Nanett: A fiam is sokszor fekszik keresztben, és annyira rúgkapál össze-vissza, hogy már arra gondoltam, hogy nem is egy baba, hanem kettő van a hasamban.
fenix: szép kis hétvége. Teljesen együtt érzek veled. Alig vártam már én is, hogy tudja az egész világ, hogy kisbabánk lesz.... Gondolom te is szeretted volna már elmondani a boldogságodat... ezek a pasik .....
Remélem a kullancs nem okozott gondot!!
Rettenetes hétvégém volt. Segítsetek!!! Imádom a csípős kajákat, most főleg. Pénteken ettem egy fél pepperonis pizzát ebédre. Este olyan hasmenésem lett, hogy az csak na, de ez még hagyja ám. Aranyerem lett. Akkora, de akkora hatalmas nagy, hogy sem ülni, sem állni nem tudok, csak fetrengtem egész hétvégén. A férjem erőlködött, hogy megnézi. Mondtam, hogy ez rohadt gusztustalan, ne akarja már megvizsgálni. Soha nem volt aranyerem, de ez csajok k..án fáj. Megnéztem az interneten mivel lehetne kenegetni, de nem használ. Ha van valakinek tapasztalata a témában segítsen nekem, mert sírni tudnék. Ráadásul szúr a hasam is, egészn a hátamba nyilal a fájdalom, szóval deréktól lefelé katasztrófa övezet van. Este megyek a dokimhoz... ugye ezt nem kell megműteni most? Fogok ettől még tudni szülni? Nem fog kifordulni az egész belsőm? Tiszta pánikban vagyok!!!!!
H E L P M E ! ! !

[/url]