Sziasztok!
Csajok, annyit írtok 1 nap alatt, hogy nem győzöm olvasni és reagálni...
Miléna (és persze a többiek is), a
babaruha mosáshoz: szerintem én nem váltok mosóport és öblítőt sem, mert mindketten nagyon érzékeny bőrűek vagyunk, és már egy jó ideje a
Silan sensitive jön be. Arra nem irritálódik a bőrünk. És az illatát is nagyon szeretem...

Szóval meghagyom a gyerekruhák mosásához is... Remélem, a baba bőre is bírja majd.
Mazsola, na jó, nem húzok zacskót a fejemre...

,
de tavaly csak az segített, ha zsebkendő galacsinokat dugtam az orromba.

Persze csak itthon!
Granda, nagyon ügyi vagy! Mennyi idő, míg teljesen a régi lesz a lábad... ?
Súly, én már rá sem merek állni, mert nagyon szaladnak felfelé. Sokszor elhatározom, hogy azt az utolsó falatot már nem eszem meg, aztán mire észbekapok már a tál is üres...

Pedig jó lenne egy kicsit odafigyelni. Ti milyen trükköt alkalmaztok, hogy ne faljatok fel mindent?????
Gremese, ez igazán kedves Tőled...
Hajni, nagyon csini vagy!
Holnapra kivasalom magam, és én is rakok fel valami "fájintos" pocakképet...
Az őssejtekről én is szívesen veszem az infókat. Egyelőre csak beszéltünk róla, de még az is kérdés, lesz-e rá keret. Illetve hogyan is működik mindez...
Mi is elkezdtük a nagy beszerző körutakat.

A hétvégén veszünk valami szekrényt a Mini szobájába. Persze nem csak az ő ruháinak, hanem igyekszünk előre gondolkodni, hogy később is jó legyen.
A langaléták sorába csatlakozom, 177/58-ról indultam, és most kb 65 vagyok. (erre mondta múltkor a védőnő, hogy ez már egy kicsit sok...

)
Cigi: nálunk a párom próbálkozik a leszokással, közel 1 éve, de elég egy nagyobb stressz hullám, és egy nagyobb baráti összejövetel, ahol a többség dohányzik, és máris elfogadja újra a cigit. Amire én nagyon haragszom... De nálunk lakáson kívülre van száműzetve, ha élni akar ilyen káros szenvedélynek.
Nyerkit, az ígéret nálunk is megvan... De a fenti okok miatt, nem tudom, mennyire betartható ez az ígéret...
Kiskolbi, drukkolok neked, hogy ne kelljen a napi szurit beadni... De miért csak ilyen későn lett eredmény??? És már most is gondot okozhat vagy csak a szülésnél? Fő a ++++++++++++++++!

és reméljük, minden rendben lesz!
Sterilizáló, mindenképpen kell az első napoktól kezdve, vagy csak ha nincs elég tejci és pótolni kell? Illetve amikor később már mást is adunk nekik enni???? (Bocsi a tudatlanságomért...)
Szoptatós melltartó: a múltkor nem mertem még megvenni, mert nem tudom, mennyit nő még... De az első kismama melltartót már símán kinőttem!

Szóval tuti kell venni valamilyet, de most elbizonytalanodtam, hogy milyet...
Szép napot mindenkinek és az időjárást én is támogatom...
Manófalvi