A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nagyon szépen köszike a cimet. Viki már várta a sulit ö most másodikos. Rengetegbe került csak a könyv meg az ebéd 20.ezerbe került és még akkor nem vettem semmit sem.Nem panaszkodom :oops: A has keményedésre irhatok valamit mert az engem is érdekel. Köszike :D

Kép
háfi

Mist! Annyit már most tudok (a dokimtól), hogy marha sokan szoktak lenni a genetikán. Te máshová mégy? Nem oda? Régen ez úgy volt, hogy időpontot adtak és egész jól haladt a sor. De most meg érkezési sorrend van. :?
A szülőszoba nagyon szuper. Van mindenféle alternatív mód a vajúdásra. Eszterrel "labdáztam" a bordásfalnál. Zsóval semmit. Szerintem ill. remélem most sem lesz időm rá! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina! Nekem a Bolgárkerékben csinálják a genetikai uh-t, így kihagyom a sorbanállást :D .

A szülésnél nekem is behozták a labdát, de addigra megkaptam az edát, és örültem, hogy végre pihenhetek egy kicsit... Úgy tudom, most a szülőszobákat is felújították, vagy nem?

Kép
mist

Közlekedés: úgy néz ki nálunk nem lesz gond, Z most 14 hónapos és nagyon szépen jön a lábán amíg csak bírja, fáradtsági szinttől függően akár egy-másfél km-t is megtesz gyalog. Én is a műanyag motorral fogok közlekedni, csak még nem tud kormányozni de addig úgyis megtanul. Nekünk 19-20 hónap lesz a különbség.

Mist: a magne b6 a tuti, én most nem, de Zvel durván keményedtem az elejétől majdnem végig (érdekes a végén nem annyira), és a magne b6 nagyon jó rá, elég akkor szedni mikor aktuális a dolog, nem muszáj folyamatosan.

Gratula a kis elsősöknek! :D

Hát lányok, elmentünk ma uh-ra képet kérni (fel is teszem ha lesz szkenner mert nagyon jó lett, vigyorog és integet) és azt mondta LÁNY !!! Mire én: egyszer már mondtak nekem határozott fiút is. Erre ő: iiigen? Hol? Nem akartam mondani hogy ugyanott :lol: Na úgyhogy... :lol: most az lesz, hogy két hét múlva megyek a saját dokimhoz és az ő szava lesz az utolsó :D Megint új vonalzó kell :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszönöm a tippeket és az együttérzést Fruzsi nevében is! Voltunk orvosnál, már a múlt héten is, meg tegnap is, mert a hétvégén lett rosszabbul szegény. Először ambroxolt adtam neki, de semmit sem ért, most elkezdtük a rinathiolt meg még valamit + calcimusc...lekopogom, ma legalább nem romlott az állapota. Hátha ez már a gyógyulás első jele :)
Haskeményedés fronton magneB6 a nyerő, legalábbis ismerőseim szerint, (én egyenlőre azt sem tudom, mi az, anno soha nem volt).
Mist, én csütörtökön megyek vérvételre, az a Honvédban van, gyakorlatilag csak a szülések mennek a MÁVban, ha jól tudom (mind a kettő ÁEK). Én is kihagyom a fél napos sorbanállást majd, az Istenhegyi útra megyek, én úgy tudom, ott rendel az ÁEKs genetikus akinek elfogadják a leletét. (Nekem legalábbis csak ezt az egy helyet mondta a dokinéni) A szülőszoba állítólag hiper-szuper, de amit láttam, a gyermekágyas osztály, hááááát...

Kép
Kép
abencze

hihi ez vicces! olyat mér hallottam, hogy fiút lánynak néztek, mert rejtegette a kis fityegőjét, de hogy először fiút mondanak, utána lányt, ez nagyon furi! :shock:
juj de várom már én is a szerdát, hogy menjek UH-ra!!!

KépKép

KépKép
stelly

A szülőszobát tényleg felújították, de nem tudom minek? :shock: Két éve is szuper volt! De nem baj, még jobb lett. Gondolom.
A gyerekágyas részleg... nos hát azt hallottam frissen szültektől, hogy bemehetnek a rokonok! :shock: :evil: Ha normális társakat fog ki az ember akkor meg lehet beszélni, hogy mégis tartani kéne a szabályokhoz magunkat. De van az a fajta aki tudjátok "nekem mindent szabad". Ezzel nehezebb. Én biztos szólok majd valami csecsemősnek, vagy nem tudom kinek. Nemá, hogy vadidegenek nézzék ahogy szoptatok, meg átázott a lepedőm... :evil: Nem beszélve a sok baciról és fertőző betegségekről! Főleg februárban!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mist! A Magne B6-ot èn is nagyon tudom ajánlani, nekem már az elejétöl fogva napi 2-öt kell szednem, mert nagyon sokszor fájt a hasam. Most már ez szerencsére nincs, de azért azt mondták, hogy szedjem továbbra is és tényleg nagyon jó! Az egyik barátnömnek 3-szor 2-öt kellett szednie, de nekem az orvosom azt mondta, hogy szedjek csak 2-öt.

Képzeljétek szombaton megnéztük a babucit ultrahanggal. Olyan jó volt, hogy csak mi 3-an voltunk a szobában: apa, a baba és én. Egészen elérzékenyültünk... :) Èpp ébren volt és pont az ujját szopta, amikor meglestük és még a BPD is megmértük, láttuk a szivét, a gerincét...stb. Hát felemelö élmény volt, föleg, hogy a 12 hetes ultrahangon láttam utoljára. Sajnos azt nem tudtuk megállapítani, hogy kisfiú vagy kislány, de jövö hét kedden csinálják a genetikai ultrahangot és akkor már biztosan meg tudják mondani.
Az már a 19. hét lesz... :( Nekem azt mondták, hogy akkor kell menni, hiába hivják 18 hetes ultrahangnak...
Nektek nem mondták ezt :?:

Panna
pandusika

Gondolhatjátok én hogy meglepődtem mikor mondta hogy lány, és nem is mormolt semmit előtte, szépen megnézegette és mondta hogy lány, semmi vacilálás. Meglátjuk :lol:

Kínos kérdés: még mindig szenvedek, már rengeteg mindent kipróbáltam, se természetes se mesterséges dolog nem hoz helyre, és már annyira szenvedek "akkor" hogy jócskán emelkedett a fájdalomküszöböm :oops: azon filózok olyankor, hogy biztos ezzel segít a Jóisten hogy bírjam majd a szülést :) Mit nekem méregdrága szülésre felkészítő tanfolyam, elég egy jó kis szorulás :lol: :lol:

Kórház: egyetértek Edinával, én sem venném szívesen a látogatókat. Velünk nem tudni mi lesz mert költözik ideiglenesen a hely amit kinéztem, de remélem meglesznek a feltételek a rooming in-hez, meg ilyesmi, nem bírnám ki ha külön kellene lenni a kisLÁNYomtól...

Abencze: jobbulást gyorsan a kis hősnek :D nagyon jó természete lehet ha ilyen "jól" viseli a betegséget! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Túlvagyok a védőnőn is! 55,5 kg vagyok, 30 dekát híztam! :lol:
Bár a két mérés között volt fogyás is! :lol:
Amúgy minden ok, megdícsért minket! Október közepén találkozunk újra, és most megint ő jön hozzánk! :?
De legalább szólni fog előre, nem csak úgy beállít! :)

Dina: Gratula az afp-hez! :lol:

Zétibébi: Nem semmi! :shock: Akkor nekem is lehet lányt mondanak legközelebb?! :roll: Ugyanoda megyek, ugyanahhoz a dokihoz, na kiváncsi leszek! :D
zsu83

Köszi a tanácsokat, elkezdem szedni a Magne B6-ot, baj nem lehet belőle...

Zétibébi, ez tényleg vicces, lehet, hogy az elsőnél a köldökzsinór lógott be a lába közé? Egyébként én most félérett szilvát zabálok, mert amióta szedem a MaltoferonFol-t....... :?

Dina! Lehetnénk egy szobában, akkor biztos nem lenne gond a látogatókkal :lol: :lol: :lol: . Csak ügyesen kell időzíteni!

Zsu! Irigyellek, én átléptem a 60 kilót :oops: .

Pandusika, nagy élmény lehetett ez az intim uh. Sajnos ez kevesünknek adatik meg.

Kép
mist

Sziasztok!

Zétibébi: 100%-os gyümilé sem segít?
A babakocsihoz kapcsolható testvérfellépőt nem akartok használni? Vagy ez rossz ötlet? Nem értek hozzá, bocsi, nem okoskodni akarok :D .

Mist: neked mikorra van időpontod a Bolgárkerékbe?
Edina: grat az AFP-hez! :D

Képzeljétek, tőlem 10! kémcső vér lett levéve :cry: (teljes nagyrutin, mindenféle szűrések, vércsopi,AFP)

Üdv;
kreiszi

Kismamabugyi: én sosem hordtam, bár egyet beszereztem az első gyereknél. Az én favoritom az ócska szélesgumis kínai bugyi volt, amiket a gyermekágy alatt nyugodt szívvel véreztem össze, és hajítottam kukába.

Kórház: ahol én szülök, a gyermekágy folyosójára sem engednek be látogatót, nemhogy a szobákba! Látogatoknak bármilyen furi- a lépcsőház van kijelölve (bár az elég tágas). A nővérpultig is tilos bemenni, a kismamákat a lépcsőházban lévő "kapucsengőn" v. mobiltelefonon lehet kicsengetni.Én ennek nagyon örülök, nem szívesen mutogatnám magam vér-tejfoltosan idegeneknek :oops: A szoptatás-fejésről nem is beszélve :?

A Bolgárkerékben nekem is azt mondták, hogy a betöltött 18 hét kell a genetikai ultrahanghoz, ami tul.képpen a 19. hét.

Kép
kangu

pandusika, ez nagyon jó élmény lehetett! anyum ultrahangban dolgozik, én is gondoltam már rá, hogy ha majd egyszer nagyon nem bírom, elmegyek hozzá, meg ő is biztos nagyon örülne, hogy megkukucskálhatja a kisunokáját :D

egy magneB6-ot most én is bedobtam, mert nagyon elkezdett fájni a hasim (nem tudom, ez keményedés-e, de nagyon kellemetlen) - szerintem azért, mert elég zűrös-vacak időszak ez a szeptember a melóban, terveznem kell a jövő évet, és mindenki mindent marha gyorsan akar - megkapok egy infot, és kész kimutatást kell belőle leadjak kábé még aznap :evil: még szerencse, hogy néha meg-megrugdal a kicsim, így tudom, hogy legalább ő jól van. Mondjuk ő is kevesebbet mocorog, mint pl hétvégén, szóval lehet, hogy érzi, hogy valami nem teljesen oké. Tegnap meg már fél hatkor melóhelyen voltam reggel, ma is már hét előtt, úgyhogy reggel megint volt jó kis rókakoma - holnap tuti nem jövök be kilenc előtt!

Voltam a Margitban nemrég (én ott szülök majd), és ki van írva szépen a folyosóra, hogy nincs látogatás, amit eddig úgy néztem, hogy betartanak, de legutóbb azt láttam, hogy nemcsak a férj, meg a (valószínűleg) anyós-após ment be a szobába, hanem a 4 vagy 5 éves tesó is!!! :shock: azért szerintem ez elég gáz, mert naná, hogy hiányoznak egymásnak anyuval, de könyörgöm, hangoskodik, meg futkorászik, hiszen gyerekből van - de ez nem biztos, hogy a szobatársaknak annyira jó, az oviban elkapható betegségekről nem is beszélve... remélem, hogy ez egy kivételes alkalom volt, mert nem vagyok oda érte, hogyha kiszolgáltatott, vagy mondjuk nem egészen felöltözött állapotban idegenek nézegetnek.

hehe irigykedem akik még csak most lépik át az 55 vagy 60 kilót :D

KépKép

KépKép
stelly

Végre megvan az AFP eredmény! :D 1.25 MOM :D Akkora megkönnyebbülés és most, hogy szombaton láttam Picúrkát már szinte teljesen nyugodt vagyok, hogy minden rendben lesz a genetikai ultrahangon is.

Zsu! Szerintem nagyon jó, hogy csak ennyit híztál, mert ahhoz képest nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! Én már lassan 2 hete álltam utoljára mérlegen és már akkor 3 kilo plussznál tartottam... Szerencse, hogy itthon nincs mérlegünk.. :)

Zétibébi! Az egyik barátnömnek a kaukázusi kefírt vált be, bár ezt már ha jól emlékszem más is ajánlotta Neked...

Panna
pandusika

No igen, nem elég kiírni a házirendet, hanem szigurúan be is kell tartani mindenkivel. Gyerekeket pláne nem szabad beengedni a gyermekágyi részre! Mikor én az első gyereket a Margitban megszültem, nagyobb volt ám a fegyelem! Bár a mostani kórházam szigorát még akkor sem közelítette meg (sajnos)... :?

Kép
kangu

Kreiszi! Én 3-ra megyek, aznap töltöm a 19. hetet. Próbáltam korábbra kérni időpontot, de azt mondták, ilyenkor kell csinálni.

Stelly! Tudom, hogy mondani könnyű, de próbálj lazábban állni a dolgokhoz. Ha tudsz, lógj egy kicsit, az is sokat jelent, ha reggel tovább alszol kicsit.

Kép
mist

mist, aranyos vagy, és igyekszem is ehhez tartani magam. Viszont nem nagyon hagyják - már azon is elcsodálkozott a nagyfőnök, amikor kiderült, hogy hétvégén nem jöttem be, hanem inkább túlléptem egy határidőt... meg az utódom keresésével is marha rég tökölnek, pedig időben szóltam, még a 12 hetet se vártam meg - állítólag meg is van a srác már vagy egy hónapja, csak húzzák az időt. :roll: pedig az is nagy segítség lenne, ha már nem egyedül enyém lenne a felelősség. De holnap fix, hogy lustizok kicsit reggel, mert ma kaptam bőven jelzést a szervezetemtől, hogy nem jó ez így.

natessék megint panaszkodom :roll: pedig esténként otthon olyan édesen fészkelődik a picikém, hogy az hihetetlen, teljesen odáig vagyok érte :D nem hinném, hogy összevissza lesz szeretgetve, ha előbújik ááááááádehogy :lol:

KépKép

KépKép
stelly

gratula a jó AFP-khez! :D lehet kicsit fellélegezni :D már alig várom, hogy bővüljön a fotógalériánk az újabb UH képekkel :)

KépKép

KépKép
stelly

Kreiszi: Hogy bírtad a vérvételt? Én tuti kipurcantam volna, ha így megcsapolnak! :?

Panna: Gratulálok az afp-hez! :lol: Köszi a pocakdicséretet! :lol:
Másfél hete indult be növekedésnek a pocim! :lol:
zsu83

Zetibebi: Komolyan mondod, hogy semmi de semmi nem segített azok közül, amikert ajánlottunk??? :shock: Még végigkérdezek majd pár ismerőst, hátha valakinek van valami jó ötlete...
Ja, ha tényleg kislányod lesz, az nagyon vicces. :) Akkor végül az álmod teljesül, nem?

Stelly: Komolyan ennyi melót várnak el Tőled várandósan??? Ez szerintem "picit" túlzás! :x Vigyázz nagyon Magatokra!

Dina: Gratula a jó afphez! :D

Panna: szuper lehetett ez a bensőséges uh. :)

Ha minden igaz, csütörtökön mi is megtudjuk, milyen színű legyen a vonalunk a táblázatban... :D Annyira várom már!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsu: észre sem vettem :D
Komolyan, nem éreztem a szúrást, olyan ügyes aki vette tőlem és a vénám is kibírta, du-ra nyoma sem volt :D
kreiszi

Kreiszi: Akkor ügyesek voltatok, te és a babuci is! :lol:
zsu83

Köszi mindenkinek a tippeket a "kínos kérdés"re :D hát kezdem teljesen feladni, talán majd úgy másfél év múlva ha már nem szoptatok keresek valami ütős hashajtót... :oops: meg addigra a hormonok is visszaállnak, attól olyan gáz most.

Julcsi tényleg lányt szerettem volna jobban, elképzeltem ahogy megkereszteljük őket, és ahogy ott állnak fehérben, egy öltönyös meg egy szoknyás, mint egy mini házaspár, olyan szépek lehetnének, és lehet hogy mégis így lesz :) meg azért is inkább lányt szerettem volna mert eddig úgy néz ki csak ők ketten lesznek nekünk, és szerettem volna ha van egy "cinkosom" itthon :lol: De végülis tényleg tök mindegy, ha olyan egészséges lesz mint Z akkor nagyon boldog leszek két fiúval is :)

Gratula a szuper afp-hez is mindenkinek!!! Hiába nem tartjuk sokra, mégis jó az ha rendben van az eredmény.

Stelly szerintem is túlzás amit rádpakolnak a melóhelyen, valahogy próbálj meg lazítani rajta mert magamról tudom hogy ha többet vállalok mindig rossz vége van, jön a keményedés, pocakfájás, nyűgösség...persze nem ijesztgetlek, szurkolok hogy a főnök végre beállítsa inkább azt az új munkaerőt, legalább segíteni!

Abencze javulgat már a kicsi lány?

Valszeg még ma lesz itt kép, apa csinálja a szkennert :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Végre ideértem. :D
Egész nap pihentem, és kényeztettem magam. Áztam vagy 2 órát a kádba, aztán meg masszíroztatni voltam... Istenien érzem magam most. Belegondolni is furi, h vasárnap milyen rosszul voltam... :S
Holnap megyek az AFP-re. Nem izgulok nagyon, h őszinte legyek...
Annyi mindent hallni róla... Nah mind1, majd meglátjuk.
Most megyek esti apa-baba beszélgetésre. :D Olyan cuki a barátom, amikor elmeséli a picinek, h mi volt ma vele. :D IMÁDOM ŐKET!!!! : :oops: :lol:

Kép

Kép
gjéti

Zétibébi: Várjuk a képet! :lol:

Gjéti: Úgy örülök, hogy jól vagytok! :lol: Ügyik legyetek holnap a vérvételen! :wink: :D
zsu83

Örülök mindenkinek a remek eredményekhez. :D Gratula. Irigy vagyok :oops: lassan mindenki tudja milyen babusa van csak én nem. Mi csak 8.án kapjuk az ÁFP-re a beutalót. És csak pénteken megyünk baba moziba /12.-én/ Remélem hogy ott már megtudják mondani hogy fiu -e vagy leány lakik odabent. Akkor leszünk 17.hetesek. Szerintetek megtudják már majd mondani ha úgy fekszik???Jó éjt mindenkinek.

Kép
háfi

Gjéti olyan jó olvasni amiket írsz, igazi fehér hollók vagytok ám! :D Azt kívánom ilyen szeretetben legyetek mindig a kis csapatoddal ahogy most! Szinte hihetetlen, hogy még létezik ilyen mint ti! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Háfi ha jól fekszik és fiú akkor a 15. héten már megmondják, Zvel így volt. Ha fiú akkor hamarabb ki szokott derülni. Ha lány, szerintem a 17. héten már azt is meg tudja mondani, feltéve ha jól fekszik :) Látod én ma kezdtem a 17. hetet és nagyon határozottan azt mondták, hogy nincs kakas :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Livi nagy vigyorral integet nekünk :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

De kis jófej ez a Livi-Áron :D nagyon helyesen csápol :)

melóról még egy pár szó, aztán befejezem a siránkozást: sajna lehetett tudni előre, hogy a szeptember nagyon sűrű lesz, ezért már a legelején (kb 7 hetesen!!!) szóltam, hogy kezdjenek el keresni, mert nem fogom bírni. Csak a srácnak, akit kiválasztottak, még néhány számomra érthetetlen oknál fogva nem mondták meg, így ő még nem mondott fel a mostani helyén, tehát még legalább egy hónap, mire jönni tud, addigra meg pont lecsengenek a határidőim. De ma délután tervezek elbeszélgetni a főnökkel, hogy tegnap olyan szarul voltam, hogy ha így megy tovább a cseszegetés, kénytelen lesz a saját két kezével összerakni a 2009-es budget-et... szerencsére picikém ma reggel megint nagyon nyüzsög, úgyhogy megígértem neki, hogy ma többet pihenek, hogy jól érezze magát.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Stelly: nem irigyellek, hogy ennyire besűrűsödött nálad a meló, én egy kicsit szerencsésebb vagyok, nálunk mostanság inkább nyugis a helyzet, amit persze egy kicsit sem bánok. Mindenképp nagyon-nagyon vigyázz magatokra, és ne erőltesd túl magad!!

Zetibeti: Livi-Áron tényleg nagyon cuki!!

Háfi: tényleg van esély rá, hogy már látni fogják, attól függ mennyire szégyenlős a drága :lol:

Jaj, én is már nagyon várom, hogy jövő kedden lássuk, hátha be tudunk lesni a lába közé. :roll:

Tegnap voltam a háziorvosnál, 2 órát kellett várni, és a végén kiderült, hogy most még nem ír be a kiskönyvbe, csak egy beutalót adott EKG-ra, és jól ki volt akadva -velem együtt- hogy a védőnő miért nem adott beutalót, és csak utána kellett volna a háziorvoshoz mennem. Na majd legközelebb megkérdezem a védőnőt :twisted:

Mindenkinek gratula a jó AFP-hez, én majd pénteken megyek az eredményért.

Gjéti: a barátod tényleg egy ritka kincs, jó olvasni, hogy ilyen fiatalon is milyen figyelmes veled. Vigyázzatok magatokra!

Nem akarom, hogy megint 35 fok legyen, ez nem fair a kismamákkal szemben, azt olyan nehezen viselem!! Hát milyen ősz ez?

Mist: a kislányod egy tündér, remélem jól viseli majd a sulit.

Andus, Hajni: már rég hallottunk felőletek, minden oké?

Zsufi

KépKép
zsufi74

Gjéti: minden elismerésem, ennyi idősen én nem tudtam volna így hozzáállni a dologhoz, az biztos! És az, hogy a barátod is így támogat, az pedig egészen rendkívüli egy ennyi idős fiú részéről. Remélem, így is marad, és ilyen boldogok lesztek később is. :)

Stelly: szerintem a "leülök a főnökkel" elhatározás nagyon előremutató! Nem is értem, hogy ő hogy gondolja ezt. Sok szerencsét hozzá!

Zetibebi: Livi-Áron nagyon cuki! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Remélem ma sikerül befejeznem a hozzászólsomat!Párom a héten szabin van és most van a megváltás ,mindent most KELL megcsinálni!Ha volt 5 percem visszaolvastam válaszolgattam de a felénél vagy 2 mondat útán már hivott ,mert segiteni kellett neki.Igy nemsikerült elküldenem semmit.
Hála ma olya munkát csinál amihez nemkellek.

Teganp voltam a dokinál és bekukkolt a babához ,minden rendben csak az a m ondat körités nemkellene elötte ,hogy :-Megnézzük megvan e még ez a gyermek! :twisted: :twisted: :twisted:
Magyon mocorgott.Tündéri .....Jövőhéten afp és "csak" 20ik héten csinálják meg az uht!!Akkora volt már csak időpont! :evil:
Kb akkora terveztem a 4d uht!De akkor el kell tolnom 2-3 héttel :?

Zsu!A szülőszóbák szuperek!Nagyon nagy a tisztaság nagy gondot fordotanak a higéniára,rendezett,modern.Kicsit fura ,hogy külön van vajudó...többágyas....de ha besürüsödnek a fájások akkor mehettek át az alternativ vagy a normál szülőszobába a pároddal.Mi döntöttünk az alternativat választjuk,a szülésznö is beleegyezett.Ha éppen nem akkor lesz foglalt.De ha nemsikerül ott akkor a 2órát ha lehet ott tülthetjük.
Vannak dolgok amit elsőszülőnek nemajánlanak ,de én most a 4ik gyereknél,ha azt mondja amit éppen akkor szeretnék ,hogy nemjó a babának vagy nekem akkor nemragaszkodnék minden erőmmel hozzá.Elvégre Ő tudja -látja mi jó nekeünk.
Sokan írtátok,hogy milyen jó hogy nejöhetnek be a kórterembe a hozzátartozok.Hát nemosztom a vélemény!Volt részem mindkettőből!És most megint olyan ,helyen szülök ahol nemlehetnek velünk a hozzátartozók.

Kép
zümis

Sziasztok!

Zétibébi: Livi-Áron tündéri baba! :lol:

Zsufi: Nekem a háziorvos adta az összes beutalót az elején vérvételre, ekg-ra.
A 35 fokkal nekem is ki van a hócipőm! :twisted: Úgy vártam már az őszt, hogy egyhébb legyen az idő, erre meg tessék...! :evil:
zsu83

Zümis: Köszi az infókat! Nagyon tetszik amiket írtál! :lol:
zsu83

Ezt a 35 fokot komolyan :twisted: Nagyon szépen köszi az infokat. Beszéletem az aszisztenssel aki azt monda hogy addig nézegetik mig ki nem derül hogy ki lakik oda bennt. Rátok hallgatva a 4D-be megyünk mert mindenki csak ajánota.Zétibébi nagyon cuki a kicsikéd. :D Ha meg kibújik akkor meg teljesen biztos lehetsz benne hogy fiu v. lány.Stelly ne dolgozd halálra magad. Végül is ketten vagytok és vigyázni kell magatokra. :)

Kép
háfi

Zsufi!

Köszönjük a bókokat, a kisasszony egyre öntudatosabb iskolás (így, a 3. napon) :D .

Most hívtak a Bolgárkerékből, hogy jövő pénteken szabin lesz a doki, ezért kedden megyek uh-ra. Hűha, az már nagyon közel van, nagyon remélem, hogy már konkrét infóval jövök a nemét illetően.

Zétibébi, látom, most már elővigyázatos vagy, az Áron név sem tűnt el a vonalzóról :lol: . Azért biztos, ami biztos, várd meg a következő uh-t. :wink:

Stelly, csak keményen! Egy finom zsarolás sohasem árt. :lol:

Kép
mist

Sziasztok!

Mist: melyik doki lesz szabin?
kreiszi

Kreiszi, Timmermann doktor. Te is hozzá mennél, vagy délelőtt más rendel?

Kép
mist

Mist: nekem a Kondér dokihoz adtak időpontot
kreiszi

Köszi szépen a hozzászólásokat, nagyon arik vagytok. :)
Én is tdom, h mekkora szerencsém van a drágaságommal, és néha
félek, h ez csak egy szép álom és felébredek... :oops: :cry:
De hát remélem nem így lesz. :D
Ma voltam az AFP-n, semmi érdekes nem volt. Nekem 2 filoa vért vettek le... 20.-a körül lesz eredmény, azt mondták.
Zetibebi, nagyon cuki a kislányod. :D
Most már én is szeretném tudni, h kisfiú lesz e vagy lány...
Nekem az első pillanattól az az érzésem, h fiú. A barátom is azt mondja. Mindenki más meg lányt. :D Kíváncsi vagyok, h milyen az anyai meg apa megérzésünk. :D puszilok mindenkit

Kép

Kép
gjéti

Kreiszi! Nekem a Kondér a választott orvosom Vácon, szerintem jó doki, nagyon rendes, bár szótlan kissé....
Gjéti! Örülök hogy okés veled minden!!!! Gondoltam rád! Pihizz sokat!!!

Én folyton fezsülgetek megin...már vagy 4 napja nem feküdtem egy percet se napközben....biztos ezért! Pedig eszem a Magne B6ot...

Pici fiam közölte tegnap második nap utána suliba, hogy az "iskola tök gáz, nincsenek is tantárgyak, és folyton játszani kell...mikor fogok tanulni?" Kiicsit unja magát a drága, de ami késik nem múlik ugye.....:) Amúgy tetszik neki, élvezi az új környezetet...

Lányom meg utálja minden reggel az ovodát, viszont a nap végén meg alig várja, hoyg megint mehessen...tiszta dinka!

Zajlik az élet rendesen....Hétfőn megyek UHra, aztán meg elvileg ma már átvehetem a vérképeredményem, de nem tom mikor....Mármint hánytól hányig...hát majd átveszem egyszer...

Mindenkinek mocorgós szép napokat!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, nem semmik a gyerkőceid :D

KépKép

KépKép
stelly

Mist: Én is is a Timmermann doktorhoz megyek :D , csak 19-én! :?

Verus: Édesesek lehetnek a gyerekek! :lol:
Próbálj meg legalább egy fél óra pihit beiktatni a napirendbe! Bár elhiszem hogy nincs sok időd pihizni! :roll:
zsu83

Stelly: Beszéltél a főnököddel? :roll:
zsu83

Sziasztok!

Épp benneteket olvastalak, amikor hirtelen furcsa mocorgást éreztem, és ahogy gyorsan odatettem a kezem, és még a lélegzetemet is visszafojtottam, éreztem ilyen finom hullámzó mozgást!!! Olyan jó volt, de el sem akartam hinni. Arra bíztattam, hogy kicsit nagyobbat meg még egyszer, és erre egy jó nagy bele a tenyerembe :lol: el is képzeltem a drágámat, amint odabent erőlködik, és anya bénázása miatt minden erejével üti rúgja a ház oldalát, hátha megérzem őt végre...Igaz, történt mindez fél kiló szőlő után, még mindig nem merem elhinni, hogy őt éreztem.

Olyan jó olvasni, hogy anya szemmel milyenek az első iskolai- óvodai napok, ilyenkor mindig eszembe jutnak a drága "régi" gyerekeim, úgy szeretem őket még mindig... :D

A fene egye meg ezeket a konok férfi főnököket és igazgatókat, ne várjuk tőlük, h picit is beleérezzenek a női nehézségekbe :evil: Szerintük pihenés, lazítás=lébecolás

Zümis: mit csináltok ennyire otthon??? Ne terheld túl magadat!

Zétibébi: Nagyon aranyos a picúrod, akármi is legyen a lábikója között. Milyen jól látni az arcocska vonásait is mostmár. Olvasgatom a májusi topicot, édesek az ottani csajok, úgy izgulnak, hogy legyen már szívhang :lol: milyen régnek tűnik ez az időszak nekem. Biztos minket is így olvasgattak akkoriban a novemberiek :lol:
gyönyörű napokat mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: Gratulálok a mocorgáshoz! :lol:
Képzeld amikor mondtam a doktornőnek, hogy a Bolgárkerékbe szeretném csináltatni az uh-t, mondta hogy nem gond, sőt örül is, mert ott nagyon jó uh gép van! :D
zsu83

Zsuzsi Gratul a mocorgó bébyhez!
Olyan okossak ezek az apróságok mindig teljesitik a szülői kéréseket.Már most elvárásain vannak feléük.
Garázst épitünk az uj atutónknak ami kb 1 hónap múlva érkezik meg.

Ma már nálunk is volt szájhúzás a suliba menet miatt, de ilyenek addig jó még a nyári élményekről beszélhetnek,könyveket rendezgetnek órarendet írnak stb.Ma már taqnultak és ilyenkor kezdődik az ,hogy :-De nehéz az iskola táska.........
Igaz a nagylánynak 7.- es lett most jött be a biológia,fizika,kémia...
De túlélik mint mi is.

Kép
zümis

Sziasztok!
Sikerült magamnak vonalzót készíteni, így most már az én pocaklakóm adatai is látszódnak :D
Mivel tegnap nem jutottam géphez, így csak eső után köpönyegként tudok írni az előttem szólóknak:
mist: Az én nőgyógyászom is külön felhívta a figyelmemet, hogy ha keményedik a hasam akkor a magneB6 a tuti.
zetibeti:Én a természetes módszerekben hiszek, ha a szilva nem jön be akkor szőlőt egyél (magostól persze).

Én is megkaptam az integrált teszt eredményét (a korom miatt -36 év- mentem el), és nagyon jók lettek az eredmények, így bár még megvárom a 19.heti ultrahangot, de szerintem kihagyom a magzatvízvizsgálatot. :)
Mindenkinek szurkolok akinek még hátra van az AFP, de ha rossz lesz az eredmény az sem a világvége, lehet hogy csak rosszul számították ki a magzat korát.
Remélem mindenki bírja majd a következő napok melegeit, én ma eléggé megszenvedtem, elszoktam a nyáron a tanítástól, most meg hét órát kellett végigtartanom. :cry:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: