Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Azért indítottam ezt a topikot, mert tudom, hogy rajtam kívül még sokan vannak, akik vágynak valamilyen nemű kisbabára. Sokat lehet olvasni mindenféle módszerről, de valójában azt is jó lenne tudni, hogy kinek válik be, kinek nem. Itt azok jelentkezését várjuk, akik valamilyen módszerrel megtervezték babájuk nemét, és már tudják,hogy sikerült-e. Írjátok le milyen módszert alkalmaztatok! Gondolom ez többek számára jó tapasztalatgyűjtésnek. Nekem személy szerint nagyon fontos lenne, mert már két császáron túl vagyok, és csak egy próbálkozásom van. Mindig is egy kislányra vágytam. Sokat kutakodtam a témában, de nem tudom eldönteni belevágjak-e. Segítsetek tapasztalataitokkal a hasonló vágyakkal küzködő kismama társaitoknak. Előre is köszönjük!


Szia Reménykedő!
Látom én vagyok az első hozzászóló. Látom még csak egy órája működik ez a topik. Ez a téma engem is nagyon érdekel, ezért írok neked. Talán tudlak bíztatni.

Nekem már 3 kisfiam van, én is azt gondolom, hogy utolsó próbálkozásomat élem át egy kislányr. Most vagyok a 20. hét végén. Még nem tudom sikerült-e, de mi mindent bevetettünk Jónást, diétát, pé. előtti 3. napot. Igazából én csak jót hallottam mindegyikről. Az ismerőseimnek bejött a pé. előtti néhány nap. A Jónásról pedig itt a neten olvastam sok jót. Ha tudok valamit, majd jelentkezem, bár nem hiszem, hogy megkérdezem az uh-on, hogy mi lesz. Majd meglátom.

Szia! Majd még visszanézek ide. Remélem kapsz olyan tapasztalatokat, amikkel többre mész mint az enyém.
 


Szia Reménykedő.

Igaz, a vonalzómban csak a "legújabb szerzeményünk" látható, nálunk 3 kislány van. Az elsőt rettenet lánynak akartam, asszem egy világ omlott volna bennem össze ha fütyköse nő. De nem.
Aztán apának kellett volna fiú. Második próbálkozásra is lány lett, pedig akkor peteérés szerint fiú kellett volna jöjjön. Most pedig kínai szerint kellett volna fiú legyen, de csak lány lett. S apa már nem mer többet vállalni. Nekem mindegy volt a továbbiakban az első után, bár a család legrosszabbja természetesen az elsőszülött, fiúk is felköthetik az alsócuccost olykor. Hát ez van, én sajna nem sok jóval bírlak bíztatni.

Kép
 

 
 

Én fiút akartam, és fiú lett. Ez elég jó tanács? ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Reménykedő!
Igazából azzal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni amire kíváncsi vagy!
Viszont azért írok mert írtad,hogy 2 császárod volt és ez az utolsó esélyed!Nekem 3 császárom volt!A professzor akinél szültem azt mondta bevállalhatok egy negyediket ha nagyon szeretném!
Úgyhogy nem esélytelen a dolog! :lol:


Szia és sok sikert!Kívánom,hogy teljesüljön a vágyad! :lol:
Vendég
 


Szia Reménykedő!

Én leírnám, ami velünk történt. Mi tudtuk a fogantatás időpontját, s az uh-os kiírások szerint a 12., ill. 13. héten is uarra a napra írta ki a szülést 2 különböző uh. Ez alapján még aznap megfogant a bébink, és ha én jól értelmezem, akkor fiúnak "kellett" volna lennie, mert ugye valószínűleg már ott "várt" az érett pete, vagy aznap megérett, s akkor még ugye az Y kromoszómájú spermiumok a gyorsabbak. Mégis kislány lett, úgyhogy az elmélet, ami persze nem 100 %-os, nálunk megdőlt. És persze kitudja, azért az uh-ok sem 100%-osak, lehet, hogy 1-2 nappal fiatalabb volt a baba, mint ahogy a gépek mérték.
Biztos nagyon szeretnél kislányt, de ha lesz egy harmadik egészséges kisfiad, hidd el akkor is nagyon szerencsés és boldog leszel. Azért drukkolok. És majd néha benézek én is, írd majd meg mi hogyan alakul!
Minden jót!
Ági

Kép
 
 


sziasztok! nekünk elvileg lányunk lesz!:)
mikor megfogant én már akkor éreztem hogy lányt csináltunk, mert igen korán neki láttunk, mire észhez tért a petém, hogy megérett, már meg is fogant. :lol:
a másik dolog, ami miatt sztem lányunk lesz, hogy nagyon sok problémám volt mindig a hüvelyflórámmal, a ph-m mindig a béka segge alatt volt, 3,9-5 egész között mozgott mindig, szóval mindig túl savas voltam, ami ugyebár a lánykáknak kedvez!
szerintem a savas közeg nagyon is sokat segít! úgyhogy aki lányt akar, savasodjon:)
Vendég
 


Sziasztok!

Hát az én álmom teljesült!

Mi fiút szerettünk volna, és sikerült. Én egyszerűen peteérés ultrahangra mentem. Pont a 12. napra beszéltük meg a dokival, hogy kezdjük el nézni mikor van ott az érett pete, és már ott volt. Így hát mondta, hogy akkor aznap és másnap tegyünk ki magunkért. Hát mi megtettük amit tudtunk :oops: , és most egy 6 hónapos gyönyörű kisfiú nagyon-nagyon boldog szülei vagyunk!

Ez ugye kislány esetében nehezebb, de az orvosok erre is tuti tudnak megoldást. De mint fentebb olvastam, ez nem mindenkinél válik be, de én nagyon örülök, hogy nálnuk igen. Mi a másodikat is így fogjuk "tervezni", mert ismét kisfiút szeternénk!
Na de ha lesz harmadik az viszont kislány lesz, persze csak ha a sors is így akarja!

Kitartást neked, és sok sikert az álmodhoz!

Kép
Kép
 
 


Baba!
Honnan tudtat,hogy mennyi a ph. ? Biztos hülye kérdés, de fogalmam sincs.
 


Sziasztok!
Köszönöm a gyors hozzászólásokat. Szeretnék kérdezni tőletek.

Ági és Kismanó!
Ti tudtátok tudtátok pontosan a peteérésetek ideőpontját? Használtatok valami eszközt ilyenkor?

Kismanó! Akkor te az uh. alapján számoltál vissza a pé. időpontjára? Én arra gondoltam, hogy a módszer csak akkor válik be, ha tényleg tudjuk a peteérés és az akció között eltelt időt. Remélem nem tűnök nagyon butácskának, de én már két terhességet végigcsináltam, de nem tudtam, hogy az uh ilyet is kiszámol :oops: :oops:

Nikole! Köszönöm a tanácsot. Lehet, hogy felkeresek egy másik dokit. Nem tudom az enyém miért nem ajánlotta ezt fel.

Baba!
Jelentkezz az eredménnyel!

Tulipán!
Köszi a bíztatást, te mivel mérted a pédet? Jelentkezz ha tudsz valamit!

Alziza!
Lehet, hogy nem a megfelelő orvost választottam. Ha a 3. is fiú lesz biztos keresek valakit, aki máshogy látja.


A fogamzás Az anya életkora
hónapja
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Január L F L F L F F L F L F L F F F L F F L F L F L F L F F L
Február F L F L F F L F L F L F L L L F L F F L F L F L F L F F
Március L F L L F L F F F L F L L F F F F L F F L F L F L F L F
Április F L F L L F F L L F L L L L L F L F L F F F F L F L F L
Május F L F L F F L L L L L F L L L L L L F L F F L F L F F L
Június F F F L L L F F F L L F L L L L L L L F L L F L F L F L
Július F F F L L F F L L F F F L L L L L L L L F L F F L F L F
Augusztus F F F L F L L F F F F F L L L F L F L F L F L F F L F L
Szeptember F F F L L F L F L F F F L L L L L L F L F L F L F F L F
Október F F L L L F L F L F F L L L L L L L F F L F L F L F F L
November F L F L L F L F L L L L F L L L F F F L F L F L F F L F
December F L F L L L L F L L L L F F F F F F F F L L L F L F L F
A Shettles-módszer

A különféle technikák és praktikák közül talán az egyik legismertebb az ún. Shettles-módszer. Ez a következő elgondoláson alapul: az Y-kromoszómát hordozó hímivarsejtek (melyek közül ha egy megtermékenyíti a petesejtet a baba fiú lesz) kisebbek és gyorsabbak, s csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon is életképesek. Az X-kromoszómás (női) spermiumsejtek bár lomhábbak, de jóval kitartóbbak, s jól tűrik a savas kémhatás kedvezőtlen hatásait. Azoknak a párok tehát, akik fiú gyermekre vágynak, javasolt, hogy az együttlétet az ovuláció idejére időzítsék. Fürgeségük miatt ugyanis az Y-spermiumsejteknek van nagyobb esélyük arra, hogy megtermékenyítsék a petesejtet. (Várakozni maximum 2 napot tudnak, utána elpusztulnak.) Számukra ajánlottak még azok a pózok, melyek során a férfi mélyebbre tud hatolni a hüvelyben, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz, s kevesebb időt kell eltölteniük a számukra igen kedvezőtlen savas kémhatású hüvelyben. Javítja az esélyeket, ha az aktus során a nőnek is van orgazmusa, mivel az ilyenkor termelődő váladék fokozza a méhnyak lúgosságát.

Azok számára, akik kislányt szeretnének, a Shettles-módszer leginkább a misszionárius pózt ajánlja: a kevésbé mély behatolás következtében ugyanis az Y-spermiumok java része a savas kémhatású hüvelyben elhal, s főként a női kromoszómákat hordozó spermiumsejtek maradnak életben és jutnak tovább a petesejt felé. Az is fontos, hogy a szeretkezés 2 nappal megelőzze az ovulációt, így a peteérés időpontjára többnyire már csak az ellenállóbb, X-kromoszómás spermiumok maradnak tettre készek.

E módszer hívei azt állítják, hogy az estek 75-95%-ában beváltja a hozzá fűzött reményeket, ugyanakkor a szakma véleménye igencsak megosztott e téren. Egyes orvosok tapasztalatai azt támasztják alá, hogy a fentiekben állítottaknak épp az ellenkezője igaz, vagyis nagyobb eséllyel fogan lány, ha a szeretkezés ideje egybeesik az ovulációval, és nagyobb a valószínűsége fiúgyermek születésének, ha kicsivel a tüszőrepedés előtt vagy után bújunk ágyba kedvesünkkel.

MicroSort

Az Egyesült Államokban egy mesterséges megtermékenyítő állomáson különleges technika segítségével lehetőség nyílik arra, hogy olyan nemű utódja szülessen egy párnak, amilyet szeretne. A MicroSort nevű módszert eredetileg azért fejlesztették ki, hogy kiküszöböljék a nemhez kötődő örökletes betegségeket, mint pl. a vérzékenység vagy az izomsorvadás, amelyeket csak a fiúk örökölhetnek. A módszer lényege, hogy osztályozza a leendő apa spermiumait attól függően, hogy azok férfi, vagy női kromoszómákat hordoznak-e, így befolyásolni lehet a születendő utód nemét. Az eljárást a magyar orvosok nem tartják korrektnek, többek között azért, mert eredményessége nem 100%-os, illetve a párok többsége egyre inkább arra használja fel, hogy tudatosan határozza meg születendő gyermeke nemét.

Kínai fogamzásnaptár

A táblázat adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges.

Például: Ha az anya 22 éves, szeptemberben csakis lány gyermeke foganhat.

A táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik.

Remélem segít Nagy kalappal lányok!!!!

Kép
 
 


elmászott a táblázat, de itt van http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

Kép
 
 


szia olvastam a neten a hozzászolásodat én is nagyon szeretném hogy lányom legyen,ezért mindent meg is tettünk:lh tesztett vettünk és csak addig probálkoztunk amig nem jelent meg a két csik ,az nap már nem,akció elött ecetes hüvelyöblités volt,misszionáris poz,és a terhesség elött magnézium-kálcium tabletát szedtem,és a hold is lány jegyben ált.
MA 36.dik hétben vagyok és azt mondták hogy 99.5%hogy kislány lesz el se akkarom hinni.
sok szerencsét,Timi
 


Sziasztok!

Vajákos tanács (Nyafi savas-lugos kémhatás elméletén alapszik): ha kislányt akartok, ecetes vízzel kell hüvelyöblítést csinálni, hogy savas legyen a kémhatás.

Én ezt hallottam falusi gyógynövény-gyűjtögető nénikétől :lol:

Csilla
Vendég
 


Reménykedő, mi nem terveztük meg a baba nemét, s nem is tudtam mikor van peteérésem, mert megnyúlt volt a ciklusom. Csak utólag tudjuk, hogy mikor foganhatott :lol: , s én onnan számolom vissza, hogy ha aznap megfogant, márpedig az uh-ok alapján "rögtön" megfogant, akkor fiú lett volna az elmélet alapján. Már leírtam, hogy miért gondolom így.

Most megnéztem ezt a kínai táblázatot is, azalapján is fiút írt nekem. Mindenesetre mi nagyon örülünk, hogy kislány lett, aki megcáfolt egy pár elméletet. :wink:

Kép
 
 


Nyafi :)
A táblázat szerint lányom kellene legyen, fiam van. 8)
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok! Nekem lány kéne, hogy legyen és kislány.
Meg még két barátnőmnek is az van amit írtak neki. Sajnos semmi nem tökéletes és mindenhol van hibaszázalék. Reménykedő csinálj meg mindent amit írtak, írtam abból baj nem lehet. Egyébként kötelező a 3.nál császár?

Kép
 
 


Sziasztok!

Csak 2 dolgot fűznék hozzá.

Az egyik,hogy ha ennek kellett volna lennie és ez lett,avagy már 3 fiú/lány van,akkor el kell gondolkozni azon,hogy esetleg az egyik nemű hímivarsejtek vmiért nem életképesek,vagy nem elég "gyorsak".Tehát lehet,hogy nem véletlen,hogy valakinek minden próbálkozás,praktika stb ellenére nem fogan bizonyos nemá utódja még a 10. próbálkozásra sem :roll:.Esetleg ha mesterséges módon sikerülne,,genetikailag olyan defektusokat hordozna,hogy életképtelen lenne már magzatnak,vagy súlyos fejlődési rendelleneséggel születne.
NEm feltétlenül igaz minden esetre,de úgy gondolom, a természet tudja,mit miért csinál és ez nem feltétlenül a velünk való kiszúrás... :roll:

A másik dolog,hogy a hüvely savanyítással tessék vigyázni!Ugyanis túlzásba véve pont az ellenkezőjét fogjátok elérni,azaz fogamzásgátlást fogtok csinálni.Az erdélyi nők körében volt elterjedt fogamzásgátlási módszer,hogy nappal ecetes vizes vattával savanyították a hüvelyüket.Szl azzal óvatosan kell bánni.

Egyébként nekünk mindkét alkalommal mindegy volt,hogy mi lesz az utód neme :).

Sok sikert!!!! :):):)

 
 


Kedves Reménykedő!

Megértem a kívánságodat, másodikra mi is kislányt szerettünk volna, de sajnos én is csak cáfolatot tudok mondani. Nyafi táblázata szerint két lányomnak kéne lenni és két fiam van (lesz).
Viszont ajánlani tudom Neked és mindenkinek a www.ciklus.hu oldalt, ha betáplálsz 2-3 menstruációs dátumot, onnantól kezdve egész évre lebontva megadja a peteérésed időpontját (már ha nem vagy kirívó eset), a következő menstruációd napját, sőt még email-ben figyelmeztet is mind a menstruációdra, mind a peteérésed napjára. Valamint fiú/lány nézetben megmutatja, hogy milyen napokon kell aktívnak lenned, ha fiút vagy lányt szeretnétek. Persze ez nem 100%-os, én az UH szerint lány napon estem most teherbe és mégis fiú lesz. Azt hiszem, ha megvizsgálnánk az egyes apukák "anyagát", lehet, hogy vannak, akik csak fiút "tudnak" pl. 90%-ban, vagy fordítva. Nem tudom.

Sok sikert!
Mónika

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Én fiút akartam és úgy néz ki - fiú :P

Egy biztos
Ha egy párnak nehezen jön össze (sok-sok hónap vagy év próbálkozás, hormonok, stb), mint pl. nekünk is - nagyon nagy esélyük van arra, hogy fiú lesz.

Fogamzásképesség ellenőrzése
Én vettem még tavaly egy minimikroszkópot, amivel nyállal megállapítható, hogy mikor van tüszőrepedés.
A hormonkoncentráció miatt máshogy kristályosodik/szárad a nyál a tüszőrepedés előtt 3-4 napig és után 3-4 napig...
Megbízhatósága több, mint 90%.
Patikákban kapható, akkor 1200 Ft körül volt.

Reménykedő és a többiek!
Remélem mindenkinek összejön és olyan nemű lesz, amit szeretnétek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Nem akarok senkivel viccelődni, DE fiút szerettünk volna, és fiú lett. Viszont nem azt a nevet adtuk neki, ami nagyon tetszett, mert még érdekelt a család véleménye. Aztán megint fiú lett és még mindig nem adtuk neki azt a nevet ami nagyon tetszett, mert még mindig érdekeltek a nagyik. Az első kettőnél csak akkor tudtuk meg a baba nemét, amikor már megszületett. Aztán amikor a harmadikról véletlenül megtudtam, hogy szintén fiú, akkor azt mondtam ez addig lesz így amíg nem adjuk azt a nevet, ami annyira tetszik. Ezért megkapta a varázsnevet. A következő természetesen lány lett.... 8)

Kedves barátunk megnézte a kínai horoszkóp szerint és minden stimmel. Én túl sok szaporodásbiológiát tanultam ahhoz, hogy az elsőként leírt módszeren kívül bármivel tudnám magyarázni a történteket. :roll: :lol:

i
 
 


Lányok!
Köszönöm a tanácsokat. Azt hiszem mindent be fogok vetni amit eddig hallottam. Bár a kínai naptárnak tudomásom szerint nincs semilyen igazolható magarázata, ebben valójában nem hiszek. A Shettles módszerben biztos van valami, mert az a fiúk gyorsaságát és a lányok kitartóbbságát laboratóriumi körülmények között igazolták. Ezzel gondolom nagyobb esélyt lehet adni. Perszer nem 100%, ez biztos, és többen a sikerült oldalra, :lol: mások, akik kevesebben vannak, a nem sikerültre kerülnek. :cry:

Ha az erőfesztéseim ellenére sem lesz kislány, akkor biztosan megvan az oka, és akkor talán a férjemnek az x hímivarsejtjeivel lehet a probléma. Beteg kislányt pedig nem szeretnék, akkor akárhány is lenne legyen mind huncut, vagány fiúcska. Egyébként nagyon aranyosak a kisfiúk, és biztosan tudom, hogy nagyon ragaszkodnak az anyukájukhoz. De azért akkor is jó lenne egy copfos, fecsegő kislány is.

Nyafi!
Igen, muszály a császár, régen volt gerincműtétem, ami miatt veszélye lenne egy normál szülésnek, akár le is bénulhatnék. Úgyhogy muszály, azért azt nem kockáztatnám meg. Az előző császárok is azért voltak.

Sziasztok!


Kedves Reménykedő!

Soraidat olvasva mintha egy évvel ezelőtti önmagamat hallanám. Tavaly ilyenkor rengeteget ültem a gép előtt és gyűjtögettem az információkat, hogyan lehetne annak esélyét növelni, hogy a 3. gyermekem kislány legyen. Két kisfiú után annyira vágytam egy kislányra, és sikerült!
Először a Jónás-módszerrel próbálkoztunk, sokaknak így jön össze a kívánt nemű gyerek. Nekem azonban a J. által megjelölt napokon sohasem volt peteérésem, így feladtuk és "hagyományosan" próbálkoztunk tovább.
Állítólag nagyobb eséllyel fogan lány, ha az együttlét 2-3 nappal az ovuláció előtt történik, mert az x kiskatonák lomhábbak,de hosszabb életűek, míg az y-ok max. 48 óráig életképesek, de gyorsabbak.A hüvely savas kémhatása is a lányoknak kedvez és a misszionárius póz is. Arról is sokat olvastam, hogy az is befolyásolja a baba nemét, hogy a Hold éppen melyik csillagjegyben tartózkodik.Lányos jegy a Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak, Halak.Próbáltuk úgy összehozni a dolgot, hogy minden lánynak kedvező praktika egyszerre teljesüljön.Először is vettem egy Maybe Baby nevű mini mikroszkópot, amely jelzi az ovulációt, sőt, ha a páfrányminta első jelei kezdenek előtűnni, azt is lehet tudni, hogy kb. 3-4 nap múlva szabadul ki a pete. Nálam egy szombati napon jelzett a kütyü, tehát tudtam, hogy kedden v. szerdán fogok ovulálni. Mázlim volt, akkor kedden is és szerdán is lányos jegyben állt a Hold. Tehát szombaton akció volt , misszionárius póz, savasítás ( nem ecettel, egy natúr joghurtba mártott tampont helyeztem fel pár percre). És valóban, kedden volt ovulációm, a kütyü is jelzett, de a hasam is fájt. Aznap a kiskatonák már 3 napja várakoztak,és aznap fogant meg a lányunk.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredtem. Azt azért megjegyzem, hogy szerintem előfordulhat, hogy valakinek az x vagy y spermái erősebbek és akármilyen fortélyt alkalmaznak, mindig uolyan nemű babájuk születik. Van 4 fiús és 4 lányos ismerősöm is, akik bármit, bárhogy csinálnak csak fiuk ill. lányuk lesz. De azért érdemes próbálkozni.
Mindenkinek sok sikert és egészséges babát kívánok!
 
 


Sziasztok :)

Reménykedő felhívására jöttem :)

Még nem olvastam el minden hsz-t, de amit gyorsan megjegyeznék:
1. A kínai naptár sajna semmit sem ér, én még nem találkoztam olyan nővel, akinél stimmelt volna :) (nálam sem)
2. Anyapoc szavaihoz kapcsolódva: létezik olyan, hogy egy párnak csak egyfajta nemű gyerkőcei lehetnek. Pontosan az említett "hibás" hímivarsejtek, vagy a hüvely ph-ja miatt...hátmégha mindkettő összejön... :)

Judit
Kép

Kép
 
 


sziasztok!

Hát ez sokmindenkit foglalkoztat ez a gondolat! Persze engem is! Mi kisfiút akartunk, de lány lett! Persze nagyon imádjuk Kyrust nincs is evvel semmi gond :)
A következő remélem fiú lesz, de hát ki tudja :)

A kínai naptár sajnos nekem se vállt be! Szerintem pont fordítva van :D
Eddig még bárkit kérdeztem nem jött be, ugyhogy szerintem fordítva kell :)

Ugyhogy én most a másik módszert fogom választani, hogy pont peteéréskor csináljuk :)

Talán bejön!

Egy másik topikba ahol vagyok ezt írta valaki, belinkelem hátha ér valamit :wink:

Fiú lesz vagy lány? - Tudományos háttér
Bevezető
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.



Tippek és Trükkök

Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?!



Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti előnyben.

Megfelelő időzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelő idő ugye az ovuláció előtti 2. napon keződik. Ezt megelőzően 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció előtt 3 nappal álljunk meg. (húha...)

Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előőtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Érdekességek:


Megfigyelés, hogy a házasságban élők kapcsolatából gyakrabban születik fiú. A fiú:lány arány 106:100.

Japán és dán orvosok szerint a közösülés utáni dohányzás csökkenti a fiú utód nemzésének lehetőségét.

Brit kutatók szerint pedig a vegetáriánusok között több lány születik.

Az étrend befolyásoló hatása

Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak. Ezt állatkísérletekkel vizsgálták. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt fogyaszt a leendő állat-anyuka, akkor 70-80% az esélye, hogy kisfia születik. Ha sok magnéziumot és kálciumot eszik, akkor ugyanennyi, hogy lány.



Ha lányt szeretnénk:

Sok kálcium, kevés só!

Ajánlott:

· tejtermékek ( kivéve a sajt )

· gabonafélék - rizs

· húsfélék - szárnyasok

· zöldségek - saláta, zöldbab, spenót

· gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper


Nem ajánlott:

· sajt ( sós )

· elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta )

· zöldségek ( burgonya, bab, lencse )

· füstölt hús, felvágott, sertés

· füstölt hal, tenger gyümölcsei

· konzerves gyümölcsök, banán, datolya

· sárgabarack, cseresznye, őszibarack, aszalt gyümölcs

· készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki )






Ha fiút szeretnénk:

Ajánlott:

· sós ételek

· bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek

· zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta

· kenyér, tészta

Nem ajánlott:

· tej ( tejcukor miatt )

· spenót, zölbab, saláta

· tojás

KépKép
KépKép
 
 


Lányok!
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan írtatok, és ilyen okos dolgokat. Külön köszönet Nyafi és Balwin tudományos, hosszú magyarázatainak. Remélem más is sokat tanul belőlük.

Optimizmusra ad okot, hogy abban az esetben ha a férjemmel mintden rendben van, akkor valószínűleg sikerülhet a dolog, ha pontosan meg tudom állapítani a pé idejét. Erre pedig már megvannak az eszközök. Köszönöm a mikroszkópos tanácsot. Sok jót olvastam róla. Ha pedig a férjem x sejtjeivel van gond, akkor inkább egészséges kisfiú legyen megint, mint egy beteg kislány. (bocs, de talán már ezt írtam)

Mindenkinek sok boldogságot a kisfiú és kislány babájához!!


Helló!
Mi egyelőre leálltunk a babagyártással, de még nem adtam fel a kislányomat! előbb v. utóbb nekem lesz kislányom is és kész!
A táblázat szerint az első fiam lány... a másik kettő stimm.

Ha majd pár év múlva úgy gondoljuk, akkor hasznosítani fogom a tippjeiteket, köszönöm, hogy leírtátok.

A tudományos magyarázatoknak én is jobban hiszek, de a téma okkult megközelítése sem áll távol tőlem :wink: :lol:

Kép
 
 


Sziasztok!
Látom itt sokan a kínai fogamzásnaptárra gondolnak, amikor a baba nemének befolyásolásáról van szó. Hát ez egy nagy baromság. Semilyen magyarázata nincs. Másrészt meg a felének bejön, a másik felének nem. Ilyen alapon a hasraütésszerűen tippelés is bejön. Erre egyáltalán nem szabad tervezni. Ha valaki komolyan gondolja, akkor elismert szakemberek kutatómunkáira kell támaszkodni. Shettlesre, Czeizelre. Ja és ahogy néhányan ajánlották. Segédeszközöket kell használni a peteérés idejének meghatározására. Itt minden nap számít. Nem lehet kb. tudni, hogy szerintem mikor lesz. (mini mikroszkóp, ovu teszt, uh+doki) Ezek majdnem mindig bejönnek, persze nem mindig!! Én nem tudom nekem bejött-e, de ha véletlenül nem, akkor nem azért, mert ezek a szakemberek nem tudják a dolgukat, hanem azért mert egyszerűen van olyan aki a maradék 15-20% ba kerül.

Sziasztok!
 


lányok !

Megtudják az orvosok állapítani a spermiumból, hogy egyáltalán az x vagy y sejtek éppek e? Van erre vizsgálat? Lehet, hogy nekem pld. abszolut nem lehet lányom, mert az x sejtek annyira gyengék, hogy el sem jutnak a célba.
 


Szami!
Írtam neked a szami1108-as mail címre. Nézd meg!
 


Sziasztok!

Milyen érdekes....
Mi most fogtunk neki a tesóbaba projectnek és arra gondolok, igen, jó lenne, ha most kislányunk lenne!
És mi az érdekes? Sokan azért "kinlódnak", hogy egyáltalán lehessen gyermekeük, mi meg a nemeken vacillálunk. Azt mondják, mindegy csak egészséges legyen...
Nade, a kis bogárka csak ott van mindegyőnk fülében, és piszkálódik, hogy van egy fiad? Miért ne lehetne most egy kislányod is. Vagy épp fordítva.
Szóval engem is érdekel ez a kérdés, mert ugye kislányt szeretnénk, de a táblázat szerint, ha összejönne ebben a hónapban megint fiú lesz. Most akkor majd mit várjak? Negatív vagy pozitív teszet?? :roll: :oops:
28 vagyok és az október fiút "ígér". Daninál bejött. Vele 25 évesen augusztusban lettem terhes.

Sokszor olvastam már ezt a hüvelyöblítést!
De lenne ezzel kapcsolatban kérdésem: Mégis hogyan kell ezt véghezvinni???? Egyszerű leírni, de hogy kell csinálni?
Meg ha valaki csinálta is, tudatosan készült a szexre és ezzel a gyerekgyártásra. Ok. Ha együtt vagyunk, utána nekem is ott van, hogy talán ez lesz az igazi, de elötte és alatta azzal a tudattal lenni, hogy a lányért tesszük és nem az "élvezetért"! Nem értem.
Segítsetek már!!

Üdv
Andy

Kép
 
 


Andy!
Biztosan sokan mérgelődnek, és értetlenkednek, hogy mit kínlódnak ezek itt, amikor nekik meg semmi nem jön össze. Ezt is meg lehet érteni. Amikor az első babán dolgoztunk, akkor mi sem gondoltunk arra, hogy bármit is tegyünk a neme érdekében. De majd biztosan nekik is sikerülni fog, és majd ha a második vagy akárhányadik babát tervezik, akkor már nekik sem lesz mindegy főleg ha már több egyneműje van. Persze csak akkor ha vágyik a másik neműre, mert van olyan aki tényleg nem vágyik rá.
Az olyan ne ítélkezzen például akinek van 2-3 lánya, de igazán sohasem szeretett volna fiút, és őneki tök mindegy, hogy a 21. gyereke is lány lesz. És ha 3 fia lett volna, akkor kiváncsi lennék vágyna-e kislányra, és megtenne-e mindent annak érdekében, hogy az legyen.

Szóval ne foglalkozz azzal, aki esetleg megjegyzést tesz azért mert te szeretnél egy kislányt. Szíved joga bármire vágyakozni.

A kínai naptárral ne foglalkozz! Baromság! A genetikusok halálra röhögik magukat ezeken a táblázatokon. Ők pedig tudják az igazságot. Ha valamit tehetünk, akkor az a spermium tulajdonságainak kihasználásán alapul. Itt a topikban ha felmész egy hosszú hozzászólásban részletesen le van írva ennek a magyarázata (Shettles módszer) Az utolsó mondattal, hogy volt aki próbálta ennek ellenkezőjét bebizonyítani, azzal ne foglalkozz! Mindig vannak okostojások, akik a már bebizonyított dolgokra rá akarnak cáfolni. Ezt a módszert pedig aki eddig pontosan követte, nem csalódott. Fontos a pé. időpontjának a nagyon pontos ismerete, aki csak kb. tudta,hogy mikor volt neki, az könnyen mondja, hogy ő visszaszámolt, és őneki nem jött be. Azok véleményére kell adni, akik pontosan tudják, orvossal, uh-gal, ovu teszttel állapították meg a pé. idejét. Érdekes nekik mindegyiknek sikerült. Olvass csak vissza, akár más topikokba is, én már megtettem.

A hüvelyöblítés lehet hogy ciki :oops: , de ez is segít. Szerintem ilyenkor nem számít, hogy mi a ciki. És nem kell azt senkinek látni, magad előtt meg mi ciki? Ha rendesen akarod csinálni, akkor irrigátor kell hozzá. Lehet venni a gyógyszertárban tejsavas hüvelyöblítőt, erre rá van írva az arány. Czeizel szerint a10% ecetből egy evőkanál kell 1l vízhez. Kb fél órával az akció előtt kell végezni.

Azt pedig el kell dönteni, hogy mi a fontos, hogy élvezzük azt az egy alkalmat, vagy egy életen keresztül kislányunk legyen. Szerintem nem kérdés. Egyébként is ha kislányt akar valaki, akkor nem szabad, hogy orgazmusa legyen, mert akkor a hüvely ph-ja megváltozik, és az a fiúknak kedvez. Azt hiszem nagyon hosszú lettem. Remélem nem úntál meg mire végigolvastad. Kérdezz nyugodtan ha érdekel valami, én nagyon kiképeztem magam a témában, nekem 3 fiam van, gondolhatod mit szeretnék? Sajnos eddig a véletlenre bíztam. Ha mégegyszer előröl kezdeném a gyermektervezést, biztosan jobban utánanézek a dolgoknak.
 


Tuilpán!
Köszi a tanácsokat!
Utána fogok olvasni jobban a dolgoknak és lehet, hogy lépek is a dolog érdekében!
Mi most elutazunk a hétvégére a szüleimhez (ráadásul a kisfiam a másik maminál volt 4 napot - most hozzák haza, és már alig várom, úgy hiányzik!!), így csak legközelebb hétfőn tudok jönni és akkor majd hosszasan dumálhatunk erről! Jó?

Pusz!
Andy

Kép
 
 


Jól van! Állok elébe! Várom a jelentkezésedet!

Kép
 


Halihó!
Remélem még jársz errefelé Tulipán (és persze más is...)!?
Megjöttünk a szüleimtől, de ennek a pár napos eltűnésnek elég nyomós oka volt! :cry:
Hogy mi?

Az egész úgy történt, hogy hétfőn délután a barátnőimmel és a gyerekekkel elmentünk játszóterezni. Ott még meg is jegyeztem, hogy ezt a játszóteret senki sem gondozza?, merthogy akkora volt a fű, hogy az én fiam, aki amúgy tök jól jár, csetlett-botlott. Tök jól elvoltak a gyerekek, és mielött indultunk volna haza egy kivágott fa elszáradt törzse mellett kezdett el játszani a 3 gyerek. Amikor odanéztem már csak azt láttam, hogy Dani kiköp valamit. Odaszaladtam és láttam, hogy egy gomba fejének a fele volt az. Na, jött a dillemma: valyon a másik felét lenyelte, vagy eleve úgy tépte le, hogy az ottmaradt? Ugyan mérgemben szétrúgtam a gombákat, de szerencsére maradt 1 épen ill. azt a felet felkaptam és eltettem. Felhívtam a doktornéninket, aki mondta, hogy azonnal menjünk hozzá, mert a férje ismeri a gombákat. Azt mondta, e susulyka volt, így be kell vinni a kórházba és ki kell mosni a gyomrát. Jött értünk a férjem és mentünk is be. Ott a doki nem igazán tudta megmondani, milyen gomba is az, de mondta, hogy kimossa a gyomrát és ott kell maradnunk megfigyelésre. Na, azt a 20-25 percet senkinek nem kívánom, amíg mosták a gyomrát. Minket kiküldtek, így "csak" hallottuk, de ez is épp elég volt!!! Én ott zokogtam a férjem vállán.
Aztán ugye már nem kaphatott semmit enni és inni.... Este egy kis teát ihatott és szegényem annyira kifáradt, hogy tea meg cumi nélkül aludt el angyalom.(mert semmi nem volt nálunk és a férjem nem ért vissza addig). Engem felvettek az anyaszállásra, mert nem tudtak olyan szobába berakni, ahol együtt aludhattam volna vele (kedden jöttek műtétesek és amúgy az övüké a szoba), így lementem oda egy kicsit pihenni, mondták, hogy lecsörögnek telefonon, ha megébred és mehetek hozzá. Hát hajnali 4-kor mennem kellett, mert egy másik gyerek sírt és felébredt rá, de 5-kor vissza tudtam altatni, és aludt 1/4 8-ig. Reggel elvitték vérvételre, hát megint szenvedtem 10 percet, meg ő is, mert elsőre nem sikerült, így 2x bökték. Aztán délután jött a doki, hogy megvan a véreredmény és jó lett a májfunkció, tehát a gombás dolgot megúszta, csak épp vashiányos, ezért nem mehetünk haza + másnap megint lesz vérvétel. Nagyon örültem neki....
Este simán elaludt a kis lelkem, és megint mondták, hogy menjek le pihenni, szólnak, ha mennem kell. 3/4 6-kor csörögtek, és mondták amikor felértem, hogy 1x ugyan volt fent éjszaka, de vissza tudták altatni, így nem szóltak, had pihenjek. Megjegyzem rám is fért, mert ugye előző nap hajnali 4-től talpon voltam. Pisi+kaki, kaja stb. ott nem lehetséges az anyukák számára csakis az anyaszállón 4 emelettel lentebb! Kérdezem én: Kinek lenne szíve akármiért is (wc vagy éhség miatt) otthagyni üvölteni a gyereket??? Tegnap reggel ugye ismét vérvétel, de legalább az első bökésből siker. aztán a nap folyamán jöttek, hogy valamelyik nem lett jó, mert alvadékos, ezért megint bökik. Hát akkor úgy kiakadtam..... Aztán a főnővér az egészet úgy regaálta le, hogy adott a gyereknek egy játékot, amiért ennyiszer meg kellett szúrni. Aztán délutánra kiderült, hogy egyáltalán nem vashiányos! Fasza... Ezért a sok böködés!! Szerintem kedden nem ment a vérvétel simán és megnyomorgathatták a kis kezét+lassan jött le a vér és ezért lett alvadékos, na mindegy.... megmondtam, hogy haza akarom vinni a gyereket, ha egyszer semmi baja. Vagyis a legnagyobb baja az volt, hogy nem mehettünk ki a szobából. Elég rossz volt ennek a kis izgága gyereknek a bezártságból!!
De a doki mondta is, hogy így hogy aztán még nem is vashiányos, mehetünk, persze. Így most már itthon vagyunk!!!!!!!!! És szerencsére jól vagyunk!!!!!!!
Azt mondták, hogy ha evett is abból a gombából, valószínűleg nem volt mérgező, vagy nem evett olyan sokat!
De azért ez elég szomorú, hogy egy EU-s játszótéren ez előfordulhat. Vagyis ennyit az önkormányzatról!!!
Azt mondtam, hogy, na tuti, hogy oda soha többet nem megyünk játszani, erre tegnap egy másik játszón a fenyő alatt: GOMBA!!!!!
Szóval sehol nem vagyunk biztonságban???

A legutübbi témához csak annyit, hogy beszéltem a párommal és persze ő is jobb szeretne most egy kislányt, de hallani sem akar semmiféle "beavatkozásról", vagyis bízzuk a sorsra! Sajna. Pedig bíztam benne, hogy ő is úgy fogja gondolni, ahogy én....
Na mindegy!

Szóval most már itt vagyok és megbeszélhetjük, mit is kéne csinálni egy kislányért! :wink:

Andy

Kép
 
 


Szia Andy!
Örülök, hogy így vagy. Szegény picikéd, és persze te! Nekünk is nagyon rossz ilyenkor. Én is voltam már kórházba picimmel, és nagyon rossz volt látni a szenvedéseit. Nálunk is volt vérvétel nagy üvöltéssel, és 40fokos láz hányással, alkarcsont-törés, fejbeszakadás.... szóval átéltem már nagyon sokmindent a gyerekekkel. Nagyon-nagyon rossz volt.

Akkor ha a férjed nem akarja, akkor mit akarsz tudni? Igazából mondd meg neki, hogy itt nincs beavatkozás, abszolút semmilyen természetellenes dolog, a legfontosabb az időzítés.

Kép
 


Bocs Andy!
Nem annak örülök, hogy így vagy, hanem hogy itt vagy :oops: :oops:
Ez nagyon ciki, hogy eltévesztettem, főleg, hogy így is értelmes a dolog, ráadásul milyen értelme van :oops: :oops: :oops:
MÉG EGYSZER NE HARAGUDJ, NAGYON FIGYELMETLEN VOLTAM

Kép
 


Szia!

Nincs semmi baj! Gondolom elütötted csak! :) Velem is sokszor előfordul!
Szóval az a helyzet, hogy a férjem a hüvelyöblítés ellen van!
De az hogy peteérés elött, az végül is nincs ellenére. De mivel mással lehet még segíteni? Elméletileg PÉ-m, 9 nap múlva lesz! Akkor meddig szabad/kell csinálni? :oops: :oops:
A Jónásos dolog hogy van? Meg olvastam itt valami diétás dolgot is!

Pusz!
Andy

Kép
 
 


Szia Andy!
Mint mondtam a pé. előtti akció a legfontosabb. Ez a megfigyelések alapján 80%-ban szokott szikerülni. A szakirodalom szerint. A valóságban én rengeteg fórumot olvasgattam ilyen témában, és nagyon sok lány beszámolt tapasztalatáról. A helyzet a következő: azok a lányok, akik nagyon pontosan tudtaák a pé-t, mert doki nézte uh-on, mikroszkópot használtak, lh tesztet használtak, azok mind azt mondták, hogy sikerült. Van aki fiút akart van aki lányt. Egyetlen lány volt az, aki kisfiút akart, minden módszert bevetett, gyógyszeresen repesztettek neki tüszőt, és mégis kislány lett. Ez szerintem nagyon jó arány. Olyanok tapasztalatai akik csak kb tudják, csak visszaszámolnak, vagy tippelnek, hogy mikor volt a pé. és így mondják azt, hogy nem sikerült azok ítélkezése nem lehet megalapozott. Úgyhogy ha te is ezt szeretnéd alkalmazni, akkor nem elég hogy kb tudod, vagy a ciklusodból következtetsz. Ez sokszor tévedéseket szokott okozni. Itt minden nap számít.
El kell csípni a pé. előtti 3. napot, ez a legtutibb, ezt az Y-ok már nem élik túl. Ha érdekel adok tanácsot a pontos meghatározáshoz. Ezen kívül ajánlott még ezelőtt gyakrabban, minden nap akciózni, mert a spermaszám csökkenése a kislányoknak kedvez. Aztán hagyományos alul nő póz, mert akkor a sperma olyan helyre kerül, ami jobban megdolgoztatja őket a savas közegű hüvelyben. És a férfi ne hatoljon nagyon mélyre, hogy jobban megsétáltassuk a kicsikéket! Ajánlják a forró fürdőt a a pasinak előtte, mert azt a fiúk nemigen kedvelik, sőt!!!!! A hüvely savasságát hüvelyöblítés nélkül is lehet némiképpen befolyásolni. Mondjuk ha pé.előtt vagytok 5-3 nappal együtt, akkor még inkább savas, mert a peteérés előtt kezd lúgossá válni. Ne legyen a nőnek orgazmusa, mert az szintén lúgossá változtatja a ph-t. Lányok beszámoltak, hogy ők joghurtos tamponnal savasítottak. Ez még talán egyszerűbb. Mondjuk a pasinak nem is kell erről tudnia.

Van az a bizonyos diéta. Ezt állatkísérletekkel bizonyították. Ha a patkányoknak kálciumban és magnéziumban gazdag, sóban szegény étrendet állítottak össze, akkor 80%-ban lányutódot hoztak létre. Erre azonban alaposan rá kell készülni, 3 hónap kell hozzá mire átáll a szervezet. Én végigcsináltam, Nagyon nehéz, mert aki kislányt akar annak szinte semmit nem lehet enni, ami a legnehezebb, hogy sótlanul kell enni. Ezt nem is tudtam rendesen betartani. Ha érdekel erről is írok részletesen. Vesztenivalód nincs ha elkezded, hiszen nem biztos, hogy rögtön összejön a baba. A neten olvastam, hogy a franciáknál van egy intézet, ahol garantálják a kisbaba nemét, és a diétás és a pé. előtti módszer pontos meghatározásával segítik a kismamát. Állítólag pénzvisszafizetési garancia is van.
Kérdezzél még ha valamit kihagytam volna. És ha bármelyik még jobban érdekel, akkor is kérdezz! Szóval a pé. napjának előre jóslásában én már kiképeztem magam. Ez a legfontosabb, és a savasság!!!!

Kép
 


Szia!

Nagyon köszi, mindent!!
Na, akkor ami jobban érdekelne, az a peteérés kiszámolása pontosan. Vagyis meghatározása. Hol lehet ezt az lh tesztet venni? És hogy kell alkalmazni?
A mikroszkóp hogy működik? A dokis uh kukucska kilőve, hiszen mint írtam a férjem nem igen szeretne semmi "beavatkozást a természetbe", és az hogy én dokihoz járok ilyen sűrűn, feltűnő lenne neki.
Viszont ez a joghurtos tamponos dolog érdekel. Milyen joghurt és mennyi ideig legyen fent? Na és persze mennyivel az aktus elött??
Tényleg! Te tudod már, hogy ez a babó milyen nemű?

Andy

Kép
 
 


A legbiztosann az ovulációs, azaz lh tszt. Ezt gyógyszertárakban lehet venni, nem mindegyikben van, de meg tudják hozni, ezért minél előbb szólnod kell egy gyógyszertárba, hogy te ilyet szeretnél, hátha nincs nekik. Van többféle márka. Kb. 3000 ft-ba kerül, ami egy hónapra elég. Van benne 5 db teszt. A teszt akkor pozitív, ha a két csík egyforma erős. Tehát ellenben a terhességi tesztekkel, ha vékony csík van rajta, akkor negatív, viszont az már neked előrejelzés, mert amikor elkezd vékony csíkot mutatni, akkor az azt jelenti, hogy hamarosan egy-két nap múlva + lesz. (ez egyénenként változik) Amikor + az azt jelenti,hogy 24-36 óra múlva fog kiszabadulni a petesejt, mert az lh hormon csúcs után ennyi idő telik el az ovulációig. Tehát ha kislányt akarsz, akkor már amikor + a teszt nem szabad akciózni. Én olyankor akcióztam, amikor még a következő nap neg. volt. Tehát két napra rá jelzett csak a teszt +-ot. Ezt én miztosabbnak tartottam. Ezt azért jó előtte kitapasztalni, mert nem biztos, hogy mindenkinek 3 napig halvány vonalat mutat. A mikroszkóp nem annyira megbízható, ezt saját tapasztalatból tudom, nekem egy ideig rendesen mutatta, aztán meghülyült. Ennek a lényege, hogy a nyál sótatalma az ösztrögén hormont figyelembe véve változik, így a felszáradt nyálminta más mintázatot ad. Ha alacsony az ösztrögén szint akkor pontozott minta, amint emelkedik úgy kezd kristályossá válni, a legtermékenyebb napon, ill. a pé. napján teljesen páfrányszerű mintát mutat. Nekem egy idő után össze-vissze mindent mutatott. Valójában ezt sokminden befolyásolja, úgyhogy a teszt biztosabb. A neten amúgy mindegyikről sok infót találsz, nézz utána!

A diétáról ugyan nem kérdeztél, de csak annyit tanácsolnék, ha nem is akarsz diétázni, hogy szedjél magnézium és kálcium pezsgőtablettát, vagy tablettát. Ezzel biztosan nem ártasz semmit, és ezek az ásványok befolyásolják a baba nemét. Ezt úgy magyarázzák, hogy ezek hatására a nő belső nemi szerveinek a ph értéke változik, és ez segíti az x és gátolja az y speriumokat. Szóval szerintem ennek hasonló funkciója lehet mint a hüvelyöblítésnek, csak belülről hat.

Én nem alkalmaztam a tamponos dolgot. A lány natúr joghurtos tampont helyezett fel néhány percig. Ez biztosan nem ártalmas. A hüvelyöblítést többször elvégeztem, de abban a hónapban pont nem, mert már azt gondoltam, hogy talán az összes katonát kiírtom vele, mert nem estem akkor teherbe. Én ecetes vízzel csináltam Czeizel tanácsára.

Azt nem tudom, hogy nekem sikerült-e. Ennek két oka van. A 3. fiúnál kétszer is kislányt mondtak. Nagyon rossz volt az, hogy miután beleéltem magam, végül kiderült, hogy mégsem. Szóval nem is biztos, hogy elhinném amit mondanak. Igaz 4D-n nem tévednek, és én is saját szememmel meggyőződhetek róla, de az a helyzet, hogy most olyan jó abban a tudatban lenni, hogy nagyobb esélye van egy kislánynak. Szóval nem tudom, hogy legközelebb ha megyek uh-ra meg akarom-e tudni. Legutóbb a 20. héten, mondtam a dokinak, hogy nekem ne mondja meg.

Kép
 


Köszi mindent! Meglátom, mit tudok tenni az ügy érdekében!
Ma alutazunk a szüleimhez, aztán majd jövök!
Addig is puszi!
Andy

Kép
 
 


Sziasztok!

Gondoltam beszámolók arról, hogy mire jutottam a vizsgálódásaimmal. Ebben a topikban is voltak bíztató esetek, de számos más helyen nagyon sok kismama útját végigkövettem. Az utóbbi időben rengeteget olvastam a csajoktól. Valóban nagyon jók az esélyek, főleg akkor, ha pontosan meghatározzuk az ovuláció idejét, úgyhoz úgy döntöttem, hogy belevágok. Vettem ovulációs tesztet, és szuperul mutatta tegnap már a halvány vonalat. Úgyhogy apát becseleztem. Mivel ez az első tesztelős hónapom azt hiszem többet nem akciózunk, mert ezt a hónapot inkább csak próbának gondolom, hogy megtapasztaljam azt a bizonyos ovuláció előtti 3. napot. Természetesen majd beszámolok a továbbiakról is.

Andy!

Szerintem ne hagyd magad, hogy a férjed bármiről is lebeszéljen. Ha valóban nagyon szeretnél kislányt, akkor tegyél meg mindent érte, ne bízd a sorsra! Persze ha úgy vagy vele, hogy mindegy, vagy csak egy picit lenne jobb, ha kislány lenne, akkor meg élvezzétek korlátok nélkül az együttlétet, és hátha eleve egy kislányt rendelt nektek az élet. Elsőre mit szerettél volna? Mert ha akkor kislányt szerettél volna, akkor gyanítom, hogy most már nagyon azt szeretnél. Én mindig is azt szerettem volna, úgyhogy a férjem megkapta a fiúkat, most pedig szót kell fogadnia, mert most az én kívánságom következik. Úgyhogy jobb ha ezt most ránk bízzák, és nem okoskodnak bele.


Sziasztok!

Hazaértünk a szüleimtől....
Reménykedő! Amikor Danival voltam terhes, úgy voltam vele, hogy természetesen mindegy mi lesz, csak egészséges legyen (mivel én koraszülött osztályon dolgoztam és sok szörnyűséggel találkoztam), de azért bennem volt egy kicsit a lányzó iránti vágyakozás. Egészen a 30. hétig nem tudtuk mi lesz, mert nem mutatta meg magát, de a vágyakozáss után egyáltalán nem volt csalódás, amikor a 4D-n megmondták, fiúnk lesz!
Tehát inkább most van bennem az a nagy vágyakozás és szeretnék én is mindent megtenni érte. DE.....
Az én férjem kicsit másképp működik, mint a többi férfi, tehát neki senki sem tudná megmagyarázni, hogy a lányért nem is kell olyan nagyon sokmindent tenni (főleg neki), de mégis azt mondja, hogy semmi "beavatkozás"!!!!
Az lh teszt nekem is tetszene, csak mivel kb. 3000 Ft (és a férjem sajna minden fillér kiadást könyvel) nehéz lenne kijátszani és megvenni!! Most biztosan a fejetekhez kaptok, hogy úr isten ilyen férfi... De higyjétek, el, ha ő nem lenne ilyen amilyen, akkor nem is tartanánk ott, ahol tartunk. Szóval megvan az oka a "spórolásnak" és a könyvelésnek. Na, de nem magyarázkodok, mert ez kicsit hülyén veszi ki magát, szóval nem tudom, mi tévő legyek!!!
Meg nem tudom érdemes-e. Majd ha ebben a hónapban nem jönn össze a babó, akkor talán a köv. hónapban meglépem a teszt vásárlást, teszik neki-vagy sem!!
Amúgy "elméletileg" 19 körül van a PÉ-m, így arra gondoltam, ha máshogy nem, addig azzal szabájozom, hogy ma még együtt leszünk, aztán a piri várható időpontjáig nem. Talán sikerül!

Pusz!
Andy

Kép
 
 


Andy!
Eszembe jutott valami. Keressél rá a Billings módszerre, emlékszem, hogy régebben olvastam róla, hogy az is egy jó támpont a peteérés megállapítására.

Kép
 


Köszi Tuli!
Utánanéztem! Nem rossz! Akkor mostantól ezt is figyelem! :wink:
Andy

Kép
 
 


Hali!

Na, kipróbáltam ezt a natúr joghurtos dolgot!
Kíváncsi vagyok..... :oops: :oops:

Andy

Kép
 
 


Szia Andy!
A férjednek mondtad, hogy mit műveltél?
Ha megcsináltad a savasítást, akkor már több esélyed van egy kislányra, hiszen azt a fiú katonán nagyon nem csípik. Ha még a peteérés előtti valahányadik napot sikerült elkapni, akkor meg még több az esély. Valójában minél több idő telik el a pé. és az aktus között annál nagyobb az esélye a lánynak. Most akkor szerinted hányadik napon volt a művelet? Arra figyeltetek, hogy a spermaszám csökkenjen, vagyis, hogy a megelőző napokban minél többet akciózni?

Akartam is kérdezni, olvastam, hogy az egészségügyben dolgozol. Az egészségügyi dolgozók körében nem téma ez a fiú-lány dolog? Mert emlékszem, hogy régebben mikor még a nagyfiaim születtek, akkor ugye még nem volt ilyen információáramlás (internet), és mondogatták, hogy a dokik állítólag tudják, hogy hogyan lehet az esélyeket növelni, de nem beszélnek róla. Érdekes módon olyan nagy titok övezte a témát. Akkor még emlékszem rá is kérdeztem a dokimra, de nem mondott semmit.

Kép
 


Szia!

Nem, dehogy mondtam meg a férjemnek, hogy mit csináltam!
De talán jobb is volt ez így!!!!
PÉ-m 19-én lesz elvileg, így elötte ez volt a 3. nap. Vagyis az akció után kb. 3 nap múlva lesz a PÉ.
Remélem azért sikerült egy kicsit "beleszólni" a természet dolgába!? Aztán ha sikerül a lámyzó..... A férjemtől majd azt hallgathatom sokáig, hogy ugye nem tettünk érte semmit és mégis lány lett..... Na, de sebaj!!
A napi szinten akciózás sajna nem volt megvalósítható, mert a férjem a munkája miatt állandóan fáradt, így még az általam "tervezett" napon sem mindig sikerül behálózni!!!
Igen, az eü-ben dolgozok, de felénk nem igen volt téma az ilyen. Mivel koraszülöttekkel foglalkoztam, ott inkább az életmentés volt a fő téma és az hogy egyáltalán hogy lehet valakinek babája: lombik és társai, merthogy sok lombikos iker babánk volt!
de jó, hogy ti vagytok, azaz Te vagy és segítesz nekem, ahogy tudsz!!! :wink:

Jó éjt!
Puszi!
Andy

Kép
 
 


Andy!
Jól tetted, hogy nem mondtad meg a férjednek. Felesleges ilyenekkel elborzasztani, ő ezt úgysem érti meg. Ez különben is csak miránk nőkre tartozik. Én azért ha a végén összejönne a kislány biztosan megmondanám neki,hogy te csak azt hiszed, hogy nem tettünk érte semmit.

Reméljük, hogy összejött. Ha tényleg a 19. napon volt a pé-d, akkor jó esélyed van. Azért ha mégsem jött össze ebben a ciklusban, szerintem a jövő hónapra valahogy spórold össze dugiba az ovulációs tesztre való pénzt. Sok kicsi sokra megy. Mindig egy-egy százas, aztán meg is van.

Nagyon szívesen segítek, remélem sikerrel :wink:
Mindenképpen jelentkezz még, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: