Zsuzsa!
Kenyérke: úgy látom nem csak az utakon van útlezárás....
Bellana!
Nem sajnálom Tőletek, de azért ne klónozzuk már ha lehet. Azért annyira nem jó ám ez! elég erre a világra ebből egy is!
Ez a dunába meri a vizet, máshol is így van.Csak nálunk a Marosba és Tiszába. Mi amikor szarban volt anyagilag minden héten vittük a pakkot neki vastagon megpakolva. (60 km-re lakik Tőlünk)Sógoraim rá nem néztek,nem hogy vigyenek valamit. Most, hogy utolérte magát, volt vágva disznó a sógorom rögtön ki tudott menni.... Anyósom meg felhív, hogy kint van Istvánka. Én csak annyit mondtam neki, " hogy ki nem szarja le" már bocsánat a csúnya szavakért, de csak ennyit tudtam mondani.Én meg először nem értettem, hogy miért mennek, ha 6 évig egyszer nem voltak! AZtán leesett!
Na azóta meg mi nem voltunk! Mintha gyorsan felejtene. Volt hogy az autóm televolt élő csirkével, hogy legyen ami az udvaron kapirgál. Én meg be voltam szarva az úton, hogy valamelyik véletlen előrekeveredik vezetés közben.
Én egyszer osztottam ki jó alaposan, aztán mondtam, ha nem akarja én nem jövök többet. Na azóta ilyen elviselhető. Rájött, hogy nem hagyom magam befolyásolni és nem vagyok betojva tőle! Legfeljebb nem megyünk arra. Tudja ha én nem megyek akkor a fia sem. Nincs eltiltva, de egyedül nem megy. Volt időszak, amikor csak én jártam hozzá, a fiának nem volt kedve.
Timi!
Az nem baj, ha nem félsz a császártól, de azért úgy gondolom tapasztalat hiján, hogy könnyebb utána ha természetesen szülsz, mintha császárral. Az csak nagy hasi műtétnek számít!
Engem ezek nem foglalkoztatnak, csak kint legyen Anna egészségesen! Vagy így vagy úgy , mindegy!
Süncsi!
Vigyázz magatokra és jó pihizést!
Mucska

és ez aranyfokozat!