Sziasztok!
EEpp most nyomtam egy ctrl + valamit, es elszallt amiket eddig irtam...
Megprobalom osszeszedni ujra..
Betti
Orulok, hogy odaert, kozben a valasz is ideer, majd irok en is megint!
Uvegekkel sajnos most nem tudok segiteni.
Dodus
Leirnad , hogy a cumi abbahagyasa hogy zajlott nalatok? Kivancsi lennek. Johet priviben is.
En is ugy szeretnek kotni (is), de amiota meg ez a gep is megvan, sokkal kevesebb ido jut minden masra....
Nalunk amikor apa ``altatja`` Rebekat, abbol soha nincs alvas!
Nalatok sikerult?
Feny
Hiretelen azt hittem valamibol nagyon kimaradtam

de aztan latom, hogy megsem
Hogy vagytok egyebkent?
Nekem Callaneticsbol konyvem volt, abbol nyomtam a tornat.
Lusti
szerkeszto:
kiss.andrej@gmail.com en erre irtam parszor, egy napon belul mindig jott valasz.
de itt van a szerkesztoi topic is:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=4250

Bolcsis ovis anyukak

Beszoktatasrol irhatnatok.
Rebeka iszonyatosan hozzam van szokva, igy borzaszto nehez dolgunk lesz, asszem. Meg egyelore csak annyit szeretnek elerni, hogy napi 1-2 ora. Vannak itt ilyen ``megorzo`` ovik-bolcsik. Nem is azert mert dolgom van, csak hogy szokja a tarsasagot es tanulja a nyelvet.
Tettunk egy kiserletet, kb egy honapja. Be is ment a gyerekekhez, egy darabig elvolt ott, amig en a vezetonovel beszeltem a reszleteket. Aztan gondoltam, ha ilyen jo, elmegyek van meg vagy fel ora, am ekkor hallottam, hogy nagyon de nagyon sir. Igy persze nem mentem el, hanem vissza hozza. Nagyon rossz lehetett Neki, mert soha eleteben nem hagytam magara, es most biztos azt erezte, hogy nem vagyok vele. Az ovonenik probaltak nyugtatni, meg ilyesmi, de azzal csak ``olajat tettek a tuzre``.. Meg nalam is kellett vagy negyedora, hogy megnyugodjon, annyira ``rosszul`` volt.
Lehet, ugy kellett volna kezdeni, hogy en is ott vagyok Vele vegig..
Fogalmam sincs.
Most varunk, hogy felejtse, de aztan ujra kellene kezdenunk, hogy jussunk valamire.
Szoval ezzel kapcs. varom a tippeket!
Fel is kelt Rebeka, befejezem.
Sziasztok