Sziasztok!
Itt vagyok, csak szokás szerint írni nemigen van időm.
Megy az építkezés ezerrel, aug.-ban be kellene költözni, meg hát van egy pár gyerek már ugye...
Tegnap elkezdtem visszaolvasni, jegyzetelni, de ha ezt így folytatnám, sose tudnék írni, így inkább írok arról, ami épp eszembe jut.
Mi a nevekkel még sehogy sem állunk, persze időnként felmerül egy-egy, de még nincs olyan, amire azt mondanánk, igen, ez lesz. Persze lánynév az már volt az elejétől fogva.
Szó volt az őssejt levételről. Erről azt olvastam korábban más fórumon, hogy csak kb 7 éves korig jó a gyereknek, szal. erről még érdeklődjön az, aki le szeretné vetetni. Nekünk a 300 ezer most nagyon húzós lenne.
Újaknak üdv!
Klára, én szintén eü-s, mi úgy tanultuk, hogy egyszeri magasabb értéknél még nem lehet kijelenteni, hogy ez magas vérnyomás betegség, szal. ha azóta jó, ne szedj semmit, csak ellenőrizgesd!
Én inkább anti nimfó!
Bogyó, én meg egyszerre eszek sokat, de viszonylag ritkán. Kivéve mikor gyümit eszek. Belém fér sajna.
Eszter, a kéményajtótokat akkor lehet nem csinálták meg rendesen? Nekem sem épp kedvencem a cserebogár.
A barna kenyérben szvsz az a fontos, hogy teljes kiőrlésű legyen, hogy a vitaminok, rostok benne maradjanak a kenyérben. Ebből pedig legjobb, ha biót veszünk, különben a permetszer is több lehet benne sajna...
Masika, szép helyen jártatok, pocak ari!
Sheepy, 3 kg hízás nagyon jó! Hogy csinálod?

Náthád hogy van? Én se szeretek hajolgatni! Babuci rúg is mindig nagyokat, ha sokat teszem...
Ariel, remélem, már jobb kedvű vagy! Poci nagyon szép!Tényleg, hova ment a 7 kg? Nagyon csini vagy.
Ágica, hétvégén mi is jót kajáltunk, nálunk anyós ági családi összejövetel volt, voltunk vagy 26-an, tárkonyos raguleves(nyam) és birkapöri volt. Ebből csak keveset ettem, volt még zöldséges rakott krumpli, azt imádom. (félig vega lévén) .
Remélem a tegnapi rosszulléted nem ismétlődik! A Virág név nagyon szép!
Múltkor írtad , hogy akkor kell csak nyomni, ha már a baba feje a hüvely vége felé van, nos ez, ha fekve vagy félig fekve szülsz, biztosan nem menne. Főleg első szülésre. A nyomási inger ugyanis akkor jelentkezik, mikor a baba rászánja (vége) majd magát, hogy elindul a szülőcsatornában. Na akkor az első egy -két nyomó ingert meg kell próbálni elpihegni, de ennél többet már nagyon nehéz lenne! És akkor még hol van a hüvely vége? Ha valaki guggolva vagy állva szül, lehet megy magától, azt nem tudom. De fekve, nem. Egyébkénz szvsz ez a szülés legnehezebb, legkeményebb része, mikor a baba elindul kifelé. (...)
Kriszti(Okr). Grat. a vizsg. eredményhez, gondolom nagy kő esett le a szívedről!
Evu, örülök sikerült az albérlet! Hol tanultál meg ilyen jól németül?
Ha érzékeny vagy a hideg vízre, inkább ne menj medencébe, mert még begörcsölhetsz a végén!
Csokit én is eszek sajna, imádom.
Jtta, persze, hogy nem Te találtad ki azt a diétát, tudom én!

A szorzók jók, Ciripke tudna erről mesélni, biztos, ha teheti.
Cirip, hát igen, pisi csöpp nekem is volt, mikor meg voltam fázva. Amúgy nem jellemző. A Kriston féle könyvet már valamikor megvettem, csak még nem csináltam sajna. Jó lenne vidékre is lejönne.
Cuki, sajna ha előjöttek a csíkok, azok már nem múlnak. Nekem is van. Nem egy szépség, tudom. Ez van. Én az elsőnél már az lettem, akkor én nem kentem semmivel. Csak az utolsó hónapban jött ki, nagyon nagy volt a pocakom.
Nevek közül nekem az Emma nagyon tetszik. Kornélt nem adnék, meg azt hiszem Félixet sem, na majd csak találunk valami szépet. Férjemnek a Csaba tetszik, de nekem nem annyira.
Gabi, szerintem is ki lehet minden nevet gúnyolni, ha valaki akarja. Ezzel nem kell szvsz foglalkozni.
Erika