A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok :D Én egy 24 éves Budapesti kismama vagyok.Most vagyunk a 15.héten.És november 26.ára vagyok kiírva :) Egyenlőre ennyit magamról :D Ti hogy vagytok?Ki hol tart?Remélem mindenkivel minden rendben van.Próbálom elolvasni az üzeneteket :) Elég sok van,de időm mint a tenger :D

Szép napot mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Szia Reni!

Jó, hogy jöttél :) Képzeld, én is 24 éves és bp-i. Melyik kerületben laktok?
Én jól vagyok, leszámítva a vizsgaparát, és a szédülést.

Te hogy vagy? Melyik kórházban szeretnél szülni?

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!
Bocsánat, hogy mostanában ritkán jövök, de még mindig vizsgázok.
Most viszont segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap voltunk uh-n és ott kiderült, hogy mellső falon van a méhlepényem, de magasan a méhszáj felett. Okozhat majd ez gondoz nekünk szülésnél? Ilyenkor gyakoribb a magzatvíz elfolyás? Egy kicsit izgulok emiatt, de remélem valaki megnyugtat. Legkésőbb gondolom majd 3 hét mulva a dokim mond valami megnyigtatót.

remélem mindenki jól van! Ha időm engedi, majd visszaolvasok és írok is majd gyakrabban.

natasa

Kép
Kép
nati80

Hello!

Sonny drukk!

Nati az nem baj ha a melső falon tapad, akkor van probléma, ha a méhszájhoz közel, vagy rajta van a méhszájon az sajna szigorú fekvéssel jár mivel a baba nyomja a méhlepényt és az bármikor bevérezhet, de még akkor sem kell aggódni, csak feküdni! Egyébként a méhlepény a baba méretének növekedésével vándorol persze azért hátra nem megy :) ,de magasabbra mehet. A szülésnél ugyanaz mint amit elején írtam ha nem megy el a méhszájtól sajna császár :(

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Gabi, nekem nem tudom mikor lesz meg az eredmény, mert nekem a dokim magán rendelőjébe lesz! Mármint amint megvan azt a kórházba a dokim veszi fel, és nem nekem kell bemennem érte! Viszont a dokim most szabin van, 30.án megyek hozzá! Akkorra már ott lesz az AFP eredményem is meg ugye 20.án lesz a genetikai is, szóval az az eredmény is meglesz már akkor és akkor azt nézi meg együtt :) Nem tudom elég világosan sikerült-e :lol: Majd gyere és mesélj 4d után :) Hova mentek? Melyikbe?

Almi, olyat már hallottam, hogy kislányból lett fiú, mert hogy nem vették észre a zacsit vagy a kitülemkedést, mert mindíg úgy fordult, de olyat, hogy kisfiúból kislány....amikor már volt ott kukac meg minden, hát olyat még nem hallottam :lol:

Reni
üdv köztünk :)

Nati én is csak ennyit tudnék mondani mint Klarissza! Én is csak a császárt hallottam hogyha ott a lepény, és nem megy feljebb! De addig még nagyon sok idő van hátra! Lehet, hogy jól elmozdul onnan és nem fogja akadájozni a babát :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Reni,
üdv itt, és gratula! Nem dolgozol már? vagy tanulsz?
Nati,
Sztem is jó helyen van a melső falon, magasan a méhszáj felett, a baj, ha a méhszájon van, de ezt már Klarissza is írta.
Sonny,
Drullolok a szig. miatt!
Képzeljétek, ma voltunk UH-n és egyértelműen LÁNY a picurka!
Akíra, szineznél rózsaszínre? Akkor most elrakhatjuk az összes vagány fiús szerelést, kéktakarókat, kékoverállt, kéksapit, kékmindent! :)
Üdv!!!
A jósnőtől visszakérem a pénzem, aki fiút jósolt!

Kép
Kép
dalminha

Dalmi, nagyon örülök neki, hogy kislány lesz! Bár tudom, hogy te imádtad volna ha lesz még egy Korni szerű tüneményed, de így legalább lesz ilyen is olyan is :lol:
És akkor Panna lesz? :)
A jósnőről akkor ennyit :lol:
Bár ettől függetlenül még lehet még egy fiad :wink:
Ha nálam valami csoda folytán fiú van, akkor én adom a kislány rucikat neked, és te meg adod nekem a vagány fiúsakat nekem :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Dalmi, ez jó hír! Gratula!!!!

Reni, üdv közöttünk! Hol fogsz szülni?

Sonny, hajrá! Egy nagy kalappal!!!!!

Akíra, én a 4D Genesisbe megyek. A képekről és véleményekből ítélve jó hely lehet.

Kép
Kép
gabi82

Gabi, én is azt néztem ki magamnak :lol: Kiváncsi leszek akkor főleg a te véleményedre is :)

KépKép
KépKép
akíra

Köszönöm a megnyugtatástokat!
Én is hasonló következtetésre jutottam sok utánaolvasás után.

Dalminha
Gratulálok a kislányhoz!

Már annyira jó lenne a picivel foglalkozni és nem ezekkel a hülye vizsgákkal. Már nagyon bele vagyok fáradva. tegnap óta már 5x néztem végig a dvd-t és egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen pici élet van odabenn. Olyan csodás dolog!!!!

Kép
Kép
nati80

Gabi
A 4D Genesisben mennyibe kerül egy rögzített uh? Mikor érdemes szerintetek menni? 24. hét után? Akkor már sok látszik az arcocskájából is, nem?

Kép
Kép
nati80

Nati,
Teljes terhességi vizsgálat - ikreseknek is! / 2-3-4D
(a vizsgálat minimum 30 perc, amely tartalmaz DVD-n rögzített vizsgálatot + leletet és 1 db színes nyomtatott fotót a gyermekéről) 10 500 Ft
Állóképek kívánság szerint CD lemezre való rögzítése 1500 Ft
További fotók nyomtatása /db 690 Ft
2 D vizsgálat DVD-re rögzítve + lelet 6 000 Ft
Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat 6 000 Ft

Én most megyek és kb. a 30. hét körül. Vannak fenn képek:

http://www.4dgenesis.hu

Kép
Kép
gabi82

sziasztok, köszönöm a jó tanácsokat mindenkinek :lol:

voltam ma terhestanácsadáson, valószínüleg be kell feküdnöm a kórházba :roll:
megnézték a picurit ma is ultrahangon, de ez nem genetikai volt, hanem sima Uh.
Állítják hogy a szívmüködése jó, azért nézték meg, mert nem mocorog a baba és azt mondták, hogy az nem jó, ha 5 napig nem mocorog :roll:

megnézték a baba nemét is, idézem az orvost
,, nem látok golyókat a lába között, ugyhogy vagy fiu vagy lány "

Szerintetek akkor most mi?
Micsoda válasz ez? Vagy ezt hülyeségnek szánta?
Ugy meglepődtem rajta, hogy meg se tudtam szólalni, csak aláírtam a papírokat és hazajöttem. :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsi Drága! :)

Akkor most mi a diagnózis?
Miért kell befeküdnöd a kórházba?
????????????????????????
Vendég

Ancsi mikor derül ki, hogy be kell-e feküdnöd? De van ám pozitív oldala is a bennfekvésnek mindennapos UH és akkor legalább látod lusta pocaklakódat :)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

csak megfigyelésre :roll:
mivel fájdogál a pocim

se gyógyszer, se uh, se semmi ilyesmi nincs benne, max, ha hazajövök, szóval ez így nem valami ok nekem :roll:

mit szóltok a baba neméhez?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Jaj, de jó, akkor talán nincs is baj, csak vaklárma volt :)
Háááát, érdekes ez a doki....... :D
Én nem hagytam volna annyiban, az tuti.Én már mentem az idegeire így pár dokinak, hogy őszerinte"hülyeségeket" kérdezek :lol:
Vendég

Ancsa

Honnan gondolják, hogy nem mozog eleget a baba? vagy te nem érzed? Ugyanis én eddig ahányszor voltam uh-n mindig aludt a kis drága.
A baba nemére csak annyit mondok, hogy mi is hasonló válszt kaptunk tegnap. "nincs semmi a lába között" :roll: Akkor nektek vagy fiú vagy lány, nekünk meg egyik se? Vagy hogy is van ez?

Gabi
Köszi az infókat. Úgy tűnik nálunk itt vidéken marha drága egy ilyen vizsgálat. Kb. 15 e Ft. Ezért megyünk mi is pestre, ha ott van dolgunk, majd uh-ra is elmegyünk.

Kép
Kép
nati80

Az mit jelent, hogy állandóan fáj a pocid?
Vendég

nem állandóan, csak sokat fáj :wink:

nati
nem tudom mit gondoljak, hogy akkor most fiu vagy sem.
de ha nem látott a lába között golyókat, az csak lányt jelenthet,nem?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa,
18 hetes terhes vagy! Miért kéne állandóan a babát érezned???? :shock: Nem értem a dokit. A lepényed hol helyezkedik? Milyen vastag a hasfalad? (Van egy kicsi háj? :lol: ) Szóval rengeteg dolog van, ami tompít. Ilyenkor. Majd 1-2 hónap múlva érzed őt, még sok is lesz. :wink:
A nemre vonatkozó válaszára meg nem is reagálok inkább. :twisted:

Nekem is jó lett az AFP-m, 1,0. :)

KépKép
dreika

Sziasztok!
Én is megvagyok, de ez a költözködés (két hete jöttünk el, de még mindig van mit tenni) kissé lefáraszt.
Én hétfőn megyek genetikai uh.-ra és megismerkedek az új dokimmal, ja és az afp eredményem is kiderül.
A baba mozgásáról annyit, hogy én sem érzem minden nap, bár kisebb feszüléseket igen, mikor napjában többször kell a lépcsőt megmásznom...
Szerintem is kár ezen aggódni, később még egy jót pisilni sem lehet majd a rúgásoktól :)
Üdv. Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Ancsa, azért remélem kicsit megnyugodtál!

Mi az, hogy sokat fáj a pocid? Mi minősül soknak?
Én tényleg nem tudom, hogy mi az a pont ami abnormálisnak számít pocifájás, keményedés és hasonlók terén...
Nekem minden estére bekeményszik a pocim, főleg ha fárasztó napom volt, de lefekszem és általában kialszom,napközben is többször előfordul, meg ha tüsszentek, mindig mintha éles késsel szúrnának belém, ami akár percekig eltarthat.
De én úgy vettem ezeket, hogy normális hogy ilyenek vannak...

Üdv:
Pipal

Kép
pipal

Dalma!
GRATULÁLOK a kiscsajhoz!!!!!!! :lol: Szuper hogy ilyen meggyőzően merte mondani a dokid!
Ancsa
Nekem is pont így fogalmaztak a genetikai uh-n.."hát én nem látok semmit a lába között"-kérdeztem h.akkor kislány?-de ezt sem merte biztosra állítani....sztem a te dokid is arra célzott h. még semmi sem biztos. :wink:
Derika
Gratulálok a jó afp-hez!
Nati
én is úgy tudom h. a 24-27. hét között lehet a legszebb képeket csinálni, mert ekkor már van egy kis husika is rajtuk! :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a pocakdicséreteket! Egyébként most az elmúlt 2 napban vettem észre, hogy mintha most nőtt volna egy ugrást…de lehet, hogy csak úgy érzem, és látszatra semmi. De határozottan feszesebbnek és kerekebbnek érzem.

Sonny!
Én még szedek vitamint és végig így is fogok tenni. Az enyémre rá is van írva, h fogamzás előtt, teresség alatt, szoptatás alatt…de egyébként is, ártani nem árthat, sőt. Ez angol terhes vitamin, pregnacare, mint otthon az elevit v gravida.
Kalappal a szigorlathoz! Mit tanulsz?

Ancsa!
Remélem minden rendben lesz veletek! Sztem a mozgás miatt ne aggódj, az is lehet, hogy pózt váltott, feljebb/lejjebb csúszott, és azért nem érzed most. Korán van még hozzá egyébként is, h ez miatt aggódj. A kórházban majd rád figyelnek. És mit is mondtak neked konkrétan? Azt, hogy baj van, vagy csak nem látják, tehát nem tudnak mit mondani? Mert ha csak utóbbi, akkor kár ennyire izgulni! Fel a fejjel! Szurkolok!
Hát szerintem a nemmel kapcsolatban a doki csak viccelt, és te nem vetted a poént. Haha… :S Nem mindig jó az ilyen vicc. De sztem az hogy nem lát golyókat, és vagy fiú vagy lány, a vicc szerint azt jelentheti, hogy kiscsaj. De nem tudom. Én a helyedben tutira visszakérdeztem volna, hogy akkor most nem látja, hogy mi a tényállás, vagy konkrétan nincsenek golyszlik? Türelmetlenebb vagyok a nemét illetően, mint hogy ennyiben hagytam volna. :)

Dreika!
Szép a pocid! :)

Melus!
Gratula a jó eredményhez!

Mesi!
Örülök, hogy nálad is jól vannak a babyk!

Ditta!
A te pocid is tök szép, a gyerkőcök is aranyosak! A medencézős idő miatt irigy irigy! Alig várom, hogy én is otthon elmerüljek benne a kertben! Bár az még nem most lesz, mert mostanra nem állítják még fel, majd csak legközelebb, ha júliusban megyek.

Rborsi!
Örülök, hogy jók az eredményeid és hogy jobban van apukád!

Klarissza!
Hát engem mégis zavar, és nem akarok totál elhízni azért, mert terhes vagyok…nem tartom ezt az összefüggést normálisnak, és megpróbálok tenni ellene. Ok, 10-12 kilórt hízni nyilván normális, ebből a babyvel együtt vagy 5 le is megy egyből…de ha belegondolok 15-20-25 kilókba, ami csak úgy feljön, mert most úgysem fontos…hát, köszi, de nem!!!

Katinka!
Neked is gratula a jó eredményhez!

Sclara!
Üdv itthon! Merre jártatok? Megkérdezhetem, hogy te hánykilónál tartasz és hogy többet eszel-e, vagy többet nassolsz-e vagy csak egyszerűen ezek nélkül jön magától? Én 4kilónál tartok, és több szénhidrátot eszem, de asszem nem nassolok többet, mint régen…talán több egészségtelen kaját eszem, mint szalámis kenyér, meg ilyenek.
Az uh-nak semmilyen kockázata nincs, ugyanolyan, mint a többi, csak a genetikain jól végigmustrálják a babyt, hogy rendben van-e mindene.

Katica!
Neked is gratula a jó afp-hez!

Akyra!
Akkor nálatok most hogy áll a helyzet? Elvesztettem a fonalat már sajnos…most kislánynak néz ki a baby? Pénteken kiderül, hogy szükség lesz-e a cserére, majd szólok, ok? :D:D

Pipal!
Ti hogy bírjátok ki, hogy ne kérdezzetek rá a nemére? Én nem bírnám ki! :D

Lovani!
Ez durva, hogy a laborosok elküldtek, a doki csak tudja mit beszél, nem? Én rácsaptam volna az asztalra, hogy a te dokid ezt mondta, akkor csinálják meg.

Gabi!
Vicces, hogy liftezik a pocidban a baby! :) Én nem éreztem még ilyet. De hidd el, amikor jól rátelepszik a hólyagodra, és akkor is nagyon kell pisilned, ha 2 perce voltál, és bekeményíti a pocit, az „sokkal jobb érzés”! :P

Almi!
Sztem ha a 4D-n láttak kukacot, akkor azt nem fogja leharapni semmi addig míg meg nem születik…ha egy baba csak utólag kukacosodik, az más tészta, ilyenről hallottam már. :)

Reni!
Üdv közöttünk!
Valaki igazán megtörhetné a fiatalsági rekordomat…már majdnem! :S Én 23 vagyok, és Londonban élek.

Nati!
Sztem rendben van a méhlepény! Az a baj csak, ha nagyon lent van a méhszájon, ahogy a többiek is írták. Sztem nagyon sok mindenkinek mellső falon tapad.
A te helyedben is rákérdeztem volna pontosan erre a lábközi kérdésre! :)

Dalma!
Gratula a kiscsajhoz! Jaj, de jó neked!!! Renélem én is csatlakozom pénteken a rózsaszínűekhez! :)

Irusc!
Kalappal hétfőre!

Na ennyi voltam mára. Már csak 36 óra és repülőőőők haza! :) És aznap délután 4D!!! :) Alig várom! Ja, és megint totál megfáztam, hurrá! Annyira szar, mert én tök nehezen tudok levegőt venni csak a számon, és marhára idegesít, van mikor órákig nem tudok elaludni, éjszaka is felébredek…úúúútálom! És még csak nem is tudok semmit bevenni rá…még orrsprayt sem, ami nálam mindig életmentő a lélegzés parám miatt. :(

Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Jajj lányok. iszonyat boldog vagyok ám most.

Vasárnap megyek 4dre mert a symába is a baba expón kint lesz az egyik és tök olcsón. igaz csak 10 perc de sok képet küldenek emilre meg ha dvdre akarod akkor összesen 4000 ft!!!!!!!!!!!!. És így megúszom a belépővel együtt 5500-ból. és nem kell szerdán menjek akkor 12 ezerért. Úgy is megyek a 16 hetesire jövőhét pénteken. Meg utána ugye a genetikaira és utána meg julius 3-án 4dre.

harivera
Budapest XXI. kerület

Ancsa! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Remélem megfigyelnek és mindent rendben fognak találáni!

Ha azt mondjátok a kukac az tuti, akkor ez lehet az oka annak, amikor a doki azt mondja, hogy nem lát semmit a lába között. Mert lehet, hogy csak nem lát és kukac mégis, de lehet hogy nincs is ott semmi.

Szia Reni! Én is Reni vagyok! Almi a kicsi kutyink, az egyik :-)

Szép álmokat mindenkinek!
almi

Ancsa,[ nagyon sajnálom, valószínű nem sok segítség a laikus vigasz, de én is úgy gondolom, ha megfigyelés csak, akkor olyan óriási a probléma nem lehet.Olyan picik még, meg hát ez az Uh sem szentírás.Néhol gyengébb minőségű, néhol az orvos nem annyira tapasztalt ultrahangos.bejelentkeztél amúgy már még egyre?

[b]Reni
üdv!Én 30 vagyok/még egy icipicit :( /, és ma vagyok 17 hetes :D .Te sem dolgozol?Én is abban a szerencsés helyzetben vagyok :D

Nati, sajnos ebben nem tudok segíteni.A dokid mit mond?A védőnő?Ők biztos sok ilyennel találkoznak és megnyugtatnak.

Dalma, gratulálok!Szerintem ez a legszebb!Először egy fiú majd egy kislány!Olyan mesés!

Sensi, üdv majd itthon!Én is már 4 kg körül HÍZTAM :( Én nem érzem, hogy sokat ennék, nem lett más az étvágyam nagyon,inkább talán hogy nem dolgozom, a nyugisabb életmód!Amúgy eszek én mindent,édességet nem igazán, mert nem vagyok annyira édesszájú, de szénhidrátot bőven.Most 55 kg vagyok :oops: , picit félek én is, annyira szerettem volna, hanem megyek 60 fölé.álom, mi?

Tegnapelőtt voltam a 16 hetes uh-n, reménykedve, hogy a titok megtörik.Hát, ez a drága Döncikénk (így szólítjuk...szegény :lol: ), úgy aludt mint a bunda :( Hason a térdei behúzva a hasa alá, nagyon aranyos volt.Meg sem mozdult, csak a szívverése nyugtatott meg!A doki a fenék résztől próbált metszeteket készíteni, mintha lett volna valami a lába közt, de ezt nem biztosra mondta, mert annyira eltakarta magát a drága!
Gondolkodtam én is, hogy rögtön 4 D, de aztán próbálok erőt venni és várni 3-4 hetet, akkor már 20-21 hetes leszek, hátha szebben látszik mindene.

Szerintem a mi uh-nk picit gyengébb minőségű, pl. nem mér orrcsontot és kevesebb ismeretlen 3 betűs van a leletemen is :(
Amúgy mi az a Fl és Th????

Jó éjt mindenkinek!!!
sclara

Sziasztok!

Olvaslak titeket, de mindenkinek nincs erőm most írni, ne haragudjatok!

Csak látom, hogy a vizesedésre nem volt reakció senkitől.
Természetes vízhajtó: az uborka, retek, petrezselyem. Én ezeket próbáltam és be is vált. A dinnye az ugyan sokat pisiltet, de azért mert eleve sok vizet viszel be vele a szervezetbe! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!
Én amikor a lányommal voltam terhes, és voltunk 4D-n, a képek és a dvd mellé kaptunk egy "szótárat " is, ami nagyon hasznos volt. Veletek is megosztom:

BPD -fej kereszt irányú átmérője (két halánték között)
OFD -fej hosszanti átmérője (homlok és tarkó között)
HC -fej kerülete
TAD -mellkas átmérője
APAD -has hosszanti irányú átmérője
APTD -has kereszt irányú átmérője
AC -has kerülete
FL -combcsont (hossza)
TIB -sípcsont
FIB -szárkapocscsont
HUM -felkarcsont
RAD -alkarcsont
CRL -ülőmagasság (fenéktől a fej tetejéig)
LMP -menstruáció (dátum)
EDD by LMP -szülés a menstruáció alapján (dátum)
Avarge GA -méretek alapján számított terhességi hét
GA by LMP -menstruáció alapján számított terhességi hét
EDD by Ultrasound -szülés az ultrahang alapján (dátum)
FW Hadlock4 -becsült súly
FHR -szívhang
MVF -farfekvés
KPF -fejfekvés
KP -közepes
PLC -placenta (méhlepény)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert csak egy fontos info kellene.

Sclara vagy bárki, aki tudja a választ!
Kell vmre figyelnem replüés közben? Úgy értem van olyan detektoros kapu ellenőrzésnél, ahol nem mehetek át, és szólnom kell, hogy babym van, vagy kéne vennem ilyen repülős zoknit? Remélem értitek mire gondolok, itt flying socks-nak hívják, fogalmam sincs hogy van magyarul...de terheseknek van vm zokni repüléshez.
Légyszi SOS-ben! Már csak 24órám van felszállásig, és csak most jutott eszembe ilyeneken gondolkodni. :?
Előre is köszi!
Szép napot mindenkinek!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Jó reggelt!

Amióta voltunk 4D-n, nem tudok mással foglalkozni, csak a pocaklakóval. Annyira hihetetlen számomra még mindig, hogy nemsokára család leszünk. SŐT!!! Már most azok vagyunk!!! Már ez a rohadék vizsga sem érdekel annyira. Pedig szigorlat lesz holnap. Na mind1, valahogy csak meglesz.

Sclara
Pénteken találkozok a védőnővel és akkor beszélek vele ezekről. Dokimmal csak 3 hét múlva találkozok a genetikai uh-n.
Én meg azt szeretném ha nem mennék 90 fölé. Én 5 kilót híztam eddig, de ennek nagy része a rosszullétek miatt volt. Most egy kicsit diétázok és próbálom tartani a súlyomat amellett, hogy a baba mindent megkap.

Katica
Akkor úgy látszik nem csak 1-2 orvos tud bizonytalankodni ebben az időszakban a baba nemét tekintve. Én azért remélem, hogy a 19 hetes uh-n tutira kiderül. Bár utána is titokban fogjuk tartani a család előtt. Ezt a párom döntötte el.

Sensi
Jó utat haza és várjuk a képeket az uh-ról! Meddig maradsz itthon?

Harivera
Nem tudod véletlenül, hogy ausztriában hol lehet kapni ABC Rodeo kocsit? Júli elején megyünk egy autóversenyre és arra gondoltunk, ha esetleg kint olcsóbban lehetne megvenni, akkor ott beszereznénk. Bár lehet nem lenne sokkal olcsóbb maga a kocsi.

Kép
Kép
nati80

Sensi, csakgyors válasz neked!
Ezekben a kezdeti hónapokban ha normális lefolyású a várandósság semmiféle resztrikció, szabály nem vonatkozik a kismamákra fent a gépen.Én még flying socks-ról sem hallottam, nálunk nem tanítják ezt a tanfolyamon és én még nem is láttam vagy hallottam ilyet a gépen.a detektoros kapuról sem hallottam semmit, kérdezz a check-in -ben rá, ha gondolod,ők biztos tudják, ha van ott ilyen .valamilyen szinten át kell vizsgálniuk, főként Londonban nem engednek át csak úgy.
Fent a gépen ebben a korban nyugodtan, félelem nélkül utazz.Sokan teszik! :D
jó utat neked!
sclara

Sziasztok!

Na most jöttem meg a fogdokitól :? De minden ok, csak havonta 1x majd megyek vissza, mert kicserélgeti a régi amalgán töméseimet, meg hát nézi, hogy minden ok-e! Remélem az lesz! Mert Kyránál nagyon tönkre mentek a fogaim, és most fejeztük be a "tatarozást" :lol: Szóval jó lenne, ha nem tenné tönkre Zsebi is :lol:

Nati
, nagyon drukkolok a szigorlatodhoz! Aztán vége és csak a kicsire tudsz koncentrálni :)

Sensi, a repülős kérdésre sajna nem tudok válaszolni,nem repültem babyvel még! De a nemre való kérdésre igen! Én úgy gondolom, hogy kislány! Nem látta még doki, nem mondott még véleményt, mármint a 12. héten még nem látszódott ugye és azóta nekem sajna nem volt uh-om, de majd 20.án kiderül! Szóval én kisfiút akarok de nagyon, de sajnos tartok tőle, hogy ez is kislány...ami persze tudom, pont addig lesz "baj" amíg a karjaimba nem veszem első alkalommal, utána már lánynak fogom imádni, nem is gondolok rá, hogy fiú is lehetett volna! Szóval nálam most így áll a nem kérdése :) Minden jót neked a repüléshez, és az itthoni "nyarláshoz" :) Aztán majd gyere vissza képekkel, és élmény beszámolóval! Reméljük élmény lesz a 4d :) És kiderül, hogy kislányod van :wink:

Irusc, jó, hogy jöttél megint! És köszi ezeket a rövidítéseket, én is mindíg keverem, szóval jó, hogy ezt így kigyüjtötted ide! El is mentem :) Meg felteszem a blogomra is :)

Harivera, tök, jó, hogy lesz 4d most a hétvégén! Drukkolok, hogy ne lássatok semmit a lába között, és végre megtörjön a fiú sorozat :wink:

Ancsa, kitartás a befekvés miatt, remélem minden ok lesz :)

Én a 4d-t a 20-30. hét között hallottam, hogy akkor a legjobb! Mi a 25.en voltunk, és igaz még kicsit vékony volt, de gyönyörűen látszódott minden! Azt mondják a 30. hét után már olyan nagy, hogy bele se fér normálisan a képbe, tehát nem lehet róla egész alakosat csinálni, meg ha nem úgy van fordulva ott már nem tudnak nagyon bűvészkedni, hogy átforgasság, megmozgassák! Előtte meg még kisebb és könnyebben helyezkedik! Persze a pufi pofi a végén a legédesebb, de ott már a többi részlet nem olyan jó :)
Ilyenkor még jó, csak még igen apró! Szóval ezért szokták a 20-30at ajánlani! :)

KépKép
KépKép
akíra

Ha nem haragszotok, akkor teszek fel Kyra lányomról képet ami a 24+4 napos 4d-n készült! Csak hogy lássátok, hogy akkorra már ilyen :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Gyors státuszjelentés: megvan a szigorlatooooooooom :D Lányok, akkora kő esett le a szívemről! Úgy látszik a baba is örül, mert azóta nagyon virgonc, hogy hazaértem :)

Akíra: nagyon szuper ez a 4D-s kép :) Kyráról tehetnél fel mostani képeket is ;)

Csuri: hasznos a kislexikon, már el is mentettem ;) Köszi!

Sensi: jó repülést, és majd kérünk UH-beszámolót!

Uhh, én kivagyok, megyek alszom egy jót, aztán kitakarítok, mert oltári itt a felfordulás :/ Szép délutánt!

Judit
Kép
sonny

Sziazstok lányok!

Akíra!

Köszönöm, hogy nem vettél ki a táblából! :wink:

Időnként olvaslak benneteket, de olyan sokan vagyunk, nem tudom ki, kivel van! :lol: Örülök, hogy minden bébi egészséges és az anyukák is jól vannak!

Hangolka, értetek nagyon izgultam és szórítottam! Örülök, hogy rendben van minden!

Puszilok mindenkit!

Kép

Kép
gröni

szia gröni itt is :lol:

Remélem mindenki jól van :lol:

Én most jobbn vagyok, hogy nincsenek azok a nagy melegek, valahogy ez jobban tetszik nekem. :lol:

Vigyázzatok magatokra!
Jó pocaknövesztést mindenkinek

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Gröni! Én ilyet soha nem tennék! :wink: Nagyon sajnálom, hogy néhány ember olyan ritkán ír, és néha fel szoktam venni az emberekkel a kapcsolatot, hogy tudjam kivel mi van! Ma kezdtem el pont megint, de a táblába csak Izsuzsiig jutottam, lejebb nem mert felkelt Kyra, de nekik akik feljebb voltak és nagyon el vannak tűnve küldtem privit! Sajnos volt már olyan, hogy egy két ember eltünt, utánanéztem és kiderült, hogy elvetélt, szóval azokat kivettem a táblából, de most ilyet nem találtam, remélem mindenki visszatalál :lol:
Ugyhogy te jól megérezted, hogy írnod kell, mert különben megtalállak a privimmel :twisted: :lol: Privimumus leszek :wink: :lol:

Mesélj mi újság veletek! :) Kiderült már, hogy fiút vársz? Azért kék a vonalzó? Mert akkor átszínezem ám a sorodat a táblába :)

KépKép
KépKép
akíra

És akkor pár új kép Kyráról! Aztán eldugulok :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra!

Tényleg fura, mert éreztem, hogy írnom kell! :roll: :wink: Háááát, úgy néz ki, hogy kukis, de még nem biztos! A 9. héten elkezdett nyílni a méhszájam, holnap varrják össze! Nagyjából ennyi van velünk, de szerencsére jól vagyunk! Nálatok még nem tudni Zsebi nemét? Biztos írtad, ne hari ha nem emlékszem! :oops: Nagyon édes pofija van Kyrának! :wink:

Ancsa!

Olyan rég lettem volna a másikban? :oops: Ég is a pofám rendesen, hogy nem írtam a doki után! :oops: Szóval holnap lesz a műtét azért kértem a drukkokat! Te pedig pihengess sokat, nehogy azért, mert jobban érzed magad jobban hajts! Sajnos én ilyen vagyok, de tanultam belőle, nem ér annyit!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam, de sokat olvaslak benneteket. Elég kevés időm volt mert belevágtunk egy nagy lakás felújításba és a munkahelyem is zűrös volt, de holnap van az utolsó munkás napom, utána otthon leszek, és teljes erővel magunkra fogok koncentrálni. Látom mindenki jól van, és szépen nőnek a pocakok is. Az enyém hatalmasat nőtt, de kilóban 1kg jött fel, amit nem bánok:-)

Ma tudtam meg hogy az afp értékem 0,8. Én úgy olvastam hogy ez jó, de ahány hely, annyi tól-ig normális értéket találtam. Ti mit gondoltok erről? Akira még nem tudsz minket színezni, de ma megyek ultrahangra, és nagyon remélem hogy minden kiderül :-) Mjad beszámolok. Igyekszem többet jelentkezni.
Mindenki vigyázzon magára.
Vendég

Szia kedves novemberi kismamik! :)

Szintén novemberre várjuk a babánkat, és most - túl egy amniocentézisen - itthon kicsit ráérek informálódi, és hasonló kismamákkal csevegni. Hiszen - ha a pocakunk mérete nem is igazán, de - az örömeink, problémáink, félelmeink hasonlóak:)

Üdv nektek: Briel
briel

Sziasztok,

Gröni, örülök, hogy jelentkeztél! Bevarrásról: hugomat a 25. héten varrták be, állítólag az utolsó pillanatban. Ma már 37 hetes, abbahagyta a magnéziumot is, nagyon jól van.

Ancsa, mikor kell befeküdnöd? Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Akíra, finom volt a toboz? :lol: Kérlek, a kék színemet töröld, ugyanis egyik lurkóm kislány lett. :shock: Majd megírom priviben is. Ma az istenhegyin voltam, egyértelműen mondták. Olyan gyönyörűek voltak. :D

KépKép
KépKép
kornéliusz

Sziasztok Mindenki!

Kismamák ehetnek Gyrost? A gyros hús elég jól megvan sütve, toxoplazma szempontjából?

Mindenki vigyázzon magára!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Nati!
Köszi! Kedden sajnos már jövök vissza, és amint tudok, jelentkezem, és teszek fel képet.

Sclara!
Köszi az infot! Azért kicsit parázok, hogy mi lesz, mert én néha szarul vagyok a repüléstől. Na nem közben, hanem utána. Először pl 2 nappal a repülés után jelentkezett, 24 órát nagyon durván szédültem megállás nálkül. Ez nyáron volt. Legközelebb pedig decemberben volt ilyen, mikor Amsterdamba mentünk egy 7végére...ahogy oadértünk az apartmanba, egyből kezdődött, de szerencsére akkor csak 2 óráig tartott. Nem tudom miért lehet ez, de tuti a repüléstől, és elég gáz. Most meg ugye babyvel vagyok, hát nem tudom...

Akyra!
Ja, akkor értem...szal még semmi sem biztos. A megérzésről annyit, hogy én először fiút éreztem, aztán nagyon lányt, most fogalmam sincs, 2x álmodtam, h lány lesz, 1x h fiú... :) De az ajánlatom még mindig fenn áll, hogy ha neked lányod lesz, nekem meg fiam, akkor cserélhetünk. :D
Köszi neked is a jókivánságot!
Kyra nagyon édes volt a 4D-n!

Sonny!
Nagy gratula a szigorlathoz!!! Neked is köszi, jövök amint tudok.

Kornéliusz!
Hehe, akkor mégiscsak lehet odabent vm, ami leharapja a kukacokat. Én mindenesetre örülök a vegyespárosotoknak! A Rozi aranyos! :)

Na el is köszönök, rohanok tusolni, utána bepakolok, és rohanok tovább le délre Brixtonba reggae partyba, mert daddy ma játszik. 2-nél hamarabb nem kavarodunk majd haza, és 5-re már itt van értem a taxi. Juhéjjj! :)

Vigyázzatok magatokra, jövök amint tudok, már nagyon fel vok csigázva, hogy mit látok majd! Na meg alig várom, hogy otthon legyek kicsit!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

gröni

drukkolok nagyon :!:

meddig leszel bennt a kórházban?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szerintem kismamák ehetnek Gyrost :lol:
Én mondjuk magam csinálom mindíg :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa,
Fel a fejjel, biztos csak egy- két napot tartanak bennt, mert még szülés után is 3 nappal hazaküldenek.
Szosz,
Én minden héten eszek gyrost, imádom, és sztem jól át van sülve.
Én ma a Don pepe pizzát hánytam ki, mert romlott volt rajta a tojás... :mrgreen:
Sensi,
Az én megérzésemről annyit, hogy a fiamnál tökéletsen lányt éreztem, most meg fordítva. :D
A súlyod miatt ne aggódj, mert alig tehetünk valamit a hízás ellen, mert a hormonok dolgoznak. Ha keveset is eszel, lehet a víz gyülemlik fel, attól lehetsz dagi. Ha sokat, lehet az anyagcseréd alakul át, és feldolgozza az egészet a szervezet. Nála,m volt, hogy uannyit ettem, és egyik héten 0 kg, a másikon 2 kg is felszaladt. Van, aki szoptatástól fogy, van, aki stagnál, és van, aki hízik. Én stagnáltam, de amikor abbahagytuk, lement pár nap alatt 2 kg.
Hangolka,
Köszi a tippet vízhajtóra. Szombaton mama-papázik a Kori, vasárnap meg a kiccsalád megy kirándulni, úgyhogy játszóterezés majd legközelebb összejön.
Kornéliusz,
Akkor csak az egyik baba kislány? Az jó, mert neki maradnak Sári rucijai, csak a kisrácnak kell venni újat. LÁttam a múlt héten a megatoys-ban olcsó pegperegó ikerbabakocsikat, új, keress rá neten.
Akira,
tényleg cserélhetünk ruhákat, ha kisfiad lesz! :D Korinak olyan kis vagány szerelései voltak, úgy sajnáltam elrakni őket, mikor kinőttte. Kyra nagyon cuki. Kornélnak is csak most kezdett nőni a haja, látom, nektek sem a hosszú haj az erősségetek! Vágattátok már? Mi még nem, majd ősszel talán.
Sonny,
Gratula a szigorlathoz!
Katica,
Így mondta a doki "akkor mondjam a nemét? Úgy néz ki kislány!" Kérdeztem, csak úgy néz ki, vagy biztos? "hát nagyon valószínű" volt a válasz. Háromszor is láttuk a pár percben a kis lába közét, de nem úgy nézett kis, mint annak idején Korinál, hanem mint egy lapos kis valami, semmi kitüremkedés (kukika). Majd a 25-26- hét körül megyünk 4D-re, remélem nem kukacosodik meg addigra!
Gröni, szia újra itt!
Mindenkinek szép estét!

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: