Remélem reggel már a babahír fogad
Hajni, nem bántottál meg!
Linato
köszi, olvastam 
Demostmáraztán tényleg én jövök!
Kriszta
2004.08.17 20:49
2004.08.17 20:49
Na az persze nem ennyire vidám, hogy azért csináltam én mert apa még dolgozik
Úgyhogy nagyon hosszú volt ez a nap. De 9re mind a három gyerek bekajálva, megfürödve, ágyba dugva
Nagyon várom a híreket!!!

Viszont csücsörít és bandzsít közben
Anyukád!
10-12 pelus? Nem egy takarékos gyerek
Kitartást és javulást!!!
Nórával kapcsolatban pedig elég komoly lelkifurdalásos kérdést csinálok az ügyből
Hogy én milyen dög vagyok, hogy ilyen kicsi és én oviba akarom küldeni, mégha csak napi 3 óráról lenne szó és heti 4 napról. Ma valami hülyeséget csinált, és mondtam neki, hogy így nem is mehet ám oviba, Lili rögtön felhördült, hogy ha Nóra nem is, de azért ő ugye mehet? Szóval még mindig törpölök rajta, mert lehet, hogy mégse lenne akkora törés Lilinek, ha egyedül menne, de lehet hogy Nórának igen, hogy készült rá és most mégse. Hú, ez most jó bonyolult lett! 2004.08.18 06:49
Hát kiváncsi leszek, nagyon nagyon szeretnék még a héten megszulni. 2004.08.18 07:29
2004.08.18 08:40
es Gergo baba adataival.
.
. Furdetes
.
. 2004.08.18 08:54
2004.08.18 09:05
Hétfő este pizzát rendeltünk és nekem olyan gyomorrontásom lett, hogy csak na! Tegnap teljesen le voltam gyengülve, szinte fel sem bírtam kelni az ágyból, még a drága kicsi babámat is alig bírtam tartani.
Szerencsére anyukámék kaja után elvitték két órás sétákra így tudtam aludni. Ráadásul minden, még a folyadék is kijött belőlem, úgyhogy azon aggódom, hogy nem lesz tejem.
Éjszaka vagy háromszor dobtam ki a taccsot -már bocsánat a realista ábrázolásért- úgyhogy jó éjszakám volt.Ma már talán jobb a helyzet, már ittam kamilla teát, meg ettem egy kis kekszet, remélem ez megmarad a pocakomban. Tegnap óta annyit írtatok, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, de azért próbálok!
De nem azért teszem, hogy mást megbántsak vele!Tudom, hogy ti sem így gondoljátok, hogy direkt megbántásból írjuk le ezeket, de tényleg olyan igaz, hogy minden baba más, és nem kell egymáshoz hasonlítani őket! Botond például nagyon sűrűn eszik, ő például sohasem utasítja vissza a cicim bármikor is kínálom oda neki. Lehet, hogy ez sem "normális" de én örülök neki, hogy szopizik rendesen. Persze azért próbálok szüneteket tartani az evések között, de ha nagyon sír, csak így lehet megnyugtatni. S igaz, hogy ő alszik éjszaka, de napközben szinte semmit. Teljesen elhagyta a délutáni alvásokat, örülök, ha tíz-
Az óvodával kapcsolatban meg szerintem ne légy ilyen lelkis, próbáld meg a lányokkal, ha meg nem megy még mindig kiveheted őket, vagy nem? Lehet, hogy igénylik már más gyerekek társaságát, s tök jól fog elsülni a dolog!
Azért Edina is nagyokat alszik ám! Gondolom a te karod is telejesen megizmosodott a kisasszony cipelésétől!
Nekem annyira el tud zsibbadni a karom, meg az ujjaim, s ilyenkor mindig rád gondolok meg Süncsire, hogy akkor ti mit szóljatok!
Mostanában ráállt a napi egyszeri kakira, de az olyan mennyiség, hogy azonnal tisztába kell tenni, mert a pelus nem bírja felszívni, s a múltkor is ágytakarót is kellet mosnom.
2004.08.18 09:13
2004.08.18 09:35

Reméljük, nagyon hamar regenerálódsz. Főtt krumplit sóval megszórva tudsz enni? És tényleg igyál sokat. (kamilla? na,nekem attól így magában mindig hányingerem van)
Drukkolok neked, hogy teljesüljön a kívánságod, és még a héten megszülessen a bébi.
(jól emlékszem, hogy csütörtökön nálatok vannak Salláék is?)
Meg szeret a kiskád mellett téblábolni mindn fürdetésnél. És sokat csókolgatja Mazsolkát.
És millió ilyen jellegű apróság van, amiről én azt gondolom, már annyiszor elmondtam, tehát automatikusan kellene csinálnia. Te (ti) mit gondolsz erről?
Nagyon el vagy foglalva mostanában, esetleg beszorultál az új szekrénybe?!
Ma este megérkeznek a lengyel vendégeink, ráadásul most fut a hirdetésünk lakás-kiadás ügyben, plusz Karcsi meg mindenáron ki akar menni holnap családostul Ráckevére...Próbálok evickélni a sok teendő között. De megyek!!!
2004.08.18 09:36
Huha! En nem merem mar nagyon regota, hogy mennyit eszik, de egyszer le fogom merni.
Most mar jobban vagy?
Mi is jokat nevetunk. Raadasul jo hangosan produkalja, meg vendegek elott is.
Nekem is voltak ilyenek, bizony. Ez termeszetes. 2004.08.18 10:16
2004.08.18 11:03
Bar Laci meg nem tudja.
Csak NEked irnam meg, hogy emlekezz vissza, Balazs 20-akat evett az elejen! Fel akartalak hivni, de semmire sincs idom.Rendezodni fog.Bar most sem konnyu (faj a cicim nagyon
)de mar nem vagyok olyan depis.Azert meg neha eltorik a mecses, de sokkal jobb.Pusszantas! 2004.08.18 12:45
2004.08.18 12:53
2004.08.18 15:32
Milyen sok haja van már Lilinek
Te jó ég!
Remélem azért már jobban vagy.
2004.08.18 16:10
Anyósod
szegény férjednek nehezek lehetnek ezek a napok! el akarjátok adni a nyaralót, amit annyira szerettek???? Anna babáról pedig igenis kérünk aktuális képet! 2004.08.18 16:12
Hmmm isteni.
Nem tudom kivinni Lilit, mert leizzadunk par perc alatt meg arnyekban is. Majd este remelhetoleg jo ido lesz. 2004.08.18 16:21

2004.08.18 17:49
2004.08.18 20:18
Elég ideges voltam én is most megpróbálom ezt elkerülni. Lehet, hogy nálatok is a sárgaság játszik be, bár tudom a Kata is sárga volt. Na mindegy, az a lényeg, hogy eszeget, pisil, kakil nagy baj biztos nincs. A lényeg a te nyugalmad, és akkor ő is nyugodtabban tud szopizni.
2004.08.19 06:59
2004.08.19 09:30
. Jol megnott a kis draga odabent
.
. Ezert is lenne jo az ovi. Biztos kicsit elhanyagoltnak erzi maga a dragam.
.
.
.Bocsi, hogy belekontarkodtam.
.
. Kitartas, sok puszi. Remelem van segitseged?2004.08.19 09:57
ha beszélsz Orsival, akkor puszilom és aranyos hogy gondol rám.
Mondott részleteket? Minden simán ment?
kitartás! És köszi, hogy gondolsz rám 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint