2004.08.16 15:19
Meg jó is, végig aludt
Szülők izgulása: az én anyum extra izgulós: első gyereknél mondtuk neki, hogy majd szólunk, ha indul a szülés, meg ha megszültünk. Úgy beszéltük meg, hogy otthon fogja várni a hívást (minek ácsorogna ott?) Na persze nem bírta ki
Annyival is rövidebb lesz
Írj, majd hogy mi volt a dokinál? Meddig nem kell befeküdnöd? És szerintem írj csak ide amennyit csak bírsz !
Remélem köhögésre kapsz valamit és gyorsan elmúlik, de nem hinném, hogy emiatt elveszik tőled a babádat.
Annak viszont örülök, hogy Dorka nem lett beteg!
Danival mi a baj? Lelkifurdalás ismerős
Nem egyszer fekszem le este úgy, hogy én milyen rossz anya is vagyok tulképpen
Mell fájás
Réka jókat forog így alvás közben
Kata általában reggelre teljesen el van fordulva, keresztbe fekszik a kiságyban és a lábait kidugja a rácson
Ma délelőtt aludt két menetben 10 egész percet, és csak kettő után aludt el. Most meg mindjárt jönnek hozzánk vendégek, arra biztos felébred és nyűgös lesz estig, mert ennyi alvás meg nem elég neki.
Én is úgy vártam már! Balázs ma kisangyal vagy lestrapál?
És azért ez az éjszaka se volt rossz szerintem

Na majd megmutatom a dokinak, mert úgyis szerdán megyek kicsit megkésve a 6 hetes kontrollra. 2004.08.16 17:08
Bence nagyon sűrűn eszik,alig bírja ki a másfél órát.Éjszaka is kb.1-2 órát aludhattam összesem.Sokat bőgök,hogy biztos kevés a tejem,anyósom szerint talán nem elég tápláló.
Kétségbeesésemben éjszaka már adtam neki 30 tápszert is.Nagy mohón megitta,és kihányta az egészet.Zsuzsa,de sokat vagy az eszemben...
Közel állok a depresszióhoz én is,és ha ez így folytatódik,azt hiszem,nem jövök egy darabig.Nem bírnám elviselni,ha csak nekem lenne tápszeres babám,pedig úgy érzem,hogy mindent megtettem a szopi érdekében.Remélem nem haragszotok meg ezért,de nekem nagyon rosszul esik,hogy ennyi jól szopizó kisbaba között csak nekem nem sikerül.Sajnos lassan már beszélni sem tudok bőgés nélkül.Holnap jön egy ismerős védőnő,és próbál segíteni,remélem sikerül.
2004.08.16 17:15
Es ne tapszerezz. Ha megnyugszol, meglatod minden meg fog valtozni. 2004.08.16 17:24
Jol esett. Egeszen jol vagyok. Lili mult heten penteken volt 5200 gr. Szepen gyarapszik. Es mostanaban jol alszik. Kop-kop-kop. En is kipihent vagyok.
Sok vendegunk volt meg ma is jonnek, ezert nem tudtam irni. Bar nem orulok a sok vendegnek.
De aposomek nalunk "nyaralnak" 2 hetig, es ide jonnek a rokonok veluk talalkozni, meg persze Lili nezobe. Csak nem szeretem az esti vendegeket.
2004.08.16 17:42
2004.08.16 17:45
.
.
.
, majd Lucas elkezdett uvolteni, es vegul Laurat a babakocsiba dobva (nem tiltakozott), az uvolto babyt a vallamon tartva ertunk haza. Persze elkezdtem szoptatni, Laura sirni, hogy o is ehes. Hala jott Agi.....
.
.
. Meg most sincs itthon
.
. Le is zavartam este a foldszintre aludni, igy mi bitoroltuk a nagyagyat
. A csuklas nalunk is gyakori, a vedono szerint nem zavarja oket, de szerintem igen. Mindig sokaig tart es, ha alszik felebred egy ido utan. Amikor nem alszik szoktam hagyni kicsit sirni, attol elmulik, alvas eseten megszopiztatom kicsit.
.
. 2004.08.16 17:51
2004.08.16 19:30
2004.08.16 19:41
Szerintem ezt bucsuzoul csinalta, most mar majd a korhazba kell mennunk CTG-re, legkozelebb szerdan. A vizsgalatkor szerencsere most sem ereztem semmit, es a doki mondta, hogy most mar beindultunk, mar 1 ujjnyira nyitva vagyok. A tegnapi kemenyedeseim megtettek a hatasukat, o is mondta, hogy ezzel megsporoltam magamnak valamennyit.
Hat jo lenne!
Amugy a mehlepeny tokeletes, ugyhogy e miatt nem nagyon akar befektetni, ha szerdaig nem indul be a dolog akkor sem. Azt nem tudom meddig hagyja a tulhordast, 1 hetet tutira mondott, gondolom az eredmenyeken mulik. O is mondta, hogy ha minden rendben lesz, akkor bekenhagy, ha lenne valami, csak akkor inditana. De a mehlepeny annyira szep szerinte, hogy nem nagyon izgulok e miatt! A kohogesemre azt mondta, hogy meg hagyjuk, egyelore annyira enyhe, hogy nem kell ra gyogyszer, meglatjuk mi lesz belole. Remelem magatol elmulik, tenyleg nem romlott eddig, hatha csak az allergiam trefalkozik velem.
Ne izgulj feleslegesen, egyszer csak kibujik a kisfiam.
A doki mondta, hogy ezektol kezdtem el tagulni es ezzel is megsporoltam magamnak valamennyit.
Szerintem azert a heten baba lesz.
2004.08.16 19:42
2004.08.17 05:38
Lehet, hogy meg azert megprobalkozom egy kis szunyaval, de azt hiszem napkozben most mar tobbszor le fogok fekudni rovidebb szakaszokra, hogy valamennyire kipihenjem magam. Gergom egyelore nem adja jelet, hogy barmit szerente csinalni, de ugye soha nem lehet tudni!
Azert a mostani ejszaka miatt mar kicsit mennek! De hat csak a picurkam tudja, mikor is akar kijonni.
De meg ha inditananak is, hat mit tudok csinalni? Csak azt akarom, hogy minden rendben legyen, ha inditani kell, hat azt kell. De a dokim szerintem varni fog, amig csak lehet es nincs kockazata.
Hatha...
2004.08.17 06:29
Lili súlya
Nagyon szépen növöget!
Rokonok
Az én távolabbi családom elég érdekesen viselkedik: mikor Lili született, már a kórházban ott akartak tolongani vidékről (200 km), Nórát még itthon megnézték, most meg még fel se hívtak, pedig Kata már 8 hetes lesz a héten. Aktivitás este: Kata 5kor felébred a délutáni alvásból, és onnantól kezdve 7-ig tök jó kedve van, rugdalózik, stb, és utána kezd nyűgösködni. Olyankor van kaja fürdés előtt is, utána fürdés, ami nálunk elég hosszúra nyúlik a három gyerek miatt. Viszont vacsora közben nagyon szeret ott lenni velünk, nézi, hogy ki mit eszik
Fürdés körül van a kb 20 perces nagy sírás, de aztán megnyugszik és elalszik.
Kata fél 10kor elaludt és még mindig alszik! Így ma kevésbé érzem magamat hullának. Jó kedvem továbbra sincs, de legalább nem alszom el állva. Ja és tegnap valami csoda folytán csak 5x evett, nem tudom mi volt vele
Méghogy nincs elég tejed
Remélem mostmár hamar meggyógyul nálatok mindenki! Férj macerálás a sok munka miatt ismerős
Én úgy örültem, hogy a 20-a miatt most háromnapos hétvégénk lesz, de úgy néz ki, hogy pénteken és szombaton is dolgozik
És mindjárt itt a huszadika.
Akkor a Te dokid is normális, hogy csak akkor akar befektetni, ha már muszáj! Nyílás
Na, ugye, mondtam én
De persze a szerdai vizsgálatra már nem lesz szükség, mert ugye ma megszülsz
És persze, hogy Juddy üzenetére értettem
Gergőnek meg nem lesz semmi baja ennyi számítógépezéstől! És még mindig teljes türelemben várod?
2004.08.17 07:26

Azert az nem lenne rossz, a mai ejszakam utan! Ezt nem szeretnem megismetelni, pedig az a gyanum most mar ilyenek lesznek.
De ezt leszamitva igen, meg mindig nem vagyok turelmetlen, ugy latszik en kulonleges allatfaj vagyok.
Elobb-utobb ugyis meglesz a picurim.
Igaz, ki tudja Gergo milyen baba lesz, ha azt csinalja majd, amit a pocakomban, akkor alukalni fog!
Jo lenne!
2004.08.17 08:01
Csak teher nekünk! De ez van...
2004.08.17 08:01
2004.08.17 09:14
Azert addigra csak meglesz a mokuskam!
2004.08.17 09:14
De ugy tunik Gergo mar tenyleg keszulodik. Talan mar szulsz? Nagyon varom mar. Szerintem a tied lesz a legnagyobb esemeny, hiszen itt mindenki mar neked drukkol ezerrel.
2004.08.17 10:16
2004.08.17 10:23
2004.08.17 11:48
Sok puszit küldök és kitartast kivanok Danihoz!!! (barcsak tudnék segiteni, de sajna gyereknevelésben még nincsen tapasztalatom
)
Andriska is hasonlo sulyu, mint Edina, de ö nem kifejezetten hurkas, inkabb ugy "egybe van", de hat ö kisfiu, izomra gyüjt
Remélem jol boldogulsz, bar nem lehet könnyü!! Benö eszik, alszik szépen?
Mar igénylik a tarsasagi életet!
), jol esett kimozdulni, csak Andriskanak kicsit tul sok volt az a nap. 2004.08.17 11:59
2004.08.17 12:03
, alvásodról annyit, hogy készít arra az időre amikor majd a kisbabád miatt kell felkelned. Azért amikor tudsz próbálj előre aludni
2004.08.17 12:16
2004.08.17 12:26
2004.08.17 12:59
Idegesít, ha ránézek. Szerinted is lehet matrac alá tenni? 10 cm-es...
kérdés: lehet szopi alatt szolizni? Persze, csak mértékkel gondoltam...Bocs, ha valakit felháborít a "problémám".
Jobbulást neki!!! 

Ági és Salla meg szintén helyesek
Most nálunk is borulás van, és már nem alszunk reggel 5-6-ig, felkelünk 3 körül is, és megy a zaba. Tegnap 9x ettünk!!!
Már nagyon várom egyébként, hogy beinduljanak a szürke hétköznapok
)
2004.08.17 13:34
Ízlik neki, cukor nélkül kapja. Természetesen szépen hízik, amióta nem kapja meg a Számítás szerinti adagot (5x150), azóta nem is hány
Andi a védőnőt továbbra sem csípi

Anna nagyon jó baba, így anyucijának nagyon sok ideje marad minden másra. Teljesen be vannak állva a 4 órás etetésre, mondanom sem kell, az éjszaka átaludva
Aggódom miatta 2004.08.17 14:10
/ Én különben aludttejet használok a tökfőzelékhez is, annak is finomabb íze van tőle, mintha sima
Kriszti! Látod én még ide is írtam neked.. ;) 2004.08.17 14:18
Rutinkontroll persze lesz! A dokibácsinak nem kellett nagyítós szemüveg, hogy ősszehasonlítsa Edina hurkáit
Meg is jegyezte...
Ilyenkor vajon azt boncolgatják, mit ehet a mama???
Pedig az mehetne, és fini is!
Amúgy van benne valami! Gyorsan eszik a kislegény?
De legalább veletek lesznek!
2004.08.17 14:30
Semmi jel, hogy ma születne Gergő?
És úgy várom az sms-t!
Jövő héten szerdán amikor viszem Katát UH-ra utána beugrom az oviba, befizetek, meg megbeszélem, hogy mikortól is menjünk. De gondolom szeptemberben. Csak én meg mindig Nóra lelkéért aggódom, hogy hogyan fogja viselni az ovit
(Ő nagyon akar menni, én meg túl kicsinek tartom hozzá)
Csípőszűrés
Szerintem ne tologasd ki az időt! Kata ált 9 és fél 10 közt alszik el valamikor. És nem hiszem, hogy ennek lenne köze ahhoz, hogy átalussza-e az éjszakát. Hagyd, hogy úgy csinálja ahogy neki jó, pláne, ha ilyen gyorsan visszaalszik a szopik után. 2004.08.17 14:34
Pici fiad nagyon nyugodt baba, nagyon szeret anya pocijában lustálkodni
Nagyon ügyes Annácska
2004.08.17 15:08
2004.08.17 15:51
Azert remelem annyira nem lesz nyugis, hogy meg kelljen inditani!
2004.08.17 16:08
2004.08.17 16:50
Csak Hajni szerint már nem is írok ide, pedig igen, minden nap
Csak tényleg nem olyan sokat, én nem is tudnék egész nap a gép elott ulni.
2004.08.17 18:09

2004.08.17 18:30

Ügyesek legyetek, várjuk a fejleményeket!
A babák meg nem egyformán "működnek", van aki három óránként van aki sűrűbben éhes.
A lényeg, hogy van mit hamiznia!
2004.08.17 19:00
2004.08.17 19:14
Múlt héten sikerült 21 dekát hízni úgy, hogy gyakrabban szoptattam. Már felmerült a tápszer is de szerencsére nem fogadta el a leányzó. Naná, hogy nem ha ott van a fincsi anyatej. Sokat bukik ezért kaptunk refluxos tápszert amit szopi előtt kell neki adni. A bukása, pocija és a lassú súlygyarapodása miatt mennünk kell majd gastroenterológiai szakrendelésre.
Jövő héten megyünk csípőszűrésre, remélem minden rendben lesz.
2004.08.17 20:05
A 21 meg csodás!
Régimódi darab lehet.
? Ez jóóóó.
Azon viszont szoktam gondolkodni, hogy Dorka egyelőre kevesebbet teljesít mint ti, még annyit nem mosolyog, de persze egyre többet... Nekem pl.amiatt van lelkiismeret-furdalásom, hogy nekem annyi segítségem van, sokan meg egyedül kell végigcsinálják a dolgokat 2-3 gyerekkel is

10-12 pelus?! Hű, anyagi csőd...Én Dorkát nem teszem tisztába etetések előtt, csak ha kakis vagy sok a pisi. Bezzeg Daninál azért nem így csináltam
2004.08.17 20:29
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint