A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:42-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Megint jó rég nem voltam, de végre itt a jó idő, én imádom, még a 30 fokot is, úgyhogy nem sokat vagyunk itthon.

Sonny,
én még szedek folsavat és Elevitet, de szerintem már nekem sem kéne, csak épp nem voltam mostanában orvosnál. Úgy emlékszem a fiammal is ilyentájt hagytam abba a szedését.

Katica,
mennyi idő alatt lett meg az AFP-d?
Én az Istenhegyire megyek majd a genetikaira, ott azt mondták, hogy mindenképp a betöltött 18. hét kell. De ha a dokid mostanra adott időpontot, akkor az úgy lesz jó. :wink:

Akíra,
következő vizsgálat június 9. genetikai UH.

Mozgás: én sem érzem minden nap, és akkor is általában este, mikor nyugiban leülök végre.

Mindenkinek szép hetet, vigyázzatok magatokra!

Kép

KépKép
dreika

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:43-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Végre, elmentem az AFP eredményemért, állítólag jó, AFP MOM:0,86
AFP ért.Ez nemtom mi,:29.47.

Örülök, ha nektek is jó lett :)
Vendég

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:43-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!
Voltunk balcsin tegnap, de nagyon fujt a szél, meg 2 körül elkezdett esni az eső és visszaindulásig el sem állt :( De legalább nem égtem le :) mindennek megvan a maga előnye.

Én annyira nyomi vagyok... 1hete voltam dokinál, mindne rendben volt, és eddig tartott a nyugalmam :(
Múlt héten néha úgy éreztem hogy mozog a baba, most pár napja nem érzem, illetve már annyira koncentrálok, hogy sztem már beképzelem magamnak. No persze elkezdtem aggódni, de próbálok persze nem parázni, csak néha nehezen megy... Egyszómintszáz nyomiság van most ezerrel...

AFP-m nekem még csak jövő héten lesz, és még a dokiváltást is el kellene már intéznem.

Na megyek kicsit dolgozom ebéd előtt még :)

Kép
pipal

Szisztok Kismamik!

Sensi tök aranyos pocakod van.A kilókkal meg ne foglalkozzál úgy is le fog majd menni egy csomó szülés után.

Gratulálok azoknak akik már tudják a baba nemét és irigykedem akik már érzik is a mocorgásukat.Én is már olyan kiváncsi vagyok hogy milyen lesz hogy ketten vannak.Remélem nem rugdossák össze egymást :D :D :D :D :D :D :D

Hogy bírjátok a meleget?Én imádom csak hamar felmegy a vérnyomásom.Pedig elvileg alacsony.

Én is voltam dokinál minden oké a babucikkal.Velem van egy kis gáz nem jó a vizelet eredményem ezért elküldött egy urulógushoz.Még sose voltam.Szerintetek ugyan úgy meg fog vizsgálni mint a nőgyógyi vagy csak megnézi a leletemet?Holnap reggel kell mennem.
Egyébként végre kezdek már egy kicsit jobban lenni.Összesen 6kg fogytam a hányások miatt.

Akira 06.16 megyek az AFP re.Már előre mondta a dokim hogy jó rossz lesz az eredményem mert hogy ketten vannak.Tehát jóval magasabb lesz.Akkor végül is majd miből tudják hogy minden rendben van e velük?

Kép
Kép
mesi01

törölve

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Helló!
Én még szedem az elevitet. Nekem erről a dokim nem mondott semmit. De fő az óvatosság. Különben beszélgettünk erről a dietetikusommal és azt mondta, hogy a vitamintól nem nő meg a baba csak attól amit eszünk. Úgyhogy én nyugodtan szedem tovább. Különben az én drágám is 4 kiloval született és ha a pici ráüt akkor teljesen mindegy szedem e.
Egy dolog zavar csak. A székrekedés. Nincs valami tippetek?

Sensie, Dreika tök cuki a pocitok!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Nagyon-nagyon rég írtam, de azért szoktam olvasgatni mindig.

Ancsa!
Úgy látom nem csak én vagyok ilyen parázós a mozgással kapcsolatban.... Én már 2-3 hete érzek valamit, néha nem is tudom, hogy az -e.....de van úgy, hogy 3-4 napig semmi...Na, ilyenkor szoktam mindenféle hülyeséget beképzelni.........A védőnőnek is mondtam, és ő azt mondta, hogy a dopplerrel csak a 24. héttől vizsgál....Ez hogy is van?? Nálatok meg már mindent hallott!

Az AFP-m eredménye jó lett, szerencsére, és mostmár én is jól érzem magam, csak nagyon ritkán legyint meg az émelygés szele! :lol:

És már egy hete nem dolgozom, nagyon jó itthon! Élvezem a szabadságot! Gyerkőcök is örülnek, hogy mostmár mindig itthon leszek!

Nem igazán hiszek az ilyen jóslásokban, de a kínai szerint most lány lesz....és többen, főleg az idős mamik, ránézésre megállapítják, hogy lányos vagyok! :)

Dreika!
Szépen gömbölyödsz te is! Akkor nem csak én látom hatalmasnak a hasamat......Mindjárt dobok én is képet!
Pocakfotó:
Kép

Tegnapi pancsolás képei:
Kép
Kép
Kép

Többieknek is üdv...!!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem és sajnos nincs is időm visszaolvasni benneteket, de remélem mindenki jól van és szépen növeszti a pocakját.

Gyors helyzetjelentés: voltam tartóredőmérésen: 1,43 az érték, azt mondták oké. Megmértek a manón mindent, és szerencsére tökéletesek az adatok. Megnyugodtam.
Apu szerencsére jobban van, a helyzethez képest, de az erő nálunk van, na meg nála és így a legjobbakban reménykedünk.
Sajna lebetegedtem, azért nem voltam jelen pár napig, de már jobban vagyok és az infralámpának köszönhetően az arcüregem is megmenekült.

További szép napot mindenkinek!!!

Sclara! Írj priviben, vagy ahoyg szeretnéd, hogy mikor jó neked egy tejeskávéra időpont! :D

Orsi

Kép
rborsi

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:44-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Hello!

Szép formás pocik, így végre a kolleganők sem mondják már, hogy gigapocim van, mert van másnak is (Dreika):wink:

Sensi méretekkel nem foglalkozunk amikor terhesek vagyunk és imádjuk a gömbölyű pocakunkat, pocaklakónkkal együtt! A méretek miatt elég lesz aggódni szülés után 1 évvel!!!!!!!!

Pénteken végre én is megtudom, hogy fiam lesz-e vagy fiam lesz!
Ancsa köszi nagyon jó oldal, rajta van a kínai naptár is és azt mondja FIÚ! Úgy legyen!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Haho!

Latom itt a hétköznap és felpörögtünk :)

Barátnőm szólt most, hogy a kenguru bababoltokban, ahol most a terheskiskönyvvel ha bemész, kapsz egy kupont, vagy sokat jó csomó kedvezménnyel. (van ott állítólag kismamaruha, meg ha jól látom azért ti már elkezdtetek vásárolni a babának is dolgokat). A neten fennvan hol vannak boltok, lehet, hogy megér egy próbát.

Pipal

Kép
pipal

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:45-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Az előbb lenéztem ide a munkahelyemre a laborba, hátha megvan az AFP-m és meg is volt. És jó lett, 0,70-2,50-es tartományban 0,94.!:D

Ez kicsit megnyugtatott, mert pár napja én is mozgásparában szenvedek, alig-alig mozog a Pici az eddigiekhez képest. :? Azért persze minden nap érzek valamit, de azt hittem, majd egyre erősebben érzem a mozgást, erre most visszavett a Kicsike. lehet, hogy a melegtől van? Azért jó olvasni, hogy nem csak én avygok ezzel egyedül és Nálatok is vannak nyugisabb napjai a Pocaklakónak.

Vitamin: most, hogy már nem vagyok rosszul, nekiálltam az Elevitnek, 2 naponta szedném, ha eszembe jutna minden nap. Szerencsére most elég friss gyümölcsöt és zöldséget eszem minden nap, így onnan is kerül be vitamin.

Gabi, székrekedésre természetes gyógymód a lenmag, nekem a háziorvos javasolta. Én joghurtba szoktam keverni naponta egy evőkanállal (natúr is lehet), nálam beválik. Bár az Elevit egyébként engem is "fog". :roll:

Pipal, mi is készültünk Balcsira, de mire elindultunk volna, kitört a vihar és nem mentünk. :( Pedig Lili is úgy készült.

Sonny, én fehérvári létemre nem is hallottam róla, hogy ingyenes lett a kombinált teszt. Azt meddig lehet/érdemes elvégezni?

Szupik a pocakfotók! 8)

Most ennyi, mert elvileg dolgozom... :oops:

Üdv,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy virtuálisan átnyújtsam Nektek a szórólapomat
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg

Akit érdekel kismama jóga az V.kerületben (az első alkalom ingyenes :wink: )

További kellemes pocisodást :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:45-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa! :)
Drukkolok, hogy kiderüljön!!
Nekem sajnos még 16.-áig kell várni.....És még akkor sem biztos, hogy kiderül. Ha jól olvasom, neked is két gyerkőc van. Mennyi idősek??

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok újból!

Megjöttünk hétvégén, nagyon jó volt, habár a végén már honvágyunk volt picit! :D
Nem igérem, hogy képes leszek visszaolvasni az elmúlt 2 hét gyümölcsét, egy pár oldalig visszamentem, majd pótolok!gratulálok mindenkinek, aki tudja a baba nemét!Meg a mocorgásoknak is gratula!
Én most csütörtökön lépek be a 17. hétbe, még nincsenek nálam egyértelmű mocorgások-néha mintha valami, de ezt akár be is beszélhetem.
Ma voltam dokinál, levette a vért az afp-hez, habár szerinte ez elég fölösleges, mert a 12 hetes uh-n már nagyon szépen látszott a gerince.Én azt hittem ebből is szűrik a Down-kór lehetőségét, ő azt mondta, hogy azt a nyakiredőből meg a genetikaiból nézik.
Olvasom, hogy többen mentek erre a genetikai Uh-ra :?: Ez életkor miatt van, vagy doki utal, vagy miért :?: :?: Mert ennek van egy kis vetélési kockázata, nem?
Holnap uh, nagyon jó lenne tudni a nemét :lol:

Orsi, én bármikor ráérek, nem dolgozom már, így alkalmazkodom hozzád.meg a férjem menetrendjéhez, de mondj egy időpontot, mikor jó neked.A tel.számom(nem írom privibe, bocs, lusta vagyok, de az iwiwen is fent van):0620 3291802.Várom, hogy jelentkezz!)
Ancsa, üdv neked!Akkor holnap, te is izgulsz!Én 12,30ra megyek..

Sensi, átérzem a helyzeted, én is szedem a kilókat és picit félek, hogy mi lesz ebből a végén :?:

érezzétek jól magatokat, csak csínyján a nappal!
sclara

Sclara,
a genetikai UH-nak 0% a vetélési kockázata. Ez kötelező protokoll, az első a 12. héten, a 2. a 18. héten van. Sima UH tulajdonképpen, ahol az elsőnél az orrcsontot és a nyaki tarkóredőt nézik, a másodiknál pedig a baba összes szervét, azok működését.

KépKép
dreika

Katinka
az ingyenes kombináltat sztem nálam láttad, és a rádióban hallottam a hírekben. Keress rá itt a neten biztos van valami hír róla.
Ditta
jó nagy a pocid már! :P Édik a gyerekek.
Derika
Nálunk 1 hét alatt meglett az Afp.
MOM 1,1 megdícsért a dokibácsi. :P A genetikai uh. is rendben volt, de a multkori "minthakukinak" ma nyoma sem volt!! :lol: :lol: Így újra teljes a bizonytalanság nem ügyben...de nem kül.érdekel, lényeg h. jól van! :lol:

Lányok nem túlzás 15-18 hetesen a baba mozgás/nemmozgás miatt izgulni??Az összes szakkönyv a 20. hétre írja biztosra, én ajándéknak veszem ha elcsípem nagy néha, nem elvárás sztem. még ennyi idősen. :?: ne izguljatok feleslegeen még ezen is.:wink:

Sclara
Szerintem neked pont a holnapi lesz a genetikai uh-d, nem? :wink: Semmi extra csak mindenét megszámolják, megmérik stb...nincs kockázata.
Drukkolok mindenkinek hogy mutassa magát a babay!! :lol:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hát elég ritkán jutok el odáig, hogy írjak :oops:

A lányom nem igen hagy rá időt! Mire elolvasok mindent már itt is van az ölembe! Szóval nem egyszerű az élet egy 15 hónapos babával :lol: hát majd még kettővel milyen jó lesz :lol:

Genetikai uh
: álltalában nem a saját orvos végzi hanem egy másik doki legtöbbször kórházi géppel nem a sajáttal! Ezt azért szokták így mert így két szakvélemény is van! Semmi kockázat :wink:

Drukkolok minden ma ultrahangozónak, hogy kiderüljön a baba neme!

Katica, akkor most mi legyen, színezzem vissza alap színre a sorod? Vagy maradjon egyenlőre fiú? :roll:

Magzatmozgás
! Egyet értek Katicával, ne hergeljétek fel magatokat feleslegesen! Jól van a bébi! Ha egy két napig nem érzi az ember nem kell pánikolni! Előszőris ha dolgozik az ember vagy sok a dolga van hogy fel se figyel rá, hisz ezek még nem olyan erős mozgások mint mikor 34 hetesen kirúgja a ház oldalát :lol: És ha valaki nagyon aggódik egyen meg valami jó szénhidrát dús kaját és akkor záros határidőn belül meg fog mozdulni a bébi :lol: :wink:

Vitaminok! Doki válogatja, hogy mit mond! Nekem a lányomnál mondta a doki, hogy 3 hónapig szedjem aztán nem kell, a mostani dokim meg azt mondja szedjem csak végig! Nem gondolom, hogy emiatt lesz kisebb vagy nagyobb a baba! A lányom 3900g-al született és 55cm-el! Óriási volt! Pedig csak 3 hónapig szedtem elevitet! Szóval szerintem nem ettől függ! Sok helyen olvastam, és azt hiszem itt is mondta már valaki, hogy a kajáktól van amit eszünk! Hisz tele vannak minden féle mesterséges szerekkel! Hisz egész évbe esszük a gyümölcsöket zöldségeket....idénytől függetlenül mindet....azok se normál úton teremtek...szóval szerintem ott a nagy baba magyarázata! Nem az elevitbe és más vitaminokba! :roll:

KépKép
KépKép
akíra

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:46-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Haho!

Ancsa mennek a drukkok!!!

Én emiatt nem izgulok, hisz mi nem akarjuk előre tudni (hozzáteszem: EGYENLŐRE) :)

Mar annyira izgultok mind, hogy lassan átragad rám is :)

Szép napot!

Pipal

Kép
pipal

Ancsa!!
Várunk a hírekkel! Ha kapsz képet, azt is muti!!
De jó! Nálunk is majdnem uez a felállás!
Veronika 8 éves lesz augusztusban, Atika 4,5 éves. :)

Akíra!
Igazad van, lehet, hogy feleslegesen izgatjuk magunkat a mozgással kapcsolatban...csak én úgy tudtam, hogy minél többedik terhesség, annál hamarabb megérzi az anya....azért vártam én ilyen türelmetlenül!

Sclara!
Merre jártatok?? Lehet, hogy írtad, de már nem emlékszem...... :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:47-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa én mindenféle képpen elmennék 4Dre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én legalábbis tuti nem bírnám ki 2 hétig!

Nem tudom felétek milyen a 4D! Itt Pesten tudok ajánlani neked kettőt is, de biztos ott is vannak jók! Drukkolok, hogy minden ok legyen! És addig is fel a fejjel! Ne aggódj! Majd a 4D után aggódj ha van rá ok! :?

KépKép
KépKép
akíra

Ditta, igen én is ezt olvastam sok felé, hogy a másodiknál, sokadiknál már milyen hamar megérzi az ember! De a vastag hasfal és a túl izmos hasfal se kedvez a babamozgás érzékelésének! Meg alkati kérdés ez nagyon! Nekem most elég vastag a hasfalam az előző terhesség után rajtam maradt kilók miatt, de Kyránál nem volt az ilyen idősen, és én bővel 25 hét körül voltam mikor megéreztem! :shock: A védőnő nem akarta elhinni, hogy még nem érzem, így inkább már azt mondtam, hogy jajj persze hogy érzem, csak hagyjon már! :oops: Szóval szerintem alkati kérdés is! Én ezért nem aggódok :)

KépKép
KépKép
akíra

Ancsa ha a korának megfelelően fejlődik márpedig adatok szerint így van akkor próbálj meg nem aggódni a szonográfusok amúgy is szeretik ijesztgetni az embert :twisted:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ancsa! Szerintem is menj el 4D-re! Pont az ilyen eseteknél hasznos szerintem, mert jobban látják vele. És próbálj meg ne aggódni!

A mozgással kapcsolatban ma megkérdeztem a védőnőmet, és azt mondta, ha már megmozdult, akkor is bőven elég a napi 1-2 mocorgás ebben az időszakban. Mert tegnap éjjel teljesen kiborultam, a pocim is húzódott egész nap, féltem, hogy valami gond van. :cry: Bár ma aztán többet mocorgott az átlagnál, így megnyugodtam, de lehet, hogy egy héttel előrehozom az UH-t, a védőnő szerint ha már megvan az AFP eredmény, akkor mehetek.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!
Jó régen nem voltam ismét! A helyzet változatlan, pocakom hetek óta se nem nő, se nem csökken, reggel átlagos méretű, estére pedig akkora, mintha szülni készülnék. Nagyon vizesedek, ti hogy vagytok ezzel? jeggyűrűmet holnap reggel megpróbálom levenni valahogyan, teljesen ráolvadt az ujjamra. Egy nap alatt képes vagyok "hízni" 1 kg-t, így vagyok tegnap 4kg +, ma 5 kg+-nál. Ez csak víz, ugye? :oops: Mit lehet tenni? Dinnyét enni, vagy sörözni?
A meleg borzasztó, de napi 4-5 órát kinnt vagyunk gyerekezni, fél 10-től fél 12-ig, majd du 5-től kb fél 8-ig. Durva, de a fiam mozgásmániás, és csak ennyi futás tudja lekötni az energiáit. Plusz biciklizni ilyen melegben "élmény".
HOlnap megyünk genetikai UH-ra, talán kiderül mit várunk! Én eddig csak arra gondoltam, hogy a nemét megtudjuk, de most, hogy Ancsát megijesztették, elgondoltam, hogy milyen sokmindent néznek meg ekkor. Kértem a dokimat, hogy ő nézze meg a kórházban, de mondta, hogy ezt csak erre szakosodott szonográfus szülész-nőgyógyi nézheti meg, mert ez a hivatalos forma.
Ancsa, sztem is menj el magánba 4D-re ott a belső szerveket is látják, mert átkapcsolhatók a gépek 2D-re is. Biztos nincs semmi gond, a kis ficánkákat nem mindig lehet egyértelműen megnézni.
Akíra, én is alig éreztem a Korit, keveset is mozgott bennt, de asszem ezt már írtam, most meg egy örökmozgó futóbajnok!
Pipal, hogy bírod ki, hogy ne tudd? Tesóméknak is meglepi lett a neme születéskor! A barátnőmék sem akarták tudni, én árultam el véletlenül, amikor néztük a 4D-s felvételt, hogy jé, ott a kukaca! Ők addig nem vették észre... de azért örültek, hogy akaratukon kívül, de megtudták.
Na, felébredt a manó, megyek!
puszi

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!
Gratula a pocakokhoz, csak lesek, hogy mekkorák már, hát ahhoz képest az enyimé még picurka...
Én eddig három és fél kilót híztam, de azt mindenfelé érzem, még a hátamon is. Drága nagyapám mondta régebben, amikor átölelgetett, hogy angyalkám, azt hiszem, hogy most ismét kiújulnak az "angyalszárnyaim". :)
Vizesedésről..., hát én is érzékelem, hogy délutánra, estére bevizesedek, főleg a bokámon látom, illetve ha zoknizom, akkor még a gyenge gumi is bevág valamelyest a bőrömbe. Pedig ülő munkát végzek, nem erőltetem, fel is polcolom...
Múlt héten voltunk ultrahangon és mindent rendben talált a doki. Képzeljétek, a Picurkánk pucsított nekünk, és mutogatta magát szépen, de hol úgy tűnt, hogy három vonalat látunk, hol a doki a köldökzsinór előtt látni vélt valami kis fütyit... negyedórát rágódott rajta, amikoris azt mondta, hogy hát akkor ő most inkább nem mer biztosra nyilatkozni.
Így a kis titokzatos Babánk még egy ideig izgalomban tart bennünket. :)

Még tart a vizsgaidőszakom, esetleg Akíra, Sonny, Mesi, Sensi írnátok néhány sort priviben, hogy hogy vagytok? Megköszönném, mert most is csak ezt az oldalt tudtam átfutni, és külön is érdekel, hogy érzitek magatokat.

Aztán hónap végén remélhetőleg felszabadulok, és mindent visszaolvasok mindenkiről.
Bízok benne, hogy jól vagytok!
Ancsa27, drukkolok Nektek, hogy rendben legyen a kis szivecske!

Zsé - Anita
zsemlyécske

Sziasztok,

Én is jó rég jártam itt, de igyekeztem visszaolvasni amiről lemaradtam.

Ancsa, ne aggódj...és szerintem is menj el 4D-re, ott minden sokkal jobban látszódik!!!!!!

Nálatok hogy volt ez az AFP vérvétel? Mert nekem mondta a dokim, hogy jún. 2-án vagy 3-án menjek. Én tegnap el is mentem, de nem vették le a vért, mert a labor szerint még nem töltöttem be a 16 hetet. Szerintem, meg a dokim szerint is betöltöttem. De ők azt mondták, hogy menjek vissza csütörtökön, mert akkorra töltöm be :?
Most nem nagyon értem, hogy a labor miért bírálja felül az orvost. Meg, hogy most kinek van igaza? Honnan tudjam, hogy jó időpontban veszik-e így végülis?
Tudja valaki, hogy ezt meddig kell levenni? Mert csütörtökön szerintem én 16+5 napos leszek. Ez még jó?

Lovani

Kép
lovani

Lovani, nekem is 16+5 napon vették le! Nyugi jó lesz :)
De azt tényleg nem tudom mi alapján bírálják felül a laborosok a dolgot... :roll:

Zsé, írok este ha letettem Kyrát :)

Dalmi, hát nálunk detto ugyanilyen semmi mozgás itt meg egy örökmozgó...mi is non stop az udvaron vagyunk! Reggel 5kor kel, 6kor már a boltba sétálunk, 8ig kint vagyunk, utána visszafekszik, majd 10-12ig megint kint vagyunk aztán bent kaja meg alvás aztán 3tól 6ig kint, majd fürcsi, vacsi, ágy! Hát nem egyszerű egy örökmozgóval az élet :roll:

Katinka, ha a 18.hetet betöltötted már mehetsz! A genetikainak az a lényege, hogy betöltött 18 hetes legyél :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
dehogy színezd vissza! :lol: nem akarok plussz munkát, csak azért mert viccelődik velünk Kicsibogárka!!Mind1 milyen a szín majd ha bizti max. átszinezzük,jó?! :wink:
Ancsa
egyetértek Klarisszával, szép normál méretek, biztos nincs baj! Hajrá 4d! Szorítok nagyon!!++++++++++++++++

Kép
katica_75

Sziasztok!

Ancsa nagyon drukkolok Neked! Bizzunk benne, hogy a legnagyobb rendben van minden!

Képzeljétek, lementem a boltba vacsinézőbe, erre ennek a bébinek nem kell semmi, már hülyének néztek, hogy 5ször végigmentem minden soron, pultnál, betettem valamit, majd kiraktam. Jól fogunk kinézni, ha semmise lesz jó, tökfőzeléket akkorse eszem!!! :wink:

Jajj akartam már kérdezni, hogy aki volt kombinálton: valakinek a MoM értékei lettek magasabbak, mint 1? Totál negatív volt az eredmény, a doki annyit mondott csak, hogy átlagosan 1 szokott lenni a MoM, de valszeg mivel nekem mindkettő hormonnál magasabb lett (2 és 4) ez valami rám jellemző genetikai dolog. De az AFP-nél is MoM-ot néznek nem? És ha nekem az is alapból magasabb lenne, azt beparáztatnak majd feleslegesen?! na én most ezen gondolkoztam.... Valaki esetleg valami okosat?

Köszi:
Pipal

Kép
pipal

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:48-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!

Az 1,1 az 1 körüli tehát teljesen jó.
Nekem 2, és a másik 4 körüli érték lett...

Elmész végül 4D-re vhová?

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok Lányok! :)

Kati!

Az a kombinált teszt miből áll?Én Fehérvárra járok épp dokihoz meg a kórházba :D

Ancsa!

Nagyon drukkolok mára, reméljük, nem lesz semmi baj..... :)
Egyébként ez a probléma nem a "lyukas szív"?
Mert nagyon sok baba születik így, van is ismerősöm ilyen. Eléggé gyakori, születés után helyre szokták hozni műtéttel.
Vendég

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:48-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:49-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsi nálam se mozog állandóan pedig én már érzem 3 hete csak ha kényelmetlen neki akkor mozdul (pl:pipilve előrehajolok :oops: ), este ha véletlen bátorságom van bal oldalamra fordulni akkor rögtön megkeményszik a pocim. Meg tegnap belerugott apa fonendoszkópjába :lol: , de egyébként szinte mozdulatlan, ezen ne parázz majd visszasírod ezeket kb.:10 hét múlva.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hali!
Ancsa, nem lesz semmi baj. remélem gyorsan találsz 4DUH-t.Azért drukkolok neked! Gondolom most semmi sem tud megnyugtatni.
A mocorgásra nem tudok mit mondtani, mert nekem a dokim azt mondta, hogy 18-20. hét előtt ne várjak igazán semmit. Így nyugodt vagyok.

Nekem AFP eredményem csak hétfő körül lesz. De valahogy emiatt nem izgulok. Most jobban várom a 4d-t szombaton.
Akíra, neked mit mondtak, mikorra lesz meg az AFP eredménye?

Kép
Kép
gabi82

ÁÁÁ, kifelejtettem. Nekem mostanában olyan szokott lenni, hogy pl. ülök és felálok akkor olyan mintha valami bennem lejjebb csúszna. Olyan, mintha a hasam esne le lassan. De az meg se mozdul. Kicsit ilyenkor mindig megilyedek. Mi lehet ez? Lehet a bébi ? Vagy most nagon hülye kérdést tettem fel? :oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:49-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Látok itt egyre növekvő pocikat :-) Ezek alapján én nem tudom, hogy az enyém merre tart. Szinte hetek óta nem nőtt semmit. Még most is előfordul, hogy azt mondják nem is látszik...

Én is úgy mentem AFP-re, hogy a doki 26-27-re mondta az időpontot, viszont a védőnő átírta 30-ra. Majd kiderül. Biztos jó lesz. Ebben kell hinni :-)

Szerintem sem kell izgulni a mozgás miatt. Mi sem vagyunk u.olyanok minden nap. Szundiznak nagyokat. És még olyan picik, hogy csak a nagyobb mozdulatokat vesszük észre.

Nemet illetően elbizonytalanodtam. 4D-n simán azt mondták fiú, de nagyon sok olyan történetet hallok, hogy okozott meglepetést a baba születéskor. Igaziból majd ha a dokim is azt mondja, akkor elhiszem. Tegnap néztük, de a csöpp törökülésben trónólt és mindent eltakart :-)

Én vitamint szedek még. Nincs semmi kellemetlen mellékhatása nálam, és egyenlőre a baba sem nő túl gyorsan :-)

Az én védőnőm 15 hetesen belehallgatott a pociba. Azt mondta alkat kérdése, de ált. 20 hetes kortól mindig megnézik.

Ancsa! Próbálj meg nem túl sokat aggódni, mert szegény babó megérzi. És amíg nem biztos... Remélem nem lesz semmi gond!
A 4D-ben sem mindig bízhat az ember. Nekem azt mondta a hölgy, hogy van egy nagy miómám. Még ki is nyomtatta. Na vajon mi volt ez? A lepény tapadásának helye... Én már csak az orvosom szavát hiszem el. Sőt, másét nem is kérdezem. Felesleges izgalmakat kerülök így el.

Vigyázzatok magatokra! Egyetek finomakat :-) !
almi

Ancsa!!

Kérlek ne gondolj a legrosszabbra!! A lényeg, hogy most keress egy jó uh-s rendelőt!
A mozgás nálam dettó.... :roll: van, hogy napokig semmi......ha érzek is valamit, annyira csekély, hogy lehet, nem is az.......De azzal nyugtatom magam,hogy ha a lepény a mellső falon tapad, az nagyon tompítja a mozgás érzékelést. Meg hát nem is vagyok az a soványság... :oops:

Írj, ha megtudsz valamit!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ancsa!

Szerintem is telefonálgass sokat, valahol biztos lesz szabad hely 4D-n! Vigyázz magadra, és ne izgulj, rendben lesz minden!

Mocorgás: nekem is volt egy határozottabb rúgás már, de jó pár nappal ezelőtt. Azóta inkább csak lepkeszárny-csapkodást érzek! Még picik a babók, szerintem csak néhány mozgásukat (ha) érezzük, emiatt még felesleges aggódni!

Pihenjetek sokat!

Nekem meg légyszi drukkoljatok, hogy holnap túléljem a szigorlatot, és sikerüljön!

Judit

Judit
Kép
sonny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: