A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok,

Latom nem vagyok egyedul azzal, hogy a babakelengyem eleg hianyos!!! :) Meg a korhazi csomag..meg a babaszoba...de hat meg en is ugy gondolom van ido.
Tesom (aki holt para orokke) tegnap mondja, hogy nicns bedagadva a szam, mert a kismamaknak szules elott par hettel felpuffad a szajuk, arcuk!!! Mondom nincsen..de ha lenne is nem azedrt, mert mindjart szulok...ne paraztasssaaanaaaak! Nalunk nem en aggodok tul mindent (kiveve amikor igen!!) hanem az egesz csaladom, tesom, anyukam!!!! Neha megorulok!!!! :roll:

Nekem olyan nyugos ejszakam volt...es a mai napom is az....nem az en napom!!!! :evil: :evil: A kutya is a saros labaval mar csak a nyakamban nem votl, meg jo hogy olyan kabatban voltam, ami lemoshato vizzel!!! Meregzsak vagyok, ma mindentol idegbajt kapok!!! Es az ido?? Na tuti az az oka mindennek, nagyon utaaalooooooom!!!!! :( :(

Na nezem az RTL Klubon valami gyilkolaszos filmet!!!!!! :) :?

Legyen jo napotok, jobb mint nekem!
Morgo

Kép

Kép
lorcika

Bogyra,

a barátnőmenek is volt ilyen talp baja... pedig ő nem is terhes, egyszerűen csak egyik napról a másikra keletkezett egy pofás kis hematóma a talpán :shock: saját bevallása szerint túl sokat csángált körömcipőben... felpolcolás és kapott rá valami krémet ami segített felszívódni a vért.. mondanom sem kell 2 nap múlva már betipegett golgozni.. .és nem kapott embóliát :) és két hét alatt elmúlt a hematóma és a fájdalom is :) azért szerintem mutasd meg dokinak
pici76

Pici!

Felvettem én is anyósékkal a kapcsolatot, mondták hogy ez valószínű felszínes, úgyhogy ne reménykedjek egy jó izű tüdőemboliában. Most kenem, polcolom, borogatom. Így egész elviselhető, de abban a pillanatban ahogy felállok és az az ér is megtelik vérrel iszonyatos lüktető, égő, nyilaló fájdalmasságba kezd...

Majd elmúlik, volt már ilyen régebben ugyanitt. Akkor betudtam a melegnek, meg a klumpának, meg a 12-24 óráknak... Csak emlékeim szerint az hamar elmúlt. Ez olyan kis kitartónak tűnik, sőt egyre feljebb jön a fájdalom. Ha holnapra nem múlik el, akkor lekocogok a dokihoz.

Addig is kitartóan haldoklom :) Leventét nem zavarja a helyzet ő óriási nagy rúgásokkal bíztat :) Nagyon aranyos mozgékony mostanság, jó nagyokat hullámzik odabent. :)

Biztos a térdkönyök hinta jön be neki ennyire! :roll:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok, nem rég értem haza a városból.
Mennyit tudtok termelni egy fél nap alatt :)

Összapakolás: Nekem a dokim ma mondta, beszéltünk telcsin, hogy megvan már minden, lassan lehetne pakolászni, de jövő héten mindenképpen! Sajnos sok a front, nem lehet tudni! :(

Kép
elizabeth25

bogyra!DE IGEN!!!!!!KI VAGY?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Bejelöltelek iwiw-en. A Zsuzsi szomszédja voltam sokáig 20 éves koromig laktun kápon a Zsuzsiék alatt, rengeteget lógtunk együtt.

Látjátok, látjátok! Csak nem vesztem meg teljesen, hogy én már pakolászok össze felé.

Két napig kerestem a szoptatós teát, átforgattunk mindnet érte.... Jó előre megvettem és eltettem egy biztos helyre ha kell kéznél legyen...

De már megvan, úgyhogy az is bekerült a táskába.

Megtudtam azt is hogy vinnem kell pelenkát és popsitörlőt is, úgyhogy még azt kell bepakolni. Mostmár így háromra szaporodott a táskák száma amit el kell cipelni magammal....

KépKépKép
bogyra

Nektek mi a véleményetek a védőoltásokról?

A kötelezőkön kívül akarjátok még valamivel oltatni a pindurt, vagy sem, esetleg a kötelzőkkel sem?

KépKépKép
bogyra

Bogyra neked beugratos kerdeseid vannak!!!! :D Marmint reszemrol fogalmam nincs.....amit javasol a vedono, meg a doki. Egyenlore en ennyire vagyok tajekozott az ugyben!!! De akkor ennek is utana kell neznem, igaz? Csak en vagyok ennyire tajekozatlan?????? :( :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Az új oltási rendről pl nekem fingom sincs, ugye bár én még a régi rend szerint tanultam gyermekgyógyászatot...

Az ötlet csak onnan jött, hogy hallottam a hiradóban a kullancs szaporulatról, és elgondolkodtam hogy beoltatom a nagyobbikat, elég sokat járunk erdőbe, minden hétvégén szinte.

És akkor oda jutottam egy védőoltásos oldalra, ahol egy csomó hasznos oltást találtam, amivel lehet már leventét is kínoznám... pl rotavírus, ami csecsemőkre nagyon veszélyes és nyáron éli virágkorát a vírus...

Persze én is megkérdem a gyerekorvost mit ajánl, aztán majd döntök.

Pl az infuenza oltásról azt hallottam, hogy nem érdemes mert mire elkészül az oltás, addigra mutálódik a vírus így már nem sok védelmet nyújt.

KépKépKép
bogyra

Bogyra: En is lattam ezt a kullancs veszelyt, azt hiszem majd szules utan be is oltatom magam en is, meg ha lehet adni a babanak, akkor ot is. De egybekent en tenyleg nem nagyon tudom meg ezeket. Eleve jovo heten megyek vedonohoz es kerek tole tanacsot melyik gyerekorvost valasszam itt Mikloson, mivel tavaly koltoztunk ide, igy semmirol nincs foglamam, itt ki jo, meg ki nem jo. Szoval tok amator vagyok...de hat majd csak belejovok ha itt az ido! :)

MOst a penzbeli juttatasokat nezegetem, GYED, TGYAS, hogyan kell megigenyelni. MIvel elso baba, nekem ez mind uj.
Nem tudom itt ki van betegallomanyba, de nalatok is az van, hogy minden ho vegen el kell memnni a korzetihez igazolasert es bevinni a ceghez?? Nekem most ket hetente kell....en ettol kesz vagyok, hogy ezutan kell futkaroznom. Ez igy votl mindig is?? Nekem most minden uj!!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Ez biza így van én is két hetente postáztam a papírt, mert én ugyan nem jártam be. Azért voltam itthon hogy pihenjek. :)

A TGYÁS lesz először esedékes nekünk, azt a kiírt időpont előtt egy honappallehet igényelni. És azt is cég könyvelője kell hogy intézze. Legalább is ha nem viszi be az OEp-hez, akkor neki kell kiadnia apapírt, amit be kell vinni.

A családi pótlékhoz, anyasági segélyhez kell neked intézni a cuccokat.

Itt találsz hozzá nyomtatványt.

www.nyomtatvany.lap.hu

A taj számhoz is találsz papírt, azt is magunkank kell intézni...

Én is tervezem előre kitölteni a papírokat, azokat is beviszem a koriba ott majd kitöltöm a maradék adatokat és a párom elintézi amit kell :)

KépKépKép
bogyra

En pedig a rossz ido ellenere elmentem Anyukammal vasarolni, talaltam is egy szep poncsot - mondom nem tudom igy kell e irni :o
Ebbe majd beleferek, mar szeretnem felvenni, no de itt Zalaban telikabat kellett megint :evil: :twisted:

En e honap vegeig szabin vagyok, aztan a jovo honap tappenz, amit a jovo heten jelzek a nodokimnak, ad valami papirost, amivel a novedelmibe kell mennem, es azt be kell vinnem a ceghez. No de van egy irodajuk erre, a hazunkhoz is kozel, szoval majd oda megyek.

Majus pedig szulesi szabadsag, szinten a nodokim kezdemenyezi ezt, legalabbis azt mondta, gondolom erre is valami papirt ad, amivel mehetek a ceghez.

A tappenz alatt bizony kethetente menni kell igazolni azt a melohelyre, ez nekem az aprilis.

No asszem ezt tulragoztam :roll:

KépKép
horilda

Sziasztok!

Köszi a tippeket befordulásra-ez a gyerek nem anyja lánya,ugyanis nekem nagyon hamar megy az magától is :lol: :roll: :lol: -.ezt a térdeplőst ki fogom próbálni.Nekem javasolták még,hogy rakjak párnát a derekam alá,amíg birom,az is segíthet.A probléma csak az,hogy kb.ez az idő három perc,utána meg leszakad a derekam.Annyira nem izgulok miatta,Alexa is a 38.héten fordult be.
Pici!(azt hiszem Te írtad,ha nem bocsi :oops: )Nem ezért beszél a dokim császárról,ez csak adalék hozzá.És nem hinném,hogy szőrős szívű leszel,amint rád néz egy boci tekintet biztosan ugrik a Dr.Spock féle gyermeknevelési stratégia! :wink:

Ja,és ha már Iwiw,akkor Tóth Brigitta(bringa,bridzs,culka)név alatt megtaláltok!
Gabi!Rád keresek,bogyra Téged is megpróbállak meglelni!

Ma Szegeden voltunk apa látogatóban,egész nap utaztunk,hát nem volt egy álom! :cry:
Alexa megnyugodott,hogy láthatta apját,és én is,hogy rendben van,biztosan felépül!!!!!!!!!
Bal :) ázs nagyon jól szerpelt,én nem biztos,hogy képes lettem volna őt a volt babájához furikázni. :oops:

Ne haragudjatok,mostanság elég önző vagyok,csak az én nyűgjeimmel traktállak benneteket,de ígérem holnaptól jó gyerek leszek megint és nem csak beszélek,hanem beszélgetek! :oops:

Mindenkinek ezerszer is köszi az elmúlt napért,szép estét és nyugodt éjszakát babáknak és mamáknak is!

Puszi,holnap jövök! :lol:

Kép
bringababa

A csaladi potlekhoz es az egyszeri anyasagi juttatashoz mar kertem a cegnel nyomtatvanyt, es azt mondtak, hogy a pici szuletesi anyakonyvi kivonata es TAJ kartyaja ha mar megvan, akkor tudom ezeket igenyelni.
Kitoltom es be kell vinnem a ceghez, azaz a Nexonba, merthogy ok intezik ezeket a dolgokat.

A cegtol kapok meg valamennyi penzt, ez egy egyszeri jutattas, na ezt majd a ceg HR osztalyan kell igenyelnem - no de ez az en munkahelyemen.

KépKép
horilda

En Laszlone Horvath Ildiko neven vagyok megtalalhato az IWIW-en.

Eskuvoi kepunk van fent, de azota a hajam barna gondor, szoval nem igy nezek mar ki.

KépKép
horilda

Bringa; Bejeloltelek az iwiwen (Horvath Laura/ Lorka)....az en vagyok, ne lepodj meg! :)
Bogyra teged is bejeloltelek..ha nem baj...es ha te vagy!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

horilda: Nem talallak...kereslek! Mi a beceneved?

Kép

Kép
lorcika

Horlida!

Kutya legyek de nem talállak! :)

KépKépKép
bogyra

Megvagy horilda!! :) Ekezet nelkul!!!!

Kép

Kép
lorcika

A becenevem Ilda :D

KépKép
horilda

Orulok, hogy megvagyok, en is megyek az IWIW-re, na persze innen sem tunok el. :D

KépKép
horilda

Tok jo, hogy igy most latjuk egymast! :)

Kép

Kép
lorcika

Bejeloltelek Lorcika es Bringababa, tok jo :D :D :D

KépKép
horilda

iwiw - Latyák Helga, az én vagyok ;)

Legi

Kép
leglesscat

Gyps,
sztem az 1-1 kilo oda-vissza-ingadozás bmitől lehet, nem feltétlenül jelenti azt h fogytál sztem. akár evéssel, széklettel, ödémával is lehet kapcsolatban. ha ez a kismamaság előtt igaz, akkor az alatt miért lenne másként?! de én olyanokról is bőven hallottam h ők maguk fogyogattak a terhesség alatt (betegség, idegesség, hányás, stb miatt), viszont a baba u.ugy szepen gyarapodott.
(mellesleg az én védőnőm mindig ruhában mér és soha nem tudom h előzőleg éppen vastag csizmában és kötött pulcsiban v vékonyabb talpú cipőben és blúzban voltam-e éppen, úgyh én ezeket az értékeket csak óvatosan szoktam komolyan venni. de lehet h ez csak az én bogaram. azért a biztonság kedvéért mindig azt mondom, ha megkérdik h mennyit híztam h "nem tudom biztosan" :))
Vendég

TP....én havonta megyek a papírért a háziorvoshoz, a négy hét anyagáért, és viszem be személyesen az OEP-be....utálom, de így legalább biztosan beér és odajut...a cégem egy rakás szar...miattuk kaptam legelőször is 2 hónappal később meg a pénzemet!

IWIW: Engem Puskás Melinda néven találtok meg :)

Aki megírta az elérhetőségét azt én is felveszem ,ha nem baj!

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Kép
elizabeth25

Jányok ti nagyon szép menyasszonyok voltatok! :) De télleg mindannyian! :)

Én meg csak irigykedem. Mi majd kb. kéthét múlva beszaladunk két tanuval az anyakönyvezetőhöz (ugyanis felújítás miatt jelenleg házasságkötő terem sincs :( ) és ottan az irodájában fogunk örök hűséget fogadni....

Majd talán ősszel lesz egy picike lagzi is, de lehet nem is lesz fehér ruhám... ez olyan szomorúúúú :cry: :? :cry:

Az éjszakám ramaty volt, a lábam fáj és különbenis tiszta depi vagyok... tegnap megszálltak a negatív gondolatok az élet mulandóságával kapcsolatban... :( :? Valószínű az keltette fel bennem ezeket hogy már a Kaszás Attila is agyvérzést kapott... pedig csak 47 éves. :(

Nah jó nem ömlengek itt tovább, lehet csak a hormonok.

Tegnap éccaka bűnöztem a terhesség alatt először, vajas kenyeret majszoltam kakóval :)

Ma megyek iskolába is, meg tárgyalásra (gyermekelhelyezés ), megyünk az anyakönyvvezetőhöz is kérvényezni hogy soronkívűl adjanak minket össze, jah és még a végrehajtóhoz is mennem kell. Ugyanis a volt ember még minidg nem fizetett ki... Csupa kellemes dolgok ezek... Érdemes volt ma fel kelnem.

De mindezekért jutalmul beülünk a kedvenc cukimba, hogy nehogy csak negatív hullámok érjék ma az én kis bocikámat, aki egyre jobb kisfiú. Éjaszaka már csak egyzser kezd ficánkolásba és azt is abba hagyja hamar.

remélem olyan lesz mint a nagytesó, ő az elejétől kezdve kelt hajnali kettőkor szopizni, és már aludt is vissza. Aztán csak reggel hétkor újra szopizni és aludt 9-10-ig :)

Szép napot mindenkinek! Kicsit tán derültebb az ég! :) naplementekor képzeljétek az ég alja teljesen felhő mentes volt tegnap, gyönyörű narancssárga hangulatvilágítás volt az egész lakásban, olyan szép volt, izzot egy narancs sáv az ég alján.

KépKépKép
bogyra

Nyah öltözöm és indulok a kálváriámra.

Drukkoljatok nekem fél kettőtől. akkor kezdődik a tárgyalás.

KépKépKép
bogyra

Bogyra drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt Mindenkinek,szép napot! :)

bogyra!ne fordulj be,az most a babák dolga! :lol:
szerintem abban is van romantika,ha csak Ti ketten lesztek ott!
én simán hozzámennék így is Balázshoz,de ő attól tart,hogy ez nekem nem elég,hiába gyözködöm, nem hisz nekem.(aztán meg lehet,hogy kamu,el sem akar venni :lol: )

Csajok!tényleg csudiszép mennyasszonykák voltatok!

Legi!El sem tudtam képzelni,hogy Te vagy az,éppen azt fontolgattam,hogyan fogom megkérdezni itt a fórumon,hogy ki az a Helga? :oops:
horilda!Téged viszont teljesen ilyennek képzeltelek,olyan volt meglátni a képed,mintha régi ismerőst találtam volna!
gabibaba!közel laktunk egymáshoz,biztosan lesz közös ismerősünk!
lorcika!nincs mese,mi vagyunk a nyugdíjas szektor! :wink: :wink:
Szemtelenül fiatal a bagázs.... :lol:
Jó-jó,tudom,hogy angie a korelnök,de vajon akkor hol lehet már több,mint egy hete?

Képzeljétek,a nagy rumliban nem is mondtam,de KÉSZ VAGYUNK MINDENNEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Minden-mindennel! És hiszitek vagy sem,azóta olyan de olyan nyugodtan alszom,hogy csak na! :lol:
az éjszakai egy felkelés megvan,de már nem okoz gondot a visszaalvás.Mondjuk minden éjjel nagyon hülyeségeket álmodom,de én ezekre nem emléxem,csak Balázstól tudom,hogy nyüffögök,meg beszélek álmomban. :oops:
Sajna képet nem tudok küldeni,mert Alexa elintézte a gépet,túltöltötte az elemet,ami szétfolyt a gép belsejében. :? :roll:

Amiről beszéltetek,hogy lent húz,na az engem is kínoz.néha azt érzem négyszeresére duzzadtam alul.1ébként semmi nyűgöm nincs,csak tényleg nagyon fáradékony vagyok.

Mindenkinek szép napot! 8)

Kép
bringababa

Szep jo reggelt!!

Kepzeljetek jol aludtam!!! :) Apro oromok az eletben!!! :D

Bogyra drukkolok neked en is! Remelem azert jol alakul a napod a sok inteznivalo mellett.
En ma kicsit takaritani szeretnek, aztan delutan megyek szules felkesszitore. Elotte akkor postazom az orvosi igazolasomat..lehet mar kicsit kesve is, de tegnap annyian alltak a postan, hogy egyszeruen nem birtam vegig allni!!!!! Megorulok a varakozasoktol!!!! :evil:

Ma mar egy fokkal jobb es nem esik az eso, de hideg van..szoval meg minig nem teljes az orom!!! :roll:

Tok jo, hogy az iwiwen majdnem mind rajta vagyunk!!! :) :)

Legyen jo napotok.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Bringa: Hat tenyleg felhaboritoan fiatal a banda!!! :D Hogy meg 1980-ban is szulettek emberek es babat varnak???? HOgy lehet az??? :D :D
Nem baj ha a korom 32 is, szellemi szintem kb. az 5 eves gyerekevel vetekszik, neha ferjem megkerdezi tolem amikor ugy viselkedem, hogy "na most hany eves vagy?" en meg rogton ravagom, hogy 5!!!!!!!!
Fizikailag meg sokszor nagyanyammal egyidosnek erzem magam..de hat lesz ez meg igy se!! :D

Kép

Kép
lorcika

bogyra!mivel ügyes kislány vagy,én már tudom,hogy délután megint olyan beszámolóval érkezel,amiből megtudjuk majd,hogy minden akadályt remekül és sikeresen vettél!
én már észrevettem,hogy általában amit a fejedbe veszel vagy amit eltervezel az mindig úgy is lesz! :lol:
Hajrá!

Melinda!Te nagyon szerncsés vagy,kétszer is felhúzhattad a pészséges fehér ruhádat! :lol:

Lorcika!hol vagy mááááááááááár?????????

Kép
bringababa

Itten maaa itten maaa!!
Ma tok antifittnesz vagyok!!! Reggel aput bedobtam egy darabig, mert delutan kell nekem a kocsi...aztan hazjottem, csinaltam ket szep szal szendvicset es benyomtam egy nagy bogre tejeskaveval! :D MOst meg emesztek!! :)
Biztos hogy ma takaritsak??? Lehet raer penteken is vagy holnap! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Jól van,hát itt vagy már!Biztosan 1szerre írtunk! :lol:

Nekem is takarítanom kell........... :cry: :cry: :cry: sokat

Kép
bringababa

Én nem tudom halasztani,mert már ha tegnap csináltam volna meg,az is késő lett volna :roll: :roll: :roll:

De a kávé jól hangzik(a szendó már nekem is megvolt :lol: )

Csinizek is egyet magamnak.fincsit,habbal,csokival........
nyami,nyami,nyammmmmmmmmm

Kép
bringababa

Meg nalam a lakas talan birja....en kevesbe! :D

Kozben Ricsike idebenn megint karateedzest tart!!! Auuuu neha faj, ahogy ut-vag, meg helyezkdeik! :D

Kép

Kép
lorcika

Na jo folaldozom magam es nekilatok a takaritasnak!
Ne dolgozz sokat Bringa! :)
Szijaaa!

Kép

Kép
lorcika

basszus,mindig mikor a babók mozgását említitek jól beparázok!
Lili 1általán nem egy fitness lady!
Komolyan már ott tartok,hogy én örülök,ha olyanokat rúg belém,hogy fáj.de ez baromi ritkán van.inkább csak a fejét forgatja odabent,meg úgy furaxik,helyezkedik,de 1általán nem boxol. 7főn szóltam is a dokinak az uh-on,szépen,alaposan megnézte és mindent rendben talált.mégis zavar........

Kép
bringababa

hello csajok,

hogy bírjátok rávenni magatokat a takarításra ilyen kaka időben? :shock: Én csak ülök itt a munkahelyemen és bámulok ki a fejemből, remélem ez a hátralevő másfél hét hamar elmegy... nem minden úgy alakult ahogy szerettem volna, de már nem nagyon érdekel... csak legyen vége

Bogyra én is nagy drukkk neked!! A Kaszás Attilának állítólag fejlődési rendellenesége van, és gyengébbek az agyi erei azért kapott agyvérzést... jobb lenne ha nem mondanának ilyet be a hírekbe :cry: ha mindenható lennék csak jó híreket engednék bemondani a hírekbe :roll:

Nem tom láttátok-e Bowling for Columbine című filmet Michal Moore-tól (magyar címe Kola, puska, sültkrumpli) arról szól hogy az amerikaiak azért olyan agresszívak, és azért lövöldözik halomba egymást szíre-szóra, mert a média arra kondícionálja őket hogy féljenek... elég érdekes... na mindegy, kicsit eltértem a szokásos témáktól :)

Hogy visszakanyarodjak...
Én úgy terveztem, hogy szülésig tápénzen maradok április elejétől, és csak a szülés utántól indítom azt a 6 hónapos szülési szabit vagy minek híjják...így sokkal jobban járok anyagilag.. úgy tudom lehet ilyet is... legalábbis a védőnőm ezt mondta

Bringa, a mi készenléti státuszunk semmit nem változott, én mégis pár napja egész jól alszom, és csak 1szer kelek fel pipilni is éjszaka, nem tom mi történt, de remélem így maradok:-)

Csajok egyre félelmetesebb amiket a babó művel, néha teljesen átmegy a jobb oldalra, és akkor a bal oldalon liffeg a hasam, a jobb oldalon meg érzem a buksiját, a törzsét meg a kis popóját, ja és közbe még 1-1 végtag is kidudorodik... soha nem gondoltam volna hogy ez ennnnnyire durva :shock:
pici76

Bringa: Szerintem ne aggodj amiatt, hogy keveset mozog a babod! Minden babuci mas, en ismertem olyat, akinel az uh-kon fel kellett szabalyosan ebreszteni a babat, mert orokke aludt! :D Ha minden oke es azert neha mocorog az jo. Remelehetoleg nyugis lesz akkor is, ha kijon! En nem tudom miben remenykedjek ha kijon a kis kickboxer!!!!!! :shock: :shock:

Pici: Nekem is ugy votl a munkahelyemen, hogy oke meg maradok 2 hetet, siman birom...erre baromi rossz volt az a ket het..minden osszejott. De aztan majd nyugiban el leszel otthon, kitartas! :)
Nekem ugy lesz a szabim, hogy majd evvegen kifizeti nekem a cegem, ugyanis december 31-en jar le a hatarozott munkaszerzodesem....es a ki nem vett szbait ki kell fizetniuk. Mivel most tappenzen vagyok, jo lesz az majd evvegen. Jol fog jonni szerintem! :)

Szerintem is a media borzalom. Elhiszem, hogy rossz hatassal van emberekre. Ha megnezed mindent felfujnak, csak a rossz hireket nyomatjak, mindig vilagvege van a globalis felmelegedes miatt, a legtobb ember megoli a masikat, mostanaban meg orokke kis beteg gyerekeket mutatnak...ettol is teljesen kesz vagyok. Marmint persze mondjak el a tortenetuket...de az, hogy minden nap egy ujabb gyerek...hat ilyenkor total para vagyok, hogy nekem egeszseges legyen!!!! :shock:

Nekem is fura, hogy mennyire ki tud dudoroni a baba itt-ott!!! :) Neha tenyleg tok felelmetes! ALIEN!!! :D

Kép

Kép
lorcika

én arra gondoltam valamelyik este a kádban "lebegve" miközben Zsófi fel-alá mászkélt bent, hogy olyan mintha egy kullancs lenne a bőröm alatt :shock: és ott mászkálna... :shock: remélem Zsófi nem tud olvasni a gondolataimban, vagy ha igen nem tudja mi az a kullancs...nem túl hízelgő gondolat rá nézve... de hát istenem ez jutott eszembe :oops:
pici76

Bringa, a polgárin ami a templomi előtt 9 hónappal volt rózsaszín rucim volt, a templomin meg azért volt kettő fehér..., mert volt egy nagy uszályos, amiben a templomba esküdtem, és adtak egyet ajándékba arra az estére a szalonba...ami ugynevezett táncos ruha...szóval nem nagy és jól lehetett benne mozogni, de aztén is én választhattam ki :)

Én is jól aludtam lányok! Végre hat órát egyfolytába :)

Domcsi nekem hihetetlen mit mozog össze, kis perpétum-mobile...de most főleg azért gondolom, mert éhes és ma még nem nagyon ettem semmit! :( De most megyek pizzát rendelni! :)

Nekem is kéne takarítani, de fog. sincs, hogy mikor fogom megcsinálni! :cry:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Elég rég jártam erre, de ez csak a lustaságomnak tudható be. :oops: Bocsi.
Az utóbbi időben borzalmas fáradtság uralkodott el rajtam. Igyekszem összeszedni magam és gyakrabban jönni.
Itt egy 30 hetes pocakfotó.
Kép

Mindenkinek jó gömbölyödést!

Kép
anido

Anido: Cuki hegzes pocakod van! :)
Nekem a ma pocakom teljesen font van...Pindur felkapaszkodott! :D

Kép

Kép
lorcika

Na,készen vagyok!Te hogy állsz Lorci?
Pici!kedv és erőnlét mindehhez nuku,de muszáj volt rávennem magam,mert az ÁNTSZ és a Gyivi 1üttes attakot indított volna ellenem,ha látták volna a kecót. :oops:

Anidó,tényleg nagyon kis hegyes az a pocak,aaaranyos! :lol:

Lassacskán össze kell szedjem magamat,megyek ostobába,de előtte a maradék pénzünket elverem :cry: a postán! :twisted:
Úgy útálom azokat a sárga,csekknek nevezett papírosokat,hogy csak na! :evil: :evil:

Kép
bringababa

Bringa: Szerinted hogy allok? :D Elrohantam postara, gyogyszertarba, aztan visszejottem, cseteltem egy baratnommel, telefonaltam egy kollegammal, most meg azon morfondirozok, hogy mit egyek, aztan megyek beszerzo korutra, meg a felkeszitore! Szoval ennyit a mai takaritasrol! :D :D hahaha!

Kép

Kép
lorcika

ügyesen kihúztad magadat! :lol: :lol: :lol:
én is éhes vagyok,körül is nézek...

Kép
bringababa

Nincs kajam..marmint semmi amit ossze tudok utni...igy majd befele menet egy egeszseges kismamaknak kifejezetten ajanlott hamburgert benyomok!!!!!! :shock: Neha belefer, nem? :)

Kép

Kép
lorcika

sziasztok!

pici,
nálunk az egyetemen vetítettek egy filmet Polcz Alaintől - egy bábterápiát, aminek az volt a címe h "azért bántja, mert fél tőle". na, én ezt örökre megjegyeztem: az agresszió mögött nagyon sokszor van vmitől való szorongás.

én most pl attól szorongok (azért igyexem nem agresszív lenni:) h mi a franctól lehet ultra magas a protrombinos értékem a vérképben. az eügyi főiskot végzett barátnőm és a szülésznő sem tudott teljesen adekvát választ adni, de holnap meg úgyis megyek a dokimhoz, addig nem akarom hívogatni. vagy kellene? a szülésznőm szerint is ráér holnapig.
bogyra, szted?

nekünk is kicsi esküvőnk volt - csak a két tanú és a szülők és nekem sem volt fehér ruhám. nagy esküvőt mai eszemmel sem csinálnék, de a fehér ruhát kicsit sajnálom. viszont tényleg nem ezen múlik a boldogság, úgyh annyira azért ne bánkódj, bogyra!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: