hogy nem egyszerű, én már előre félek mi lesz nálunk 10 év múlva. :roll:

Szandra: Édes a fiacskád a piros ruciban. Haja is szuper lett. De ezt Dokiaputól el is várjuk. :D

BabusMelcsi: szuper a neg. lelet. :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Csajok, mosás-vasalás dettó :twisted: Egyfolytában csinálom és mégis folyton tele van a szennyes :roll:

Szekrény-fiókzár:

Kép

Kép

Én úgy emlékszem mintha Dóri is azt mondta volna, hogy hoznak szittert.

Betegeknek jobbulást!

Binyek, pólók jövő héten mennek, menüt megbeszélem emberrel.

Szombaton 11:30-ra van időpontunk castingra, mindkét gyerekkel, mert közben a csaj megnézte honlapot és mindkettő szép szerinte is :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

haligali
nekem polok holnap kerülnek a postára.
kajcsi jó buli a főzőcske csak igazságtalan lenne ha páran főzőcskéznének és avan aki semmit nem csinál mert az ilyennek általában ez a vége(én barom meg mindig a melós csoportba végzem :oops: eszti pihenjünk egy kicsit te is állandóan pörögsz 8)
márkóbaby csudiszép lett :D és jól áll a piri amikám is szokott kékbe nyomulni,jázminnak a citromsárga áll jól :D

lanyané

Vanda!
Bocs,de ezt a Balu-ügyet így nem teljesen értem,így nagyon reagálni sem tudok.
Kaki probléma nekünk is volt Olival (meg a szobatisztasággal).2hónappal ovi előtt még a közelébe se ment a bilinek,csak üvöltött.Nekünk pszichológus segített az ügyben.
Talán a nyár nektek is meghozza a változást!!!!Vagy addig már nem bírod?

Szandra!
Kalózos nálam is bejön! :wink:
Amúgy a koponyással sincs gondom,csak nem 1-2..5éveseknek.A nagyfiamnál már az a menő,de az őesetében már nem zavar.

Binyek!
Ez a nem-fürdés számomra mindig furi volt.Szerencsére az én fiam nem ilyen.Ha néha a nagy fáradtságtól elalszik fürcsi nélkül,akkor reggel az első útja a fürdőbe vezet.
Viszont az ide járó csajoktól bizony hallok ilyet: no fürcsi,no hajmosás,no fogmosás. Hát hogy mi a fenére hiúak akkor,azt nem tudom!!! :shock:
Miki mennyi idős?Miért nem tart veletek?

mosás-vasalás: nálunk is nagyüzem van mindig.Heti 10szer tuti megy a mosógép!!!Plusz a havi egyszeri ágynemű mosás és a kabátok igény szerint.A vasalnivalók meg sose fogynak el!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!
Azzal van gondom, ahogy az óvónők kezelik a helyzetet. Amikor 2 hónapot itthon volt, előtte az volt a közlés, hogy ha bekakil, engem fognak hívni, mert ők ugyan nem cserélik rajta a gatyát... Meg ilyenek. Most meg nem hajlandóak a psichológusi véleményt tudomásul venni.... :twisted:
vovanda

eszt nem sikerult el kuldeni az este

andi! pont lattam hogy te is roszabbik fajtat veszed :D

szamy! tenyleg mazlista vagy :D

banika! hogy te miket talasz es milyen ocson :roll: :wink:

mariann! nekem is tetszik a citromsarga, ugyike Jazminod :D :D

anny! de fiatalka vagy :wink:, lehet pestrol gyulara kevesebe kerul :roll:

paris! :D nagyon jol latszik moncsicsid :P

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Judit :P
Köszönöm! Ez szekrényre tök jó, de ha fiókra teszem, akkor azt hogyan? Vagy hajlékony az a középső része? Vagy nem értem :oops: :oops:
Köszi!

xandra_73

tonti! :cry: :cry: :cry: :cry: jogyuljatok legyszi!!!!!!

ridencs! ugyik a babok :D es milyen edesek, meg kepet

szanet! azert szegyeld magad, 2012ben :roll: :roll: :roll: :D :D

vanda! te hany orat alszol/ejszaka???? :roll: :roll: :roll: ugy latom nem sokat :cry: :cry:

szandra! fiokzarak az auchanba talasz, aszt hiszem safety1st a markaja, neha szokot lidlbe is lenni, de talan az ikeaban is van, ebben nem vagyok bizti

anny! hat el hiszem hogy nem rebdestel a boldogsagtol

szandra! olyan kis nyugimokus Markod :D ma tolem is kerdeztek 2 lany? persze Maatia kekben volt feloltoztettve :D

ja es ikres kerdesek, a piacon egy nap meg kerdi egy kinai csaj hogy micsodak? mondom fiu+lany, erre ra mutat michellere hogy fiu, rozsasziben es mattiara hogy lany, persze kekben :roll: :roll: :roll: :roll: , mondtam is anyumak bizti kinaba forditva vannak a szinek :D :D :D

edit! nem jol hangzik a husvetod :cry: :cry:

vanda! nagyon rosz lehet ez az ovis ugy, plane balunak

pasi! meg fizetnek is a szorny irtasert?

melcsi! nega szupi

judit! na vegre normalis idoben a csating

Kép

demoniq13

na, egy elköszöjnés erejéig csak beugrok még hozzátok, csak azért, hogy később tudjam, hogy honnan kell folytatnom az olvasást:-)
most jövök a börtönből, kiengedtek:-)
és megyek is, mert randim van egy csini szöszivel;-)
1szálpasi

Én is azt vallom,hogy ne főzőcskézzünk(meg mosogassunk meg pakoljunk meg utaztassunk oda bográcsot,háromlábat meg gázpalackot),de ha akarjátok,akkor azt is lehet.

Szóval,hogy tiszta legyen:a pénteki vacsit meg a szombati ebédet kell megszavaznunk.
Szerintem a vacsi legyen az egyik húsféle krumplival,az ebéd meg pörkölt,de ahogy gondoljátok.
800Ft/fő az ára mindegyiknek.

Eszti2!
Grat a 12 héthez!Csak így tovább! :wink:

Edit!
Mikim nagyfia jön velünk,csak a 4 éves nem,mert az aztán a neveletlenség és a hiperaktivitás megtestesülése! :roll: Egy embert teljesen leköt,ha ott van.Igy inkább marad itthon,mi meg nyugodtan bandázhatunk.

binyek

Binyek,
szavaztam priviben (paprikáscsirke nokedli, csak hogy a többieknek ki ne lyukassza az oldalát a kíváncsiság).

Szerintem ne főzőcskézzünk, eleve veszélyforrás az izgő-mozgó gyerekek közé bográcsot tenni.

Szandra,
hogy jutottatok el odáig, hogy komódmániások legyetek :lol: :lol: :lol: ? És mind a ketten egyszerre? Vagy egymást hergeltétek be, hogy a komód az egyik legnagyszerűbb bútordarab :lol: :lol: :lol: ?
Nekünk nincs ez a biztonsági zár, amit kérdeztél, de nem tudják kihúzni a fiókokat, mert az egyik sort erővel kell, a másiknak meg nem olyan a fogantyúja, hogy azt meg lehetne ragadni...
Judit nyilván az ajtós komódra gondolt. Vagy azt máshogy hívják? Olyanunk is van egy db, de abban meg csak ruhák vannak.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Én a szekrényeket madzaggal kötöttem össze, így nem tudják kinyitni. Anno én is nézegettem, de mindenki azt mondt, hogy egy idő után rájönnek hogyan kell azt is kinyitni. Így nem túl szép, de most már nem is próbálják nyitni. Fiókra nekem is kellene valami, mert állandóan huzogatják, hiába szólok, hogy nem szabad. Néha az ujjuk is ott marad.

Mi csak 4-en megyünk Hévízre. A kaját apával megbeszélem és majd küldöm. szerintem se főzőcskézzünk.

Melcsi! Örülök, hogy negatív lett a pisi, remélhetőleg most már minden oké lesz.

juci! Ehhez milyen casting?

Üdv,
Ancsi

Myra! Jó hallani, hogy javultok.

ancsi76

Edit!
Bekötöm őket persze, csak a "kötelék" előtt van az előke! :lol:

Vanda!
A hajnali etetés után nem is fekszel vissza? Jól bírod!!! Mi még a 6-os után is alszunk.Általában. :P
Óvónő: ha bekakil a gyerek, kimossa a gatyából.Ennyi. Oka van a problémának.Micsoda tökfejek!! :roll:

Szandra!
Csini lett a srác! Nálunk ilyen gond nincs, sz@roskám szinte kopasz! :lol:

Kép
riddencs

Szandra, fordítva teszed fel, nem vízszintesen, hanem függőlegesen. nem kell fúrni sem, ragasztós, féltem is hogy nem tart majd, de eddig nem tudták lerángatni

Judit

jucicuki

Ilyenekre kellene:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70034191
Azért linkelem be, mert még mindig nem látom át, hogy kellene rátenni :oops:

Sári :P
Ezen jót nevettem. Apuci a komódmániás. Van 1 a nappaliban, 2 a hálóban, 1 a dolgozóban és 2 a gyerekszobában :lol: :lol:

xandra_73

Hévíz:
Mi pénteken vacsira pizzát fogunk rendelni. Szombat ebédre jó a rántott csirkecomb petrezselymes krumplival. Szombati vacsit még nem tudom :roll: Talán pasi palacsintája? :lol:

xandra_73

Riddencs :P
Milcsimnek meg csak a feje tetején nő a haja :lol:

Móni :P
Köszi. Nyugis is egyébként. Kivéve, ha üvölthetnékje támad 8)

Melcsi :P
Jó hír a nega pisike 8)

xandra_73

Riddencs!
Ritkán mászok vissza. Ha 5 körül esznek, akkor már tuti nem, főleg hétközben. Fél 7 felé ébresztő van a nagynak meg Pasinak, ha egy órára visszafekszem, csak rosszabb. Amíg alszanak, tudok mosogatni, ruhát hajtogatni, tornázni esetleg zuhanyozni... Persze ennek is ára van: Balu mellett rendszeresen bealszom... :lol:
Ovi: más ovikban dolgozó óvónők is értetlenül állnak. Azt hiszem, ez még a nemrégiben leváltott ovivezető nevelésének utóhatása, neki volt mániája a szobatisztaság...
vovanda

Sziasztok!

Voltunk ma ortopédusnál, hogy megnézzék minden rendben e a lábukkal a leendő cipő miatt. Ne kérdezzétek miért kellett. Anyós ilyen helyen dolgozik. Nem lehetett kibújni alóla. Szerencsére semmi spéci cipő nem kell. Lehet egyszerű mezei bóti. :wink:

Megtudtam miért került egy ezressel többe a PK. Azért, mert utánvéttel adta fel, azon belül is ilyen "portos" vagy milyen módon, aminek a lényege, hogy a feladónak egy kanyi vasába se kerül, viszont az átvevőnek fizetni kell az alapot, ami 1950 jelen esetben, plussz ennek az összegnek veszik a felét, és azt is rádobják az alapra. Így jön ki a majd 3000ft. :evil:
Vendég

Nézegettem iwiw fotókat, és akinek göndör hajú babája van, azoknak elöl is göndör. Az enyémeknek meg csak hátul. Ott fullra, de elől és a fejtetőn tök egyenes :shock: Ez mér van?
Vendég

vivi jázminnak oldalt full göndi hátul egyenes :D
kaja szombat patyrikáscsirek nokival :D savanya van???hozzá????
péntek jó ötlet mi is pizzzzzzaaaaa :D
szandra aminak is csak a feje tetején nő :shock: én má kezdek megilyedni-hát ő csak kislány nektek legalább nem kell vágni csak fölül :D

lanyané

Helló ismét!
Köszi Mindenkinek, hogy Velünk örült a negatív pisinek :lol: :lol: Igazán jövő héten fogok megnyugodni, ha meglesz a tenyésztés is...
Délután 2 órát sétáltunk, igazi tavasz volt, nagyon sütött a nap, nálunk 17 fokot mutatott hőmérő :D Kicsit túlöltöztettem Csajokat aszem :oops: holnap okosabb leszek :)
Rossmannban vettünk NIVEA popsitörlőt, aki szereti, akcijós, 1700 a 4db-os csomag
Ha hiányzik valakinek rossmannos (4db) vagy DMes (1db) pont levélben szívesen elküldöm aki kapja marja :)
Binyek: már akartam, de mindig elfelejtettem, jöhetünk Tefajta táblicskuba? mi is kell ebbe?
Anny: akkor újabb kocsivadászat? milyen kell, ha keresgélek gondolnék Rátok :wink:
Juci: majd írjál a válogatásról, izgibizgi
Dragon: mindjárt itthon!!! JUPPIJÉÉÉÉ :lol:

babusok
Budapest

Melcsi: nem kutatok több kocsit...meguntam. Inkább keresek egy szervízet, és megtudakolom egy mesteremberől, hogy lehet e olyan csinálni, hogy a fix karfát levehtővé teszi. Hátha...az nagy segítség lenne.
Vendég

Nálunk is tavasz volt, egy szál hosszú ujjú pólóban lófráltam és így is lefőttem, mire felcuccoltam (komplett kommandós séta, ahogy Szily írta a Kitolásban :lol: )
Pasi Balut altat, illetve Balu Pasit altat... :P

Banika? Hogy vannak a Higanykák???
És a többi hiányzó? Nem sorolom, jelenléti ívet kéretik aláírni!
vovanda

Anny: tök jó, h rendben vannak lábacskák :lol:
Szandra: csinifrizura, igazijóképűkispasis
Vanda: azt hittem már rendben lesz ovi, h volt 'használati utasítás' :evil:
Paris: csinimoncsi :lol:
Edit: nem semmi lesz húsvétotok...legalább segítenek vmit rokonok ha jönnek? vagy csak teletömömhasatpofavizit? :lol: :lol:
Demoniq: tesódpocaklakó jól van?
na ennyit bírtam, jóccaka, reggel jövök :arrow:

babusok
Budapest

Melcsi!
Pont ők kérték, hogy vigyem pszichológushoz, most meg nem tetszik... No comment.
vovanda

mattiamnak nem no a haja :cry: michellenek no par szal a feje tetejen :roll: :roll:

babus! koszi, jol vannak, mar haza engedtek a korhazbol, de nem lesz szabad hogy dolizon es betegszabi nagyon keves penz, nem lesz konyu nekik...

Kép

demoniq13

Szandra, ok, nálad a pont, arra gondoltam, hogy kettőt-kettőt összefogatsz függőlegesen, de az nem esett le, hogy attól még ki tudja húzni a kettőt egyben, mert az aljához nem fogja oda semmi :oops:
Hiába itthon lévő anyukának pusztulnak az agysejtjei rendesen :lol:

Judit

jucicuki

[quote="jucicuki"]S írta:jucicukizandra, ok, nálad a pont, arra gondoltam, hogy kettőt-kettőt összefogatsz függőlegesen, de az nem esett le, hogy attól még ki tudja húzni a kettőt egyben, mert az aljához nem fogja oda semmi :oops:
Hiába itthon lévő anyukának pusztulnak az agysejtjei rendesen :lol:

Judit

Nekünk emiatt nincs fiók és ajtó zárunk :lol: :lol: :lol: Mert én fiókbuzi vagyok.

Ritka pocsék iccaka volt a tegnapi,Bercus úszott a kakában már megint :evil: :evil:
Voltunk dokinéninél(mad dobok súlyokat)Szerinte simán elhúzódhat ennyi ideig ez a fostos vírus,de adott kakimintához dobozt.4-ig lehetett volna leadni,erre Bertalan fél 7-kor produkált normál(majdnem kemény) székletet :evil: .Mindegy reggel azért a lelkem megnyugtatására adunk majd le mintát.Azt ugye nem kell írnom,hogy 3200ft-ért :shock: :shock: vettünk egy protexin nevű trutyit,ami olyasmi mint a normaflore csak majd 3x annyiba kerül,plussz kétféle homeos bogyó szintén a fosásra.
Erre a kölköm meggyógyul még mielőtt leérne benne bármelyik is :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap reggel vérvétel(bár dokinéni szerint szép a füle,nem gondolja hogy vérszegény lenne :lol: )Ha már vérvétel,akkor Marcinak is szolidaritásból.Ez jó lesz az egy éves státuszhoz is :lol:

Szóval kb ennyi.bocsi hogy nem reagálok.

Binyek kaját küldöm majd.Pénteki pizzaparty szimpi
Vendég

Szandra,
az nem is olyan sok :lol: !

KépKép
lili73

Binyek,
még mindig ott a privim a kimenők között :wink:.

Banika,
örülök, hogy Bercus ezek szerint meggyógyult (bár nehéz volt kihámozni az infót)!

KépKép
lili73

Banika :P
Inkább egy csomó felesleges kiadás, mint egy beteg gyerek :wink:
Akkor DokiApuval együtt vagytok fiók imádók :lol: :lol:

Már kezdtem magam totál hülyének érezni, hogy nem értem a fiókzár dolgot :lol: Nekem úgy tűnik, hogy egyedül a hűtőzár lenne jó nekünk. Azt hiszem, egyet beszerzek, vagy kettőt és megnézem, mit csinálnak vele :roll:

Képzeljétek, ma 6.17 perckor keltünk
:shock: :lol: Milcsim 5 körül bepróbálkozott, de mivel Márkóm nem ébredt meg, hagytam beszélgetni és visszaaludt 8) Azért voltam náluk éjszaka, de vagy csak egyszer, vagy a többinél zombi voltam :roll: Ja és letettük a kiságyakat a lenti pozícióba. Szerencsére jól reagáltak. Pontosabban Márkóm azonnal elaludt így, Milcsimet meg nagyon feldobta a dolog, alig tudtam elaltatni, úgy rötyögött kifelé a rácson :lol:

xandra_73

Szandra, rendeltem PO-t, beírtalak ajánlónak, mondjuk egyelőre nem fogsz meggazdagodni belőlem, de még nem lehet a tavaszi-nyárit rendelni :lol:

Ügyik vagytok az alvással.
Lányok még szunyálnak, Lili hétkor motyogott, de Dorka még aludt, így csak betakargattam és visszaadtam cicáját, azóta csönd van

jucicuki

Judit :lol: :lol:
Köszi!

xandra_73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: