2004.09.10 13:03
2004.09.10 20:38
2004.09.11 09:01
2004.09.15 18:08
viszont az ott dolgozókkal teljesen meg voltam elégedve.Kivéve egy nővért,de mind1.És biztonságban éreztem magam. 2004.09.15 19:09
. Mert lehet, hogy más gondolatok foglalkoztatnak egy várandóssága elején járó anyukát, mint mondjuk a szülés előtt állót
.
. 2004.09.15 19:27
Mondtam neki,hogy remélem!Ez az én kis Schöpfis történetem,amiért ragaszkodom a doki személyéhez.Én is feküdtem a kórházba,nem is egyszer:mindig emberi és figyelmes volt velem szemben.Sosem okozott semmilyen csalódást.A hugom is nála szült tavaly februárban,igaz császár volt mert faros volt a baba.A legnagyobb gondoskodást tapasztalta ő is. A végén meg annyi pénzt kapott amennyit a hugom gondolt... Örülök,hogy ez így alakult és mindig arra vágytam,hogy egyszer majd a gyerekem születésénél is ott lássam Ferenczyt,mert akkor biztonságba érzem magam. Most jól elhúztam a mesémet. Kislányod hogy halad a fejlődés útján? Remélem jól vagytok!? Pusz ila.2004.09.15 19:44
2004.09.16 07:04

2004.09.16 12:56
). Néha meglepődöm, hogy egyeseknek eszébe sem jut ott olvasgatni, ahol pedig egyértelmű lenne
. Ezért dumáltam bele, remélem nem voltam bántó. 2004.09.16 14:11
) 
2004.09.17 13:07
! Bár tippem van...
. (nem kioktatás csak hátha nem használod ezt a lehetőséget
) 2004.09.17 14:30
. Holnap meg irány a praxis rendelő... Van egy videokazi ami át lesz írva cd-re. Ja! És kisfiam lesz, talán Márton. A dokim kérdésemre rávágta,hogy kisfiú,aztán meg is mutatta a fütyköst
Boldog vagyok meg fáj a torkom. Pusz ila.2004.09.17 20:48
2004.09.20 12:35
2004.09.21 13:28
2004.09.21 16:36
Reggel ettem egy piritóst meg később egy joghurtot aztán nagyon sokáig semmit. Mikor délután 2 után megettem az ebédet (spenót,krumpli,tojás) óriási ficánkolást tapasztaltam,nagyon egyértelmű volt,hogy ez ő! A kisfiam...2004.09.23 12:40
Én már a 12. héttől ne dolgozom.Elöszőr írt a nődoki egy cetlit a körzetinek,hogy maradjak otthon 3 hetet,csak úgy!!!A körzeti meg teljesen lebeszélt arról,hogy én bemenjek dolgozni a továbbiakban,pedig semmi megerőltető nincs a munkámba:számítógép,ülés közben. De nem bántam meg,jobb így nekem,sokkal nyugodtabb vagyok. Neked jó munkát!2004.09.23 12:50
Én is egész nap a számítógép előtt ülök, csak a bokám utálja ezt, estére időnként szépen bedagad
2004.09.23 13:03

2004.09.24 14:53
Örülök,hogy minden okés. Tudtam én ezt! Én is jól megfáztam,alig bírok kilábalni belőle
mert ugye hát nem kapkodok be mindenféle csodaszert,de azért kezd már jobb lenni... Amikor mi voltunk talin a babóval akkor amikor méregette Mátyás akkor nagyon ficánka volt,utánna a 3D-n meg bealudt
Sikerült felébreszteni de mindig csak egy pillanatig tartott,inkább hagytuk
Szedsz valamilyen vitamint? És gondolom mindegy a baba neme,de azért mi hangozna jobban,ha majd kiderül tutira? Én meg már nagyon bele éltem magam,hogy fiúcska és szeretném,ha így is maradna
2004.09.24 15:20
2004.09.24 15:47
Nem voltam lázas csak a torkom nagyon fájt meg az orromon nem kaptam levegőt. Én maternát szedek napi egyet,még a fogamzás kezdete előtt elkezdtem,dehát rögtön az első próba sikeres volt
6.-án megyek a Ferenczyhez (magánrendelőbe),de ott is megtudom nézni a kis manóm
Már alig várom!!! Nektek is kellemes hétvégét,jó pihenést 
2004.09.27 18:21
Nem vagyok itt és máris végig parázod az egész napod? Az a véleményem,hogy a nődokid látta,hogy hol van az a méhlepény és óvatosságra intett volna!Az a feladata!Persze jobb félni mint megijedni,de ha nincsen panaszod akkor ne aggódjál már feleslegesen,légyszi!?Ha pedig mégis előfordulna akkor írány a kórház!!!Ott mindent megtesznek,hogy megmaradjon a baba,ha tényleg csak a méhlepényed a bibi.Egyébként meg ne képzeld,hogy csak olyan könnyen elveszítheted!
Most is csak azt tudom neked mondani,hogy nem lesz semmi baj
A szülőszoba meg tanulságos,az igazi valóság. Persze meg van vágva,de a lényeg ott marad: a felismerés,a félelem az ismeretlentől.Így az elsőnél azért mert még nem tudjuk pontosan mi vár majd ránk, legfőképpen a fájdalomtűrőképességünk terén.A másodiknál meg azért mert már tudjuk.Bár úgy hallottam,hogy nincs két egyforma szülés,de gondolom hasonló igen!? Az én kisfiam rendületlenül mocorog
Amikor érzem mindig az a szó jut eszembe,hogy a kis ficánka
Ma kezdtem a 20-21. hetet. Tegnap jó rácsodálkoztam a pocakomra:igen csak gömbölyödök
Vigyázz magadra! Mindenkinek jó pocakosodást!2004.09.27 19:41
Már több, mint 1 hete volt...
De nekünk a legjobb mozi volt
2004.09.27 22:01
Kiváncsian várjuk a képeket! Bizony ha belegondolok,hogy a felénél járok és ,hogy már csak kb. ennyi van hátra akkor igencsak örülök meg félek is,dehát ha belehalok is megszülöm
majd februárban! A videó tényleg jó dolog mert amikor a dokinál vagyok élőben, akkor a könnyeimtől nem igazán látok mindent,de itthon az igazi
Akkor többszőr is megnézem,de aztán már nem mert azóta úgyis gyarapodott és várom a következő talit. Mostmár nagyon várom a szülőszobát,egyre jobban.Ezúttal aktuális lesz. Egyébként meg novemberbe indul egy turnus felkészítő a Schöpfibe.Mindenképpen ott a helyem,meghát az apukának is
azt hiszem.Oda apukák is jöhetnek,jól tudom,ugye? Jó,hogy itt vagy Léna
Puszi2004.09.28 07:48
)
))
)) Max a felső polcokhoz nem én ugrálok, elvégre van egy apuci is, kiveszi max a részét a babavárásból
))
Aztán majd kiderül

2004.09.28 12:13
Akkor a végén még talizni is fogunk
Én már kimostam(a géppel),takarítottam,vásároltam,főztem tejberízst amit kakaóporral és magozott meggyel szeretek. Éjszaka alig aludtam,pedig nemrég még napi 10-12 órákat aludtam
Azt mondja apa,hogy melegfront van,biztos ezért! Ja! És többet melózok itthon mintha dolgoznék a melohelyen.Olyan rendetlenek vagyunk
Pá!2004.09.28 12:29
Már egész jól hozzászoktam, mondjuk szerencsére a rosszullétek cserébe teljesen kimaradtak
2004.09.28 12:46
de azután mindig egyből vissza alszom,már ha sikerül, legtöbbszőr igen. Jó,hogy te már így Lilinek szólítod a babát
Én felolvastam az utónév könyvből az összes olyan fiúnevet ami nekem tetszett,az persze a páromnak nem és fordítva.Többnyire meg is indokolta,hogy miért.Aztán úgy döntöttem,hogy hagyjuk a témát DE volt egy név amire mindkettőnk rábólintott és nem is ismerünk ilyen nevű személyt
MÁRTON
Azóta nem is tudok jobb nevet és otthon anyuék meg a hugom is Mártonoznak
Azt hiszem ez rá is ragadt már
Marcikám van
Ha nem lesz jobb ötlet itthon, márpedig nem törjük magunkat,akkor marad. Illetve tetszik még a név eredete meg a története is.Van egy könyvünk,az öt oldalon keresztül elemzi a nevet. Megyek enni,amúgy pedig játszani szoktam a honfoglaló.hu-n,amíg meg nem unom
2004.09.28 13:21
)
.. Én is imádom 
2004.09.28 13:39
Viszont nekem minden alul távozott,ígyhát nem mertem enni soha indulás előtt! Inkább nem tudtam megenni dolgokat. Például egy időben csak főtt kukoricán meg dinnyén éltem
más nem ment le.Se hús,se édes,se semmi.Most meg aztán...oda kell figyelnem!Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint