Nekem 36. héten 92 mm volt a BPD.
(Emlékezetõül Kristóf 4 kg és 55 cm volt)
Bár a fej mérete nem tükrözi, hogy milyen dundi lehet a baba. Tehát ne izgulj, szerintem neked (nektek
)a pocakodból ítélve nem lesz ekkora a leányzó. Állítólag a normál súllyal született babák sokkal ellenállóbbak.
Tudományos okosságokból kiolvasva Kristóf is azért fulladt be könnyebben mert nagy súllyal született, a teste fejlettebb, mint a tüdeje. Panka!
Pedig ez már a fészekrakó ösztön

!!!!!!!! Jobb, ha erõteljesen belevágsz a pihizésbe, mert szükség lesz az összes energiádra. 
Eva!
Gyógyulást az egész családnak!!!!!!!!!!
Lina!
Sok-sok kitartást és erõt a tanuláshoz. Én is pont ezen töröm a bucim, csak még a megoldás nem jutott az eszembe
. Kata!
Gratula a sok-sok fogacskához. Nekünk a fogakból még csak a rengeteg nyál jutott.

De az non-stop összeköttetésben van az ággyal, a "földdel" stb....
Gyöngyöske!
Nem nagyon tudtok ti sem kimászni ebben a fránya betegségbõl??
Neva!
Van valami fejlemény a vinyóval kapcsolatban. A Kürt szerintem is veszett drága, de legalább valami lehetõség van a pótolhatatlan dolgok visszanyerésére.

Egyébként ismerõs a helyzet. Azóta én is mentek ahova csak érek.
Szerdán megkapták a gyerekek az oltásokat. Tõlük már csak én lettem nyûgösebb. Büszkén jelentem, hogy Kinga még el sem sírta magán. Bár közölte a dokinénivel, hogy HÉÉÉÉ, EZ FÁJT!!!!! Fájt is szegénynek még két napig végig a lába, hiába borogattam az oltás helyét. Azt már kevésbé jól viselte (viseltük
)!! Be is lázasodtak mind a ketten. Nem akartam Kingát csütörtökön oviba engedni, de pont akkor volt a farsang, és mivel reggelre már nem volt lázas így elvitte Zsolti. Nagyon tetszett neki, mert pizsama bulit is tartottak. 
Az ovónéni Piroskának volt öltözve és elõadták nekik az egész mesét. Kingusnak nagyon tetszett, mert egész este azt mondogatta nekem, hogy mond mama miért olyan nagy a szád???? (Ezt vegyem célzásnak 
) Pinehésben gazdag jó éjt mindenkinek
Puszi, Kriszta

Martinnak mára beduzzadt a bal felsõ hármas is, úgyhogy most szám szerint 5 foga jön egyszerre, de még egy sem tört át. Az a jó, hogy eszik és alszik rendesen, csak néha nyûgös, de akkor nagyon. Szerencsére a Dentinox használ. De nem tudom, mi lesz, ha hirtelen mind megindul egyszerre!

és hozzá annyit eszik, hogy alig gyõzöm adni neki a kaját.
Lina