Én már visszaértem az UH-ról, és a körzeti dokitól. Az UH-n minden rendben, a hematómámat már nem találták, felszívódott, kiürült vagy akármi, a lényeg, hogy nincs ott.
A baba ülőmagassága 76mm, megint mértek tarkóredőt, az 1mm. Kaptam ám egyéb paramétereket is (a rövidítésekből úgy kellett kinyomozni): fejátmérő (két halánték közötti távolság): 26mm. Fejkörfogat: 94mm, HAskörfogat: 70mm, tarkó-homlok távolság: 32mm, combcsont hossza: 11mm. A nemét még nem tudtákmegmondani.
Azt mondták, minden rendben, és hogy szépen fejlődik. A körzeti doki megcsinálta az EKG-t, megnézte a vérvételi eredményeket. Nem mondott semmi extrát, úgyhogy gondolom minden rendben van.
Jó hír, hogy újra indítják 1-2 hónapon belül a Margit-kórház szülészetét (illetve most már János kórház II, mert mint Margit megszűnt). A kérdés, hogy a dokim szerződik-e oda is, hogy vezet szülést. Mert úgy tudom, fixre visszamenni nem fog. Vagyis most szabadúszó, és több helyen vezet szüléseket. Ami pozitív, hogy láttam most bent a dokimat,igaz csak "civilben" de hátha azért ment, hogy valamit intézzen ez ügyben. Na majd holnap kiderül, mert holnap este megyek hozzá, viszem az összes leletemet, és majd jól kifaggatom mindenről.
Megpróbálom csatolni az UH-t. Már lehet látni a fejecskéjének a formáját,szemeit, orrát. Szemből van fotózva. A bal keze előre van kinyújtva, ha jól megnézitek, a szíve mellett van egy kis fehér cakkos vonal, azok az ujjacskái (csak ugye mindezt pont szemből látjuk). A másik keze a feje alatt van(volt) behajlítva, úgy alszik. Mert ugye most is aludt. A múltkor is. Olyan lesz, mint én
13+2 hetes Kismaszat