A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

[quote="gabi.baba"]M írta:gabi.babaeg hogy nem lehet felhajtani a lábánál semmit,ha elalszik,lóg neki a pici bábija.

Gabi, ez az, amit én is hiányolok, ez lenne a lábtartó, ami nekünk nincs.
Hát, mostmár mindegy. Úgy látom, sok más sportkocsinál sincs. Amíg nem próbáltam, nem gondoltam, hogy erre is igényem lenne. :wink:
Azért mostmár nem veszünk még egy kocsit, sőt ha lesz még egy gyermekünk, még ő is ezt lesz kénytelen használni. :)

"Lábtartó, állítható:
A lábtartó felemelésével a gyermek kényelmesen tud feküdni a kocsiban, leengedésével pedig az ülő pozíció kényelmesebb. A vérkeringés is jobb, ha a láb a lábtartón nyugszik."
mary74

Pici,
nagyon jók a képek!!! Zsófi nagyon szép, a kis modell!!! :D
mary74

Pici, gyonyoruseges a babod! Tetszik a fogkefes kep.
Elina utalja, a kezebe elvan, de a szajaba (ezt az egy dolgot) be nem venne, mikor kicsit megdorgolom neki, sir.
Szerintetek azert, mert jon felul a foga??? Valakinel meg ilyen tapasztalat fogmosas ugyben?

Elinanak Hipp gyumolcs instant teat adok eleg regota, szoval ezt nagyon szereti, nalunk a viz nem csuszik, amit sajnalok, talan majd nyaron.
Facsart gyumiket - narancs stb. is szereti.

KépKép
horilda

Pici, jól eltaláltátok a fel a fejjel maci c. képet. :lol:
Micsoda szempillái vannak Zsófinak, olyan szép!

Kép
niki30

pici, lyányom uígy tartja a száját :shock: :D már csak azért is igen-igen szép Zsófi, mert továbbra is tök hasonlítanak enyém nyúllal - ja pl ebben is: Viki ugye nyúlkor született :lol: (de a természete is elég nyúl több vonatkozásban :roll: )

mi csakis vizet iszunk.
hm, én lehet h nagyon béna vagyok, de én teljesen 100%-ig soha nem tudom h mi az, amit mindig és tutttttira megenne, úgyh nálunk nincs jolly joker kaja, amit mindenbe keverhetek... :roll: pedig ez nagyon megkönnyítené anya dolgát... de végülis darabos kajánál már nem is olyan egyszerű ez a trükközés.

fúú, akkor most nem is vagyok már olyan irigy a kocsitokra: a mienken van ilyen lábtartó és én bevallom h nem is hajtom le, akkor sem, ha ébren van, mert ahhoz még kicsi h a támasztóra v mifenére leérjen a lába és sztem így biztosan kényelmesebb neki. enyém ráadásul sokszor alszik séta közben (persze, mert többnyire alvós időpontban viszem - mert én önző dög, nem bírom azt a rengeteg ringatást... :roll: :oops: )

kaptam szülimre egy kenyérsütőt! :D kikönyörögtem magamnak és persze gyermekemnek - erre api ette meg az egész első sütést :lol: ő, aki mindig le akart beszélni és azt gondolta h ebben majd biztos vmi ehetetlen kulimász lesz kenyér helyett :shock:
a kérdésem a következő volna: sztetek kukoricalisztre ha kicserélem a liszt egy részét, az ehető lesz? van vmi aranyszabály h a liszt hanyad reszet lehet kicserelni masmilyenre? help!!
Vendég

Vanda, nem biztos, hogy jól értem a kérdésedet. :oops: Hogy hogy biztonságos-e a sinlac? Allergia szempontból, vagy hogy érted? Én azért döntöttem emellett, mert tápszert nem adok, mivel van tejem, de már akartam valami pépet próbálni, hátha az bejönne, mert ugye a szilárd kaja nem nagyon megy nálunk-és én tejpépet nem akarok, mivel Zitának volt egy kis tejérzékenysége kisebb korában, ami nem volt "bizonyítva" de a tünetek alapján valószínűleg az volt, mikor tejdiétáztam elmúltak, ill. nagyon sokat javult...de már kinőtte...azonban a biztonság kedvéért mi a tejes dolgokkal 1 éves korig várunk. Így maradt a sinlac, ez tejfehérjementes, és megjegyzem finom :wink: A doki írta fel, de azt nem tudom, hogy kizárólag receptre adnak-e a patikában? :roll:
Talán észre sem vetted, de az írásodban, megint azt írtad "a kicsinek" :lol:

Kép
ági_bp

Bálintank boldog hófordulót!

Blanka szép méretekkel rendelkezik :D

Mary, én csak vizet adok. Valahogy így alakult. Bár cukros lötyit amúgy sem lenne szerencsés, mert lehet elvenné a maradék étvágyát is Zitának. Viszont édesítetlen tea,ilyen szempontból nem lehet rossz. Más kérdés az íze. Bár én szeretem a gyógyteákat mindenféle ízesítés nélkül.

Kép
ági_bp

Pici, nagyon egyéniség ez a lány! :wink: szépek a képek. Egyforma a dohányzóasztalunk, a járókánk és a függönyünk is hasonló.

Kép
ági_bp

Doo, én kukoricaliszthez nem értek.

Kép
ági_bp

Zita még felvan. Itt játszik. A kis bagoly. :o na, épp nyomott egy ásítást. Fúú, kopog a padlón, alattunk ezt nem értékelik majd :? úgyhogy véget kellett vetnem a játéknak.

Ti gyermekeitek is papírmániásak??Megenne egy tonna papírt, ha lehetene :shock: :?

Kép
ági_bp

Ági,
nálunk a víz nem igazán nyerő, ezért próbálkoztam a teával. Az jobban csúszik, így ízesítés nélkül is.
Mi magunknak sem szoktunk a teába semmit tenni, csak úgy natúrban isszuk a gyümölcs- és a gyógyteákat is.

Apa már gondolkodik, hogyan csináljon lábtartót a babakocsihoz. :lol:
mary74

Köszönjük a bókokat :) Tényleg tök jó mindenki képeit nézegetni, már annyira kis egyéniségek a babók, én épp azt néztem Doo, hogy már talán Zsófi és Viki nem hasonlítanak annyira, mint pár hónapja, egyre jobban kialakulnak a kis egyedi vonásaik.
Ez a szájbeszívás nekem is a kedvencem, olyan édes lesz tőle :) Mondjuk nem győzöm kenni a száját, mert kint is csinálja és a hidegtől meg a nyáltól állandóan ki van száradva az alsó ajka :(
Nálatok nem okoz gondot?

Ilda, én nem nyúlok a szájába a fogkefével, ha ő rágja jó, ha nincs kedve úgy is jó (egyelőre :wink: )
Zsófi utálja ha bárhol a fejéhez érek, nemhogy a szájába nyulkáljak.

Ági, igen az asztalt mondtad már, meg is beszéltük hogy nagyon kell vigyázni rá, mert minden folt meglátszik rajta, én poharat is csak alátéttel rakok rá, család és barátok tudják már ez a heppem :wink: Tegyél fel egy képet a nappalitokról!
Zsófi is imád papírt enni, megeszi a simát is, de a kedvence a színes keménypapír :wink: Ezért inkább nem adok neki semmit amin papír van, de így most rászokott a könyvekre :lol:
Amit a papírnál is jobban szeret az a kábel... minden színűt, nagyságút szeret :lol:

Nálunk apa szokott kenyeret sütni, azt tudom hogy a harmada legalább mindig sima liszt szokott lenni , a maradék graham és rozs, nem tudom a kukoricaliszttel lehet -e 2/3 ot helyettesíteni , de legrosszabb esetben fele bizti mehet, miért ne? A boltban is kapni kukoricalisztes kenyeret, szerintem ha kevesebb mint fele lenne kukoricaliszt, nem lehetne érezni az ízén... márpedig lehet :wink:

Sinlacot mi is eszünk, növényi fehérje, milyen szempontból ne lenne biztonságos? :shock:

Zsófi ma hajnali 7kor döntött úgy hogy reggel van, ez engem elég megviselt :oops:
pici76

[quote="pici76"]
írta:
pici76
Meggy nálunk csak banánnal csúszik, vettem bio kukoricapelyhet, elkészített tápszerbe szoktam beáztatni (sima víz helyett) és ahhoz keverek gyümiket. Nagyon fini :)

Pici,
hasznosítottam az ötleteidet! :D Köszi!
Tízóraira banánt és meggyet turmixoltam össze tápszerbe áztatott kölespehellyel. Blanka imádta! :lol: Villámgyorsan eltűntette!!! :lol: Nagyon fincsi volt!
Én a meggyet egy kicsit megfőztem, Te nyersen szoktad vagy főzöd?
Én még nem láttam bio kukoricapelyhet (dm-ben sem - de lehet, hogy csak éppen akkor nem volt nekik, amikor én voltam), máshol is csak olyanokat találtam, amik tele vannak fűszerekkel, ízesítőkkel, olyat inkább nem vettem. Ezért csináltam én kölespehellyel, nekünk az van itthon bio. Hol vetted ezt a bio kukoricapelyhet?
mary74

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:08-kor.

Kép
ági_bp

Zitának boldog hófordulót!!!!
Brendus is eszik papírt. :lol:
Én is szerettem volna kenyérsütőt,de macerásnak gondolom.Nem az?Mennyi időt vesz igénybe egy kenyerentyű megsütése?
Mary!Ha apa rájön a lábtartócsinálás titkára,léccike oszd meg velem,hogy készült,jó?akkor lekoppintanám,mert Brendon is mindig alszik a kocsiban.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszönjük a köszöntést! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 15:08-kor.

Kép
ági_bp

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205595685.7444.jpg[/img] levágott hajjal[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205596597.7208.jpg[/img] még hajjal[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205596729.8191.jpg[/img] gyermekeim[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hogy raktok fel egy hozzászólásban több képet?[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabibaba, mikor a feltoltes utan bezaras-ra nyomsz, ujra raklikkelsz a melleklet feltoltes, es igy tovabb...

Szepek ezek a legenyek!
Mi is megyunk hetfon fodraszhoz, mienk nem tul nagy, csak egnek all, tudjatok :D :D :D szoval igazittatni, hogy szebben nojjon.

KépKép
horilda

Apa meccsre ment, en meg a paprika tv-t neztem, es ugy megkivantam a lasagne-t, azt csinaltak, pedig holnapra rantotthust terveztem, Apa nem komalja a lasagne-t, meg ugy alt. a tesztas (olaszos) kajakat, en meg imadom.

Ez fontos info rolunk :o :lol: :lol: :lol: :roll:

KépKép
horilda

Zitának boldog hófordulót kívánunk!
Olyan aranyos, ahogy a kövön csócsálja a rongyot.

Brendon is cuki. Jéé, hosszú hajjal milyen más.:)

Még jövök.

Kép
niki30

Isten éltesse Zitát!!! :D
Nagyon aranyos! Nagyon jól áll neki az a rózsaszín kockás szerkó! :D

Gabi, már készül a lábtartó. :lol: Fotózom a lépéseket, majd ha elkészül felrakom. Lehet, kicsit fapados lesz, de a semmitől mindenképpen jobb.
Brendon nagyon vagány! Nagyon jó az a kép a két tesóról! :)

Annyira szép idő van kinn, sokat sétáltunk délután.
mary74

pici, az nálunk nem szájbeszívás, hanem ellenállhatatlan, uakkor decens mosoly :wink: :lol: mindenesetre nem pirosodik ki a szája körül.

mary, pedig a dm-ben tuti lehet kapni - legalábbis nálunk, mert én is ott vettem. de pl intersparban is vettem már ilyen natúr kukoricapelyhet. semmi más nincs benne, csak a kukorica. lehet h nem a hagyományosak között találod, hanem bio v diétás részlegen. legalábbis nálunk az interben így van. ja és soha nem szemmagasságban, hanem ált lentebb :roll:
Vendég

ja és sinlacot mi is használunk időnként. egyébként számomra elgondolkodtató h miért ez vényköteles, mikor éppen h nem okoz allergiát, tök natúr rizs és szentjánoskenyérmag összetvőkből áll, kicsit vitaminnal dúsítva. uakkor az üzletekben olyan dolgokat lehet venni, ami hááááát, sztem orvosi rendelvényre lenne optimális. pl számomra megdöbbentő h normál tápszert lehet kapni recept nélkül.
Vendég

gabi, tőleg mennyi időt vesz igénybe v a géptől? én kb 2 perc alatt betöltöttem a hozzávalókat - ebben már a méricskélés is benne volt. a gép meg úgy 3.5 óra alatt sütötte meg - legalábbis ezt a fajtát. én fél kilós francia fehérkenyeret csináltam.
Vendég

Ilda,köszi,megpróbálom majd.

Mary!Tényleg osztd meg velem.Ne felejts el.

Doo!Az tök sok.De legalább azt teszel bele,amit akarsz,nem fogsz benne egeret találni,meg hasonlót.Másnapra is finom?mert őszintén szólva a másnapos kenyér legtöbb helyről véve ehetetlen.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

HELP! hogy kell hűtőfürdőztetni? Viki lázas :? :cry: nem nagyon (38), de úgy tűnik, makacs a dolog... :evil:
Vendég

Doo, én úgy tudom, h. hűtöd a vizet fokozatosan. Langyosra.
Gondolom ezt Te is tudtad. :oops:

Emmának is hőemelkedése volt éjjel (fogásra lázasnak tűnt).
Tök bágyadtka, betegecske.:(

Vikinek mielőbbi lázmentes napot!

Kép
niki30

Germicid C kúp???

Kép
niki30

Doo, beteszed testmeleg vízbe, és szépen fokozatosan hűtöd, kb 30 fokosig le lehet. Ebben legyen akár fél órát is!!!! Így hatásos.

Kép
ági_bp

sziasztok!

röcid helyzetjelentés

nekem tüszös mandulagyuszi....nagyon gáááz, csak a legbátrabbaknak ajánlom. :D

gyerek taknyol + fogzik dettó mint előző :)

gergő taknyol

apa egy hős.... majd jövök ha magamhoz tértem.

Mindenkinek jobbulást, másoknak szép sétákat ebben a remek időben! :)

KépKépKép
bogyra

Doo, sikerült a hütőfürdő? Én is úgy tudom 15-30 perc, testmeleg vizzel kezdve.

Bogyra, hát mi történik ott? Oda-vissza fertőzitek egymást nem?
Szedsz valami vitamint? Én még mindig nyomom a Gravidát, és lekopogom megúsztam a telet, pedig api volt beteg... Mielőbbi jobbulást nektek!!!

Niki, remélem Emmánál tényleg csak egy kis hőemelkedés maradt... hányadik foga jön már?

Ági, annyira gyönyörű Zita hatalmas szürke szeme :shock: én még ilyen szürke szemet nem is láttam :roll: csudaszép! Boldog hófordulót a kisasszonynak!

Brendon igazi kisfiú lett hajasbabából :D Tettetek el emlékbe pár tincset? MI tegnap levágattuk Zsófihaját, pontosabban kiigazíttatuk , oda a bóbitája, (a feje tetején volt egy marha hosszú tincs,) beragasztom a babakönyvbe , amit havonta írok róla :)

Mary, örülök hogy bejött a recept :) Doo már írta, én is az Intersparban vettem a bio kukorica pelyhet. A bio részlegen van, és igen, legalul itt is :wink:
Én a meggyet nyersen adom. Minden gyümit nyersen adok, nem pároltam még semmit.

Ilda, tegyél majd fel képet Elináról hajvágás után!

Csajok, muszáj elmondanom :) Ma Zsófi éjféltől reggel 8- ig nyikk nélkül aludt, és én is :) nem is emlékszem mikor aludtam utoljára 8 órát egyben, még a tejem is elkezdett csöpögni reggelre, úgy kialudtam magam :lol: Az élet apró örömei :)
pici76

Bogyra, gyógyuljatok!!!
Szegénykék.

Doo, veletek mi újság? Lázcsillapítás?

Ügyes Zsófi, helyes! Hagyta anyát kipihenni:) Így kell ezt:)

Nálunk sem rózsás a helyzet, továbbra is melegnek érzem Emmát (feje nagyon), a hőmérők nem mutatnak lázat. Nyűgös, taknyos, el van anyátlanodva:(
Most alszik. Össze vissza.

Mindenkinek jobbulást!

Kép
niki30

MIndenkinek jobbulást,Brendon is betegeskedik még.

Pici!igen,raktunk el hajat,én az első körmöcskéit is eltettem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Én pedig a köldökcsonkját:)

Kép
niki30

Nekem is megvan,csak nem mertem leírni,ki ne nevessen valaki.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

köldökcsonk :shock: nem nevetlek ki benneteket, de nekem az eszembe sem jutott, én eléggé undorodtam tőle, nálunk api kezelte, aki ugye hivatásánál fogva bírja az ilyeneket, én örültem amikor egyszercsak eltűnt a gyerekről :wink: :lol:
pici76

én le merem írni h én is eltettem a köldökcsonkját :lol: bár azon gondolkodtam h ez vajon mennyire higiénikus :roll:

én meg tudom mondani, mikor aludtam utoljára 8 órát egyhuzamban: a terhesség előtt :roll: :wink: ugye várandósan a sok pisilés miatt, meg a hormonok miatt volt gáz, utána meg az ismert okból kifolyólag :lol:

szegény Emma :cry: na meg anyuja... :? meg a bogyra családnak, meg Zsombinak, meg minden betegeskedőnek jobbulást!!! gabi, nem tudtam nyomonkövetni :oops: h akkor most ti még mindig betegek vagytok vagy már meggyógyiztatok? és Bálint? Blanka már OK, ugye? huh, asszem felsorolni sem tudom a sok beteget... :?
Vendég

Doo, és mi újság Vikivel? gondolom akkor lement a láza, ha nem írod
pici76

Nah, ha valakinek el kellett volna tenni a köldökcsonkot, akkor azok mi vagyunk, ugyanis Zitának nem esett le magától, végül 7 hetesen sebészi "manipulációt" követően (a doki megtekergette, mint egy KUPAKOT :? ) esett le. Úgy ragaszkodott...aztán mégis a kukában végezte :roll: Én a köldökcsattját tettem el, amivel elzárták születésekor. És persze hajtincset. Az meg ugye evidens, és gondolom mindenki, a karszalagot. :)

Én is jobbulást kívánok MINDEN KIS ÉS NAGY BETEGNEK, BABÁKNAK, MAMÁKNAK PAPÁKNAK! :?

Kép
ági_bp

Amit eltettem:

Terhességi teszt (kettő is)
Hajtincs (még anyukáméknál van)
Köldökcsonk
Karszalag

Éjjel Emmának is volt láza, germicid c kúp levitte.
Olyan kis elesett még most is. Reggel fürcsiztünk, mert ő úgy döntött, h. fél 6-kor már lefekszik. Mindegy, a lényeg, h. egy hatalmasat aludt.

Doo, Ti hogy vagytok? Viki?

Kép
niki30

Doo!még betegeskedünk,Patrik ma már suliban van,mi ketten a kicsivel még nyomjuk a kórt. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Ági! Igen, pontosan erre voltam kiváncsi, hogy vajon okoz-e allergiát, és hogy valóban teljesen biztonságos az adása, nem olyan, mint a többi tápszer. De most már értem, hogy minden rendben vele. Nekem is van tejem, sőt Bálint mostanság extra igényekkel is fellép napközben, de egy kicsit hadilábon állok a tizóraival meg az uzsival.

Ilda, csak kérdeztem, ráér a csomag! (csütörtökön kaptam meg a bizonyitványt egyébként)

Zitának tényleg valószerűtlenül szürke szeme van. Én sem láttam még ilyet! :) Nagyon különleges!

És Zsófi is baromi nagyot nőtt! Köszi, hogy hoztad a képeket Pici! Az alváshoz meg csak gratulálni tudok...bárcsak egyszer én is tudnék egyfolytában ennyit aludni....de én is úgy vagyok, mint Doo, hogy ennyit egyszerre a terhesség alatt aludtam csak.

Doo, itt van recept a kukoricakenyérhez.
Kukoricás kenyér

Hozzávalók:
25dkg kukoricaliszt, 20dkg rétesliszt, 2.5-3dl víz, 1kk só, 1ek cukor, 2dkg élesztő, 1ek olaj, 1kk szárított oregánó
Elkészítés:
Az olajat felforrósítjuk, beleszórjuk az oregánót, elkeverjük, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, a többi hozzávalóval együtt dagasztógépbe tesszük, és jó alaposan megdagasztjuk. Letakarva megkelesztjük, majd óvatosan átgyúrjuk a megkelt tésztát. Hosszúkás formát formázunk belőle. A tetejét lekenjük vízzel, és 2-3 helyen bevágjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt szép aranysárgára sütjük.Kenyérsütőben is megsüthető.

Van másik receptem is, de abban van tej meg tojás.

Nekem is van kenyérsütőm, de én csak dagasztáshoz használom, mert a kenyeret nem jól süti, igy én inkább sütőben kelesztek és sütök. Nagyon szépek lesznek a kenyerek igy.

Mary, kukoricapelyhet és a DM-ben vettem. Már sajnos fogytán van, és ahol eddig kaptam ott most már hetek óta hiányzik. Úgy, ahogy a rizsgolyó is, pedig az kisebb, mint a köles és sokkal finomabb is. Szerintem.

Bogy, jobbulást és minden kis és nagybetegnek egyaránat!
DÓRI!!!! Továbbra is jelentkezz!!!!

Most, hogy mondtátok a köldökcsonkot, gyorsan csekkoltam, hogy nekem megvan-e. Szerencsére nem gveszett el a költözés alatt. A haját tettem még el, de a körmét azt nem.
De az első nagy kakiról azért készült kép!!! :)
A karszalag az gondolom, hogy mindenkinek evidens. Anyukám az enyémet is őrizgeti még. Akkor még csak egy gézdarab volt, most meg olyan atombiztos, hogy ollóval is alig tudtam levágni.

Még pénteken voltunk egy újpesti jástzóházban (Mesevár), mert olyan ramaty volt az idő, hogy csuda. Bálint nagyon élvezte, jött-ment, báboztunk, főzött és persze figyelte a többi gyereket. Másfél órát voltunk, 1320 forintot fizettünk. Talán 3-4 hetente fogunk menni, hogy anyagilag se legyen megterhelő (mi ugye már járunk zeneoviba). Nagyon klassz volt!

Egy kérdésem is lenne azért. Ti párnán altatjátok a gyerekeket?

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok,

Jajj jobbulast a betegeknek! :( Mi mar jol vagyunk!
Bogy tusszos mandula??? Jajjj!!! nekem 11 eve vettek ki a mandulam, szoval boven "nagy" koromban, mert allandoan begyulladt...tenyleg az nagyon nagyon nagyon brutal!!!!!!!!!!! :( Gyogyulj meg!!

Lanyok. Nyugtassatok meg, hogy nem nekem van a legkomiszabb gyerekem!!!! Ott kezdodik,m hogy a hiszti korszak nalunk mar most elkezdodott. Ha valamit nem kap meg vagy nem tetszik megy a visitas, siras!!! Ha olyat csinal, amit nem szabad, huzigalja a kabelt, vagy rossz fat tesz a tuzre es raszolunk,akkor nevetve csak azert is cisnalja, es ha elvisszuk onnan sir!!!!! Netezek a laptomon. Idejon, mellem all es elkezdi pufolni a billenytuzetet es ha eltakarom a billentyuzetet, viszi el onnan a kezem, dobja le ujra es ujra!!!! Etetni kepteleneseg! HIaba van bekotve az etetoszekbe, hatat fordit nekem, mert o a tamlan levo macikat akarja nezni. Es addig tekereg, amig kihuzza a labait, es terdel nekem hattal!!! Szoooooooval eleg kemeny!!!!!!!!!!!! Nem egyszeru gyermek az mar biztos!!! Es meg csak kis szarmadzag 9 es fel honapos!!!!!!!!!!! Mi lesz meg itt??? Rosszcsont lurko!!!!!!! :shock: :D Porog ezerrel orokke!! Osszevissza uti magat,mert rohan(meg kapaszkodva) es borul jobbra-balra!! Nalatok mi a helyzet? Mindneki gyermeke edesn ul es mosolyog? Eszik, mint a kisangyal....egyaltalan egy helyben meg tud maradni valamelyikotok gyermeke??????????? :shock:

Na mentem, mert a macskat nyunyalja....mondjuk ezt a macska imadja, de azert ott kell lennem, hogy nehogy belekpajon...marmint kivetelesen a macska Ricsibe es nem forditva!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Beteg kislány Kép

Csiribúúú csiribááá

Kép

Kép
niki30

Vanda alvás nálunk is újdonság, én kb 1 éve nem aludtam ennyit egyben :D és még tart :wink: de nem borzolom itt a kedélyeket :roll: :oops:

Lorci, nehogy azt hidd csak Ricsi rosszcsont! Zsófi igen erőteljesen próbálja érvényre juttatni az akaratát, alias hisztizik. Szerencsére egyelőre elég könnyű elvonni a figyelmét vmi mással, ilyenkor egyszerre sír és nevet :lol: aztán már el is felejti miért hisztizett :)
A kajálások hol rosszabbak, hol jobbak, most talén egy picit picit jobb, de néha 5-6 játékot is bevetek mire elfogy a 2 deci főzi :shock: Most a legjobb ötletem az, hogy kiteszek reszelt sajtot egy tányérba, és amíg ő etet engem addig simán bekanalazom neki a főzit, persze közben én is adok neki reszelt sajtot, de általában az én etetésem leköti vagy 10 percre amí nekem elég hogy megtömjem :lol: A többi etetés könnyebb valahogy, talán mert akkor éhesebb...
Mivel Zsófi nem mászik, így ennyiből könnyebb nálunk a helyzet, de állásba felhúzza magát, és ahogy totyog a rács mentén, minden nap esik párat, és soha nem a popeszére, hanem a rácsra, és mindig a fejével fékez :cry: Persze jön az ordítás... ja és ülésből is képes pofára esni, írtam is a múltkor, hogy felrepedt kicsit a felső ajka :(
Zsófi is mindent lever, ledob, széttép és ha nem kap meg valamit visít mint a vásári malac, ilyenkor eltávolítom az objektumot a látómezejéből, és adok neki vmi mást (amit néha elhajít a sunyiba :wink: ) Szóval szerintem ez életkori sajátosság nem Ricskó a ludas! Sok sok kitartást és AUUUUUUUUUUMMMMM :wink:
Mi újság a költözéssel?
pici76

Niki, nagyon édi a csiribi-bá kép, csúcs! Olyan mint amikor Yoda meditál a csillagok háborújában:-) Kis manó :lol:
Jobbulást Emmácskának!
pici76

ja, igen, mi jól vagyunk, köszi a kérdést. :) végülis egynapos láznak/hőeminek bizonyult a dolog. nemtom, mi lehetett. remélem, azt jelzi h ennyire erős az immunitása h hamar le tudta győzni a kórságot. uis apja influs, tehát elkaphatott belőle vmit - tulképpen nekem is kapar a torkom, de nekem működik a citrocsepp, meg a hársfatea.

lorci, enyém is hátat fordít az etetőben, ha nincs bekötve.

jaj, megyek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: