Nagyon szépek, édesek a babák!!!
Márti! Ti 2 év korkülönbséggel terveztétek a babáitokat vagy a véletlen műve?
Tünde! Most láttam először a lánykádat! Nagyon szép kislány!:D Már milyen nagy ő is! És látom, hogy Bene nagyon szívesen megmutogatja, hogy mit is kell Villőnek -hamarosan- csinálni a bébitornázóval.
Olvasom, hogy nem vagy elégedett a tejmennyiséggel. Saját tapasztalatom -és olvastam is róla- hogy a tejhozam növelésére a 2 óránkénti szoptatás a legeredményesebb. A fejlődési ugrásoknál pedig úgy tűnhet, hogy kevés a tejcsi, de a gyakrabban történő mellretételek mégtöbb tejecskét eredményeznek. Ezt én is alátámasztom, nálunk is így volt mind3 fiúnál. És még csak 2x kap hozzátápit (gyümölcs és főzelék) Gáborom (a többi saját termék
Susy! Milyen komoly ez a szopi utáni beájulós kép! Egyem meg! És már Kristóf is elmúlt egy hónapos!!! Szép nagy baba ő is.
Szentpyr! Panna lányod csodaszép kislány! Udvarlók tömkelege van kilátásban..... Apát nem fogom irigyelni.
Bonca! A 3. babánál még rövidebb lesz a vajúdás! Csak időben sikerüljön elindulnotok! És amit még örömmel tapasztaltam, hogy sokkal bírhatóbbak a fájások. Én a fájások alapján talán 3 ujjnyira saccoltam, de már teljesen ki voltam tágulva, mikor a szülőszobára "befutottunk". Rá 15 percre már meg is született Gáborom. Az első szüléssel össze sem lehet hasonlítani.
Márti! Neked milyen élményeid vannak a szüléssel kapcsolatban? (Elnézést, ha esetleg korábban már szó volt róla.)

[/img]