A torna milyen volt, nem féradtál el? Gartula a rakott krumplihoz Szerencsés a férjed , hogy ilyen jó asszonyt talált!
Tényleg Tancsu, Ti mióta próbálkoztatok? Vagy csak véletlenül növeszted a pocakod??
Most igyekszem még betörni a cipőt, van még időm szerencsére, de én tervezem, hogy többször is cserélem. Én az utóbbi időben olyan kényelmes lettem, hogy a magassarkút, csak pár órán át viselem el.
Tavaly ősszel beszélgettünk a babáról.Akkor a párom még hevesen tiltakozott, hogy korai.
November 15-20-a körül aztán azt mondta, hogy ámen, próbáljuk meg.Akkortól ment élesben a dolog.
November 27-.én megjött a mensim, karácsonykor meg pozitiv tesztem volt....
Sosem gondoltam volna hogy igy fog menni...
Hát akkor én bedőltem a reklámoknak, zsíros hajra sampon!
A doki és a fodrász szerint ez is a hormonzavartól van! Pirike már csak pöttyözget! Remélem el is áll egy darabig!
Azt hiszem Királyfit kétvállra fogom fektetni!
Már napok óta a ti eöksönötökről olvasgatok én meg csak cserélem a betétet, cserélem a betétet, cserélem a betétet..............
Légy nyugodt Zsuzska,most én is betétezek. Tegnap este olyan gülü szemekkel nézett rám a páromés mondta, hogy hát pont most amikor nekem megvan,akkor neki hogyan ágaskodik. Na én meg elküldtem szegényt melegebb éghajlatra,mondtam, hogy zárva és befordultam aludni. Sajna. Nálunk is ez van most.
Azt hiszem, sőt tudom engem ez a piri ügy nagyon megviselt!
Előszőr nem jön meg 2 hónapig, aztáán nem áll el 2 hónapig ,kikaparnak és folyik tovább.
Annyi 35-40 évessel találkozom a kórházban akiket kipakoltak, még nem szeretném!! Egy esélyt szeretnék kérni !!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Flóra sajna nekem is mennem kell mert van még munkám, és egy ídő útán ez a tetű rendszer ugyis kidob!
Holnap 9 körül legkésőbb indulnunk kell! Ajándék : Merci bonbon! Nincs jobb ötletem! én szeretem!
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!! Sziasztok!
Flóra ne dolgozd halálra magad!
Évi ez rád is vonatkozik!
Szilvi vigyázz magadra,hogy szép mennyasszony legyél!
Tancsu simizd és mesélj buckalakónak!
Benó ne szekáld halálra Gy.-kát mert impotens lesz!!!!!!!!!!Ne rémiszgesd semmiféle vizsgálatokkal!
Na most elvonulok hajat mosni.Aztán szépen beszáritom.
Ha hazajött az anyósom, akkor megyünk az okmáynirodába, elvileg megcsinálják itt is az új személyimet.
Csak a tb és az adókártya miatt kell majd Miskolcra utaznom.