Sziasztok.!
Vadvirág3 napközben ahogy üldögeltem és mocorgott a manókám,azon gondolkodtam,hogy milyen érzés lehet neked a két törpivel a pocakodban.
Mikor mocorognak , forgolódnak stb.Meg már ennyi szülés után most,hogyan éled meg a készülődést.Biztos sokat sürögsz-forogsz ehhez viszon
sok-sok energia kell.Ezt honnan meríted? Fantasztikus anyuka lehetsz.
l.móni hát megtudom érteni a levegő problámádat. Nálunk mindenhol műanyag ablakok vannak,és annyira szigetel,hogy mikor éjszaka felébredek
szabályosan idegesít mennyire elfogy szobánban a friss levegő.Kinyitni meg nem lehet egy ablakot sem,mert a páromat zavarja,hogy előttünk mászkálnak,kibepakolnak
éjszaka a horgászok vagy a diszkóból jövő fürdőző fiatalok(elég hangosak sajnos),így csukva kell lennie.
Így azt szoktam,hogy van ionizálonk,amit a törpik szobájába vettem,és azt bekapcsolom egy kis időre.Olyan jól átszűri a levegőt,és legalább friss hideget nyom.
Én csak így tudom megoldani.
Nekem van 2db mosható pelusom,akkor használtam mikor szokott le a nagyfiam.Egy bugyis és egy tépőzáras kivitelben.Van hozzá + nedvszívó izébizé is.Kifolyni nem
folyott ki mellette a cucc,de elgondolkodtató,hogy érdemes-e beruházni rá.
Ahogy nézegettem annó,egy kezdő csomagot amiben 30valamennyi pelus+ nedvszivó volt 50000ft körül.
A jobb minőségű.
Meg azt is érdemes mérlegelni,hogy ha már ott lesz a picibabócád lesz-e enerigád azokat áztatni- mosogatni stb.
Viszont azt még hozzá teszem ,akkor kezdte megérteni Beni milyen rossz érzés pisisen lenni.Lehet ha előbb kipróbálom előbb leszokik,de kitudja.
A képet meg lehet nem jó formátumban mentetted el.Lehet,hogy csak az a baj.
Szépek a rucik amit vettél..
Sense te is látom belekezdtél a vásárlásba. Milyen árban vetted a légzésfigyelőt és hol?
Hát igen most már csak a törpire-törpikre fogunk gondolni,mikor ruhaboltban kerülünk.
Bemegyek pl. a kínaiba,hogy veszek magamnak valami felsőt,elindulok és autómatikussan megyek a gyerekholmikohoz,hogy körülnézek onnantól kezdve ott keresgélek
a végén meg gyerekrucikkal távozok..
A férjem szokta kérdezni,mikor haza megyek- Na vettél most magadnak is valamit?-.
U.era szerintem azért nagyobb a pocid estére,mert napközben eszel iszol és felfúj kicsit.A múltkor én is így voltam.
Reggelre meg ki wc-zed a vizet,meglemegy a puffadás.De ez csak egy tipp..
Anitja nagyon jól sikerült a kép a fiúcskádról.Gratula..
Silka én is néztem DM-ben a krémet,az valami újdonság.Ha jól néztem van lábra is frissítő krémjük ugyan ebből a termékcsaládból.Na azt szeretnék most.
Nekem eddig jó a cukrom,már volt terhelésem,mert Benivel mikor terhes voltam korán kiderül a magas az értékem,így ő vele végig diétáztam.
Hát a következő terhelés meg jövőhéten lesz,kíváncsi lesz,remélem most is jó lesz.
De az a lötyi tényleg borzalmas..