Mariann!
Kívánom, hogy minél elõbb otthon lehessen veletek Marci, és minden rendben legyen vele!!!
Csodák csodája, mind a három gyerek alszik, úgyhogy van egy szusszanásnyi idõm írni.
Véda nagyon jó baba, sokszor átalussza az éjszakát, de amikor nem, akkor is csak egyszer ébred fel egy gyors szopira, és már alszik is tovább. Csak eszik, alszik, nézeget napközben is, szinte alig hallottam még sírni. Hát mit mondjak, ez nagyon megkönnyíti az életemet, mert egyébként azért nem könnyû három picivel.Fõleg esténként nehéz, egyszerre fürdetni, etetni, altatni õket.. Segítségem meg semmi. A párom késõ estig dolgozik, úgyhogy mindent teljesen egyedül csinálok.
Mindenkinek nagyon édes a babája,végignéztem a fotókat, nem sorolom név szerint, mert még kihagyok valakit, és nem akarok senkit megsérteni
Ti milyen pelust használtok?? azért kérdem, mert nekünk mindig kifolyik reggelre a pisi-kaki, éjjel nem szoktam kicserélni, hogy ne ébredjen fel teljesen Véda. Ha tudtok olyan márkát, ami kibírja az egész éjszakát, szóljatok.. mi Liberót meg Babylove-ot próbáltunk eddig, mindig kifolyik. Mini méretrõl van szó. Lehet, hogy csak át kellene térni Midire? Olyan 4.5 kg lehet Véda most, nem mértük már régóta.
Anyakati és Véda,aki egy angyal

PPor nincs (uj padloszonyeg, frissen festett falak) es Apa mar amugy is regota vagyott 1 szobainasra! (Ez a neve?)