Brigi,
Nem láttam abban a Kenguru Goldban ágyneműket és pelenkázó táskát sem. Bár lehet, hogy voltak csak én nem néztem mivel ezeket már beszereztük. Pontosabban sokat nézegettem a pelenkázó táskákat és igancsak sokallottam az árukat. Ráadásul nem is találtam olyan színűt ami ment volna a kocsihoz. Így aztán fogtam egy vadiúj olcsóbb orkánszerű táskát és elvittem a közeli cipész-táskás maszekhoz. Rakattam bele cipzárat és ütött patentokat a fogójára, hogy a kocsira fel lehessen lógatni. Vettem hozzá eldobható pelenkázó alátétet, így a töredékébe került, jó a kocsi színéhez és "pont azt tudja amit a nagyok".
Szilvus,
Laktóz kérdésben sajna van némi tapasztalatom, mert már évek óta laktóz érzékeny vagyok és egyáltalán nem ihatok normál tehéntejet.
Laktóz probléma miatt nem kell leállnod a joghurt evéssel, csak arra figyelj, hogy élőflórás joghurtot egyél (pl. Danone Activia), mert azt le tudja bontani a szervezet a laktózt lebontó enzim közreműködése nélkül is, így az anyatejbe sem kerül át. Normál tej helyett viszont tényleg a laktózmentest érdemes inni és annak is csak fokozatosan növeld a mennyiségét. Egyébként olyan íze van, mint bármelyik tartós tejnek. Én az egész családnak ebből csinálom a tejes ételeket és még soha senki nem érezte rajta, hogy nem hagyományos tehéntejjel készültek. Amiben viszont magas a laktóz tartalom az a tejfől és néhány sajt is. Írj ha tudok segíteni!
Pocaksimi a babáknak, és drukk a táblázat elején állóknak!!!!
Puszi:
Humi (35+2)

. Gondolom a Brie meg a Camambert az túl nehéz, azok a kedvenceim. Megnéztem, a könnyű és finom élőflórás!